|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
27.5.2007 19:32:01   
visnjaaa
ojl babe!

No jaz sem dala Nejca spat...upam, da bo zaspal...dež ga full uspava...pa menda ma to po men.user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, da se je uscal, ker je bilo tako suparno, da mi je od gat teklo.
Pa men ni blo še u življenju takoo vroče, kot mi je sedaj po tem porodu. Pa jaz ne vem, al zato ker sem debela, al od hormonov....pa tuširam se vsake 2 ure, ker smrdim ko dihurka.
Tud smrdela nisem prej nikoli, jaz sploh nisem vedla kaj je švic, po domače povedano....zdej pa je to že višek...

No za soboto se morem zment z Evo1, če bo mela varstvo, no sej jaz še tud ne vem sigurno....moj je na bolniški, tak, da ne vem kako bo delal.
Upam, da bo zneslo, ker rabim malo časa zase.user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 27.5.2007 19:33:28 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
27.5.2007 19:41:24   
malecka_mateja
oj!

sej pa prideta z otroci ali ne?????

no mi pa smo prispeli domov!user posted image mi mamo pa veter in kislo vreme!tak dauser posted image no zdaj pa gledat malo tv!pol pa kopanje in spanje!

KJE STE OSTALE???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.5.2007 20:27:37   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

oj!

sej pa prideta z otroci ali ne?????

user posted image user posted image user posted image  se vidi, da imaš samo enega otročka....da bi prišla  s tremi otrociuser posted image user posted image user posted image  pa sej se hecaš mal, a?

...mateja...pa to je za ****, pa nimam miru niti ene sekunde...samo kričala bi...pridta sem, pa pusta tisto pri meru...bla bla blauser posted image user posted image user posted image  ne konca ne kraja.

No sej boš lahko kmalu pokomentirala, sej boš verjetno kmalu spet mela še enega...pol boš pa vidla.....boš lahko cel scenarij napisla o temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 628
27.5.2007 20:27:51   
atena777

TOREJ 2.6.2007 SOBOTA!KATERA BI LHAKO PRIŠLA?????

no babe pofočkajte se!!!

1.jaz sem prvauser posted image
2.kolumbo tudiuser posted image (sej boš ne??)
3.atena777

no torej kje ste

Neposredna povezava do sporočila: 629
27.5.2007 20:33:38   
atena777
Visnjaaa mleko - e bos verjela danes sem spila na pikniku 2 dl piva, pa potem se eno piksno brezalkoholnega in ko sem prisla domov sem nacrpala 230 ml!!!
Pa to ne mores verjet! to sem imela bolj za foro, kot zares, pa sem rekla ajde da probam, prilika je, da vidim, ce si niso to stajerci zmislili, da imajo izgovor, da lahk hmelj ponucajo...user posted image
Res pa je, da ga nisem podojila vsaj 8 ur, ker sem si ga šred odhodom načrpala toliko, da je b ilo za 3 obroke. No potem pa naval. In popil je kar 170. Ne vem kam je dal. Je ful zmišljavi moj mulac,ne mara se dojiti kjerkoli in ni hotel jesti tam iz zize, doma sem pa izcrpala, ker so bile bombole. NORO!

Tehtnice pa se nisem sla iskat, ker jo bom sposodila na servisu -v Lj. to obstaja, samo je baje ful zasedena. A je pri vas tudi?
No vglavnem sedaj grem se peglat, ker sem tok hepi zarad mleka, pa balkon sem ze zribala. a veste kaka toca je bila tu v Lj, kot debele cesnje so dol padale. Sem avto na sreco pod drevo parkirala. Samo se sprasujem, ce ne bo sla letina cesenj po gobe.

Ajde uzivajte!

LP, A.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 630
27.5.2007 20:49:18   
Tabali
Hallo punce lunce!!!
Mi smo lihkar ustali - nas je tole vreme čist sesulo. Dopoldan smo preverjali v arboretumu kako je kaj z rožami ;)), ugotovili, da so tulipane ven populili, ostalo je pa bolj bogo...
Joj Kolumbo... še dobro, da nisi prej povedala kam gre tvoj mož ;))), bi se mu najraje kar priklopila zraven ;))), hahaha, mal se hecam, je pa res, da me vleče domov. No, saj bom v petek že tam, tako da je čist kul.
Ja se moram mal pohvalit - za krst mamo vse tutto kompleto, vse v rozastem stilu ;)). Sem v petek (po tem ko smo opravili ortopeda - btw z kolki vse OK, nič alarmantnega, 12.6. mamo še eno kontrolo in to je to) v Lj dobila eno lepo obleko zase, ki mi prekrije vso razkošje ;))), v kombinaciji bordo in roza, pol pa sem letela še v Svilanit v Kamnik po kravato za ponosnega tatija, obleko in srajco pa smo že prej zrihtali, tako da smo zdele že v niskem startu za k maši ;)).
Naš meeting v četrtek je pa bil res špica ;)) - tisto z štromom se posebi ;))). Ribicau - se ne moram bolj strinjati s tabo - vsekakor moramo čimprej ponoviti. Vidim, da se menite za Ljubljano - bi se 100% pridružila, vendar naslednja dva vikenda sem doma, najprej krst, pol pa še mal počitnic, komi čakam... po tem bi pa šlo, tako, da če boste kaj prestavljale - jaz sem 16.6. tukaj, če pa ne pa vam želim obilo zabave, seveda pa se pridružim na naslednjem meetingu.
Ja še dojenje - našo lubico dojim vsak obrok brez izjeme, po tem pa še dodajam. Žal mi ne rata pridelat dovolj mleka. Ko črpam, načrpam borih 30-40 ml, tako da... ne vem. Je pa res, da tudi jaz pri dojenju neizmerno uživam - najbolj me gane pogled veeeeeelikih plavih učk in nasmešek ko se dojimo. Ni lepšega... Že samo zaradi tega se splača truditi!!! Kolumbo in vse ostale, ki dajete čajčke - kakšne čajčke dajete svojim sončkom? Ali jih sladkate? Jaz našo punčko še nisem uspela pripraviti na pitje čaja (imam otroški čaj od galexa), se kar kremži, ko ji ga ponudim, včeraj je sicer v tisti vročini spila kakšnih 10 ml, je pa res da ne dajem nič sladkorja not...
Ajd mejte se!!! Moram it, čaka nas kopanje (ki je pri nas dogodek dneva, ker vsi uživamo 100 na uro), papcanje in spanček...

Neposredna povezava do sporočila: 631
27.5.2007 21:38:25   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Visnjaaa mleko - e bos verjela danes sem spila na pikniku 2 dl piva, pa potem se eno piksno brezalkoholnega in ko sem prisla domov sem nacrpala 230 ml!!!
Pa to ne mores verjet! to sem imela bolj za foro, kot zares, pa sem rekla ajde da probam, prilika je, da vidim, ce si niso to stajerci zmislili, da imajo izgovor, da lahk hmelj ponucajo...user posted image

Hi hi hi  pa super....no vidiš pivo sem pa pozabla....pa ja to res deluje...no sem pa res vesela, da si dobila "kangle" nazaj.user posted image user posted image  user posted image
No sej zdej lahko mirne duše samo dojiš, si ne rabiš črpat in mu po flaški devat....kr iz zize mu daj....user posted image user posted image user posted image

Ja ko  sem jaz rabla vago, sem prosila mojo babco, če mi jo posodi....pa mi jo je posodla, k sreči je blizu mene doma, tak, da jo je pol kr mož takoj nazaj peljal, ko smo zvagali. No sej vagala sem samo enkrat, ko je bil star 1 mesec, čisto iz preventive....samo, da sem bila sigurna, če se redi...user posted image  jaz sem bolj ziherašica.user posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 27.5.2007 21:39:49 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 632
27.5.2007 23:29:29   
ribicau
Hoj!

S ponosom vam povem, da je naši Evi danes uspel obrat iz hrbta na trebuh! user posted image user posted image user posted image bravo moja bejba Eva! Obrat iz trebuha na hrbet ji je uspel pri dveh mesecih in pol, do zdaj se je pa trudila, da bi se obrnila kontra in ji je danes uspelo. Pa še ena zanimivost, moj možek je namreč glih takrat vzel fotkiča in je snemal in glej ga zlomka, je posnel dogodek! Jaz sem tudi takrat posnela prvi obrat, tako da imamo oba posneta! Matr, res sem ponosna na svojo malo žabico.

Z mlekom je pa tko...zdele sem napumpala 90ml....jutri grem kupit Pregomin (drucga ne sme, ker je 99% verjetnost, da je alergična na kravje mleko), če bo treba slučajno kaj dodati! Men tud pir ne pomaga, vsak dan enega spijem! Je pa res ena stvar....zdej v tej vročini se mi zdi, da je Eva ful malo jedla, pomojem ji res ni pasalo. Danes, ko ni bilo tako vroče, pa je spet normalno jedla! A vaši user posted image  tud kaj manj jejo, ko je vroče?

LP

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.5.2007 9:15:29   
malecka_mateja
dobro jutro!

ribicau moja tudi manj poje ko je vroče in spije več čaja!tak da je normealno!kaj ti ne prideš na naše srečanje????

tabali jaz dodajam čaj od hipp-a komarček(proti krčem je)in ga ful rada pije!pa ga ne rabiš sladkat ker malo je že!res je fajni!

tabali :(user posted image da nemoreš na srečanje!mogoče pa prestavimo!

PUNCE BI PRESTAVLE NA 16.6 SREČANJE BI ŠLO???DA BI NAS BILO ČIMVEČ????KAJ PRAVITE KATERI DATUM VAM JE BOLJŠI???

Atena super da tudi ti pridešuser posted image user posted image user posted image

aha višnja mi je jasno torej zakaj varstvo!pa vseen daj potrudita se in pridita!user posted image user posted image user posted image user posted image

ATENAuser posted image user posted image user posted image za mleko

RIBICAUuser posted image user posted image user posted image za kotanje po posteljiuser posted image user posted image

TABALIuser posted image user posted image user posted image za krst!

upam da nisem kaj pozabla!

no babnice kje ste???

DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   [Brisano sporočilo]
28.5.2007 16:57:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 635
28.5.2007 17:14:36   
malecka_mateja
oj!

točno kolumbo ti pa res misliš na vse!

TOREJ 16.6 07 SOBOTA

1.malecka_mateja
2.Tabali user posted image (se prideš zdaj ne?)
3. Kolumbo
4. Atena????

pa upam da tudi metuljčico prepričam
kaj pa lulu????

POFOČKAJTE SE!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.5.2007 20:37:22   
atena777
Fočko, fočko.

Visnja in malecka, me ni se zdi,da sta vedve medicinki. a je kaj narobe, ce spijem dve pivi na dan (0,25 l).? Po jedi. Saj zdaj si moram UNI kupit. Sem imela se eno zalogo Bavarie. Ma pivo res pomaga.

LpA.

Neposredna povezava do sporočila: 637
28.5.2007 20:51:28   
malecka_mateja
nič ni!
je pa bolj priporočeno brezalkokholno!ali pa si radler delaj!
ni panike!sam napij se ga neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image atena da prideš na mitinguser posted image user posted image user posted image

joj kak bo fajn!!!!

mi se gremo kopat!pol pa spanje

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.5.2007 23:58:26   
LuLu
Visnjaaa, a se meni zdi ali sem narobe prebrala ali kak je na stvari... a imaš ti res en kup sester tu na RR? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
29.5.2007 7:48:53   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Visnjaaa, a se meni zdi ali sem narobe prebrala ali kak je na stvari... a imaš ti res en kup sester tu na RR? user posted image

Ja prav si prebrala, res mam kup sester....hi hi hiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetni si mislila Zojo24, a? Pa Eva1.....user posted image user posted image user posted image

Za info mam  4 sestre in zadnji je brat - skupaj 6 otrokuser posted image user posted image user posted image ....ja blagor moji mami.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.5.2007 7:51:54   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Fočko, fočko.

Visnja in malecka, me ni se zdi,da sta vedve medicinki. a je kaj narobe, ce spijem dve pivi na dan (0,25 l).? Po jedi. Saj zdaj si moram UNI kupit. Sem imela se eno zalogo Bavarie. Ma pivo res pomaga.

LpA.

Ja jaz res nisem medicinka, no res pa izhajam iz družine medicinkuser posted image user posted image user posted image
No Atena777 tolk le glej, da ne boš čist zapita.....user posted image user posted image user posted image  Kupi si brezalkoholnega, alko pa dej mal na stranuser posted image .....ni glih dobr, da bi ga redno uživala..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.5.2007 9:34:03   
Tabali
Ole!!!

Punce zlate ste!!! user posted image user posted image
Mateja, seveda pridem 16.6. Komi čakam!!!!
 To bo veselo (lahk se zgodi da bo Lublana ostala brez elektrike  hihihihihihi user posted image user posted image .

Ribicau – bravo za Evo – zgleda, da že kaže, da bo športnica user posted image .
Kar se teh zadev pri nas tiče –  naše bejba nič ne kaže zanimanje za take fizične aktivnosti.
No ja, v lezalniku ali na previjalni na hrbtu uživa in ful brca naokoli. Le ko pa jo položim na bušija
 pa se neki cajta ful trudi, da bi kaj ustvarjala, pol se pa skrega na mrtvo . Je pa zato bolj aktivna pri
klepetanju – čeblja 100 na uro, ma že kar zajeten besedni zaklad :
»ako«, »evo«, »go«, »lev«, »iglu«, pa še kaj bi se našlo, sem kar ponosna  končno da je tudi od mene kaj pobrala, ker… vse ostalo je pa na tatija user posted image . No to smo si zapomnili ker te fraze je ze veckrat ponovila . Kaj pa kaj vasi user posted image  povejo ?

Kolumbo – sem kar za – naslednjič gremo skupi gor  user posted image , no problem, bomo kar piknik naredili pri nas doma user posted image .

Jaz sem tudi probavala s pivom mleko pridelat, sam… nisem ne vem kakšen ljubitelj pira, sem ga komi kakšen deci na dan spravila vase, tako da je vse skupi bilo bolj tko.

Zdele pa šibam, moram še uredit par stvari preden se odpravimo od doma – mi je moj dragi vse zaloge hrane spraznil včeri zvečer – zjutraj je, zaradi zdravniškega pregleda, moral biti tešč, pa si je, kako vse kaže, nabiral zaloge user posted image .  Danes popoldan mamo ceplenje… upam, da bo vse ok.
Ajd uživajte!!!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.5.2007 11:33:26   
skačica
punce, oprostite, ker vdiram v vašo temo, ampak imam en nasvetek za mamice, ki dojite. Na temi marčevke nam je meaa svetovala rdeč Roiboos čaj, ker naj bi povečal količino mleka. No, jaz ga pijem kaki 2 skodelici na dan in imam res več mleka, prav take so izkušnje tudi nekaterih drugih mamic, tako da probati ni greh.
Morda bo pa kateri pomagalo.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.5.2007 17:57:02   
malecka_mateja
ojla!

user posted image user posted image user posted image tabali da pridešuser posted image user posted image user posted image

kje ste vse danes????če je tako vreme za kozlat!!!!bedarija!
RIBICAU A TI PRIDEŠŠŠŠ?????te bomo pogrešali če ne prideš!!!!!

kam grete na morje letos in kdaj???mi gremo 4 avgusta v pakoštane!

kolumbo kje si????

višnja spet te pogrešamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.5.2007 18:20:48   
visnjaaa
Ojla!

Ja vreme je res za posrat....sej ščije že tak cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj Nejc je  danes tečen, ko driska je bil....pol pa sem šla okoli 17-ih z nji spat, pa je zaspal ko topek in še kar spi.user posted image user posted image user posted image

Miha je u iber tečen...sem ga zdele mal z mrzlo vodo polila, ker se je dru kr brez  veze....se je na hit shladil...šok terapija vedno zaležeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja Ana gre jutri z vrtcem na Poharje za 3 dni.....upam, da se bo mela fino....jaz bom pa itak živčna ko pes, ker mene je vedno strah, če nimam otrok zraven sebe...jojjjjjjjj user posted image

No takole...malo sem se spovedala....amen....user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 645
29.5.2007 19:08:25   
malecka_mateja
tvoji grehi so ti odpuščeniuser posted image user posted image user posted image user posted image za kazen moreš zmolit 100 očenaševuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malo heca!

joj kako ti fulgaš s tremi meni je že danes napono malo ker je mala prava tečka ker nisma ble zunaj ker dežuje!user posted image in kr nekaj jokca in stokca!eh sej bo boljše ko bomo drugega meliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo zdaj se pa tukaj z mano pogovarja v ležalniku!in se smejčka!kdo bi jih razumel!

dajte nekaj napisat ker meni je tečnnnoooooo še bolj ko mali!user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.5.2007 20:14:29   
atena777
visnjaaa in eva1, user posted image user posted image user posted image  za osemclansko familijo. visnja a ti slucajno nameravas trend nadaljevati?
Evo danes je moj ded nabavil Uni in spet lokam.
Moram povedat, da odkar sem se zagnala v tole dojenje se je Davidu teza popravila.
Trend je bil takle:
7.5 6670g,
18.5. 6820 (prdobil samo 150g)
29.5. 7085 (pridobil 265 g user posted image user posted image  glede na to, da je bil bolan)
Do 11.6 imamo še časa kako deko gor dobit, da bo pediatrinja mir dala.
Danes sem sla po tehtnico in ze tehtam, revez je cist zivcen, ker ga skos gor dajem, mami ima pa zur in si mane roke, ko se cifre prikazujejo. kake opice delajo z nas te pediatri user posted image . sam se mi res brezveze zdi, da bi nehala dojiti, ker mleka vem, da imam, samo sine neče vlečt. Neki si je vtepel v glavo, da je on zdaj že prevelik za to, al kaj. Mogoče bi rad ugriznil v kako banano. kaj pa vem. Zelo rad z mano je kosilo. Hoče biti v naročju in pika. Tako, da bo imel že 62 številke flekaste ne samo od 74 navzgor, ker ga mami itak posvinja, ker moram s tisto vilico tavelike ovinke delat, da mi je ne žlice iz rok.
Jah nimaš kaj, deco smo hotl pa jo imamo, pa še prav lušno je, jaz bi imela takoj 3, samo ne vem, če bi moj zdržal tak tempo, ker potem bi si jih samo podajala.

Kako pa kaj vam malcki pridobivajo? A se vedno po kg na mesec? Mende se to sedaj malo ustavi. Samo meni se ze kar malo brezveze zdi, da ga pitam ko filano kokos, zato, da bo pediatrinja zadovoljna. Vcasih se prav nehumano pocutim. On noce jaz pa daj daj, pa se ni dolgo od tega kar sem se nad zlahtnico zgrazala, ker je svojemu leto staremu sincku dva jajca zbasala za kosilo v usta za poobedek. Danes pa ima tezave s kilazo, srednja sola - 150 kg. Res ne vem, ce je prav, da hocejo imeti pediatri po angleskih tabelah rejene malcke. Se mi zdi boljsa varianta tista izpred casa (400-600 g na mesec).

Nič se beremo, v soboto pa upam, da ste naročile vreme. Zakaj bo pa štroma zmanjkalo? Ka ste face. A bi šle ve mogoče na Lj. grad, se peljat z našo novo vzpenjačo? Morte vidit to čudo, če se že tak daleč pripeljete. user posted image . Je pa dosti ohceti ob sobotah in harmonika laufa non stop.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.5.2007 20:19:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 647
29.5.2007 21:02:04   
ribicau
Aloha!

Naša Eva zdej dva dni tko papaca, da jo komej lahko nafutram! Pomojem je bla res ta vročina. Tud zredila se je vsega skupaj 160g na teden - zadnja dva tedna. Včeraj zjutraj je imela 5460g...no mi smo bolj lahkokategorniki že od štarta.

Vas moram pa razočarat...ne bo me na srečanje....oba dva pedlagana vikenda imam zasedena...fej pa sem tega vmes user posted image !

Mi smo pa danes imeli čist u redu vreme! Bilo je res cel dan oblačno, ampak dež je padal pa samo zjutraj, tko da sva ble s princesko skoz zunaj!

Lahko noč

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   [Brisano sporočilo]
29.5.2007 22:57:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
30.5.2007 0:03:55   
LuLu
Kolumbo, user posted image
Kaj naj še vprašam? Vse mi je jasno!
Hvala za to študijo,da si za nas pobrskala prave informacije in nisi citirala zaključke najnovejših raziskav iz ZDA. user posted image
Ti kar lepo diplomco pisat. Prej boš fertik lepše vam bo... kot da tega sama ne veš user posted image
Ajd... lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?