|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.5.2007 12:59:35   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM Babajči! Mogoče res nisi preveč navdušena, ti pa vseeno čestitam, ker je to za teboj! Zdaj pa samim lepim stvarem naproti! Otroček, srečanje, praznovanje in - prazna glava. Idealno, da se pripraviš na prihod svojega miška in se sprostiš. Želim ti, da bi bile noge kmalu bolje (boge tiste, ki bodo nosile celo poletje- bodo res skos zatečeneuser posted image )!

Evo- zelje je kuhanouser posted image  Kdo pride, kdo prideuser posted image user posted image user posted image

Strije pa- če se mi pa zdej pojavijo, dva dni pred rokom... user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
25.5.2007 13:39:55   
N _ B
 user posted image  V ... naj gre vse skupaj. Sem imela že vse napisano, pa me je vrglo ven!

Ponovim vajo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
25.5.2007 13:51:00   
N _ B
Babajči: user posted image  čestitke za diplomo!!! user posted image

Ne vprašajte me, kako sem preživela noč user posted image . Do enih sem se kotalila po postelji in iskala ustrezen položaj, da bi me čimmanj bolelo, potem sem se preselila v dnevno sobo na kavč, ki je še malo bolj trd kot postelja. Vmes sem še vzela lekadol in celo zaspala za dve uri. Malo čez štiri je bilo vsega konec. Potem sem hodila, sedela, malo ležala.... Zjutraj sem klicala v g ambulanto ali naj grem zato k splošnemu zdravniku ali mi oni lahko kaj svetujejo. Sestra je naročila naj pokličem kasneje, da bom govorila z g, ker je bil še na viziti. In res. Kličem jaz malo pred deseto, mu razložim težave in on pravi:"Kako pa veste, da je živec, kaj pa, če so to popadki? Kar pridite se pokazat v porodnišnico!" Haloooooo?user posted image  Mene je skoraj na rit vrglo. Čez eno uro sem bila tam. Babica me je odpeljala na ctg in kasneje je prišel g. Pogleda na ctg:"No, kaj sem vam rekel. Ste čutila ta popadek?" Punce, jaz razen brc otročka nisem čutila ničesar. Na ctg-ju sem bila 45 minut in v tem času se je izpisalo še nekaj blažjih popadkov. Potem me je babica še vaginalno pregledala in z g sta prišla do zaključka, da še nisem za v porodno. user posted image  Maternični vrat je še zabetoniran, niti zmehčan še ni. Babica je komaj prišla do konca s prsti. Popadki so pripravljalni. Naslednji pregled imam danes teden. Do takrat pa: ležat 14-16 ur, da teža posteljice čimmanj pritiska na ledveni del hrbtenice. Fizioterapija v tem stadiju ne bi imela efekta. Popoldan mi mami prinese eno mazilo, če bo kaj ublažilo.

Hvala bogu imam vsaj laptop, da ga imam v naročju ali kje blizu user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
25.5.2007 13:53:56   
Drnula
user posted image user posted image user posted image babajči čestitam !!!

melaverde - glede kriterijev za mlade družine mislim, da si ne smejo zmišljevati. To je določeno in za vse velja, da se za mlado družino šteje družina z vsaj enim otrokom, v kateri nobeden od staršev ni star več kot 30 let, ne glede na starost otrok, oziroma ni nobeden star več kot 35 let in še noben otrok ni šoloobvezen. Za stare 30 let oziroma 35 let se štejejo vsi, ki dopolnijo to starost v letu, ko se vloži zahtevek, ki mlado družijo oprošča določene dajatve. Kot mlade družine se upoštevajo ne samo življenjske skupnosti obeh staršev in otrok, ampak tudi vse druge družinske oblike.
Mogoče ti lahko tale link kaj pomaga, odvisno za kaj si želela uveljavljatai status mlade družine: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/faqKategorijaVprasanje.euprava?faq.id=28&faq.vprasanje.id=467

Veš, ena kila se takoj pozna... mal več vode zadržuješ, mogoče imaš bolj polno črevo ... pa še vprašanje kako jim vaga kaže user posted image

Hm - tole glede termometra = zanimivo. No, zdaj imam vse tri možne variante. Za 1x sem na sebi testirala: ušesni in navadni na živo srebro in sta oba pokazala enako: 36.6, tisti drugi navadni elektronski pa 35,1.
Maš prav, na koncu bo obveljala roka na čelo user posted image user posted image

Jaz vozim normalno, nimam težav in sem v avtu skoraj vsak dan. Nisem niti pomislila, da ne bi vozila. Če bi me zagrabli popadki .... pa saj tako hitro pa spet ne gre in konec koncev se lahko tudi ustavim in koga pokličem user posted image
Drugače pa tudi ne občutim nobene sprembe, tegobe... nič ne ščipa, tišči, slabi, nič manj apetit, nobene zgage, trebuh visoko, wc ponoči 1 do 2x .... no imam pa mravljičljeve prste 24ur na dan, na kar sem se že čist navadila, pa ponoči ko se odpravim na wc, se počutim kot 100 let stara bakica- čist sem trda.
No kaj to pomeni - bom rodila drug teden al ne ??

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
25.5.2007 14:38:40   
Luckabucka
Hojla,

sem ravno s pregleda. Vse ok z user posted image , glavico ima ful nizko, tako da je maternični vrat že zelo skrajšan, se pa še ne odpiram. Vsekakor pa moram takoj, ko se pojavijo kaki znaki, v porodnišnico. Tako da Mela, boljše da sem v službi, ker je dost bliže porodnišnici kot moj dom user posted image user posted image . Kg zdaj na koncu niso več za jemat resno, ker so posledica zastajanja vode, tako da taka nihanja niso nič čudnega.
Babajči, čestitke tudi od mene!
Nikica, če do zdaj nimaš strij, pomeni da jih res nimaš in tudi ne verjamem, da bi jih dobila čisto na koncu. Verjemi, da bi jih vidla, če bi se kje pojavile. Jaz jih tokrat tudi nisem nič dobila, ampak jih mam pa iz prejšnjih dveh nosečnosti za prodat, če katera rabi user posted image .
Drnula, itak da so pridni s takimi odgovori. Probat pa vseeno ni greh. Za roke pa menda ne mislijo datumsko??? Al pa še niso imeli opravka z mojstri user posted image . Mah, ne se sekirat. Napiši jim, da jih bosta obvestila takoj ko bosta imela dogovorjeno z izvajalci.

Če se bo katera odločila, da preko mene obvesti junijke o odhodu v Rim, mi kar pošljite telefonske na ZS.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
25.5.2007 16:17:36   
Luckabucka
Sem pravkar ugotovila, da me daje upam da nosečniška zmedenost. Saj ne rabim jaz vaših številk, ampak ve mojo, a ne? Torej tiste, ki želite, mi javite na 041 865 528. Pa lep popoldan!

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
25.5.2007 16:29:07   
KT
Luckabucka ti si carica, ker si tole prevzela (sem ti že poslala ZS, da v bistvu me rabimo tvojo številko) user posted image . Ne vem, če bi kaj pomagalo, če se še jaz ponudim, ker imava midve skupaj PDP.

Babajči ČESTITKE user posted image user posted image user posted image - ampak odleglo pa je, ane?! Uživaj sedaj!

N & B zanimi tile popadki, ane? Meni tudi CTG veselo krivulje dela, čutim pa popolnoma nič, pa mi je kar prav veš. Tako uživam v tej nosečnosti, da bi bila lahko še malo user posted image , razen seveda konstantnega obiskovanja WC-jev. Se mi zdi, da že vse WC v Ljubljani poznam, kaj WCje, še čistilke vem kere so dobre in katere ne. Na primer dotična Fani (lokala ne bom omenjala,  da ne bom delala reklame, ker kavo imajo vseeno dobro) potrebuje še nekaj izkušenj. Res no, ne vem kje se je punca učila, ampak kadar ona puca so WCji katastrofauser posted image . Saj ne, da bi jaz samo po lokalih hodila, ampak kavico na sončku imam pa rada.

Uživajte user posted image  in naše junijske mamice!

Še malo pa bomo odpirale novo temo pod ....... "Starši čvekamo" al kje že?

< Sporočilo je popravil KT -- 25.5.2007 16:31:49 >

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
25.5.2007 16:32:57   
KT
Uf, si me že prehitela - hitra si user posted image . A ti bi že šla rodit?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
25.5.2007 18:02:33   
Anonimen
O ste bile danes pridne s čvekanjem user posted image

Mela kar se tiče vožnje, sem jaz vsak dan veselo na cesti in tudi meni stalno nergajo. Če grem kam dlje pa vzamem s sabo mami, če slučajno res do česa pride. Ne predstavljam pa si da bi mogla bit doma po možnosti brez avtain izpita. se mi strga. Zdaj pa veselo letam okrog.

Babajči čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image . Ko sem prišla na to stran sem že mislila da ti čestitajo za porod. sem mogla hitro za nazaj pogledat. Blagor ti ker je to za tabo. A mi lahko poveš koliko časa si potrebovala da si spisala diplomo. Mene namreč še čaka in nameravam jo spisat tam do marca ali prej. a bo šlo? S tem ,da imam še en izpit v dveh delih in eno projektno delo. No saj ko se zavzamem sem ful pridna in hitro nekaj končam. Malo mi poročaj če se ti da.

Nikica
pri tebi se najbrž tudi še nič ne dogajauser posted image . Ne vem zakaj imam filing, da bova midve naekako enako na vrsti user posted image . Ja jaz imam še 8 dni, ti pa samo še 2. Midva z možem imava na tvoj rok 1. obletnico poroke. Bomo vidli kam me bo peljal user posted image , no najbrž ne prav daleč user posted image . Kaj naj mu pa kupim za 1. obletnico? Nisem sploh še nič razmišljala. Moram pogledat kaj to sploh je za ena obletnica, a je bombažna ali lanena ali... nimam pojma.
Nikica kar se tiče strij sem jaz našla eno včeraj na prsih, drugače pa jih drugje nimam, vsaj nisem jih še zasledila. upam, da se mi zdaj čisto na koncu ne pojavi kakšna.

N&B joj ti si pa že čisto pri koncu. Držim pesti da bi bilo vse ok. Držita se user posted image user posted image user posted image

Luckabucka
najbrž ti bom tud jaz zatežila s svojo telefonsko. user posted image

Grem še malo ven na zrak, potem pa se še kaj javim.

Joj a veste, da me je zdajle iz Bušija klicala, da ne bom dobila ležalnika - tistga ki ga je priporočala Kati user posted image . Jih sploh ne dobijo in niti ne vedo kdaj bo nova pošiljka. Sem prav žalstna in se moram odločit za drugega. A ima še katera kakšnega dobrega takega kot je bil ta?

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
25.5.2007 18:51:15   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

N&B joj ti si pa že čisto pri koncu. Držim pesti da bi bilo vse ok. Držita se user posted image user posted image user posted image

Joj a veste, da me je zdajle iz Bušija klicala, da ne bom dobila ležalnika - tistga ki ga je priporočala Kati user posted image . Jih sploh ne dobijo in niti ne vedo kdaj bo nova pošiljka. Sem prav žalstna in se moram odločit za drugega. A ima še katera kakšnega dobrega takega kot je bil ta?

Nogica: da bi res vsaj bila. Po eni strani me je kar zmrazilo, ko je rekel, da vidi popadke, ampak, glede na trenutne bolečine ne bi imela prav nič proti. Samo kakor je potem babica rekla, ko me je pregledala vaginalno, ne kaže, da bi kaj kmalu bilo.

Tudi mi imamo namen kupiti ta ležalnik, vendar po rojstvu. Ga verjetno dobimo za darilo. A ne morejo nič reč, kdaj bo naslednja pošiljka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
25.5.2007 19:45:17   
babajči
Ojla!

NOGICA: jaz sem diplomo packala 2 leti in pol. S tem, da sem imela še 3 izpite in, da sem bila veliiiiikoooo časa službeno v Italiji, kar je bil izgubljen čas glede študija. Ampak od sredine januarja sem bila skoz v slo in v zadnjem mesecu na bolniški in sem uspela dokončat zadevo. Drugače pa mislim, da do marca bi pa res morala to nardit, če boš pridna, pa če imaš že temo in približno veš, kaj boš delala. Samo loti se, pa bo. Kaj pa študiraš?

Punce, o katerem ležalniku se pogovarjate?

LP

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
25.5.2007 21:27:56   
Anonimen
N&B  ni mi znala povedat ali sploh še bodo prišli ali ne. Baje imajo le še enega modrega na razpolago - ne vem no ali enega po komadu ali imajo pač samo v modri barvi, to je nisem vprašala. Skratka midva sva se odločila, da počakava še 14 dni, potem pa bova vidla kaj bo. Do takrat se bom pa prešlepala s košaro.

Babajči gre za  ležalnik -gugalnik iz trgovine Buši:
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=4&podskupina=0&artikel=221
Nama je ful všeč, priporočala pa ga je Kati in zelo sem ji hvaležna za to. Samo zdaj je pa problem, ker sem se v tega zapičla in ne bom odnehala dokler ga ne dobim user posted image . Je pa moj že plačan.
Glede diplome pa res upam, da jo končam do marca, ker če bom pa še dve leti bluzila potem pa ne vem kaj naj sama s sabo user posted image , moram v službo.

No zdaj grem še pod tuš, potem se grem pa spet po postelji premetavat. Jaz ne vem kaj bo s tem spanjem. sem razmišljala, če imam mogoče posteljo naštimano na preveč stopinj in me to muči user posted image . Bo treba malo regulirat.

Želim vam čimbolj prespano noč.

(odgovor članu babajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
25.5.2007 21:50:03   
NRMM
Čeeeeeer!

Pa je končno vročina popustila in se že lažje diha user posted image .

Vidim,da ste nekatere že v nizkem štartu,N&B ne prehitevaj user posted image .

Jaz sem tudi imela danes zadnji pregled pri ginekologu in,da ne bi bilo vse kot mora biti,mi je v urinu našel levkocite user posted image ,tako,da moram sedaj spit najmanj 3l vode dnevno,da se urin sčisti.Sicer so me na čase bolele ledvice,nisem si pa mislila,da je to vnetjeuser posted image .
Zdaj imam pa še tedenske ctg-je,tako da če bo šel porod po roku je to 4x in konecuser posted image ,uff pa sem že tudi jaz blizu.Čez tri dni začnem s porodniško,pa je res minilo.

In nekatere imate probleme s spanjem.Me vzamete zraven v klub nespečih junijk user posted image .Tudi meni se dogaja ponoči,samo se premetavam in ne gre spat.Navadno zaspim tako kot treba okoli 3 zjutraj,ampak kaj ko je potrebno biti ob 7 že auf,ko se moja prva gospodična zbudi.No sej zdej je vikend in user posted image prihaja domov pa bo boljše,bo vsaj on malo porihtal zjutraj jaz bom pa lahko malo še zaspala.

Lep vikend vam želim.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
26.5.2007 9:41:33   
Palčica*
Punce noro-kakšna noč.

Okoli 22.ure dobim nekakšne krče v predelu trebuha-na vsake 20 minut. Presenečena ugotavljam ali bi lahko bilo že to to, ko grem na wc in vidim rdečkast (no,bolj sluzasto roza) izcedek.

Kljub prvi zmedenosti,ki je že malo mejila na paniko se probam spomnit vsega kar smo rekle okoli tega čepa. Ker se mi zdi,da vem premalo pokličem na ginekologijo na Jesenice.Babica mi po kup vprašanjih prijazno razloži,da gre za porodni kanal,ki se tako čisti,ker se pripravlja na porod.Da se še vedno lahko pridem pokazat a da če je izcedka malo in kri ni sveža, otrok pa je živahen misli da ni razloga za alarm,seveda ponovi,da se ravno zaradi tega da bom mirna lahko vedno pridem pokazat.
Ker krčev ni več, se odločim da ostanem doma.

Danes zjutraj se seveda vse skupaj ponovi-izcedek...mene pa zanima,koliko časa običajno traja (sej vem,da je od punce do punce različno,a resnično dobrodošla mnenja vseh tistih,ki se Vam je tole zgodilo)...dan,dva,tri?
To sem babico pozabla vprašat,če mi je pa povedala sem pa preslišala kajti v glavi mi je odmevalo samo to "..ni alarmantno,ni alarmantno...".

Tko da...toliko z moje zmedene strani.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
26.5.2007 10:01:58   
KT
Palčica, ampak počasi pa mislim, da boš šla user posted image - pa naj raje povedo izkušene mamice, ki so to dale že skozi - drugače pa kakorkoli ti želim, da boš čimprej pikico držala v svojih rokah user posted image user posted image user posted image

A imate že vse spakirano za v porodnišnico? Saj, če bo takole vroče kaj bomo pa pikicam oblekle za pot domov? A bo to dovolj?
* body dolg rokav
* hlače
* tanka kapica
* nogavičke
Pomoč izkušene mamice, prosim! user posted image  Ni ravno fino, če te že iz porodnišnice domov vsi postrani gledajo user posted image

Pa še en problemček imam - z mojim ne prideva skupaj glede imena. A imate ve že vse izbrana imena user posted image Ta bo še težka, ker imava res popolnoma drugačen okus kar se imen tiče. Sicer se tolažim, da ko bom videla našo pikico, da bom sigurno vedela katero ime izbrati, ampak, če sem čisto odkrita me vseeno malo črviči ta negotovost user posted image

Pri nas drugače nič novega - zatekam ne, kile pod kontrolo (no, nekja čudno hujšam zadnje čase user posted image  ampak pravijo, da je to čist OK), mehur pa definitivno ni pod kontrolo user posted image  - to lulanje po kaplicah me že ubija user posted image . Ampak v primerjavi s težavami, ki jih imate ostale sem prav uredu in neizmerno hvaležna za vsako minuto te nekomplicirane nosečnosti user posted image . Še malo sončice, pa pride naš mesec user posted image

Zdaj pa čimprej na en sprehod potem pa v senco na kavico  user posted image - uživajte!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
26.5.2007 10:55:09   
zrak
palčica kot zgelda ti boš kar kmalu mamica.. v prhodnjih dneh bo siguren dogodek
user posted image user posted image

kt tudi jaz bom tako pripravila za user posted image , dolg rokav, dolge hlače, nogavičke, kapica..pleničke in to je to

n&B a je bolje s hrbtom

no moje spanje ne zgelda tako slabo kot vaše, sicer ko se zjutaj zbudim ne morem nikakor več zaspati, ker me začnejo boleti kolki, pa še zgaga pride na vrsto, tako da ni drugega kot vstati.. sicer pol nadoknadnim s popoldanskim počitkom..wc pa obiščem le 1x na noč.

kilogrami pa tako rastejo, le ako je možno.. saj ne jem nič takega, verjetno je to res voda, saj se mi zdi so celo prsti natečeni že zjutraj.

primorke še nekaj za vas, če mogoče še ne veste, se dobimo v ponedeljek ob 10. uri v kavarni Zvon v Izoli, lahko pa se pridruži tudi katera od vas, ki bo v ponedeljek na našem koncu.

Tudi mene zanima na katerem forumu se pol dobimo in pod kakšnim naslovom, saj si moramo izmenjati vse izkušnje..

mejte se lepo, pa držite se senčke

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
26.5.2007 14:49:38   
ronja
Evo, punce, še ena neprespana noč, ampak se je splačalo: še en izpit je za manouser posted image , vse znala, hehe. Opa, vidim, da se včeraj nisem nič javila: torej popravek: za mano sta še dva izpita, heheuser posted image . Tamala se ne sekira 5%, kaj vse jaz počnem, brca ko zmešana in mi razteguje trebuh do skrajnih meja (kadar sedim imav veselje se diagonalno stegnit, da mi noga pogleda tam nekje pod prsmi ven...)

Zdaj greva pa s sročkom na sladoleduser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
26.5.2007 14:56:59   
melaverde
Živjo,

joj ena je napisala da je vročina popustila, v Kopru ne....sva bla z možen na predavanjih (Očetje pred, med in po porodu) in že v samem prostoru sem kmalu umrla brez zraka, domov pa sva prišla totalno preznojena.
Sva se odločla da bova pokosila in šla malo na plažo user posted image .

A katera ve, če se smemo mazat z raznimi kremamo za sončenje ?? Prav soncu se ne bom izpostavljala ampak za vsak slučaj se raje namažem...

Joj, meni vas je tako zanimivo brat, da komaj čakam kdaj se lahko pripopam na RR. Pri nas je še vse mirno, ponoči in podnevi....o krčih, popadkih ali raznoraznih bolečinah ni še ne duha ne sluha.

te ki mal več klatite naokoli, a ste si morda zrihtale kako dodatno zavarovanje za v tujino?? Mi hodimo na kopanje na Hrvaško, pa sem začela razmišljat da kaj če me tam kaj prime ?!

Luckabucka, tudi v službi verjamem da si v dobrih rokah, ti bo Andreja priskočila na pomoč user posted image . Danes nam je predavala ena gospa, ki je drugega otroka doma v bazenu rodila...pa sploh nisem vedla, da je to pri nas možno user posted image .

Lep vikend vam želim, pa spite še to malo časa ki imate user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
26.5.2007 17:38:25   
Palčica*
Ojla punce,

Zaenkrat še nič novega,blažji "menstrualni" krči sem ter tja,izcedek se je zaenkrat umiril-zjutraj je še bil obarvan,zdaj vidim le sluz.Edino to mogoče še-res hodim nenormalno veliko na blato-sem šla v eni uri kar trikrat.

Kaj pa vem,najbrž se res močno bliža. Pa saj me ni strah,veselim se pikice. Le vse to, da se dogaja prvič me meče iz tira. Saj veste-ne bi rad delal paniko po nepotrebnem,po drugi strani pa bi rad vedel,da je vse kar se dogaja normalno.
Kaj naj rečem- smo v pripravljenosti,pa kakorkoli že.

Hvala,ker ste se oglasile.

Držim pesti tudi za vse Vas.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
26.5.2007 20:46:11   
picola1
Ojla!

Če katera želi brezplačni promocijski paketek od Hipp-a, naj mi pošlje svoj naslov na moj ZS. Kolegica je namreč zaposlena tam in izbrali so si tak način reklamiranja. Punce so ful zadovoljne, pravijo pa, da so dobile neke majčke pa lončke, ipd.
Uživajte!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
26.5.2007 21:27:43   
NRMM
A imate že vse spakirano za v porodnišnico? Saj, če bo takole vroče kaj bomo pa pikicam oblekle za pot domov? A bo to dovolj?
* body dolg rokav
* hlače
* tanka kapica
* nogavičke
Pomoč izkušene mamice, prosim! Ni ravno fino, če te že iz porodnišnice domov vsi postrani gledajo

Samo toliko na brzino.Sicer bi lahko rekla,da sem izkušena mamica ampak mi tudi tole oblačenje dela probleme,kajti moja prva punčka je decemberska,

Sem pa vprašala na MON-u pediatrinjo in mi je odgovorila,da tetra majčka ozr body in tanek kompletek (jopica,hlačke),nogavičke,copatki in bombažna tanka kapica.

Palčica meni se je luščil čep cca 3 dni,nato mi je začela odtekati voda (vmes so seveda bili popadki na cca 20min,ki so navadno po 3 urah izzveneli),in po 12 urah sem spoznala mojo pupo user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
26.5.2007 22:29:10   
Anonimen
Ahoj
Palčica  držim pesti, da čimprej ugledaš svojega sončka user posted image . No pa eno pikapoko za vaju user posted image .

Jaz bi tudi rada že šla, ker zdaj mi je pa res že naporno. Danes je bil tako težak dan. Najbrž me je spet pristisk matral in sem cel dan samo lenarila. Malo sem spala - no saj ponoči nisem pa nič user posted image , se sprehajala, jedla, brala, skratka lenarjenje. Pa ful sem zatečena. Na tehtnico si niti ne upam, ker sem šla najbrž spet gor.

Jutri imava pa z dragim obletnico. Pa jaz ne morem nikamor, ker sem kot zavaljen morski pujsek ki se komaj premika. Greva na eno dobro kosilo, potem pa najbrž kar domov se malo crkljat. Tako sva si želela najinega sončka na najino obletnico, pa mislim, da ne bo nič s tem, saj se pri meni nič ne dogaja. No upam, da bo drug teden kaj bolj veselo in da se prične kar odvijat. Komaj čakam na najinega user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.5.2007 9:32:02   
KT
Palčica mislimo nate in eno user posted image za srečo.
Nogica pa še tebi eno user posted image za obletnico - lepo praznujta! Drugo leto bo že user posted image  z vama in sreča bo še toliko večja.
N & B kako je s počutjem? Veš kaj, tudi tebi naj user posted image pomaga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.5.2007 10:00:17   
N _ B
Jutro..

oz. pri meni kar dober dan. Počutim se sicer kar uredu, če le ne bi bilo te user posted image  bolečine. Enostavno ne popusti. Ponoči dežuram in se selim iz enega ežišča na drugega ter iščem ustrezen položaj, da čimmanj boli. Lekadol mi ne pomaga, drugega pa ne upam vzet. Dobila sem en gel, ki mi kolikor toliko pomaga. Ko namažem mi hladi mesto bolečine in tako vsaj malo ublaži. Čez dan je malo bolje, ko se premikam, ampak ko me zagrabi, me zagrabi.

user posted image  je noro aktiven/-na. Dela take akrobacije po trebuhu, da je groza in potem mi še dodatno pritiska na živec. Trebuh je pa itak bolj trd kot mehak. Po petkovem ctg-ju se že jaz sprašujem, kakšni so popadki.

Včeraj se mi je zluštalo češnjevega štrudla in sem ga šla delat. Je trajalo, ampak sem ga naredila. Njami, ful je bil dober, samo rok trajanja mu je že potekel. user posted image

Palčica:  Ti kar naredi navodila za "uporabo" za svojega dragega, če jih še nisi (kje so ključi od avta, torba, itinerar do porodnišnice,...). Mojo številko imaš. user posted image

Nogica: čestitke tebi in tvojemu dragemu za obletnico. user posted image   Izkoristita dan maksimalno....zvečer pa v porodnišnico user posted image

KT: hvala za skrb. Za user posted image  domov sem pripravila body dolg rokav, tanek bombažen kompletek (hlačke s stopali, jopica), nogavičke oz. copatke, kapico. V tem naj bi šel/šla domov, dodala sem še bombažno odejico in za vsak slučaj en body (bruhci).

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.5.2007 13:12:49   
ANDREJA 75
ČAO JUNIKE
Da se vam na hitro javim.
Najprej hvala za čestitke .
Mi smo sedaj s user posted image user posted image doma tako da se počasi privajamo na ritem .
Srečna sem ker je vse za mano ker 5 tednov čakanja na odelku za patološko user posted image je res bilo noro.MAJ  IMA DANES 2270 G AL pa 2070 g tako da počasi prihajamo na porodno težo MAJ je imel ob rojstvu 2220 g in 46 cm GAL PA 2200G in 46 cm ,sedaj pridno spančakata obadva v eni posteljici ,ker je brez veze da imata vsak svojo ,ker sta tako majčkena.Ko bo malo več časa se vam ponovno oglasim da vam opišem zgodo iz poroda in nadaljne okrevanje po carskem rezu.
POZDRAVČEK ANDREJA

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?