|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
30.5.2007 13:25:36   
citrončica
ija,user posted image user posted image user posted image  za tvojo vztrajnost,to je pa gorenjska trma,ne??user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.5.2007 13:29:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Shuka in ija, da ne bosta  jutri preveč  čvekali, ker potrebujem lepo vreme za vikend user posted image . Pa lepo opravita user posted image . Hm...tkole zjutraj pri Rešu sem bila med redkimi, ki so ble brez moža user posted image . Ampak, kaj čmo-nekdo je moral ta malega v vrtec peljat.   PA ne preveč Reša zadrževat, ker mora bit ob pol devetih v Postojni-bo imel mene na mizi. user posted image  Sem se odločila, da bom vzela zalet iz čakalnice in šla direktno na mizo user posted image . Otroci me že nestrpno pričakujejo, njihova mama se nima kaj obirat. user posted image  

Obljubljam, da ga ne bom zadrževala, sicer me bo pa itak napodil iz ordinacije kot vedno, ko se obiramuser posted image user posted image user posted image z ijo bova pa že poklepetali po tem.  Tako, da boš ja ob 9h na vrsti, kot dogovorjeno.

Vse dobro jutri in čez 9 mesecev user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.5.2007 13:33:04   
ija
sonček.djukelica, ja, verjetn bo kej na tem, trmasta in vztrajna gotovo sem user posted image
sayuri, ne skrbi, reš se gotovo ne bo pustil zadrževat, to pa že vemo, a ne user posted image  tko da dobiš svoje otročke, čist za sigurn user posted image  midve s Shuko se bova pa itak še v soboto vidle, tko da morva mal tem še za Postojno pršparat user posted image user posted image user posted image
joj, sonček.djukelica, sem zdele brala na sosednji temi, kaj si včeraj zagnala paniko user posted image  sam te čist razumem, jaz bi gotovo podobno reagirala, jasno, da vse možno pomisliš ...glavno, da je vse OK, zdaj pa uživaj v user posted image  user posted image  pa, pa, ija

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.5.2007 13:34:00   
Shuka
Bety  ma rit se bo pozdravila, važno je, da jajčka rastejo in se množijo, pa srečno jutri na UZ naj jih bo čimveč primernih. Ja res gre hitro čas, ko enkrat začneš.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.5.2007 13:35:32   
ija
citrončica, zmotla sem se, tebi je namenjen prvi odgovor - tko kot je Bety enkrat rekla, morm po plonkec pa si vse zapisat. Pa tosja nas je nekaj zanemarla - tosjaaaa user posted image  al pa daisy, ki mislim, da tudi nima več dopusta user posted image  kje sta, kje se skrivata? ne pozabita na nas, ki potrebujemo vajin seznam user posted image
pozdravček, ija

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.5.2007 13:37:00   
Sanja70
SAYURI,gre pa jutri po svoje bebikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
PIKA 74,gre tudi jutr po svoje bebikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

to bo veselo doma,ko prideta takoj poročajta vesele novičke.

Ija jaz sem mela tudi 3 ampule gonala + 1 ampulo diphereline.
Sem vzhajala,ko krofek pa še zmeraj čutim napihnjenost.
Moj bi me mogu sam zgnestiuser posted image sam k ne sme.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.5.2007 13:41:14   
Shuka
Sanja tudi napetost bo minila, ti sam pridno nesi jajčkauser posted image

ija, ja bolje da za sobota še kaj pustiva, če ne bo še večja gužva pr Rešu kot je siceruser posted image user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.5.2007 14:06:01   
sayuri
Sonček.d user posted image  Te pa čist zastopim. Si namreč nosečka in hormoni delajo sto na uro user posted image . Še veliko bo trenutkov, ko boš jokala od veselja ali pa celo ne da bi vedela, zakaj user posted image . Zdaj si se potolažila in se prepričala, da je vse ok. Pobožaj trebušček in pozitivno misli user posted image

Shuka in ija, pametno user posted image  Malo si pustita za v soboto user posted image  
Sanja70 bom prišepnila tvojim otročkom, da prideš v petek user posted image

Eno vprašanje imam spet user posted image .  Kaj mislite, da bom po transferju lahko šla še malo v Citypark user posted image   Moram namreč nabavit material za sobotni lumpijev RD. Pa po darilo sva mislila tud it user posted image   Kaj pravite?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.5.2007 14:32:46   
koala
Sayuri, jaz sem se po transferju počutila tako, da bi lahko gore premikala.
Jaz nisem strogo ležala nič, ko mi je pasalo sem se ulegla, drugače pa sem bila kar aktivna, tako da jaz mislim, da ni problema če greš malo naokoli, no sicer boš pa itak vidla kako se boš počutila.

citrončica, pa ne da bova spet na isti dan strašili po GK? Jaz imam namreč takrat UZ. Zjutraj ob 7.30 sem naročena, čeprav mislim da bo dalj trajalo.
soncek.djukelica kako je z tem uz-jem? Kar počakam tako kot za folikelčke, ali je treba napotnico prej oddat al kako?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 959
30.5.2007 14:42:12   
sayuri
Koala, hvala user posted image . ej, mimogrede-pojdi malo na bambino pogledat. te pogrešajo user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.5.2007 14:55:14   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Kar počakam tako kot za folikelčke, ali je treba napotnico prej oddat al kako?

koala,napotnico imej s seboj in odpustnico,ki si jo dobila,ko si zaključila postopek!na njej piše, kaj si dobivala, kdaj je bila punkcija, transfer...zamrzjenčki...in ponavadi je tako,da sestra vpraša če ima katera napotnico,če pa ne bo tako,pa kar stopi k njej in ji povej zakaj si tle! user posted image
aja, pa še to!za nameček vsemu sem fasala hemeroide na danki! user posted image user posted image user posted image
ker pa sem user posted image  mi zdravnica ni upala dati kakšnega zdravila, razen domačega!user posted image user posted image user posted image
mazati se moram ali z olivnim oljem ali z maslom!user posted image user posted image user posted image
tole me mal spominja na našo Nežo, tudi ona je v času postopka in kasneje v user posted image  imela svašta izkušnje! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.5.2007 15:55:23   
pika74
...se spomnem, zadnjič enkrat sta ble 2 nosečki na UZ, k sta pršle na tak pregled in sta imele napotnico... pismu smo jih gledale punce, kot da bi ble iz druzga planeta... mislm... kaj bi dale, da bi se nam to zgodilo, da bi ble user posted image user posted image .

sej bo punce... še mičkn, pa bomo dosegle tud ta cilj user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.5.2007 17:55:11   
alia
Bravo Ija za tvoj opti,izem...moj niha, no, zelo, včasih...saj vse te teorije poznam, pa saj veš kako je to...s prakso...

Držite se vse!!

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.5.2007 19:18:02   
dajamaja
Ker so poslovne sekretarke na štrajku je težko sledit in bit ažurn. Se poimensko aj ne obračam, ker lahk kej mim udarim. torej Tosja, Marjetica, dejte nas pospravt. Mojca 9000 ko tkole kdaj pošpejam vidim, da nas bereš - dej se še kej oglas. Greš kmalu na morje al si se vrgla v iskaj eslužbe? Kaj dogaja?

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 964
30.5.2007 20:33:39   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
torej Tosja, Marjetica, dejte nas pospravt.

še ena izjava tedna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.5.2007 20:52:51   
upajoča
Najprej čestitam novima user posted image user posted image  ,in se lepo zahvaljujem za odgovor dajamaja. Ko bom na vrsti bom kot si rekla poklicala v ordinacijo,pa upam da se bo dalo dogovorit če pa ne bom pa kar z Rešom govorila.   se slišimo  lep pozdrav  upajoča.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 966
31.5.2007 7:26:10   
Bety upa
jaoooooooooo......khm.....Prvo punce, dobro jutro....

Jaz sem bila zjutraj že ob pol šestih na mizi pri Reškotu. Nikli ne veš, kaj te čaka in kaj boš dočakal. Pri meni je nekaj foliklov na obeh straneh, vsaj 4 na desnem jajčniku in še kakšni trije na levem, večina jih je komaj 14mm vleiksti...vendar, na levi strani je že eden 19mm in je Reško ukazal stopko že danes, ker baje, če eden poči so tudi drugi folikli uničeni. Punce, pa jaz sem se špiknila samo 6 x?!?!?!.....

joooooooooooojjjjjjj....sama štala....pa mogli bi rasti lepo in počasi....In kaj je krivo za to???? Mogoče moje prestavjanje M, mogoče prevelika doza zdravil, mogoče bi mogla dobiti še Suprefact.......ne vemo, pravi zdravnik.....uglavnem, samo da gre narobe, pa ni važno kako...user posted image

In tako.....v soboto, ob 8h, punkcija, pa bo, kar bo.......In ker jih bo siher majhno število, bo tudi ET že 3.dan.....

Je, kar je..................en sam šit....

Če je katera bila ob 6h zjutraj, me je videla. Takšna bjonda z repkom....Pa v soboto bomo kar 3 v čakalnici s RR in čvekanje bo v živo.

////////////////

Kar zmrazi me, ko prebere, da ste imele čez 15 celic in od njih samo nekaj dobrih. To naše oplojevanje je več kot loterija. Je čakanje čudeža z neba, menda user posted image .

Napišem še kaj kasneje....

/////////////

Držim pesti za današnji ET puncam.....

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 967
31.5.2007 8:26:17   
citrončica
Bety upa,ne obupaj,jaz sem imela zdaj sotrpinko,s 5 celicami,ki so se vseuser posted image  oplodile,ima večji pridelek,ko jaz z 13!!!Rabiš le eno pravo...ok,pa 2,če si želiš bolj okroglo,debelo in na koncu veselouser posted image user posted image ,drži se!!!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 968
31.5.2007 8:39:37   
soncek.djukelica
jutro,

Bety, naj te mal potolažim! Ta folikel ti bo zrastel glih na 21mm in na GK v Lj., je za njih glih idealen!Zato čestitke temu korenjaku! user posted image user posted image user posted image  Ostali bodo pa rpišli tja do 17,18 kar tudi ni slabo, ker sem jih jaz imela tudi take velikosti! če so vsi v redu, in zakaj ne bi bili je to dober rezultat! user posted image user posted image user posted image  Naj ti dam upanje, jaz sem imela le 4 celice od tega tri so preživele! Vem pa, da so zdrvniki rekli, da je pri velikem številu foliklov kar dosti praznih, in kot vidiš, so punce ki to potrdijo!user posted image
Sam, ob 05.30 da si pri zdravniku!user posted image user posted image user posted image In po možnosti nisi bila prva! user posted image user posted image Kdaj pa Reško začne sploh ordinirat?user posted image

pika, sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 969
31.5.2007 8:41:02   
Sulfinija
Punce,morem vam rečt,da ostajam kljub zvoji nezgodi vaša vesta navijačica naprej.

Joj,kaj vse berem????Še sedaj vem,da sedaj v tem trenutku ne bi bila pripravljena preživlajti tle vojno živčev,koliko bo celic,kako bodo rastli,kdaj bo punkcija,kok se jih bo oplodilo,kaj bo čez dolgih štirinajst dni,+,krvaviutev skratka kriza in se mi za vse skupaj žvižka zato torej v tem trenutku ne bi bila pripravljena iti v tole vojno kot sem bila maja.

No jutri je pa že junij.Torej najin mesec.Moj rojstni dan,priprave za dopust hura komaj čakam,vmes je še treba kako fino nagrado prislkužiti,da bomo lažje na moru žurali,....

Punce mene nekaj zanima.Vse,ki ste po IVF imele ss me zanima kako dolgo ste krvavele?Jaz sem štiri dni in pol je nehalo,sedaj pa mam dva dni svetlo rdeče madeže ne veliko,le ko se obrišem ko grem na wc.Upam,da je tole normalno od vsega tega.In še nekaj kdaj ste dobile naslednjo M po IVF?Jaz sem v prvem dobila 34.dan prvo M,druge pa ni in ni bilo in mi jo je nazaj urejala z primolutom.Upam,vsaj nato,da se bo poštimnalo brez kakih tabletk kajti na dopustu želim maksimalno uživati...

Našima novima user posted image  Koali in Bibi še enkrat čestitam in jima želim lepo in mirno nosečnost do konca.

Vsem ki vas čaka punkcija naj vas čimmanj boli in čimveč kvalitetnih celic.

Vsem,ki čakata na magičen in čaroben + naj vam dnevi čimprej minejo.

In vsem,ki imate UZ naj čimveč lepih foliklov kažejo.

Na kratko,sedaj pa štartam v mesto in malo na pohajanje po mestu in na kavico.

Lepo mi bosite.

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
31.5.2007 8:45:34   
ija
Bety upa, a ti si bla tud? user posted image  jaz sem bla danes tolk zaspana, da sem komaj gledala, se ne spomnim nobene blondinke ...a si bila sama? in kako si bila oblečena? da bom vedla, kam gledat v soboto user posted image  no, shuko sem spoznala, je res zelo rdečelasa, tako da te ni bilo za falit, shuka user posted image user posted image user posted image
nč, punce, se vidmo v soboto v Postojni. Moji folikli tudi niso prav mnogoteri, en jajčnik je itak zahinavil user posted image  ampak nekaj pa bo, bolje nekaj, kot nič, tko morš gledat, Bety upa user posted image user posted image user posted image  optimizem velja user posted image user posted image user posted image
shuka, kako si pa ti opravla? si naprogramirana za soboto? To bo žurka v Postojni, sploh zato, ker bo ura malo bolj kulturna user posted image
sayuri, smo ful hitele zjutraj, da bi ti ja čimprej prišla do user posted image user posted image  hitro poročaj user posted image
pozdravček, ija 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 971
31.5.2007 8:55:27   
koala
Pika in sayuri, zdaj se počasi približuje tisti čas, ko bosta v varstvo sprejeli svojo deco!!!! Mislim na vasi in prijetno gretje vam želim.

Bety, saj veš da je potrebna samo ena ta prava celica, glej jaz sem imela 27 foliklov, pa le 10 celic,oplodilo pa se jih je samo pet, pa še od teh so ostale tri.

ija in shuka hajn za dobro poravljena UZ-ja, za v soboto pa za vse tri stiskam pestke!

Nisem vedela

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 972
31.5.2007 9:05:13   
Bety upa
Mah....hvala punce za odgovore....prehitro je vse skupaj....Že 10.dan ciklusa punkcija?!?!?! To sigurno ni imela nobena od vas.....Če plačaš skoraj 500 sit za postopek, potem upaš, da bo celic vsaj še za nekaj zamrznjenčkov....in če jih ni...uffffffffff....user posted image .

Še vedno nisem izvedela, ali Mojca9000 ima zamrznjenčke? In zakaj ne?

Jaz bom v soboto ziher ta prva in me ne boste zgrešile (bjonda s repkom, pa sama verjetno, ker moj pride iz nočne in bo samo dal paglavce v lonček).....

Pika74 je imela folikle čez 22mm, pa so vseeno čakali, da še drugi zrastejo. In niso popokali.

Bom nesramna, če pomislim, da se tukaj gre za nekaj drugega. user posted image  Če ni punkcije, tudi plačila za postopek ni (samo zdravila) in je verjetno bolj ziher, če dobiš stopko že pri 19mm. Sem nesramna, to vem, pa ne morem drugače....Gre se za moj postopek in mi ni vseeno....

Kaj pa delne punkcije, ki jih imajo nekatere?!?! Kako takrat ni problem pokanje foliklov?!?!
Mah......nisem zadovoljna in pika....

Pa se moram sprijazniti......Nimam druge izbire....In zopet izgubljen postopek....štala

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 973
31.5.2007 9:12:59   
koala
Bety, say te razumem in vseeno stiskam pestke, da zamrznječkov sploh ne boš rabila.

Nisem vedela

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 974
31.5.2007 9:18:43   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Bety, say te razumem in vseeno stiskam pestke, da zamrznječkov sploh ne boš rabila.

tudi jaz...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.