Pikicapokica6
|
Dobro jutro vsem. Sem se nabrala tolk, da mi je zdaj že kar malo časa zmanjkalo za kakšne komentarje. muki: mislim nate pikabu: za tako lepo poroko....me je zdajle prijelo, da grem po dolgem času pogledat moje poročne slike. Pri meni je blo tko, da je zmanjkalo časa za prvo poročno noč , saj smo se domov vrnili ob 8. zjutraj, potem pa sva dobesedno padla v posteljo..... No če bodo pri vas kakšne posledice, pa seveda poročaj arabela in ostale z buškami včeraj je za las manjkalo, da bi se pri nas lahko kaj hudega zgodilo. Malo sem dala v voziček in preden sem jo pripela, je vrgla telebajskov telefonček na tla. Jaz se sklonim, da bi ga pobrala, v tem pa se skloni tudi ona in če je ne bi še zadnji hip ujela za nogice, bi talebnila naravnost na glavo na asfalt. Brrrrr....me je še danes groza. Je treba kar paziti...... mis: malo z zamudo - Vse naj naj za rojstni dan ! Kar se pa tiče tele rdečine, je pa res kar hudo vidit Upam, da vam čimprej zgine. Mene bi verjetno kap. frrrr: hvala za vic Čestitke tudi novim 7. mesečnikom in njihovim mamicam Se vidi, da me že nekaj časa ni bilo tukaj. Sem se zares komaj prebila skozi čvek. Mala je zdaj bolj pridna, zato lahko še kaj napišem. Ati je bil nekaj dni na dopustu, da sva s skupnimi močmi hranila našo punco. In kar dobro sva uspela . Punco sva od ponedeljka pa do včeraj poredila za 230 g!!! Še sama nisem mogla verjet tehtnici včeraj zvečer. Bomo danes še enkrat zvagali, da vidimo, če tehtnica slučajno ni lagala, ker se mi zdi skoraj nemogoče, da bi to bilo res. Dojenja nisem prekinila. Zdaj ji po vsakem obroku gh ponudim še dojenje, vendar vedno vztrajam, da prej poje nekaj gh, ker prej ne dobi moje joške. Mislim, da je mala kar pokapirala, da ne bo dobila joške, če ne bo pojedla vsaj nekaj žlic kašice. Edino ponoči je še vedno hudo. Približno tako kot pri nanici, se mi zdi. Ne štejem več, kolikokrat se zbudi in hoče na joško Včasih, ko sem dovolj pri moči, jo uspavam nazaj brez joške, kadar pa sem preveč utrujena, pa jo kar priklopim in vmes že nazaj zaspim. Zaenkrat toliko.
|