|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  708 709 [710] 711 712   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.5.2007 2:30:09   
Arabela
Čestitke za 7mesecev:user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image BRINA in PIKAPOLONA2user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 8mesecev:user posted image user posted image

user posted image user posted image ZOJA KATARINA in MOCIuser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17726
28.5.2007 3:11:31   
Arabela
Še vedno sem tu....user posted image ...

A mi lahko poveste kakšne avtosedeže boste kupovale ali imate za naprej.. pa ve ki imate že več otrok, kakšne avtosedeže imate?

Mi smo do sedaj imeli lupinico od pegperego, za naprej smo dobili od sestričen chiccotov avtosedež, pa ati ni najbolj zadovoljen... ker smo z malecko dosti v avtu, želimo da je varna.. ja valda... in ati se je zagledal trenutno v concorda http://soncek.si/si/concord-ultimax-pure-ice-i7599.shtml

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17727
28.5.2007 7:08:05   
borovnicka
Najprej dobro jutro! Po moje pprrvva!

nagajivčka TT

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17728
28.5.2007 7:15:07   
borovnicka
Sem še mal brala.

Beki  - še z moje strani sožaljeuser posted image

Pikabu - sem se spomnila moje cerkvene poroke, peli so mi pevci iz zbora De profundis(A ti je kaj znano?) - in bilo je magično

Mis - za flekec pojma nima, ampak bi pa P ful težila

Za motoriko so ti že druge povedale, Vse je odvisno od otroka, Tjan je bil počasnejši, pri njem sem opazila vsak razvoj, je neki pogruntal, potem pa cel mesec nič pa v enem tednu ful napredoval, Tjaš je pa hiter, pa vse gre kar po učbeniku in sam; Za sedenje sem se s Tjanem ful matrala, ga lovila, za Tjaša nisem vedela da sedi dokler se ni sam vsedel in igral s kockami. Itak jo spodbujaš, ko bo bo...user posted image

Arabela - mi mamo od ta velikega Maxi cosi priori xp

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17729
28.5.2007 7:17:16   
borovnicka
ne bom plonkala, zato samo čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki praznujete za nazaj in danes

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 17730
28.5.2007 7:22:02   
borovnicka
Maxica - hvala za link za avatar - men tud mož dela rač. zadeve; je hotel mal prečekirat kaj počnem na RR pa mi jemal uredu stvari, ker jaz nimam časa

Lu - pa si ostala brez dodatnega dela, upam da se preveč ne sekirašuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 17731
28.5.2007 7:23:15   
borovnicka
kje pa ste vse? Tjan je na kahli, Tjaš pa se igra z ropotuljico, tko da mam mal časauser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 17732
28.5.2007 7:37:56   
nanica
čestitke zoja in moci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lupčka od blaža

in brina in pikapolona2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 17733
28.5.2007 7:49:06   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

oj

samo sporočim, da me danes ne bo nič gor al pa še kakšen dan

od sestrične mož se je danes ubil z motorjemuser posted image in zapustil 2 otroka stara 8 in 6 let

user posted image user posted image user posted image Uboga, uboga otročka in družina, ki mora čez toleuser posted image . Nepredstavljivo.......user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17734
28.5.2007 7:59:55   
pikapolona2
Arabela najprej tebi hvala za čestitke.....sm že pomislila da sem nevidna ker ko kej vprašam ...nič ko kej komentiram nič...sej vem da sm kr tko notr uletela...pa se ve vse poznate in družite....ampak sej drgač nisva tko grozni z brinouser posted image

Drgač bi tudi jaz komu kdaj čestitala pa imate ve neke tabele kdaj ima kter rojstni dan...ampak priznam in se posipam z pepelom že vnaprej...jst sm slaba za datume! pa vseh 700 strani za nazaj se mi ne da brat pa potem izpisovatuser posted image

Aja Arabela avtosedež..mi bomo kupili tudi od concorda ampak ne tega k si link prpopala ampak naslednjega...super je ocenjen ...pa še ene take zračne reže ima zadaj da otrok čisto ne zašvica....za moj avto k je pa samo za kratke ture sem pa že kupila ramattija...ki je tko dobr ocenjen k maxi cosi...sam mal grš zgleda

Beki tudi mene je grozno razžalostil tvoj post...mislim groooza men se zmeša...sožalje

Muki ne poznam te ampak ti želim vse ok s tvojim dragim.....sej mal špetira mora bit pa to sproti da na koncu enkrat sam ne eksplodira...midva se tudi skozi mal bockama...he he

Maxica pošlješ prosim še meni link za avatar?

Aja pa še to krst je bil fuuul lep pa Brina se je tudi leepo obnašala...sm bla kr mal ganjena...tele cerkvene ceremonije so včasih prav lepe.....če primerjaš poroko pr matičarju k je tko hitra in formalna je v cerkvi ponavadi vedno fuuul lepo....že ambient prinese svoje.

Imejte se lepo....danes...midve greva malo na obisk v Kamnik
papa

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17735
28.5.2007 8:01:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Sem sam na hitro mal prebrala, pa ugotovila, da je Tjaš bolj pri Jaši od altati. Ponoči se najmanj dvakrat še dojiva, okrog 8h zajtrk, med 10 in 11 sadna malica (celega frutka še nismo pojedli), potem se med 12 in 13h dojiva čez 2 uri zelenjava, potem pa dojenje še do večera, zvečer kašica in dojenje.    Altati     user posted image - a ti je kaj znano.

Borovnicka, si me potolažila, da ni edini Joško Visnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17736
28.5.2007 8:05:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dober večer!

Najprej tole, potem pa še kaj pokomentiram.

Če se katera spomni, že nekaj časa omenjam, da je naša Tina pod vratom ful rdeča. Začelo se je kakšnih 14 dni nazaj z rdečo piko pri strani na vratu. Ravno sva bili pri P zaradi vročine, pa sem še to pokazala. Je rekel naj samo gledam če se bo širili, ker potem bo treba dat antibiotik kremo. In Tina je potem staknila bronhitis in še to se je širilo in sva šli nazaj. Je dobila kremo Fuicidin (antibiotik), češ da so bakterije ker švica tam. Potem kontrola čez dva dni, tudi vrat slabši, dobi še kremo za glivice Lamisil, ker je imela kao oboje in bakterije in glivice. Stanje se ne izboljšuje, kvečjemu poslabšuje. Danes mi je pa vse skupaj že preveč hudo in sva z možem slikala in sem rekla da vas vprašam. Zgleda res grdo, ne se ustrašit. Če kera kaj ve naj prosim svetuje. Danes sem ji tudi umila s kamilicami.

user posted image

Mis, naš Jaša je bil rdeč, sicer ne tako hudo kot vaša Tina, ampak je bilo kar grdo.
Bilo je takrat, ko smo prišli iz morja. Mislim, da je na bazenu dobil glivice + vročina je naredila svoje.
Stanje smo zelo hitro popravili, v roku 4-5 dni.
Sem mu res cca 4 x na dan umila, posušila do suhega ( obrisala s plenico, sicer se je 'bunil' a žal ne gre drugačeuser posted image ) in mazala z DAKTARINOM + BEPANTHEN PLUS (OBE KREMI SKUPAJ ZMEŠANI, tako mi je po telefonu svetovala pediatrinja).  Res sem mu pa umivala, brisala do suhega in mazala kar na cca 3-4 ure na dan. In po 5-ih dneh se mu ni več poznalo. Daj, poskusi, mogoče bo tudi pri vas delovalouser posted image .
Pa hitro celjenje želim in čim manj joka ob negovanjuuser posted image ......

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17737
28.5.2007 8:06:01   
Maxica
Dobro jutro. Jaz bi spaaaalaaaaa.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem zvečer naredila napako in šla Lana previjat, preden sem šla spat in ta revež pol ni hotel zaspati. Do polnoči.user posted image  V posteljici se je kar obračal na vse štiri, pa tulil, če sem ga dala pa k sebi, je pa zaspal. Ga preložim, pa spet jovo na novo. Mož mi ne pusti, da še Lana navadim na spanje v naši postelji, sicer je rekel, da bo šel on na kavč spati.user posted image  Ne, pa saj res ni prostora, tako se ne da spati. No, malo po 6h sva se pa podojila, in potem je imel dovolj spanca. Eno uro sem sicer še nekaj ležala in probala, da bi zaspal nazaj, ampak ni šans. Sva pa kar vstala, da še ostalih dveh ne zbudiva. Kdaj se bom jaz končno spet lahko pošteno naspala???
Arabela, vidim, da imaš podobne probleme, vendar ti že malo prej vstaneš.user posted image
Avtosedež imamo mi za Lana tak
user posted image
še od Maxa (9-36kg), Maxu smo pa kupili novega (15-36kg)
user posted image .
Lana nismo še prestavili, ga imamo že kar v lupinici, ne vem, bom še malo počakala. Moram en dan prav probat, kako zgleda, če sedi v njem.
Čestitke Moci in Zoja Katarina za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ter pikapolona2 in Brina za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17738
28.5.2007 8:08:41   
Maxica
Pikapolona2, čestitke tudi za krst.user posted image
Borovnicki sem pripopala link za dvojni avatar, te ta zanima?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17739
28.5.2007 8:11:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Uf, Mis, ful grdo. Pa jo kaj srbi? Max je imel pri enih petih mesecih eno rdečico pod vratom, pa nam je pediatrinja dala eno mazilo, če se prav spomnim, je bilo Advantan. Mora biti kar močno, saj lahko uporabljaš samo ene tri dni, pa na tanko moraš namazati, ampak pomaga pa. Je tudi lani imel ene pikice, pa sem kar s tistim namazala, pa je izginilo.

Nič je ne srbi, tudi P je rekel da to ne srbi. Da je samo lepotno. Kaj pa vem. Ni pa res nič spraskana in ne opazim da bi se kaj čohala.

Daj, če se bosta hodili še kaj kazat, pa vprašaj zdravnika, kaj meni glede kreme Advantan. Če bi v Tininem primeru lahko morda pomagalo. Jaz imam s tem res dobre izkušnje, no.

Advantan je KORTIKOSTEROID! In tanjša kožo. Piše se res ob nujnih primerih, ne sme se ga pa res uporabljati masovno. Maksimalno 3 dni.
Če se da, se ga izognite in najprej poskusite vse drugi. če pa ne bo šlo, vam ga bodo napisali na recept. Držite se pa tega da:
- mažete v resnično TANKEM SLOJU
- mažete MAKSIMALNO 3 DNI

Kortikosteroidi NISO NEDOLŽNA STVAR!

Poznam te zadeve ker imam doma Taro, ki ima luskavicouser posted image , na žalost......

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17740
28.5.2007 8:13:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

aidanu sem danes spet dala skutko. pa sem spet našla male mozoljčke okoli ust. pa ne vem, ali je treba to tako podrobno gledat, ali ne. niso rdeči, beli in izbočeni so. me je strah, da bi mu filala nekaj, kar mu ne odgovarja...

lucika, nočem te strašit...ampka alergija na kravje mleko se je pri moji nečakinji pokazala s pikicami okrog ust po skutkah in jogurtih...jaz bi bila na tvojem mestu previdna....kako ti pa kaka? to je tudi pokazatelj...barva, vonj, gostota??????

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17741
28.5.2007 8:17:47   
altati
Mi imamo bebe confort avtosedež, gledala sem samo da je imel na ADAC-ovem testu vse zvedice. Bil je kar drag, v tolarjih smo ga kupili, že jeseni, mislim da je stal okrog 65000 sit.
Jaša je že v njem, ker mu je iz lupinice že glava ven gledalauser posted image , tehta pa itak že 9500 g. So ga prejšnji teden tehtali pri pediatru. in počuti se v njem super!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17742
28.5.2007 8:18:29   
Maxica
Ja, Altati, saj to izrecno piše, da maksimum tri dni s tem mažeš, ampak pri Maxu je bilo po dveh dneh mazanja s to kremo vedno izboljšanje oz. izginotje rdečice. Mu je res pomagalo. Ampak to sem ga dvakrat v življenju s tem namazala. Se pa tolk ne spoznam na to, zato tudi nerada karkoli svetujem okrog tega, sem pa napisala, da imam pozitivne izkušnje s to kremo in naj Mis vpraša zdravnika, če bi v njihovem primeru ta krema tudi kaj pomagala. Sem si pa mislila, da bo mora biti kar močna krema, glede na to, da mora biti res tanka plast in jo moraš samo tako malo časa uporabljati, ja. Nam ga je pa predpisala pediatrinja na recept, verjetno se niti v lekarni ne da kar kupiti.
Hvala Altati, za razlago.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17743
28.5.2007 8:21:25   
Maxica
Še ena o kakanju - pri nas je Lan tudi začel kakati med vsakim hranjenjem z GH.user posted image  Me pa zanima, a je možno, da okrog 18h je sadno kašico s suhimi marelicami, okrog 10h drug dan pa to že pokaka. user posted image  A ima tako hitro prebavo al kaj, je to v redu?user posted image  Sem pa prepričana, da je to to, saj je bil kakec prav take barve kot hrana in prav "dišal" je po marelicah.
Vsem, ki ste ravno pri zajtrku, se opravičujem.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17744
28.5.2007 8:34:53   
Pikicapokica6
Dobro jutro vsem. Sem se nabrala tolk, da mi je zdaj že kar malo časa zmanjkalo za kakšne komentarje.

muki: mislim nate
pikabu: user posted image za tako lepo poroko....me je zdajle prijelo, da grem po dolgem času pogledat moje poročne slike. Pri meni je blo tko, da je zmanjkalo časa za prvo poročno nočuser posted image , saj smo se domov vrnili ob 8. zjutraj, potem pa sva dobesedno padla v posteljo.....  No če bodo pri vas kakšne posledice, pa seveda poročajuser posted image
arabela in ostale z buškami včeraj je za las manjkalo, da bi se pri nas lahko kaj hudega zgodilo. Malo sem dala v  voziček in preden sem jo pripela, je vrgla telebajskov telefonček na tla. Jaz se sklonim, da bi ga pobrala, v tem pa se skloni tudi ona in če je ne bi še zadnji hip ujela za nogice, bi talebnila naravnost na glavo na asfalt. Brrrrr....me je še danes groza. Je treba kar paziti......
mis: malo z zamudo - Vse naj naj za rojstni danuser posted image ! Kar se pa tiče tele rdečine, je pa res kar hudo vidituser posted image  Upam, da vam čimprej zgine. Mene bi verjetno kap.
frrrr: hvala za vicuser posted image user posted image

Čestitke tudi novim 7. mesečnikom in njihovim mamicamuser posted image

Se vidi, da me že nekaj časa ni bilo tukaj. Sem se zares komaj prebila skozi čvek. Mala je zdaj bolj pridna, zato lahko še kaj napišem.
Ati je bil nekaj dni na dopustu, da sva s skupnimi močmi hranila našo punco. In kar dobro sva uspelauser posted image . Punco sva od ponedeljka pa do včeraj poredila za 230 g!!! Še sama nisem mogla verjet tehtnici včeraj zvečer. Bomo danes še enkrat zvagali, da vidimo, če tehtnica slučajno ni lagala, ker se mi zdi skoraj nemogoče, da bi to bilo res. Dojenja nisem prekinila. Zdaj ji po vsakem obroku gh ponudim še dojenje, vendar vedno vztrajam, da prej poje nekaj gh, ker prej ne dobi moje joške. Mislim, da je mala kar pokapirala, da ne bo dobila joške, če ne bo pojedla vsaj nekaj žlic kašice. Edino ponoči je še vedno hudo. Približno tako kot pri nanici, se mi zdi. Ne štejem več, kolikokrat se zbudi in hoče na joškouser posted image  Včasih, ko sem dovolj pri moči, jo uspavam nazaj brez joške, kadar pa sem preveč utrujena, pa jo kar priklopim in vmes že nazaj zaspim.

Zaenkrat toliko.               

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17745
28.5.2007 8:36:52   
Pikicapokica6

Še ena o kakanju - pri nas je Lan tudi začel kakati med vsakim hranjenjem z GH.user posted image  Me pa zanima, a je možno, da okrog 18h je sadno kašico s suhimi marelicami, okrog 10h drug dan pa to že pokaka. user posted image  A ima tako hitro prebavo al kaj, je to v redu?user posted image  Sem pa prepričana, da je to to, saj je bil kakec prav take barve kot hrana in prav "dišal" je po marelicah.
Vsem, ki ste ravno pri zajtrku, se opravičujem.user posted image

Ni panike maxica. Sem vprašala našo pediatrinjo, pa pravi, da je to čisto normalno. Pri nas je isto.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17746
28.5.2007 8:40:36   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

aidanu sem danes spet dala skutko. pa sem spet našla male mozoljčke okoli ust. pa ne vem, ali je treba to tako podrobno gledat, ali ne. niso rdeči, beli in izbočeni so. me je strah, da bi mu filala nekaj, kar mu ne odgovarja...

lucika, nočem te strašit...ampka alergija na kravje mleko se je pri moji nečakinji pokazala s pikicami okrog ust po skutkah in jogurtih...jaz bi bila na tvojem mestu previdna....kako ti pa kaka? to je tudi pokazatelj...barva, vonj, gostota??????

Previdno lucika. Meni je sicer p rekla, da se tista prava alergija pokaže s kakcemuser posted image  Predvsem s kakšno drisko......

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17747
28.5.2007 8:41:49   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Arabela najprej tebi hvala za čestitke.....sm že pomislila da sem nevidna ker ko kej vprašam ...nič ko kej komentiram nič...sej vem da sm kr tko notr uletela...pa se ve vse poznate in družite....ampak sej drgač nisva tko grozni z brinouser posted image

Drgač bi tudi jaz komu kdaj čestitala pa imate ve neke tabele kdaj ima kter rojstni dan...ampak priznam in se posipam z pepelom že vnaprej...jst sm slaba za datume! pa vseh 700 strani za nazaj se mi ne da brat pa potem izpisovatuser posted image

Aja Arabela avtosedež..mi bomo kupili tudi od concorda ampak ne tega k si link prpopala ampak naslednjega...super je ocenjen ...pa še ene take zračne reže ima zadaj da otrok čisto ne zašvica....za moj avto k je pa samo za kratke ture sem pa že kupila ramattija...ki je tko dobr ocenjen k maxi cosi...sam mal grš zgleda

Beki tudi mene je grozno razžalostil tvoj post...mislim groooza men se zmeša...sožalje

Muki ne poznam te ampak ti želim vse ok s tvojim dragim.....sej mal špetira mora bit pa to sproti da na koncu enkrat sam ne eksplodira...midva se tudi skozi mal bockama...he he

Maxica pošlješ prosim še meni link za avatar?

Aja pa še to krst je bil fuuul lep pa Brina se je tudi leepo obnašala...sm bla kr mal ganjena...tele cerkvene ceremonije so včasih prav lepe.....če primerjaš poroko pr matičarju k je tko hitra in formalna je v cerkvi ponavadi vedno fuuul lepo....že ambient prinese svoje.

Imejte se lepo....danes...midve greva malo na obisk v Kamnik
papa

Priznam da sem za mesečnico plonkala pri Pikabu... user posted image .... tabelce naših korenjakov in korenjakin pa ti lahko pošlje Frrr... pa seznamček tudi, pa naj te gor vpiše...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17748
28.5.2007 8:51:21   
altati

Ja, Altati, saj to izrecno piše, da maksimum tri dni s tem mažeš, ampak pri Maxu je bilo po dveh dneh mazanja s to kremo vedno izboljšanje oz. izginotje rdečice. Mu je res pomagalo. Ampak to sem ga dvakrat v življenju s tem namazala. Se pa tolk ne spoznam na to, zato tudi nerada karkoli svetujem okrog tega, sem pa napisala, da imam pozitivne izkušnje s to kremo in naj Mis vpraša zdravnika, če bi v njihovem primeru ta krema tudi kaj pomagala. Sem si pa mislila, da bo mora biti kar močna krema, glede na to, da mora biti res tanka plast in jo moraš samo tako malo časa uporabljati, ja. Nam ga je pa predpisala pediatrinja na recept, verjetno se niti v lekarni ne da kar kupiti.
Hvala Altati, za razlago.user posted image

Maxi, se strinjam da pomaga, in vem da si mazala samo 3 dni. In tako je prav!
Hotela sem samo poudariti, da je pri teh kremah res potrebna previdnost.
Normalno, pediatri jo vsekakor napišejo z razlogom.
res je pa potrebno paziti, da ne pride do zlorabe, predebelega mazanja, predolge uporabe, ker to res ni hladilno mazilo ali bepanthen ali kaj podobnega.....
Naša Tara jo npr. dobi, ko pride do 'katastrofalne situacije' sredi zimeuser posted image , ko sonca ni in ne pomaga nič več ničuser posted image user posted image .....

Jaz pa itak non stop nekaj razlagam, saj veš da ne morem iz svoje kože, če kaj vem, povem.....itak ste pe najbrž včasih že siteuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17749
28.5.2007 8:52:30   
altati
Maxi, če pri nas Jaša dopoldne okrog 10h je kuhane suhe slive, okrog 17h že 'ven letijo na zadnji strani'user posted image , tako da bodo tudi vaše marelice zjutrajuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  708 709 [710] 711 712   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  708 709 [710] 711 712   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.