|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
31.5.2007 9:21:40   
GoYa
Pika in sayuri, user posted image user posted image  user posted image user posted image . Upam, da čimprej dobite svoje sončke nazaj v varstvo. Pa poročajta. Držim pesti.

Bety, slab začetek (če lahko sploh temu tako rečem)  - dober konec. Naj te konec preseneti. Itak pa veš, da je dovolj ena prava celica.

P.S. Ko vas vsake toliko mal tako spremljam, me kar v želodcu tišči in si živo predstavljam, da sem tudi sama v postopku oz. si želim, da bi bila tudi jaz na vašem mestu, v pričakovanju. No, upam, da se vam kmalu pridružim user posted image . Punce, srečno vsem!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.5.2007 9:27:44   
ija
Bety, razumem tvoje razmišljanje, ampak - ne tako, no. Ne moreš že zaradi zgodnej punkcije vreči punkcije v koruzo user posted image  jaz sem se morala sprijazniti na primer s tem, da očitno nikoli, pa naj mi dajo še tako konjsko dozo, ne bom imela celic dovolj za zamrznjenčke. sem pač taka. pa v vsakem postopku reagiram malo drugače, tako da ni pravila.
razumem tudi tvojo "nesramno" razmišljanje - vsaka izmed nas vsake toliko razmišlja na ta način, sploh zato, ker je vmes denar, kar dosti denarja ... ampak, če tako pomisliš, le kaj bi imel Reš od tega, da bi se začelo govoriti,da mu je samo za keš in ne za paciente? na dolgi rok gotovo zgubo. kolikor pa jaz opažam, ima pa vedno več pacientov ... in ot gotovo tudi zato, ker ima dovolj dobre "rezultate" - ki pa so odvisni od tega, koliko mu je do pacientov ...
filozofiram, ampak tako pač razmišljam. mislim, da njegov delovni čas pove veliko o tem, koliko mu je do pacientov. noben norc ne dela toliko časa samo za denar, svojo službo moraš imeti tudi rad. naivno, mogoče, ampak v to verjamem.
bety upa, že nick imaš tak, da moraš upati do konca user posted image  upaj, pa tudi, če temu praviš čudež ali loterija - upaj user posted image user posted image user posted image
ija

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.5.2007 9:58:07   
Špelka
Bety - tudi jaz te razumem in bi sama razmiššljala precej podobno v taki situaciji. user posted image  Pa - ali si prepričana, da so folikli veliki le 19 mm? user posted image  Lahko ti pa rečem samo to, da imaš še vedno GK na voljo (upam, da zdej nisem brcnila v temo in da nisi tam že porabila postopkov). Jaz še vedno bolj prisegam na socialno zdravstvo, kot pa na zasebništvo. In čeprav malo dlje čakaš, se mi zdi bolje, kot pa neki "hitri" postopki pri Rešu, kjer vemo, da je mnooogooo postopkov že klavrno končalo tudi zaradi neustreznih terapij (recimo klomifen v IVF postopku brez zaviralcev, itd.).

Vsaka ima pa pravico imeti svoje mnenje in tudi izbrati zdravnika. Tko da... ti si se odločila za Reša in si verjetno že prej vedela, kako pri njem stvari grejo, saj kar dosti bereš forume. Pa ne da zdaj kaj očitam, samo se mi zdi, da zate ni najbolj pametno, da si sedaj razmijaš glavo, zakaj, kako, pa se nekaj primerjaš z drugimi. Ti si ti, in v tem psotopku si pač reagirala tako! In zdaj verjemi v najboljši možni rezultat! user posted image user posted image user posted image

Pika in Sayuri -danes mislim na vaju in na vajine user posted image user posted image ! In verjamem, da bosta v varstvo dobili zmagovalce! user posted image user posted image user posted image !

Lep pozdrav tudi vsem ostalim puncam!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.5.2007 10:10:42   
Mijavček
Ejla!

Končno je prišla informacijska tehnologija tudi do naše hišice in zdaj vam lahko pišem celo od doma user posted image
Zdaj bom res malo bolj aktivna.
Najprej en pozdravček Piki in Sayuri, kako je blo? Vse pod kontrolo? Sem držala pesti veste!
Pol čestitke novim nosečkam user posted image

Pr nas mamo pa tkole: punkcijo sem mela 21.05. in sem bla pridna koka: 11 celic. Potem sem 5 dni trepetala tukej doma, če bo kej za transfer al ne (ker prvič nej blu nč). Pa brez računalnika, pa joooj sem skor korenine v kavč pognala. No ampak za ET je blo in sicer user posted image user posted image . Za frigo pa ničuser posted image . Mende se jih je oplodilo sicer 6, ampak so se po dveh dneh neki skujal pa niso več hotli rast. (a ni bla ena debata o kvaliteti in kvantiteti...) No ampak dva sta tukej, v mojem trebuščku, upam da še no. Morem vam povedat, da sem bla kar panična dva dni po ET, ker sem mela drugi pa tretji dan ful skoz take kot menstrualne krče. No zdej jih nimam več, ampak vseen me mal skrbi, če sta user posted image user posted image  dobr prenesla te krče.

Soborke in navijačice, držte se, držim pesti za vse. Soncek.djukelica srečka moja, božej bušija in uživaj!

Pika74, a s mela ti v soboto 26.05. punkcijo? A sva se medve vidle?! Ampak jest ne vem kak ti zgledaš! Jest sem mela pa ET, bjond daljši skuštrani laski, pa naočarka sem, pa tako fajno šik bledo zeleno spalno srajčko sem mela user posted image . No sporoč, prav, magari na zs. Pa kako je blo dons!

Ajt, bejbe, se beremo!

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.5.2007 10:14:23   
Mijavček
Aja, Bety, nč sekirat, sej razumem, da ni fajn filing, ampak jest bi ti isto rekla k ija. Sem pa zanč srečala eno, k so ji ustavli pri največjem foliklu 18, pa jih je mela sam 4 al 5, vglavnem oplodil so se, ne vem točn koliko, ampak vsaj 3 ker je mela pol še enga zamrznjenčka.

Ne obupat no!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.5.2007 10:15:38   
citrončica
Mijavček,lepo da si se oglasila,vidim,da si dva dni pred mano in bova kar skupaj čakali na test,ga imaš 11.6.zaradi nedelje??
Zdaj pa le pogumno,da čimprej mine teh neskončnih 14dniuser posted image !!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.5.2007 10:20:53   
Mijavček
O citrončica helou!
Ooh, kje je še test !user posted image

Ja, enajstga. Čau

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.5.2007 10:54:55   
soncek.djukelica
ojla,

Mijavček, citrončica pozdravljeni! A vidve sta pa naše trenutne trepetalke?user posted image
Upam,da vama živčki ne delajo preveč! user posted image
Kje so naše tajnice?user posted image Daisica, tosja naenkrat obe na dopustu, nedopusto! user posted image user posted image Bo treba tretjo rezervo poklicat, sam pojma nimam katera bi bila to? user posted image
Naša Pika je fasala hiperstimulacijo,želimo ji vse najboljše!user posted image
Mijavček, krasna novica, da si sedaj žična!user posted image  Nevem, če si brala mojo štorijo v temi Za nas, no, ko sem bila na UZ,kjer so ugotovili vse super user posted image  so mi našli še 2 ciste,vsaka na enem jajčniku, vendar mi naj ne bi povzročali problemov! Sej veš, user posted image  endrometrioza je končno dobila po glavi!Upam,da moji dve user posted image user posted image  boste vse skurile! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.5.2007 11:01:01   
Shuka
Ija - veš kaj je najbolj zanimivo, sem pol tud mojmu rekla, da si ziher ti, si bla tud edina bordolaska s partnerjem, mislim, da sva bli edini, sam k sem mela pa prej UZ pri njemu so mele pa večina deklet s seboj partnerje. Ti pa ko si odložila cajtng tud nisem bla še ziher al si al nis ti, pol k si ga pa vzela sem pa vcedla.user posted image user posted image user posted image user posted image

V Postojni ija mormo it na user posted image , sej nas bo res kar nekaj.

Sem bla pridna kokoška, lepo sem jajčka valila, dva k je zmeru sem vidla da sta bla 18 in 17 mm, mi je reku, da bom verjetn napihnjena ker jih je blo videt na obeh straneh kr neki. Stopko si dam ob 21, v soboto pa žurka a ne ija.

Kje sta sayuri in pika, že nosečke, držim pesti, da bo vse dobro.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.5.2007 11:04:14   
koala
Mjavček lepo da si se spet oglasile, sem te prav pogrešala.
Pridno grej svojiuser posted image user posted image , 11 bo pa hitrouser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.5.2007 11:19:14   
ija
Shuka, ja, sem vidla po tvojem pogledu, da si takrat pogruntala user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa takoj, ko si notr pršla, sam sm bla tok zaspana, da nisem imela moči ti mežikat user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak zdej veva, a ne, pa res gremo lohk v soboto na en kofe. kdaj maš punkcijo, midva sva naročena ob neki čez 8?user posted image  pa super, da si taka fajn kokoška user posted image user posted image user posted image
mijavček, lepo, da si informatizirana, naj ti čakanje ob čveku z nami čim hitreje mine user posted image
čau, ija

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.5.2007 11:20:52   
Sulfinija

Še vedno nisem izvedela, ali Mojca9000 ima zamrznjenčke? In zakaj ne?

Bety upa,ne nimam zamrznjenega zarodka.Do petega dne so preživeli trije zarodki in dva so mi vstavili za tretjega so mi povedali,da dobim domov po pošti,če je bil dovolj kvaliteten za zamrzniti in zadnjič mi je rekla,da ne.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.5.2007 11:23:22   
Shuka
ija tud midva morva bit tam prbližn 8:15, tko da se vidmo tm.user posted image user posted image user posted image

Ti si bla tolk zaspana pa si kuj vedla, jest pa tolk zbujena pa še mi ni potegnl, ampak ko si me pogledala predno si šla sem pa ziher vedla. No v Postojni pa res kako rečeva, a ne? user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.5.2007 11:24:16   
Mijavček
Ojoj, Pika ma hiperstimulacijo, sem šele prejle vidla. Pika držim pesti, da bo vse kul. Na eno rožico user posted image  . Ma kaj eno, na cel šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Djukelica, res nisem brala vsega za nazaj. Ciste, ajajaj, ampak tko k si rekla, zdej dobijo po glav in papa endo ! user posted image

Bejbe, jest grem mal ven, pri nas je taki lepi sonček. (sicer se bom težko ločila od mojga novga rač. -važičkauser posted image ) pa se beremo mal bolj pol.

Koala, helou teb tud, uživej!

pa pa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.5.2007 11:42:45   
ele

user posted image Zivjo vsem! Sem nova uporabnica foruma,včeraj prvič na transferju pri rešku-rezultat 2 oplojeni jajčeci.Full me je strah,ker nimam pojma,kako sploh naprej,na kaj moram bit pozorna.Jemat moram progesteron vag na 12 ur in that's all.Mi lahko svetujete kaj in kako,kaksna je možnost prvič,...itd?

ele

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.5.2007 11:49:40   
Sanja70
SAYURI,oho čakam novičke.Moram ti priznat,da ko sem zjutraj vstala tam nekje okoli 9h sem takoj nate pomislila,da so tvoji otročički že pri tebi.
Mene pa nekaj boli tam okoli jajčnikov.Sem komaj hodila.Pol sem pa vzela en ketonal,sedaj pa je boljš.Kaj mislite,da je to blaga hiperstimulacijauser posted image
Ker mam jutri ET,upam,da bodo šli lahko moji user posted image user posted image  k meniuser posted image
PROSIM ZA NASVET,naj počivam in veliko pijem???

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.5.2007 12:00:52   
ija
Pozdravljena, ele! Čestitke za transfer user posted image user posted image  kaj naj ti rečem? V bistvu "čiči pa čaki" pa živi, kot da ni nič in se čimmanj obremenjuj s tem, kaj bo. Boš že videla, kaj bo, ko bo čas user posted image  saj vem, da ne gre tako lahko, ampak to bi bil res moj nasvet - sem dala že vse skozi, od sekiranja, živčarjenja, bolniške, pa sem ugotovila, da moraš, kar se dal tiče, najprej sebe poslušat in potem druge in delat, če ti paše, in ne delat, če ti ne paše. In pa ne komplicirat stvari, ki niso zakomplicirane user posted image  držim pesti za user posted image user posted image
Sanja70, lahko da je hiperstimulacija, lahko da ni. Počitek in voda ti sigurno ne bosta škodila, kaj več pa po mojem sploh ne moreš narediti. Jutri ti bodo pa itak povedali, kako in kaj. Počivaj in poročaj user posted image
pozdravček, ija 

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 992
31.5.2007 12:15:51   
koala
Pozdravljena ele!!!!!
Najprej user posted image user posted image za tvoji dve user posted image user posted image , kaj naj ti rečem. Seveda so možnosti da rata v prvo, zakaj pa ne.
Glede tega kako naprej, jaz nisem strogo mirovala, ko sem pa čutila potrebo, sem se pač ulegla. Če citiram besede dr. Voglarja:"Normalno živite. No z padalom ravno ni it treba skakat."user posted image
Poskusi se sprostiti in naj ti čas do testa hitro mine.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 993
31.5.2007 12:21:30   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ti si bla tolk zaspana pa si kuj vedla, jest pa tolk zbujena pa še mi ni potegnl, ampak ko si me pogledala predno si šla sem pa ziher vedla. 

punce, tole je tudi izjava dneva! user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj ste čakale in se opazovale..in pol pa šle vsaka na svojo stran! user posted image user posted image user posted image
v soboto morte pa fejst nadoknadit! user posted image
ele, welcome! psiha ti bo delala, ne postavljaj rekorda v prehitrem testu in božaj bušija! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 31.5.2007 12:22:52 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
31.5.2007 12:35:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ti si bla tolk zaspana pa si kuj vedla, jest pa tolk zbujena pa še mi ni potegnl, ampak ko si me pogledala predno si šla sem pa ziher vedla. 

punce, tole je tudi izjava dneva! user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj ste čakale in se opazovale..in pol pa šle vsaka na svojo stran! user posted image user posted image user posted image
v soboto morte pa fejst nadoknadit! user posted image

Bova, bova, se me ne bo mogla ogntuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 31.5.2007 12:36:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 995
31.5.2007 13:05:50   
sonček75
živjo mijavček
potem sva bili skupaj na punkciji in ET
ti si verjetno tista ki je bila zadnja na punkciji,kajne
jaz pa predzadnja,

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 996
31.5.2007 13:54:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ele

user posted image Zivjo vsem! Sem nova uporabnica foruma,včeraj prvič na transferju pri rešku-rezultat 2 oplojeni jajčeci.Full me je strah,ker nimam pojma,kako sploh naprej,na kaj moram bit pozorna.Jemat moram progesteron vag na 12 ur in that's all.Mi lahko svetujete kaj in kako,kaksna je možnost prvič,...itd?

ele poglej v temo http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1563492 če ti bo kaj lažje.

Drugače pa dobrodošla in na user posted image user posted image

Glede čudeža pa nam ostane le upanje!user posted image

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 997
31.5.2007 13:58:44   
Bety upa
Hvala punce za razlago, pogovor.....Vse, kar ste napisale, je res. To tudi jaz vem, samo jeza me daje, ker sem pričakovala drugačen rezultat.

Jaz danes ob 21h tudi dobim stop injekcijo.....Shuka...ti tudi in to pri foliklih 18-17 mm....hmmm...veri interesting.....user posted image ......V mojem drugem postopku je čakal vsaj 3 folikle do velikosti 22mm in četrti, največji, ki ga ni preveč štel je bil že čez 25mm....user posted image .

Ne bom več o tem......dovolj.....

Vglavnem, kar nekaj nas bo na isti dan delale test.....In, katera bo srečnica, ve samo ciganka.

Mojčica.....user posted image  žal mi je, ker se tudi zamrznjenček ni obdržal....Oprosti, ker bi ti rada še nekaj napisala, in sicer: Ti imaš ICSI postopek. V tem postopku ni možnosti za naravno selekcijo spermijev, ker jih laborant sam vbrizga v jajčece. Zato je večji procent propadlih zarodkov.
Uspeh ni odvisen od mesecev čakanja na nov postopek, temveč od števila postopkov. Več postopkov, več možnosti. Jaz bi poskusila še v Lj, pa pri Rešu....Srečno Mojčica!!!

Špelka - V Lj je čakalna doba predolga in dr.Bokalova se je potrudila, da nimam veliko možnosti, da pridem na prednostno listo (Delala mi je histeroskopijo in je napisala, da imam fibrozno tkivo v maternici, za kar vsi strokovnjaki trdijo, da je nemogoče videti s prostim očesom.user posted image  Umetne oploditve ne priporoča.  Sem šla po drugo mnenje in je zdravnica izjavila, da  je Bokalova izvid prilagodila svoji želji, da naj ne poskušam pri njih. Vzroki:stara sem čez 40 let, imam že otroke...)

Zdaj še čakam poročilo naših novih user posted image , ki so danes bile na ET-ju.

LP

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 998
31.5.2007 14:04:08   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Jaz danes ob 21h tudi dobim stop injekcijo.....Shuka...ti tudi in to pri foliklih 18-17 mm....hmmm...veri interesting.....user posted image ......V mojem drugem postopku je čakal vsaj 3 folikle do velikosti 22mm in četrti, največji, ki ga ni preveč štel je bil že čez 25mm....user posted image .

Ne bom več o tem......dovolj.....

Vglavnem, kar nekaj nas bo na isti dan delale test.....In, katera bo srečnica, ve samo ciganka.

Bety - svoje 2+2 ampule Menogona sem zamenjala za stopko in si jo dam 21h danes, kaj ti je tako zanimivega pri 17-18mmuser posted image a so premali?, sej do sobote bojo verjetno še zrastli user posted image , upam.

A potem se vidimo v soboto v Postojni?user posted image

Matr me vsake tolk izmenično špikne v jajčniku, upam da ni kej narobe user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 31.5.2007 14:15:38 >

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 999
31.5.2007 14:51:20   
Špelka
Uh, Pika - hiperstimulacijo???? Ja, a je zdej v bolnici, al kako???? Vsekakor ti, Pika, želim: user posted image !!!! Kako je blo pa pol s ET? A ga je mela?

In pa Sayuri - tudi ona se nič ne oglasi in nič ne poroča. user posted image

Mijavček in Citrončica: vidim, da sta vidve zdaj prvi na vrsti za user posted image user posted image !!! Srečno! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.