|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
31.5.2007 10:07:21   
rumba
*maja, pa da ne ti slučajno že kake karte za Rim kupuješ? Pa sej nate polna luna nima nobenega vpliva!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
31.5.2007 10:08:43   
rumba
Siskamiska, greva na sladoled?user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
31.5.2007 10:09:00   
siskamiska
Rumba a so danes kej cenej v predprodaji? user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
31.5.2007 10:09:52   
siskamiska
Rumba z veseljem bi šla, ampak sem se lih zmenila za nakavo. Bova pa drugič ko bo spet sonček če si za?

Neposredna povezava do sporočila: 3429
31.5.2007 10:11:04   
rumba
Pred polno luno se poveča povpraševanje, tako da, kolikor se jaz zastopim na ekonomijo, bi rekla, da se cene zaradi povečanega povpraševanja zvišajo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3430
31.5.2007 10:11:25   
*maja
Kkašna luna neki no babe user posted image .... Rumba a ti bi kavico? Hm jst tud...

Neposredna povezava do sporočila: 3431
31.5.2007 10:11:41   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sm pa mislila da je kaka akcija user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
31.5.2007 10:13:05   
rumba
*maja, JA! Pa še s kako kombinacijo sladoleda ali tortice!

Neposredna povezava do sporočila: 3433
31.5.2007 10:13:56   
*maja
Mnjami... no povej kje pa kdaj user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
31.5.2007 10:13:59   
siskamiska
aja učeraj sem dobila en ful hud mail ( Zala na radiu) in če katera hoče slišat naj mi pusti mail na ZS

Neposredna povezava do sporočila: 3435
31.5.2007 10:17:45   
*maja
Siskamiska Zala ali Lana?

Neposredna povezava do sporočila: 3436
31.5.2007 10:22:30   
rumba
Siskamiska, jaz sem prek telefona povezena na net, tako da celo večnost traja, da kaj dol povlečemuser posted image . Škoda, pa tako rada imam te štose. Sem ravno včeraj jamrala user posted image , da bi bil mogoče pa že cajt, da grema na kako boljšo povezavo. On pa: Ja zakaj pa? Jaz pa: bo telefonski račun odgovoriluser posted image user posted image user posted image user posted image
*maja, jaz sem danes čisto sama, otroci služijo pri babicah, tako da mi ustreza kadarkoli. Sem pa brez avta, tako da mora biti veza s trolo. Imaš ti kak predlog? A se mogoče še katera pridruži? Obljubim, da z majo ne bova preveč klepetali!user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 31.5.2007 10:24:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3437
31.5.2007 10:23:52   
siskamiska
*Maja Zala na Radiu 1

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
31.5.2007 10:24:08   
*maja
Jah povej kje ti je najboljš sam da mam kje za parkirat user posted image , lahko tud zdele če čš...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
31.5.2007 10:24:47   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

*Maja Zala na Radiu 1

Sem misnla da misliš Lano na Radiu Ekspres.

Neposredna povezava do sporočila: 3440
31.5.2007 10:26:28   
rumba
Kaj pa če greva v BTC, pa grem pol še mal po štacunah?user posted image user posted image user posted image  Joj, babe, kaj bi bilo, če vam jih ukinejo, bi rekel moj user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
31.5.2007 10:29:08   
*maja
Uf v BTC pa jaz danes ne bi šla, greva že jutri z mojim, pa da ne bom kar naprej tam visela user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
31.5.2007 10:29:31   
corfu
Punce kaj še jaz opažam...zadnje par dni me joške bolijo za znoret, kolobarji so temno rdeči in bradavice so skoz pokoncuser posted image  in prvo oranžno mlezivo je že pokukalo na planouser posted image , še kateri?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
31.5.2007 10:31:28   
*maja
Corfu nič takega user posted image , jaz sem ravno včeraj mojemu rekla, da imam občutek da imam vsak dan večje joške mi skoraj noben modrc ni več prav.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
31.5.2007 10:33:01   
siskamiska
Corfu meni se to že ene 3 mesece dogaja user posted image user posted image . Bom počas začela kr v steklenice dajat če bo pol premal user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
31.5.2007 10:38:25   
Anonimen
Helou...

Tudi jaz imam večkrat trd trebuh. Sploh če naredim kak hiter gib, recimo na hitro vstanem iz postelje ali stola. Pa zvečer, ko sem že fajn utrujena, pol je tudi pogosto trd. Ampak na srečo ni boleče otrdevanje. Ker tam v 28 tednu mi je pa boleče otrdeval, to pa bojda ni dobro.

Grem jaz zdaj pleničke obesit. user posted image  Pol pa še malo hajikat in k frizerju.

Neposredna povezava do sporočila: 3446
31.5.2007 10:39:41   
Freycha
Pa ve ste čisto nore. Sem šla mojega dragega buditi, pa sem še sama mal zaspala, pa pridem sem in ste nabile stran in pol?user posted image  sej niste čisto pri sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mal se hecam

Simi - odgovor na tehnično vprašanje je DA. Ko pošlješ post, pa si kaj zaj****, klikneš nad objavo zgoraj UREDI, pa lahko popravljaš. No, samo ne moreš tega početi za 3. strani nazaj... samo za "sveže" poste.

GabiW - meni je ginekologinja rekla, da se lahko odločam med CR in porodom. Da mi ne morejo preprečiti CR, če ga hočem, čeprav moja G je tudi bolj za rojevanje. Samo kaj pa vem..... razmišljam, da bi šla na spinalno analgezijo (al kako se prav reče), da mi naredijo CR, ampak bom še vedno pri sebi, da vidim otročka, ko pride na svet.....

maja - tudi midva z mojim sva ugotavljala, da imam trebuh nižje, kot sem ga imela. Ne, da bi se fuullll spustil, ampak je pa nižje. Samo to pomoje že zaradi teže malo nižje prideuser posted image  Bom čez dva tedna vprašala svojo G, če do takrat še ne rodimuser posted image

Aja punce! Telefonske št. so zbrane in danes oz. jutri pustim vsem, ki ste mi poslale svojo tel. št. še enkrat pm z mojo, da je ne boste zgubile. Opomnila bi vas, da si jo počasi spravite v telefon, da boste lahko poslale sms, če ste slučajno preko neta kupile karto za Rim, pa tega še ne vesteuser posted image
Samo, da se ne bi kaka hecala, pa res proti Rimu šla..... Tam dežuje - preverjeno. Pa še hladno je.... ne hodit v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
31.5.2007 10:41:00   
rumba
maja*, user posted image user posted image user posted image , vsak dan pa res ne moreš tam viset. Hhhhh, v centru verjetno nimaš kam parkirat..... , kaj pa razstava vozičkov v Čolnarni? Verjetno tudi vse polno..... Imaš ti kak predlog?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
31.5.2007 10:42:09   
Freycha
Corfu, če bi spravljala vso "vodo" ki jo iz jošk spravljam že zadnje dva meseca bi verjetno kako litrsko kanto napolnila. Enkrat je pa celo kolostrum prišel na dan. Hočem povedati, da je to menda čisto normalno in da je samo znak, da se joške pripravljajo. Je pa res, da mene prej niso bolele joške, sedaj so me pa spet začele boleti tako, kot v prvih treh mesecih, ko se je ves ta proces začel.......... Upam, da to niso znaki, da sem tudi sama kupila karto za Rim preko netauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
31.5.2007 10:49:45   
rumba
POMOČ RABIM: A slučajno katera ve, kako se reče ta peti obletnici poroke? Vem, da so na začetku papirnata, bombažna, lesena... ne vem pa vrstnega reda.user posted image Je bilo v tistih revijah Moja poroka, a kje je že to pri meni.... verjetno niti ni več v stanovanju..

Freycha, a so se ti punce prido javljale za podatke z Rima? Sem radovedna, če bomo imele ažurne informacijeuser posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 31.5.2007 10:51:02 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.