Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 10:09:55
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Kok je čudno, ker sem doma Že več kot leto dni nisem bila na bolniški in mam prav smešen filing . ej, meni tudi kar čudno deluje ta bolniška... pišuka - že zdej me skrbi, če bom zmogla do testa doma zdržat
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 10:41:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro še od mene Kok je čudno, ker sem doma Že več kot leto dni nisem bila na bolniški in mam prav smešen filing . Malega sem oddala v vrtec, šla k mami na kavico, zdajle pa spet "aktivno" počivanje . Se kar fajn počutim - malce me še zaegne dol v jajčnikih...al tam nekje , drugače sem pa ok Jest sem doma že mesec in pol (sem službo zgubla), kolk je šele men čudn, zdej me še noben v službo ne vzame, ko mu povem kaj delam, (mislim valim jajčka pa čakam na čudež) IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Shuka, še tle ti čestitam za jajčka Tko, kot ija pravi - če je Reš zadovoljen, potem pa že bo nekaj . Do četrtka bojo pa itak še zrasli. Če boš imela v soboto punkcijo, se spomni name, ker bom torto jedla - naš mali ima namreč rojstni dan - 3 leta . Do četrtka bom pridno sedela na jajčkih in jih grela samo, da se nau kermu rumenjak ven pogledal Kaj pa, če bi jest tud na pršla , pa vse najboljše malemu korenjaku IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ija, kar se okulista tiče - res ne bi bilo napačno, če bi se mu šla malo pokazat . sicer pa smo kar lepo razporejene pri Rešu - se prav dnevno izmenjujemo . Madonca, bi se zmenile in na isti dan začele....bi blo potem tolk čvekanja v čakalnici . Mam občutek, da bi Reško popi... k bi tolk čvekale, še delat neb mogu kolk bi šele pol deževalo, če že zdej tolk pada..... Pupe moje vesela sem, da ste tle! p.s. pa da nau kera narobe razumela, bi raj vidla, da smo vse zdrave pa kje drugje
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 10:50:47
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
meni se je čas do testa izredno vlekel, za p zdej sem tudi ostala doma,ker naš postopek je voden kot rizičen! vem pa nekaj, če bi imela drugo delo, lažje od mojega, bi sedaj bila v službi! sedet doma in čakat na vsak naslednji pregled je težko! ko sem dobila pismo iz komisije, piše da moram mirovati in pol itak cvikaš,da slučajno ne uleti kontrola,da bi ti skočil v štacuno! se moram z svojim G zmenit,da naj me raje pol kar na Dob pošlje,če moram biti skozi doma!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 10:56:38
|
|
|
|
pika74
|
pišuka... men se že zdej vleče, ko na transfer čakam
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 10:59:38
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica se moram z svojim G zmenit,da naj me raje pol kar na Dob pošlje,če moram biti skozi doma! Sonček.d, saj se potem postopoma navadiš Jaz sem bila v prvi nosečnosti od 5 meseca dalje doma, pa so mi dnevi hitro šli. Za naše male pikice potrpimo, kolikor se največ da Se ti že kaj trebušček pozna? Shuka, napiši v prošnji : "Znam valiti jajčka. Sem uspešna kokoš nesnica" Že zarad firbca te bojo vzeli . drugače pa...ti kar pridi na tortico
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 11:02:31
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
moj buši....nekaj malega že, vendar ga čist komot lahko zamenjaš za špeh!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 11:03:57
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Shuka, napiši v prošnji : "Znam valiti jajčka. Sem uspešna kokoš nesnica" Že zarad firbca te bojo vzeli . drugače pa...ti kar pridi na tortico Dobra ideja, viš na to še pomislila nisem
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 11:58:49
|
|
|
|
Sanja70
|
Čao,evo mene mal prej prišla domov .Punkcija je za mano blo je 8 jajčk. Bolečina oz pikanje je bilo znosno,sam mal se mi je vleklo in sem komaj čakala,da bo rekel Reško....no pa smo.Mela sva pa problem pri mojem namreč vzela sem posodico za spermo iz labaratorija,ker ni bila sterilna so bili plavalčki slabi zato je moral ponovno na delo .Tolk mi je bil hecen,pol pa še izjavu,da je od dela dobil žulj.Naslednja runda je bila super. ET imam v petek 1.6.pa še polna luna je,tako,da imam kar dober občutek. Tolk bo zaenkrat,komaj čakam,da grem iskat svoje otročičke v vrtec. Se beremo v petek _____________________________ lp,Sanja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:01:57
|
|
|
|
Shuka
|
Sanja70 - naj se oplodijo vsa jajčka in imela boš 8 otročičkov, to je že za mali fuzbalski tim Vso srečo v petek na ET Tvoj se mi je pa kr mal zasmilil, upam, da žuljček hmalu popusti
< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.5.2007 12:03:13 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:03:03
|
|
|
|
sayuri
|
Ooo Sanja70, kar 8 jajčk si pridelala . Super . In tvojemu dragemu tud čestitke , se je mogu orng namatrat . Si mogoče kje moje otroke videla, ko si že bila tam? Zdaj pa lepo počivaj, v petek pa akcija.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:19:11
|
|
|
|
Shuka
|
Ej punce, dela Reško punkcijo in ET vse v Postojni?
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem en lep pozdravček iz Prekmurja. Zvesto spremljam tale forum in ker sem po naravi klepetulja sem se pač morala prijaviti, da bom lahko čvekala. Sem v 1. IVF postopku v MB, Vlaisavljevič, v petek 25.5. sem začela z injekcijami Dipherlene. Moram priznati, da si jih ne dajem sama ampak vsak dan šibam k prijateljici, da mi jih ona daje. Pa ravno zadnjič ko sve imele polno mizo teh igel je uletel popisovalec nepremičnin, mater si je mislil, da se drogirave. Vlaisavljeviča pa sem videla samo na čisto prvem informativnem razgovoru. Zgleda, da se me izogiba. Na razgovoru sem mu hotela podati roko pa sem zadela namizni koledar (tisti plastični) in ta je odletel naravnost v njega. Tako me je bilo sram, da bi se najraje vdrla v zemljo. Sedaj pa se verjetno boji, da ga ne bi spet ona mala Prekmurka kaj poškodovala. No, toliko za prvič od mene.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:32:12
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ej punce, dela Reško punkcijo in ET vse v Postojni? Jep Shuka Dobrodošla roda17 med nami Na tej temi smo več al manj vse na iglah - ene prej, druge kasneje
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:34:08
|
|
|
|
koala
|
roda17 najprej dobrodošla med nami, imaš pa zanimiv nick, naj ti prinese srečo. Jaz pa že stiskam pesti, da bo postopek uspešen, želim ti veliko jajčk, čimmanj bolečo punkcijo, veliko število zarodkov, na koncu pa seveda debel plus.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:40:29
|
|
|
|
Sanja70
|
Sayuri,joj tvoji otročički te že nestrpno čakajo in komaj čakajo,da jih prideš iskat,pa zaupali so mi,da ko bodo enkrat pri tebi ne grejo nikamor več brez tebe. .Pri mamici jim bo najlepše. _____________________________________________
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:51:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ej punce, dela Reško punkcijo in ET vse v Postojni? Jep Shuka Dobrodošla roda17 med nami Na tej temi smo več al manj vse na iglah - ene prej, druge kasneje Se podpišem in te pozdravljam roda17. Snifamo, se špikamo, huj smo kt narkomani, sam da smo me še zmer trezne kljub drogi
< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.5.2007 12:53:14 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:52:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70 Sayuri,joj tvoji otročički te že nestrpno čakajo in komaj čakajo,da jih prideš iskat,pa zaupali so mi,da ko bodo enkrat pri tebi ne grejo nikamor več brez tebe. .Pri mamici jim bo najlepše. _____________________________________________ Kolk si pa to lepo napisala Sanja
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 12:58:40
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70 Sayuri,joj tvoji otročički te že nestrpno čakajo in komaj čakajo,da jih prideš iskat,pa zaupali so mi,da ko bodo enkrat pri tebi ne grejo nikamor več brez tebe. .Pri mamici jim bo najlepše. _____________________________________________ Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kok si elpo napisala. mi grejo kar solzice v učke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:01:07
|
|
|
|
citrončica
|
Najprej: Biba ,ČESTITAM,super,res super!! Sanja70,lep pridelek, , roda17,dobrodošla med nas..in čimprej ..srečno!! Shuka,glede na to,da si tud gorenjka,blizu je Jata,za kuro nesnico bi te najbrž vzeli .... uživaj doma,tud to včasih paše!!... ....in to rečem jaz,1dan po ET,pa mi je že dolgčas
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:05:31
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica ....in to rečem jaz,1dan po ET,pa mi je že dolgčas KAj misliš bit do testa doma citrončica?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:05:40
|
|
|
|
Shuka
|
A ni Jata v Zalogu v Ljubljani? Tja sem že dala prošnjo pa pravijo, da imajo že svojih kur preveč, ker ene so prov hibridne Drugače pa raje bi delala, ker bit doma je mal depresivno, ampak bomo potrpeli, vse za naše piščančke, ne?
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:07:49
|
|
|
|
Staša1
|
Sanja70 čestitam in držim pesti, da bi se vseh osem oplodilo in razvijalo! Vso srečo v petek! Roda17 dobrodošla in uspešen postopek! Jutri imam UZ in upam, da bo počasi sledila stopka (neverjetno je, kako me napihuje ta Menopur)! Držte pesti zame!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:08:28
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: citrončica ....in to rečem jaz,1dan po ET,pa mi je že dolgčas KAj misliš bit do testa doma citrončica? Ja,jaz mislim bit doma,v petek grem k svoji zdravnici,itak vem,da mi bo tudi to priporočala...v službi sem na terenu,pa avto,ven in not,pa kaka stojala za postavljat vedno dobimo,pa so težke škatle z robo..nima smisla..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:10:27
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka A ni Jata v Zalogu v Ljubljani? Tja sem že dala prošnjo pa pravijo, da imajo že svojih kur preveč, ker ene so prov hibridne Drugače pa raje bi delala, ker bit doma je mal depresivno, ampak bomo potrpeli, vse za naše piščančke, ne? Jata je tud na Duplici pri Kamniku..to je mal bližje gorenjski, bi se pa tud kak privat pridelovalec jajc našel,ki bi nas bil vesel s takim pridelkom
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 13:47:24
|
|
|
|
alia
|
Punce živijo in iskrene čestitke novim !! Prosim - ali mi lahko katera na kratko razloži razliko med MENOPUR in GONAL F? Hvala in lp;
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.