ronja
|
nogica, hehe, tebe bi mami 14 dni razvajala, moje zdaj 1 mesec ne bo , gre na morje, pravi, da naj ji SMS napišem, ko bo kaj, da se vrne šele 25., ko bo pa Ronja baje že zuni (ne vem, sicer kje je to dobila, pdp mam 30. ampak ajde... hehe, no, to je moja mami , češ menjat? Sam tašče pa ne zamenjam, ta bo ziher naslednji dan v porodnišnici vsa blažena , jaz pa vsa ponosna, vsak ma kje srečo ) Pa bodi vsaj malo vesela, da ti vsaj kdaj skuha, no... srečkanosečka, sem malo razmišljala, sem sicer šele včeraj videla, samo ne vem, koliko ima to smisla, ker ne vem, koliko bo medicina napredovala v teh 40 letih, ko bo Ronja eventuelno to rabila... pa kakih hudih bolezni tudi nimamo v družini, vsaj v ožji ne... Daj malo napiši o tem, zakaj bi se za to odločila? drnula, takole jaz hodim v službo, ko sem na bolniški in na dopustu , tako da bi rekla, da je to nekak moja dobra volja, treba mi ne bi bilo it... Ko sem normalno v službi, pa se štemplamo, imam pa vedno vsaj 50 ur preveč, delam vsaj po 10 ur na dan in potem se ti vsak mesec te nadure zbrišejo, niti jih ne moreš prenest v naslednji mesec, niti ti jih ne plačajo, češ menjat? Zdaj, ko bo mala, verjetno ne bom več mogla toliko delat... No, bomo videli... Glede mami sem že povedala, da moje niti tu ne bo, gre na morje... melaverde, jaz ti svetujem, da posnemaš mojo metodo - se ne sekiraš, dokler dete miga, jih vse skup pošlješ nekam v mislih in čakaš na dan D! itak ne moreš kaj dosti naredit in če bo vse ok, itak super, če ne bo, pa tudi nimamo kaj naredit... Če pa ne miga več, pa le pojdi na pregled v porodnišnico, da ti naredijo CTG, da te pomirijo, zakaj bi se sekirala? Hvala za nasvet za Babycentre, bom res malo poklicala okoli, vsaj senčniček bi res rada svetlo moder, še ful mi je všeč barva... Lupinica je lahko tudi rdeča, kot avto, hehe, saj bo itak večinoma not... kje v it. pa bi se to dalo dobit, kje v trstu mogoče? Potem bi še šla pogledat, oče zelo blizu meje stanuje... Jaz mam v petek izpit za plavanje dojenčkov, v soboto pa še za čolne in jadrnice (ne, nimava ne čolna ne jadrnice, to sva šla delat za gušt, potem ne bova mela časa...) Držite pesti! nikica, to je verjetno res samo kapilarica, ta čep je malo bolj trdovraten, bi morala videt več sluzi in več krvi, se ne ustavi kar takoj... Tako da po moje sta bila samo malo preveč strastna... Saj popadke boš ziher čutila, brez skrbi...
|