Pikicapokica6
|
Takole, danes pa jaz strašim tukajle gor, reva boga. Mož me danes ne šlivi, zato pri nas ne bo nobenga horizontalnega pogajanja. Eh klinc, bom pa še mal tukaj visela. muki - zaključek je definitivno filmski. Tako to tud mora bit. pikabu - danes sva cel dan debatirali o lepih spominih na poroko, potem pa pride mož domov in še preden pride skozi vrata, sva bla že skregana kot . Pozabu je prinest pleničke, pa sem ga mal o .....no in takrat sem v momentu pozabila na romantične trenutke 2 leti nazaj . Se pa definitivno strinjam s tem, da se bi kdaj tud v živo vidli. Selila pa sem se iz notranjske na gorenjsko, nekako 40 km stran. Niti ne toliko, pa vendar dost, da sem pustila tam vse, kar mi je bilo drago - od prijateljic, gasilcev, pevcev......Mi je blo kar nekaj časa hudo, posebno pa potem, ko sem bla noseča in nisem imela primerne družbe zame. Zdaj sem se nekoliko opomogla, saj sem na sprehodih z vozičkom srečala veliko mamic, s katerimi se kar dnevno srečujemo. Zdaj sem v šk.loki doma. previjanje - kar brez komentarja ostanem. Naša punca je svoj drekec že tako lepo razmazala med svojimi prsti in potem to nesla v usta, še preden sem uspela izvleči robček, da bi jo obrisala Presenečeno je ugotovila, da to ni čokolada frrrr - A ti slučajno hodiš na Vuš? altati - Hvala, ker si zaslišala gayo. Eh, moj spomin je kot preluknjan sir - zdaj vem, da mi je tud to že povedala. Leta, leta..... Aha, da razložim zadevo z zobki - zgornji enkici pri naši punci rasteti tako, da je ena malo višje od druge. Nista lepo v isti vrsti, da se tako izrazim. Upam, da se bo to kaj uredilo Razmak med njima je drugače čist ok. Pa kaj tukaj ženske govorite o enih 57 kg, 55 kg..... saj ste same suhice Ženske pa res nikol nismo zadovoljne.... Eh, nič vam ne zamerim, če me ne boste prebrale. Nakladam, da človek komaj odpelje sproti.
|