|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.5.2007 23:17:07   
nina64
F*S*M - ful dobro rišeš na steno? Kje se dobi tak talent user posted image user posted image user posted image  ?

Punce dobre ste, vsaka vam čast. Mi našega še nikjer nismo pustili samega, niti ga še nihče ni prišel pazit domov. Saj vem kaj boste rekle! Pa kaj naj naredim, če pač takšna sem user posted image . Midva se tako zmeniva, da eden od naju vedno ostane doma. Vem da nimam prav, ampak pač tako je. Sem si pa zdaj najdla gospo, ki nam bo čuvala Tima ko grem jaz v službo. Sva se zmenili tako, da bo začela že prej hodit k nam, da se je bo navadil. 

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.5.2007 23:36:35   
žmož
Ola!
Na hitro se javim, pola pa tudo jaz v postlo! Zadnje čase smo se pa kar razčvekale, a ne? Nekaj časa je bilo prav zatišje, se mi zdi. No, kar se varstva tiče, se tamale kar vsi "otepajo". Ta večji je prvič prespal pri starih starših nekje okrog 8 meseca, in mu še dandanes ni problem kjerkoli prespat. Samo omeni mu, pa je takoj za stvar-pa naj bo to pri sosedih ali kje drugje. Ta mala je pa res malo "težka", čeprav jaz ne vidim, kje naj bi bil problem-daš jo v posteljico, zapreš luč in greš ven. Ona se še malo pomeni sama s sabo in nato zaspi. Je pa res, da je moja mama zdaj ful okupirana, popoldne ima v varstvu ta malega od sestre, tako, da pride zvečer ful zmartrana (zjutraj je pa v službi). No, upam, da se bo našel tudi kak prost vikend zame, je pa res mal problem dat dva mulčka v nekajdnevno varstvo. Za en dan bi pa mogoče še šlo.
Nč, grm spat, ker sem ful utrujena. Nočka.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
25.5.2007 7:50:16   
puncica
Dobro jutro punce
No kako bomo s tem varstvom še ne vem, ker moj je ful proti da bi čez noč ostajal otroc pri starih starših pa sploh ne vem zakaj, ker imamo čist fajn odnos in z mojimi starši in s taščo in tastomuser posted image

Ja no bo že, pa naša bi rada na morje vzela tavečjo pa tud ni za stvar, mah sem prav slabe volje zarad tega, sicer pa bo naša nasledn teden 1.6. prespala v vrtcu user posted image user posted image user posted image Imajo pravi pižama parti me prav zanima kako bo spala, sem prav vesela da so se vzgojiteljice odločile za to, to bo pestro.user posted image user posted image Zjutraj ob devetih pa po njo za njen rojstni dan, no zdej pa ne vem al naj kej v vrtec prnesem al ne user posted image Glede na to da ima v soboto R.D.

Naš mali Vid je pa prav zanimi zdej ko obvlada hojo, je ugotovil da ni preveč fajn po terasi z golim kolenčki se plazit in lump se lepo spravi v počep, kot sem že pisala in hop gor in potem hodi ene 10 korakov dokler ga ne razmeče po tlehuser posted image , potem pa jovo na novo, je prav smešen ko za Janjo leta, ona se mu pa nonstop izmikauser posted image

FSM ful lepo rišeš, jaz bi tudi če bi mi to čas dopuščal pa če bi imel svojo bajtico za enkrat je še nimamo.user posted image Glede tega da bi pa šla v Celje si pa kr ne upam, naša dva tako slabo prenašata vožnjo, prijateljic za ven pa hmmm sej ne upam povedat praktično jih nimamuser posted image Tako je to če smo skoz za 4 stenam in ne moj ne jaz nimava neke prijateljske druščine. Pač sem se že navadla sem mela neki časa krizo a ok, bo že.

mojsonček user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za vašega tamalga, ti povem da moja tavečja je enkrat vse vložke in tampone zmetala v bano, pa še stroj je pral in se ji je ful fajn zdel ko je vse plaval po bani. In sem mogla v nabavno vsega, ker je blo vse zanič, pa vlekla prepojene vložke in prepojene tampone iz bane user posted image user posted image

Marija kaj je to anoretikuser posted image user posted image

A vaši že kej risanke gledajo Naš je zadnič gledal na Tiny pop enga avtobuska rdečega, pa pojejo tisto pesmico o rdečem avtu, pa je kr poplesaval zraven, pa ful ma rad take žive risanke, sicer ta večja gleda risanke, ta mal pa sam preleti, ker mora šibat na prej, Ja pa pikija rad gleda user posted image user posted image user posted image

Nič zdej grem pa delat.

< Sporočilo je popravil puncica -- 25.5.2007 7:51:09 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
25.5.2007 8:47:17   
marsovka
dobro jutro tut od mene.
včeri sem imela v LJ neki, je blo vroče kouser posted image , na srečo so nas vlekli na kosilo,  tam v župančičevi jami je ena tko fletna oštarija, neki na P....., si nisem zapomnila. ja, očitno se tam nekje zunaj dogaja lajfuser posted image

ste se razpisale na temo varstva...kaj pa porečete na to, da jaz mojega user posted image  še NISEM NIKOLI IN NIKDAR PUSTILA NITI ZA DVE URI, preden sem pač začela delat in se sedaj varva po osem ur na dan...po sili razmer. MOji starši so še prilično mladi (po srcu pa sploh) in svoj prosti čas porabijo zase, pa pri nas velja, da so otroci naši in da si moramo skupaj z njimi znati organizirati življenje, če smo si jih že izmislili. saj po pravici jim dam čisto prav, ne vem, zakaj bi hotela prosti čas zase, se pravi, zakaj naj bi bilo samo po sebi umevno, da rabim čas proč od otroka??!! ne me narobe razumet, sem kot vi, bi tako šla kam sama z dragim, kaj kupit, mal si odpočit, samo globoko v sebi pa vem, da je otrok MOJ, da nimam kaj!
saj moji starši ga imajo ful radi, da ne bo pomote. torej odkar je tu, nisem bila še popolnoma nikjer, razen kar je bilo pač nujno.
po drugi strani te pa to prisili, da se organiziraš, da sprejmeš dejstvo, da smo zdaj trije in da gremo povsod skupaj....to smo se pa res fajn navadili in je tamali pravi pohajalček...

moj miško je pa včeri laufal po dnevni in se namenil na balkon (pazi, stopnička) in telebnil direkt na arkado na ploščice. jooj, je zatulil (ko je končno zadihal). sedaj ima pa takoooo buško user posted image

risanke...ma ne vem, ni neki zaintersiran za TV, vsak dan mu šopam CDje z musko, to ima rad, dam notr kar vse, tut kešne rammstein-e, pa se mu ful dopade, samo da je velik basov in bobnov, začne ful "šejkat"...

tolk zdej, pa še pol...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 9:48:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
25.5.2007 10:46:09   
MarijaPo
FSM - res zelo lepo zgleda. :) Bo mali Filip navdusen, ko bo dojel, da mu je mamica tako lepo porisala sobo. :)

Puncica - anorektik je un, ki iz strahu, da bo debel ne more jesti. Ponavadi so to mlajse zenske.

Vceraj smo bili na sluzbenem pikniku in se je Eva dobrih 5 ur smejala vsem ljudem, ki so si jo podajali po rokah (vecinoma sploh nisem vedela kje je, Igor pa je letal za njimi in ji podajal malo kruha, ali pa ji popravljal kapo,...). Bilo je res super. :) Malo sem sicer imela obcutek, kot da me vsi cudno gledajo, ker nisem ful ambiciozna in nisem sla v sluzbo ze pri Evinem rojstvu, sam se nisem dala, pa tudi moj je tam nek manjsi sef in mi pol niso tok direkt tezil. :)

Danes je sel Igor za 3 dni na fantovscino enemu prijatelju in bova sli s Pevko v Laze - k babici. Eva bo spet lahko pojedla vso travo in zemljo, kar je premoremo v Lazah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
25.5.2007 11:39:22   
Barbs
user posted image Marijauser posted image  ti me vedno razveseliš, čeprav sem kar nekoliko debela zadnje čase  in zdravstveno zanemarjena. user posted image

Kaj naj napišem?

Nič.

Imamo se lepo. Delamo. Hitimo. Vendar si vzamemo čas tudi zase. Se že kopamo v Kolpi.user posted image

Pozdravček vsem.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
25.5.2007 11:56:43   
MarijaPo
Spet Barbs z njeno Kolpo. Kot da ji nismo ze zadosti fovs. Barbs, enkrat bomo izvedli kmecki punt in zavzeli tvoj dvorec.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
25.5.2007 12:12:22   
zungi
Dan!

Jah očitno gre pri nas za 6-to bolezen, danes so izpuščajčki že malo bolj bledi.
Gal se počuti dobro, vročine pa nima več.

Zato komaj čakam in si pojem:

Mi gremo pa na morje,
se plavat naučit,
da bomo plaval kukr ribce, žabce al pa kit....

Lalalala, lallalala, lalalalalallla .....

Hehehe user posted image user posted image , no zdej pa resno: če bo jutri naš fant dobro, greva do petka na morje user posted image  jupiiiii.
Oči bo pa doma, ker mora delati.

< Sporočilo je popravil zungi -- 25.5.2007 12:13:42 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
25.5.2007 12:48:39   
mojsoncek
bi rada danes ob treh sla domov pa vam samo na hitro sporocim tehnicne specifikacije danasnjega sistematskega pregleda...

Nas mali krepki suhec je postal cela sunka bunka: 8900 g (v bodiju in plenicki) in 74 cm.
Pediatrinja je ful zadovoljna, da se je tako lepo poredil, kljub temu, da je po njenih tabelcah minimum teza pri enem letu 9200 g. No, cepljen ni bil, ker je prehlajen in v vrtcu razsajajo norice, sva pa sla prvic dati kri. Ce bi vedela, da bova sla v laboratorij se ne bi tako trapasto oblekla (bel kostim) user posted image . Ampak je bil na sreco Anze cisto pri miru in kri ni spricala vse naokrog user posted image .

bodite lepo... sibam nazaj delat...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 25.5.2007 13:02:09 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
25.5.2007 13:11:55   
petka
Uau Barbs, noro da imate Kolpo zraven - bistra voda, ki te ohladi v teh norih majskih dneh  user posted image

Tukaj v tej betonski Ljubljani je prav neznosno, pri 28 stopinjah imaš feeling, da jih je vsaj 35...
Upam da bo moj srček zdržal to soparo, letos smo nabavili klimo in s tem posredno še malo prispevali k hitrejšemu segrevanju Zemlje user posted image . Raje ne razmišlja, sem potem nonstop zamorjena.

Edino Davida vročina prav nič ne moti. Totalno je navdušen ko lahko napol gol teka naokoli. Obožuje kratke hlače, le kolena ima že čist potolčena, ker pa še ne zna sam vstat in se mora prijeti vsaj za kakšen robnik, hodi po vseh 4ih z ritjo v zraku user posted image . Ma ok.

Se pa zopet začenja sezona porok, jaz bom letos priča prvi prijateljici, ki se ženi (jp, poroke so v zadnji desetih letih upadle za polovico). Poroka bo 7.7. 2007 - baje je to najbolj aktualen termin za poroke letos user posted image .

Kar se tiče varstva - najin malček bo za omenjeno poroko 1. čez noč sam, greca pa občasno malce požurat, varuško pa dam sestri, ki živi čez cesto, ker lepo nese do tja, David pa itak pridno spi - še nikol ni blo panike.
Nazadnje sva bila na Laibach-ih v Križankah user posted image

Juhu, zdej pa domov user posted image user posted image  navročino kolesart user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
25.5.2007 13:47:02   
mojsoncek
se nekaj sem se spomnila... vceraj ko sem vas sprasevala po ABS-kah, sem se nekaj pozabila. A je ze katera naletela na taksne ABS nogavicke, ki imajo gumo cez cel podplat. Jaz sem ze slisala zanje, ampak jih se nisem nikjer zasledila. Mogoce katera kaj ve?

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
25.5.2007 14:17:41   
maya2
mojsoncek: jaz ji dam kar navadne nogavičke gor, se mi ne zdi da bi pretirano drseleuser posted image

risanke: telebajski za 15 minutuser posted image tolk če moram že glih kaj nujno nardit, al pa it na wcuser posted image pa tud ni zmeraj okuser posted image , drugače pa sem opazila, da vedno postane in 'odloži delo' ko so na vrsti top shop reklameuser posted image user posted image user posted image , predvsem dormeouser posted image

joooooooj k bi se pasal mal nekam namočituser posted image

lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
25.5.2007 14:30:48   
mojsoncek
maya2 - nasemu pa ful drsi, vsaj na parketu... mogoce je pa kriv nov parket user posted image . Pa saj doma je sedaj lahko ze bos ker je tako toplo. V vrtcu pa mora imeti ABS-ke (ze to sem se komaj zmenila, da mu ni treba imeti copatkov). Ce bi bil tudi tam bos, bi se pa hitro zaceli vsi otrocki po vrsti sezuvati. 

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
25.5.2007 20:52:05   
TiaSara
Moj sonček - jaz sem našla še najtanjše ABS-ke v Arielu (sicer imajo vsega tri barve in ena od teh je seveda roza...).

Sicer pa sem sedaj tudi jaz v službiuser posted image . Saj tam mi ni nič hudega, samo malega doma pustit je tako težko. Pa še na RR ne morem (no berem načeloma lahko, pisati ne morem). Doma pa sem ve čas z Andražem, dokler ne zaspi, potem je pa tako še en kup dela za postorit. No, hbdjp, ta vikend imamo pa tako dva pomembna rojstna dneva, tako da bo žur (kljub dežju).

Glede varstva pa ... naš tudi ni bil kaj dosti v varstvu in to zato, ker ima pri vseh babicah ful konkurence in sploh ne pride zares na vrsto. No, pa tudi kakšen hude želje z moje strani še ni bilo. Bova pa šla na Pink, pa potem še na Vaya con dios, tako da priložnosti pridejo in bo mali pri babici čez noč. Kako bo, pa poročam (ne pričakujem kakih hujših težav, ker je mali precej prilagodljiv).

Tudi moj odhod v službo je kar dobro prenesel, samo tako žalostno me gleda zjutraj ko grem.

Imejte se, moram it malo stanovanje pospravit, da bomo zjutraj še Andraža našli, ko ga odložimo na tla.

Aja, pa user posted image vsem hodečim. Naš je še kar pri plazenju in ne kaže kakšnega navdušenja za hojo, spleza pa povsod - tudi na tobogan (kakšen meter in pol visok), ter se kar spusti - niti tega ne počaka, da bi ga kdo ujel spodaj.

Zdaj pa res grem...

Neposredna povezava do sporočila: 4115
25.5.2007 22:28:26   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Spet Barbs z njeno Kolpo. Kot da ji nismo ze zadosti fovs. Barbs, enkrat bomo izvedli kmecki punt in zavzeli tvoj dvorec.

Japajade.user posted image

BTW ; komaj čakamuser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
26.5.2007 22:31:22   
mojca75
TiaSara - se "vidimo na koncertu" - ravno danes sem z neta potegnila bolj-ali-manj vse (53) komade od Pink, tko da če te zanima mi na ZS pošlji naslov pa ti pošljem CD.
Intelektualna lastnina, avtorske pravice - kaj je že to?user posted image  user posted image

kar se pa tiče frizure - ja ženske, sm pač mal bl butast trenutno postrižena, oz mam mal več dela da si naredim tko da zgleda,...

Pri nas bolj al manj vse po starem, razen silnega napredka v govoru (ma-ma, ba-ba (babi), ta-ta (teta), de-de (dedi),... ata...tudi ko se pripeljemo na dvorišče k mojim Mojči reče ba-ba, ...
ja pa na nft smo bli "pohvaljeni"... nimajo kaj posebnega z nami delat, zato spet ćez 3 tedne, je rekla da se more zdej mojči odločit kdaj se ji bo ljubilo hodit, sicer pa naj bo čim več bosa!
Nam tud drsi v navadnih nogavičkah na parketu, in bom šla pogledat za tanke "ABS-ke"

In JA Barbs... fovš smo ti za kolpo, sploh v teh dneh!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 21:34:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
28.5.2007 7:20:20   
puncica
Dobro jutro punce v novi dan.

Moram povedat da je naš pa zdej začel urnk hodit, sploh ne vem kako je tako hitro začel, ker janja še kak mesec je tako plazila in hodil, ta naš pa bi sam hodil user posted image user posted image Prav smešen je ko je tako ustrajen ko na rito pade pa gremo spet na noge in hodit, pa spet bum pa.... Pa smo dobili še 5 zobek, tako da imamo zdaj zgoraj 3, pa spodaj 2 user posted image user posted image , počasi napredujemo. Pa ugotovila sem da ga je strah traktorjev pa tovornjakov, ker gre kr k tem in joka in kot bi se kr tresel, pa sploh ne vem zakaj user posted image

Nič grem mal brat. Mejte se.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
28.5.2007 7:53:24   
mojsoncek
Dobro jutro!

puncica user posted image Vidu za 5. zobek in vztrajnost pri hoji!

Drugace smo pa mi dolj slabo... V soboto smo sli na izlet (smo sli pogledat in izbrat zivo mejo) in je tamali ful zakuhal. Pridemo domov in je imel ful vrocino 39,7 user posted image .  Sva mu dala svecko in je celo popoldne je samo dremal na kavcu. Proti veceru je malo ozivel, ko me je vrocina padla na 38,3, ampak samo za pol urce. Noc je bila pa katastrofalna. Vceraj kljub sveckam vrocina ni kaj dosti padla in spet je cel dan samo lezal in vmes malo dremal. Proti veceru sva ga pa kar v banji malo ohladila, ker je ze kar malo trzal (je bila ze kar malo kriza zaradi vrocinskih krcev). In sledila je se ena katastrofalna noc. Skratka, mozek se je zagrebel, da bo ostal na bolniski in pelje danes Anzeta k zdravniku. Jaz pa v sluzbi non stop cekiram telefon in cakam da bo ura 3. Sploh ne vem kako se bom lahko zbrala, pa se en pomemben sestanek imam user posted image .

Mi je bilo tako hudo cez vikend, ko sem gledala malega, ko je samo lezal in bil cisto tiho user posted image . Je bil totalen sok, ker smo ga vajeni, da ne more biti 2 sekundi na miru ali pa 2 sekundi tiho. Upam, da bo kmalu bolje...

bodite lepo...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 28.5.2007 7:54:18 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
28.5.2007 8:45:48   
MarijaPo
mojsoncek - res groza tole z vrocino, ki ne pade. Mogoce gre za uno sesto bolezen. Probaj cim manj na to mislit, bo ze atek vse zrihtal, saj je zato na bolniski. Mali se bo pozdravil in potem bo spet dirkal naokrog. Drzim vam pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 4121
28.5.2007 9:44:44   
cofek
mojsoncek upam, da se bo Anže kmalu pozdravil in kot je rekla marija - poskusi malo odklopit, ker itak ne mores nic naredit - bo ze oci za vse poskbel.

jaz sem pred malo več kot pol ure dala Ažbetu držalo od vilede (veste tisto, ko daš mokro coto gor, pa pol pomiješ po tleh) in ga zdaj sploh noče spustit z rok, zaspan je pa da ne govorim kolko user posted image .
Je pa zdaj lump začel pobirat stvari s pulta dol - se vzpne na prstke in prime najbližjo stvar, ki jo lahko doseže. Pa stvari vleče za sabo - je prav smešen z raznimi vrečkami, oblačili,...

no, zdaj je pa očitno tale strast do držala malo popustila, bom še malo počakala, pol pa gremo počivat.

evo, že spi; jaz se grem pa stuširat. Je prav fajn, ko se je malo ohladilo, ne? Sam, baje se bo še boljuser posted image

lp,t

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
28.5.2007 10:47:37   
žmož
Sem ravno tla mal podebatirat, pa se je tamala zbudila-nč, pa kasneje.
Čao

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
28.5.2007 11:50:42   
marsovka
jaz sem pa ravno dobro iz ZD, me je "tašča" klicala, da je nekaj zabuhel v eno ličko in smo ga peljali pokazat. no, zabuhlost je skoraj izginila, mali je na srečo živahen kot ponavadi, samo nimam pojma od česa bi to bilo. večkrat se šlata za uhice, pa še zmeri, ko sem ga peljala, ni bilo nič?!user posted image  no, na srečo, saj me veseli, samo imam vedno občutek, da zdravnica ne pogleda dost dobro al kaj vem. dons mi je rekla, da ima eno uhco zabasano z maslom, saj to že sama vem, samo več kot ulivat parafinsko olje ne znam. občutek imam, da ga srbi, ker mu paše, da mu zunaj ob uhici tako malo pomaneš.
kako vi čistite uhice? je katera morala peljati spucat uhice, ker nas to čaka po treh dnev ulivanja parafinskega olje, ker menda se samo od sebe ne izčisti. se kar malo bojimuser posted image

v soboto smo bili na bledu, je bilo takoooo vroče, pa pihalo je ko stouser posted image user posted image user posted image , avto pa tudi ves prekuhan...folk se je veselo kopal (voda CELIH 19 stopinj, brbrbrbrbr), pa kako so se pražili, za ne verjet. jaz sem prava sneguljka, user posted image , no, bledokožec in kar težko vidim folk, ko se čevapčičira...

NIČ, jutri imamo tudi posvetovalnico, bomo cepljeni, vsaj upam, da bo zdrav, da bodo potem vsa cepljenja za nami....

tolk zdej, delo čaka

čavči

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
28.5.2007 18:38:08   
Barbs
marsovka, jaz bi se glede spiranja uhic bolj pozanimala. Sem ravno zadnjič brala, kako je to neprijetno in največkrat nepotrebno, pa dolgoročno tudi škodljivo, ker je potem bolj dovzeten za razna vnetja - npr, po kopanju, plavanju....tako da, preberi še kje kaj, pa vprašaj... pa upam, da njegova zdravnica ni Petkova.user posted image

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.