|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.5.2007 9:27:44
|
|
|
|
ija
|
Bety, razumem tvoje razmišljanje, ampak - ne tako, no. Ne moreš že zaradi zgodnej punkcije vreči punkcije v koruzo jaz sem se morala sprijazniti na primer s tem, da očitno nikoli, pa naj mi dajo še tako konjsko dozo, ne bom imela celic dovolj za zamrznjenčke. sem pač taka. pa v vsakem postopku reagiram malo drugače, tako da ni pravila. razumem tudi tvojo "nesramno" razmišljanje - vsaka izmed nas vsake toliko razmišlja na ta način, sploh zato, ker je vmes denar, kar dosti denarja ... ampak, če tako pomisliš, le kaj bi imel Reš od tega, da bi se začelo govoriti,da mu je samo za keš in ne za paciente? na dolgi rok gotovo zgubo. kolikor pa jaz opažam, ima pa vedno več pacientov ... in ot gotovo tudi zato, ker ima dovolj dobre "rezultate" - ki pa so odvisni od tega, koliko mu je do pacientov ... filozofiram, ampak tako pač razmišljam. mislim, da njegov delovni čas pove veliko o tem, koliko mu je do pacientov. noben norc ne dela toliko časa samo za denar, svojo službo moraš imeti tudi rad. naivno, mogoče, ampak v to verjamem. bety upa, že nick imaš tak, da moraš upati do konca upaj, pa tudi, če temu praviš čudež ali loterija - upaj ija
|
|
|