Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:58:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: Shuka A ni Jata v Zalogu v Ljubljani? Tja sem že dala prošnjo pa pravijo, da imajo že svojih kur preveč, ker ene so prov hibridne Drugače pa raje bi delala, ker bit doma je mal depresivno, ampak bomo potrpeli, vse za naše piščančke, ne? Jata je tud na Duplici pri Kamniku..to je mal bližje gorenjski, bi se pa tud kak privat pridelovalec jajc našel,ki bi nas bil vesel s takim pridelkom Kaj pa če bi me kr kako svojo kurjo oz. jajčno farmo odprle, pomoje tolk jajc še kure v enem tednu ne znesejo kolikor jih me pridelamo Živele kokoške , naša jajčka in nato piščančki
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 15:14:50
|
|
|
|
cati
|
čestitke novim Bravo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 17:52:13
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: alia Punce živijo in iskrene čestitke novim !! Prosim - ali mi lahko katera na kratko razloži razliko med MENOPUR in GONAL F? Hvala in lp; Alia, citiram Reša - gonal je močnejši in temu primerno dražji. Evo tolk vem, da moram bit tokrat državi hvaležna. Drugače sem pa zdej že čisto za tabo - 1. UZ imam v ponedeljek, ti pa v nedeljo, ne? Biba čestitke!! Sanja, super si opravila! Ostalim lep "fazo"!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 17:58:50
|
|
|
|
konina
|
Biba čestitke. Želim ti mirno in zdravo nosečnost. Upam, da bosta dva. Strahovi se bodo razblinili, ko ju boš držala v rokah. Za vse ostale pa držim pesti, za jajčka, za UZ, za špikanje... Za navijanje pa tudi. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 19:05:34
|
|
|
|
alia
|
Dajamaja - hvala lepa - danes je drugi dan špikanja z gonalom in moram priznati, da učinek že čutim - začenja se zbadanje, ...upam, res upam na ustrezen "pridelek"...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 19:17:17
|
|
|
|
dajamaja
|
Koliko ampul pa imaš. Jaz 4 + 1 dipherin in že vzhajam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 19:35:07
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Koliko ampul pa imaš. Jaz 4 + 1 dipherin in že vzhajam. tole je pa izjava tedna - sm se zdele do solz nasmejala... držte se in le tko naprej smeh je pol zdravja
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 8:36:57
|
|
|
|
Staša1
|
Dobro jutro punce! Jaz sem z UZ, našteli so mi kar nekaj foliklov (20, 18, 16, 15) na eni in na drugi strani in endometrij 9mm. Sedaj imam ponovno UZ v petek in mislim, da bo takrat stop injekcija!!! Veliko sreče vsem
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 8:40:56
|
|
|
|
Bety upa
|
uffffffffffffff sem jezna....sem napisala veliko sporočilo in ga je računalniški škrat pojedel....grrr Sanja 70 = bravo za 8 jajčk. Nekaj zamrznjenčkov tudi bo. Roda 17 = dobrodošla med nami in nasmejala sem se zgodbi o koledarju. Shuka = punkcija bo ob vikendu. Držim pesti za veliko jajčk. Citrončica = bravo za ET. Samo nič ne pišeš koliko , koliko stari, koliko zamrznjenčkov...???? Alia = Meni je Reško rekel, da so vsa zdravila ista, samo so ena cenejša in druga dražja. Ne vem, če je to res. //// Mene še zanima, koliko zamrznjenčkov ima MOjca 9000???? Pa druge nič ne pišete o številu zamrznjenčkov. Meni je ravno z zamrznjenčki ratala najdaljša nosečnost, zato so pomembni. Jaz se špikam, napenja me orng, vse mišice me bolijo, na riti ne morem sedeti, seks je postal naporen......Jutri prvi UZ, drugi UZ verjetno v soboto.....kar hitro se stvari odvijajo....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 8:46:43
|
|
|
|
citrončica
|
Bety upa: 13 celic,7 se jih je oplodil,a so se le 4 delile naprej,4dan pa sta 2 začeli zaostajati v razvoju,2ok,tidve grejem,zamrznjenčkov žal ni... ni vse v kvantiteti,tud kvaliteta je pomembna...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 8:50:23
|
|
|
|
pika74
|
o bejbike vidim, da ste že pokonc jaz grem jutri po otroke, če jih bo kaj ...no upam, da vsaj ene 2, glede na prejšnje izkušnje. Drugač sem pa še zmer ful neki zmatrana... pa ne vem, al je to od punkcije (15 celic) al od hormonov (še vedno imam en črn izcedek ) al pa od utrogestana. Tkole... ene 2 urci sm pokonc... pol me pa kr zmanjka in zaspim . Pa ponoč tud kr dobr spim... bolečin pa dons na 4. dan po punkciji ni več. Mislim, da gre na bolje . Vam pa povem, da od vseh 3 punkcij... je bla tale najbolj boleča . Čudno ane... k sm že mislila, da mi nič ne more do živga... pa me tkole presnet. Držte se.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 8:51:51
|
|
|
|
ija
|
prav imaš, citrončica, to tudi jaz pravim, da je kvaliteta pomembna, sploh še zato, ker se vsaj jaz s kvantiteto ne morem prav pohvaliti sem bila pa danes na 2. UZ in folikelčki, kolikor jih je, pridno ratsejo. Jutri imam spet UZ in potem verjetno v soboto punkcijo. Tako da, Shuka, jutri zjutraj se vidiva pa mogoče tudi v soboto Punce, fajn bodte, roda17, dobrodošla! ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 8:53:18
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica 13 celic,7 se jih je oplodil,a so se le 4 delile naprej,4dan pa sta 2 začeli zaostajati v razvoju,2ok,tidve grejem,zamrznjenčkov žal ni... ni vse v kvantiteti,tud kvaliteta je pomembna... se strinjam... zato sem jaz bla kar mal "razočarana" nad tako velikim številom celic (15), ki sem jih tokrat pridelala. Pa še zmanjšali so mi dozo gonala, ker je blo zadnjič 18 celic... na evo... moje telo ne šljivi matematke... in pade 15 celic, ne glede na to, da je blo tokrat namest 225 samo 150 gonala. In kaj nej naslednjič, če bo treba še četrtič na IVF? 75 gonala? Al bo to tud preveč. Jest bi najrajš imela ene 7 celic in teh lepih, bogatih... jah nikol nam ni prou. Sicer pa pustmo se presenetit - ane .
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 9:44:15
|
|
|
|
koala
|
Pika, kašne so to misli če bo kaj otrok?????? Itak da bojo!!!!! Bety, evo še moje statistike, 27 foliklov, 10 celic, 5 oplojenih, 2 eskimčka in 1 zmagovalec, ki se pridno greje pri meni. Se mu vidi da je po mamici se mu nič iz tolplega ne mudi in prav je tako.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 9:53:39
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ija prav imaš, citrončica, to tudi jaz pravim, da je kvaliteta pomembna, sploh še zato, ker se vsaj jaz s kvantiteto ne morem prav pohvaliti sem bila pa danes na 2. UZ in folikelčki, kolikor jih je, pridno ratsejo. Jutri imam spet UZ in potem verjetno v soboto punkcijo. Tako da, Shuka, jutri zjutraj se vidiva pa mogoče tudi v soboto Punce, fajn bodte, roda17, dobrodošla! ija Ija - jutri se vidiva ob 6h, pa upam, da v soboto tudi
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 9:58:09
|
|
|
|
ija
|
Shuka - no, pa bova dve Gorenjki na kupu mene boš spoznala po tem, da bom mela s sabo moža in cajtng joooj, kok mene dons zebe - kje je poletje čau, punce, ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 10:09:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ija Shuka - no, pa bova dve Gorenjki na kupu mene boš spoznala po tem, da bom mela s sabo moža in cajtng joooj, kok mene dons zebe - kje je poletje čau, punce, ija Ija - Tud mene boš spoznala po tem, da bom s seboj imela moža Sej jih večina pride s partnerji, tko da nau problem in ker je tam tudi nekaj časopisov, ni vrag, da bi vsi tisti čas nekaj brali S seboj bom imela plastično oranžno malo vrečko in mapo od Reša, ki nam jo je dal na začetku postopka. Sem rdečelasa in bl ta prtleh(beri 160cm) Ma ne morš me zgrešit, kr pockaj me za rokav.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 10:56:01
|
|
|
|
ija
|
shuka, si me pa nasmejala glede partnerjev sem pa ravn danes zjuraj gledala, ker jih vsaj pol punc ni mel partnerja s sabo - v bistvu ga za tele UZ res ne rabš nujno no, čeprav moralna podpora prav pride, vsaj meni. Pa moj tud vedno gleda folikle na UZ in pol komentira, "da so zdej pa res ful lepi" skratka, shuka, se vidmo, tud jaz sem bolj rdečelasa kot ne, pa mal manj prtlehna, čeprav ne dost manj ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 11:00:42
|
|
|
|
sayuri
|
Juuutrooo punce Pika74, evo še eno, ki bi spala . Prej sem to zaspanost predpisovala hormonskim tabletam, zdaj si govorim, da sem od punkcije utrujena , jutri bom imela transfer za izgovor , pa na vreme se tud lahko malce znesemo . Torej bova midve jutri skupaj trasferali? Ti si na GK, a ne? Jaz bom v Po okrog pol 9 imam uro Shuka in ija, da ne bosta jutri preveč čvekali, ker potrebujem lepo vreme za vikend . Pa lepo opravita . Hm...tkole zjutraj pri Rešu sem bila med redkimi, ki so ble brez moža . Ampak, kaj čmo-nekdo je moral ta malega v vrtec peljat. PA ne preveč Reša zadrževat, ker mora bit ob pol devetih v Postojni-bo imel mene na mizi. Sem se odločila, da bom vzela zalet iz čakalnice in šla direktno na mizo . Otroci me že nestrpno pričakujejo, njihova mama se nima kaj obirat. Citrončica, kako se kaj ti počutiš? Kdaj maš test? Moram malo na seznam pogleadat Bety upa, takoole si mi že bolj všeč - da se malce nasmeješ in pozitivno misliš Živela Igla Pusti zdaj rit, važno da si na igli in da folikli rastejo Držim pesti za jutrišnji UZ. Vsem ostalim želim lep dan - jaz sploh ne vem, kaj naj počnem Verjetno bom pla malo . Ne bi bilo slabo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 12:39:20
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Torej bova midve jutri skupaj trasferali? Ti si na GK, a ne? Jaz bom v Po okrog pol 9 imam uro Jap... jutri bova skupi nosečke
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 12:44:32
|
|
|
|
citrončica
|
Sayuri,test mam 12.6.,še deleč daleč.....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 12:46:54
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, Pika, sayuri jutri pa finiš na ! Od viška glava ne boli!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 12:54:15
|
|
|
|
alia
|
Ampul? Moja mera je 225 GONALA, + ENA AMPULA DIPHERELINE. Tudi jaz vzhajam (sem si izposodila besedo tedna, ali kako že)? Joj...kako si želim....in seveda tebi tudi ...in vsem ostalim... Čas bi že bil - sem v četrtem IVF postopku...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 13:21:10
|
|
|
|
ija
|
To so 3 ampule, se mi zdi. Sicer pa, alia, vem, kako je to, ko se ti zdi, da bi bil že čas - jaz sem že v 5. postopku včasih se zalotim, da si izmišljam vse mogoče razloge, zakaj še ni ratalo, čeprav mi je jasno, da je to pač loterija in če tu ne bom zadela takoj, bom pa mogoče kdaj kako sedmico na lotu ampak slejkoprej tudi na loteriji dobiš, če si dovolj vztrajen, tako da mi niti na kraj pameti ne pade, da bi odnehala čeprav je včasih težko ... pozdravček vsem, ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.5.2007 13:25:15
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živ, sem prej pozabila napisat! Jaz sem imela 4 celice, od tega 2 zarodka vstavljena in z obema sem ! Imam pa še enega zamrzjenčka! jaz mislim,da je bolj kakovost celic pomembna,kot pa kvantiteta! Tudi jaz sem včeraj skakala okoli leonišča, naredila celo frko, kaj več o tem pa sem napisala v temi Za nas! Še par zanimivosti za vse, ki ste v postopku! Če vam vstavijo 2 zarodka in oba preživita, bosta po vsej verjetnosti dvojajčna,razen v primeru,da ima partnerjeva stran že kakšne dedne dvojčke! Slabosti pri dvojčkih niso glih praksa!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.