|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
29.5.2007 10:09:55   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Kok je čudno, ker sem doma user posted image  Že več kot leto dni nisem bila na bolniški in mam prav smešen filing user posted image .

ej, meni tudi kar čudno deluje ta bolniška... pišuka - že zdej me skrbi, če bom zmogla do testa doma zdržat user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 901
29.5.2007 10:41:49   
Shuka

Jutro še od mene user posted image

Kok je čudno, ker sem doma user posted image  Že več kot leto dni nisem bila na bolniški in mam prav smešen filing user posted image . Malega sem oddala v vrtec, šla k mami na kavico, zdajle pa spet "aktivno" počivanje user posted image . Se kar fajn počutim - malce me še zaegne dol v jajčnikih...al tam nekje user posted image , drugače sem pa okuser posted image

Jest sem doma že mesec in pol (sem službo zgubla), kolk je šele men čudn, zdej me še noben v službo ne vzame, ko mu povem kaj delam, (mislim valim jajčka pa čakam na čudež)user posted image user posted image user posted image

Shuka, še tle ti čestitam za jajčka user posted image  Tko, kot ija pravi - če je Reš zadovoljen, potem pa že bo nekaj user posted image . Do četrtka bojo pa itak še zrasli.user posted image  Če boš imela v soboto punkcijo, se spomni name, ker bom torto jedla user posted image  - naš mali ima namreč rojstni dan - 3 leta user posted image .

Do četrtka bom pridno sedela na jajčkih in jih grela samo, da se nau kermu rumenjak ven pogledaluser posted image user posted image
Kaj pa, če bi jest tud na pršla user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vse najboljše malemu korenjaku user posted image

Ija, kar se okulista tiče - res ne bi bilo napačno, če bi se mu šla malo pokazat user posted image user posted image user posted image . sicer pa smo kar lepo razporejene pri Rešu - se prav dnevno izmenjujemo user posted image . Madonca, bi se zmenile in na isti dan začele....bi blo potem tolk čvekanja v čakalnici user posted image .

Mam občutek, da bi Reško popi... k bi tolk čvekale, še delat neb moguuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk bi šele pol deževalo, če že zdej tolk pada.....user posted image

Pupe moje vesela sem, da ste tle!

p.s. pa da nau kera narobe razumela, bi raj vidla, da smo vse zdrave pa kje drugje user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 902
29.5.2007 10:50:47   
soncek.djukelica
meni se je čas do testa izredno vlekel, za puser posted image
zdej sem tudi ostala doma,ker naš postopek je voden kot rizičen! user posted image
vem pa nekaj, če bi imela drugo delo, lažje od mojega, bi sedaj bila v službi!
sedet doma in čakat na vsak naslednji pregled je user posted image  težko!
ko sem dobila pismo iz komisije, piše da moram mirovati in pol itak cvikaš,da slučajno ne uleti kontrola,da bi ti skočil v štacuno! user posted image user posted image user posted image
se moram z svojim G zmenit,da naj me raje pol kar na Dob pošlje,če moram biti skozi doma! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
29.5.2007 10:56:38   
pika74
pišuka... men se že zdej vleče, ko na transfer čakamuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
29.5.2007 10:59:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

se moram z svojim G zmenit,da naj me raje pol kar na Dob pošlje,če moram biti skozi doma! user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Sonček.d, saj se potem postopoma navadiš user posted image  Jaz sem bila v prvi nosečnosti od 5 meseca dalje doma, pa so mi dnevi hitro šli. Za naše male pikice potrpimo, kolikor se največ da user posted image user posted image user posted image  Se ti že kaj trebušček pozna?

Shuka, napiši v prošnji : "Znam valiti jajčka. Sem uspešna kokoš nesnica" user posted image  Že zarad firbca te bojo vzeli user posted image . drugače pa...ti kar pridi na tortico user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
29.5.2007 11:02:31   
soncek.djukelica
moj buši....nekaj malega že, vendar ga čist komot lahko zamenjaš za špeh!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 906
29.5.2007 11:03:57   
Shuka

Shuka, napiši v prošnji : "Znam valiti jajčka. Sem uspešna kokoš nesnica" user posted image  Že zarad firbca te bojo vzeli user posted image . drugače pa...ti kar pridi na tortico user posted image

Dobra ideja, viš na to še pomislila nisem
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 907
29.5.2007 11:58:49   
Sanja70
Čao,evo mene mal prej prišla domov .Punkcija je za mano blo je 8 jajčk.
Bolečina oz pikanje je bilo znosno,sam mal se mi je vleklo in sem komaj čakala,da bo rekel Reško....no pa smo.Mela sva pa problem pri mojem namreč vzela sem posodico za spermo iz labaratorija,ker ni bila sterilna so bili plavalčki slabi zato je moral ponovno na delouser posted image user posted image user posted image .Tolk mi je bil hecen,pol pa še izjavu,da je od dela dobil žulj.Naslednja runda je bila super. ET imam v petek 1.6.pa še polna luna je,tako,da imam kar dober občutek.
Tolk bo zaenkrat,komaj čakam,da grem iskat svoje otročičke v vrtec.
Se beremo v petek

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
29.5.2007 12:01:57   
Shuka
Sanja70 - naj se oplodijo vsa jajčka in imela boš 8 otročičkov, to je že za mali fuzbalski tim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vso srečo v petek na ETuser posted image

Tvoj se mi je pa kr mal zasmilil, upam, da žuljček hmalu popustiuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.5.2007 12:03:13 >

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 909
29.5.2007 12:03:03   
sayuri
Ooo Sanja70, kar 8 jajčk si pridelala user posted image user posted image user posted image . Super user posted image . In tvojemu dragemu tud čestitke user posted image user posted image user posted image , se je mogu orng namatrat user posted image .  Si mogoče kje moje otroke videla, ko si že bila tam?user posted image user posted image

Zdaj pa lepo počivaj, v petek pa akcija. user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 910
29.5.2007 12:19:11   
Shuka
Ej punce, dela Reško punkcijo in ET vse v Postojni?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 911
29.5.2007 12:22:24   
Anonimen
Vsem en lep pozdravček iz Prekmurja.

Zvesto spremljam tale forum in ker sem po naravi klepetulja sem se pač morala prijaviti, da bom lahko čvekala.

Sem v 1. IVF postopku v MB, Vlaisavljevič, v petek 25.5. sem začela z injekcijami Dipherlene. Moram priznati, da si jih ne dajem sama ampak vsak dan šibam k prijateljici, da mi jih ona daje.

Pa ravno zadnjič ko sve imele polno mizo teh igel je uletel popisovalec nepremičnin, mater si je mislil, da se drogirave.

Vlaisavljeviča pa sem videla samo na čisto prvem informativnem razgovoru. Zgleda, da se me izogiba. Na razgovoru sem mu hotela podati roko pa sem zadela namizni koledar (tisti plastični) in ta je odletel naravnost v njega. Tako me je bilo sram, da bi se najraje vdrla v zemljo. Sedaj pa se verjetno boji, da ga ne bi spet ona mala Prekmurka kaj poškodovala.

No, toliko za prvič od mene.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
29.5.2007 12:32:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jep Shuka user posted image

Dobrodošla roda17 med nami user posted image   Na tej temi smo več al manj vse na iglah user posted image user posted image user posted image  - ene prej, druge kasneje user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 913
29.5.2007 12:34:08   
koala
roda17 najprej dobrodošla med nami, imaš pa zanimiv nick, naj ti prinese srečo.

Jaz pa že stiskam pesti, da bo postopek uspešen, želim ti veliko jajčk, čimmanj bolečo punkcijo, veliko število zarodkov, na koncu pa seveda debel plus.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
29.5.2007 12:40:29   
Sanja70
Sayuri,joj tvoji otročički te že nestrpno čakajo in komaj čakajo,da jih prideš iskat,pa zaupali so mi,da ko bodo enkrat pri tebi ne grejo nikamor več brez tebe.user posted image user posted image .Pri mamici jim bo najlepše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
29.5.2007 12:51:49   
Shuka

Jep Shuka user posted image

Dobrodošla roda17 med nami user posted image   Na tej temi smo več al manj vse na iglah user posted image user posted image user posted image  - ene prej, druge kasneje user posted image

Se podpišem in te pozdravljam roda17.user posted image

Snifamo, se špikamo, huj smo kt narkomani, sam da smo me še zmer trezne kljub drogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.5.2007 12:53:14 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.5.2007 12:52:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70

Sayuri,joj tvoji otročički te že nestrpno čakajo in komaj čakajo,da jih prideš iskat,pa zaupali so mi,da ko bodo enkrat pri tebi ne grejo nikamor več brez tebe.user posted image user posted image .Pri mamici jim bo najlepše.

Kolk si pa to lepo napisala Sanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.5.2007 12:58:40   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Kok si elpo napisala. mi grejo kar solzice v učke user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.5.2007 13:01:07   
citrončica
Najprej: Bibauser posted image user posted image user posted image ,ČESTITAM,super,res super!!

Sanja70,lep pridelek,user posted image ,

roda17,dobrodošla med nas..in čimprejuser posted image ..srečno!!

Shuka,glede na to,da si tud gorenjka,blizu je Jata,za kuro nesnico bi te najbrž vzeliuser posted image user posted image ....  uživaj doma,tud to včasih paše!!...

....in to rečem jaz,1dan po ET,pa mi je že dolgčasuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.5.2007 13:05:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

KAj misliš bit do testa doma citrončica?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.5.2007 13:05:40   
Shuka
A ni Jata v Zalogu v Ljubljani? user posted image

Tja sem že dala prošnjo pa pravijo, da imajo že svojih kur preveč, ker ene so prov hibridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa raje bi delala, ker bit doma je mal depresivno, ampak bomo potrpeli, vse za naše piščančke, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
29.5.2007 13:07:49   
Staša1
Sanja70 čestitam in držim pesti, da bi se vseh osem oplodilo in razvijalo! Vso srečo v petek!

Roda17 dobrodošla in uspešen postopek!

Jutri imam UZ in upam, da bo počasi sledila stopka (neverjetno je, kako me napihuje ta Menopur)! Držte pesti zame!lp

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 922
29.5.2007 13:08:28   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

KAj misliš bit do testa doma citrončica?

Ja,jaz mislim bit doma,v petek grem k svoji zdravnici,itak vem,da mi bo tudi to priporočala...v službi sem na terenu,pa avto,ven in not,pa kaka stojala za postavljat vedno dobimo,pa so težke škatle z robo..nima smisla..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.5.2007 13:10:27   
citrončica

A ni Jata v Zalogu v Ljubljani? user posted image

Tja sem že dala prošnjo pa pravijo, da imajo že svojih kur preveč, ker ene so prov hibridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa raje bi delala, ker bit doma je mal depresivno, ampak bomo potrpeli, vse za naše piščančke, ne? user posted image

Jata je tud na Duplici pri Kamniku..to je mal bližje gorenjski,
bi se pa tud kak privat pridelovalec jajc našel,ki bi nas bil vesel s takim pridelkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.5.2007 13:47:24   
alia
Punce živijo in iskrene čestitke novim user posted image !!

Prosim - ali mi lahko katera na kratko razloži razliko med MENOPUR in GONAL F?

Hvala in lp;

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.