Drnula
|
babajči čestitam !!! melaverde - glede kriterijev za mlade družine mislim, da si ne smejo zmišljevati. To je določeno in za vse velja, da se za mlado družino šteje družina z vsaj enim otrokom, v kateri nobeden od staršev ni star več kot 30 let, ne glede na starost otrok, oziroma ni nobeden star več kot 35 let in še noben otrok ni šoloobvezen. Za stare 30 let oziroma 35 let se štejejo vsi, ki dopolnijo to starost v letu, ko se vloži zahtevek, ki mlado družijo oprošča določene dajatve. Kot mlade družine se upoštevajo ne samo življenjske skupnosti obeh staršev in otrok, ampak tudi vse druge družinske oblike. Mogoče ti lahko tale link kaj pomaga, odvisno za kaj si želela uveljavljatai status mlade družine: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/faqKategorijaVprasanje.euprava?faq.id=28&faq.vprasanje.id=467 Veš, ena kila se takoj pozna... mal več vode zadržuješ, mogoče imaš bolj polno črevo ... pa še vprašanje kako jim vaga kaže Hm - tole glede termometra = zanimivo. No, zdaj imam vse tri možne variante. Za 1x sem na sebi testirala: ušesni in navadni na živo srebro in sta oba pokazala enako: 36.6, tisti drugi navadni elektronski pa 35,1. Maš prav, na koncu bo obveljala roka na čelo Jaz vozim normalno, nimam težav in sem v avtu skoraj vsak dan. Nisem niti pomislila, da ne bi vozila. Če bi me zagrabli popadki .... pa saj tako hitro pa spet ne gre in konec koncev se lahko tudi ustavim in koga pokličem Drugače pa tudi ne občutim nobene sprembe, tegobe... nič ne ščipa, tišči, slabi, nič manj apetit, nobene zgage, trebuh visoko, wc ponoči 1 do 2x .... no imam pa mravljičljeve prste 24ur na dan, na kar sem se že čist navadila, pa ponoči ko se odpravim na wc, se počutim kot 100 let stara bakica- čist sem trda. No kaj to pomeni - bom rodila drug teden al ne ??
|