|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  715 716 [717] 718 719   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.5.2007 21:34:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Moram pa še Maxa pohvaliti. Včeraj smo mu dali stran pleničko.

user posted image user posted image user posted image Res bravo za Maksa. Boš videla, kako boste hitro brez. Mi smo Emi za daljšo vožnjo nekaj časa še dajali pleničko gor. Malo skušaj preveriti, koliko časa lahko zadrži, da pridete do WC-ja. Midve sva na sprehod hodili brez plenice, pa zraven nosili za preobleči, če bi bilo potrebno. Pa ko smo šli kam na obisk, smo tudi hitro bili brez in je lepo povedala. Nikoli se nismo drugje preoblačili. Na začetku sem ful komplicirala, ampak ko je enkrat zakapirala sistem, je bilo res zelo, zelo malo nesreč. Malo že reskiraš, ko greš brez plenice, ampak to vsaj dojame, da se gre zares. Za čez noč pa počakaj, da bo čez dan čisto brez, potem pa hitro lahko še čez noč poskusiš. Pogumno naprej do zmage. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17901
28.5.2007 21:40:21   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
še vedno vas sprašujem kako se to naredi??

Odpreš tole stran: http://www.shrani.si/ klikšne gumb brskaj, izbereš sliko iz računalnika in klikneš pošlji datoteko. Za tem ti pokaže sliko in en kup kod, ti prekopiraš kodo predogled za forum in jo skopiraš v sporočilo, ki ga pišeš za objavo na RR-ju. Ko sporočilo objaviš, se slika pojavi. Upam, da sem bila dovolj nazorna.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17902
28.5.2007 21:40:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Kdaj se fantki to naučijo?

Mi je zadnjič ena mamica razlagala, da je na začetku problem, ker so pimepljčki premajhni, da bi lahko lulali preko vseh cunj. To bo še pestro.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17903
28.5.2007 21:42:57   
nanica
hiter recept, če bi še katera pekla:

narediš malo sladko kvašeno testo iz 400 g moke (pol bele, pol polnovredne), ko vzhaja, ga razvaljaš na 60x30 cm,
premažeš z raztopljenim maslom ali margarino, posuješ z naribanimi lešniki/mandlji/orehi in posuješ z rozinami (prej namočenimi), danes sem dodala še suhe marelice. zaviješ v eno kačo, narežeš 3cm koščke in jih polagaš enega poleg drugega v pekač, pustiš, da še malo vzhaja, pečeš na 180 stopinj 15 min, vzameš ven, na vsakega kapneš malo smetane (jaz sem ovseno), pečeš še nekaj minutk

simpl in hitr narejeno, pa noro dobro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17904
28.5.2007 21:43:07   
Anonimen
Punce lahko noč...pa lepo spite...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 17905
28.5.2007 21:44:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

narediš malo sladko kvašeno testo iz 400 g moke (pol bele, pol polnovredne), ko vzhaja, ga razvaljaš na 60x30 cm,
premažeš z raztopljenim maslom ali margarino, posuješ z naribanimi lešniki/mandlji/orehi in posuješ z rozinami (prej namočenimi), danes sem dodala še suhe marelice. zaviješ v eno kačo, narežeš 3cm koščke in jih polagaš enega poleg drugega v pekač, pustiš, da še malo vzhaja, pečeš na 180 stopinj 15 min, vzameš ven, na vsakega kapneš malo smetane (jaz sem ovseno), pečeš še nekaj minutk

simpl in hitr narejeno, pa noro dobro

pekla 4 dni nazajuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17906
28.5.2007 21:47:34   
frrrr
muki, evo tebe sm rabla... hvala za spodbudne besede... pa fajn si me nasmejala, ko si opisala kako sta fajn zadeve z možekom poštimala user posted image včasih se je treba tut mau skregat zato, da se horizontalno zadeve začinijo user posted image

no, pa muki in altati - čist normalne sta... tut js sm ga šlukala kot otrok user posted image sm bla vedno tolk žejna, da sm izkoristila vsako priliko za šluk piva user posted image user posted image

nanica, nč jokat... Maxica jih je očitno kreditirala in dobi zdej nazaj, ti pač nisi user posted image sicer pa verjamem, da bi pasal zdej kakšen eurček... vsakemu bi, a ne

muki, tvoji rožici jožici sta full lepi... pa Iva ima je čist tvoja... in vedno bolj Neži podobna... pa Maxica neu tk vredu tašča, no za eno ja, za tadrugo pa... to bo pa že preveč in bo pokazala user posted image user posted image priporočam, da eno nam zaupaš user posted image

altati, js tut e-šopingirala dans in sicer nabavla tricikel - a sm js diht? user posted image user posted image bom šla še fotko poiskat... tvoja marela mi je pa full všeč!

Maxica, user posted image za Maxa! na obiske boš pač kahlico s sabo nesla user posted image pa kaj podobnega si izmisli kot si je Pikabu, ampak za obiske, če vam doma že tk fajn laufa

pikapolona2, a pol bomo pa Mini National Geografic kupili... bravo že vnaprej! user posted image
slikico pa pripopaš tako, da greš na www.shrani.si, naložiš in v post pripneš link za na forum (priporočam tistega s predogledom)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17907
28.5.2007 21:48:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxi- vse čestitke Maxu za uporabo kahliceuser posted image user posted image user posted image Pravi dedec je že! A stoje že znauser posted image user posted image ? Kdaj se fantki to naučijo?
altati, fantki tko lulajo user posted image user posted image kr pripravi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17908
28.5.2007 21:55:56   
frrrr
naš mali je pa dans že 2x klical... pa vedno sm ga samo popravila mau v posteljici in je spal dalje... se je začel tk sukat okrog, da se zatakne in mu ne gre dalje, pol začne pa jamrat user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17909
28.5.2007 22:05:59   
frrrr
Pikabu, bolje da res ne štrajkaš več toliko, ker sem te že js začela lovit user posted image  user posted image
pozitivno energijo pa pošiljam... sem pregnala vse grde filme iz glave...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17910
28.5.2007 22:07:42   
nanica
zdaj pa res

lahko noč

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17911
28.5.2007 22:08:14   
frrrr
očitno sm sama ostala... ilegalke me napustile user posted image  user posted image
kaj čem zdej? mož še vedno dela user posted image učit se mi ne da... vsega je preveč, pol pa raje bluzim... mogoče je že čas, da avatar zamenjam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17912
28.5.2007 22:08:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

zdaj pa res

lahko noč

pa sej še ni tolk pozno... ne me zapušat... user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17913
28.5.2007 22:10:57   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

očitno sm sama ostala... ilegalke me napustile user posted image user posted image
kaj čem zdej? mož še vedno dela user posted image učit se mi ne da... vsega je preveč, pol pa raje bluzim... mogoče je že čas, da avatar zamenjam user posted image

Sem ravno hotela napsiati, če sem ostala sama. Moj možek je pa na pevskih. Danes so malo kasneje začeli, tako da bo tudi malo kasneje doma, pa ga hočem počakati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17914
28.5.2007 22:12:32   
frrrr
evo, tak tricikel sm naročila dans v pikapoloničini spletni trgovini:
user posted image

še opis:
TRICIKEL BABY CONFORTVaren, moèan in stabilen. Trikolesnik s kovinskim ogrodjem nudi veliko možnosti prilagoditve. Malèek bo med vožnjo varen, saj ga lahko pripnete z varnostnim pasom. Ima po višini nastavljivo in izredno praktièno roèko za vodenje, ki jo lahko tudi popolnoma snamete. Na njej je namešèena snemljiva prostorna torba za potrebšèine za na pot. Ko bo otrok samostojno vozil tricikel mu bo v pomoè pri zaviranju roèka na zadnjih kolesih. Ponuja možnost blokiranja smeri vožnje, ima velik prtljažnik za potrebšèine, ne drsne pedale in gumirana kolesa. Skratka, veliko je prednosti, zaradi katerih bo malèku v tem triciklu prijetno in udobno. Velikost: 57 x 73 x 53 cm.Cena artikla : 124.90 EUR

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17915
28.5.2007 22:13:29   
Pikabu
Pikabu, bolje da res ne štrajkaš več toliko, ker sem te že js začela lovit user posted image user posted image
pozitivno energijo pa pošiljam... sem pregnala vse grde filme iz glave...

Vidim, vidim, kako me pridno zasledujete. user posted image user posted image user posted image

Tole s pozitivno energijo pa res pomaga, pa pravnuki delajo čudeže. Ko je bila stara mama operirana, so bile napovedi dokaj slabe, pa sem ji sama ves čas govorila, da naj na pravnuke misli, pa tudi sama mislim, da je imela ves čas to v glavi, zdaj je pa ata preživela. Glede na njeno zgodovino bolezni, bi pričakovali drugače.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17916
28.5.2007 22:14:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

očitno sm sama ostala... ilegalke me napustile user posted image user posted image

Sem ravno hotela napsiati, če sem ostala sama. Moj možek je pa na pevskih. Danes so malo kasneje začeli, tako da bo tudi malo kasneje doma, pa ga hočem počakati.
no, pol bova pa lahk midve kako rekle user posted image
men je že napovedal, da ima doma še neki za službo za poštimat, ker ne more čez dan serverjev pedenat user posted image eh, sej bo pa zato kak petek frej, pa bomo lahk na morje šibnili user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17917
28.5.2007 22:17:24   
beki24
Altatiuser posted image Za Mclarna- ko bomo mi imeli tretjega, bomo tudi tako moderniuser posted image

Punce, ženske- še dva dni, tretji dan bom pa že    user posted image , user posted image komaj čakam

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17918
28.5.2007 22:17:38   
frrrr
aja, tale tricikel... je tut dokaj drag v primerjavi z ostalimi, ampak sm se takoj zaljubila vanj... pa še od 10 mesecev do 3.5 let je primeren, kar je odtehtalo pri odločitvi... se naslonjalo sname, da nima teh pasov za pripet, ko že mau zraste

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17919
28.5.2007 22:20:10   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Punce, ženske- še dva dni, tretji dan bom pa že    user posted image , user posted image komaj čakam
sm glih prej gruntala, da bo kmau konec meseca user posted image super zate! to bo stiskanja pa lupčkanja user posted image user posted image user posted image
da ne boš pozabila poročat kako bo Tinkara odreagirala... verjetno ga na začetku ne bo poznala ali se pač motim user posted image no, ampak se mi zdi, da bo kar kmalu vedela v kater konc ga dat user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17920
28.5.2007 22:24:17   
frrrr
sej ne, da nimamo fotk od tamaučka... jih je tolk, da težko izberem eno za avatar user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17921
28.5.2007 22:24:33   
Pikabu
Beki, tudi jaz sem večkrat pomislila nate, da boš zdaj končno dobila svojega user posted image domov. Pa je res hitro minil čas, kajne?

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 28.5.2007 22:27:01 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17922
28.5.2007 22:26:20   
Pikabu
Frrrr, dober zgleda tale tricikel. Pa fino se mi zdi, ker ima še vrečo zate zraven. Jaz z Eminim nisem mogla nič voziti, pa tudi po trgovinah nisva mogli, ker sem bila preveč obložena, pa vse sem morala v rokah nositi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17923
28.5.2007 22:27:22   
piskot
cer.

si bom samo zaznamovala do kam sem vas prebrala. nisem vedela da me en teden ni blo tukaj gor user posted image .

vidim pa da vse nekaj zapravljate.

lahko noc!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17924
28.5.2007 22:42:19   
Maxica
Eh, v ušesku je imel zdaj že 39,8, sva mu kar še eno svečko dala, čeprav še ni 4 ure od prej. Joj, kva me skrbi. Zakaj ima spet to preklemansko vročino.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  715 716 [717] 718 719   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  715 716 [717] 718 719   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.