Tabali
|
Hallo punce lunce!!! Mi smo lihkar ustali - nas je tole vreme čist sesulo. Dopoldan smo preverjali v arboretumu kako je kaj z rožami ;)), ugotovili, da so tulipane ven populili, ostalo je pa bolj bogo... Joj Kolumbo... še dobro, da nisi prej povedala kam gre tvoj mož ;))), bi se mu najraje kar priklopila zraven ;))), hahaha, mal se hecam, je pa res, da me vleče domov. No, saj bom v petek že tam, tako da je čist kul. Ja se moram mal pohvalit - za krst mamo vse tutto kompleto, vse v rozastem stilu ;)). Sem v petek (po tem ko smo opravili ortopeda - btw z kolki vse OK, nič alarmantnega, 12.6. mamo še eno kontrolo in to je to) v Lj dobila eno lepo obleko zase, ki mi prekrije vso razkošje ;))), v kombinaciji bordo in roza, pol pa sem letela še v Svilanit v Kamnik po kravato za ponosnega tatija, obleko in srajco pa smo že prej zrihtali, tako da smo zdele že v niskem startu za k maši ;)). Naš meeting v četrtek je pa bil res špica ;)) - tisto z štromom se posebi ;))). Ribicau - se ne moram bolj strinjati s tabo - vsekakor moramo čimprej ponoviti. Vidim, da se menite za Ljubljano - bi se 100% pridružila, vendar naslednja dva vikenda sem doma, najprej krst, pol pa še mal počitnic, komi čakam... po tem bi pa šlo, tako, da če boste kaj prestavljale - jaz sem 16.6. tukaj, če pa ne pa vam želim obilo zabave, seveda pa se pridružim na naslednjem meetingu. Ja še dojenje - našo lubico dojim vsak obrok brez izjeme, po tem pa še dodajam. Žal mi ne rata pridelat dovolj mleka. Ko črpam, načrpam borih 30-40 ml, tako da... ne vem. Je pa res, da tudi jaz pri dojenju neizmerno uživam - najbolj me gane pogled veeeeeelikih plavih učk in nasmešek ko se dojimo. Ni lepšega... Že samo zaradi tega se splača truditi!!! Kolumbo in vse ostale, ki dajete čajčke - kakšne čajčke dajete svojim sončkom? Ali jih sladkate? Jaz našo punčko še nisem uspela pripraviti na pitje čaja (imam otroški čaj od galexa), se kar kremži, ko ji ga ponudim, včeraj je sicer v tisti vročini spila kakšnih 10 ml, je pa res da ne dajem nič sladkorja not... Ajd mejte se!!! Moram it, čaka nas kopanje (ki je pri nas dogodek dneva, ker vsi uživamo 100 na uro), papcanje in spanček...
|