asso
|
Evo, samo na hitrco... Obe sem spokala spat zdej pa počakam, da zaspita (visim tu gor) in potem se tudi jaz malo ulegnem, ker to vreme prav utrudi. Pri nas na Primorskem je tako soparnooooo, da je joj. Kuri 100 na uro, in če ta vikend ne bo tega napovedanega dežja se preselim... Ne morem več, pa niti poletje še ni. Bejba, a H&M praviš Bom pogledala, čeprav zame tam ne dobim ne vem kaj. No, res da v Lj nisem še bla sem pa dosti gledala v Udinah. Tudi za mali sem neki kupila tako, da bo treba res pogledat. Lu, oblekla bom eno oblekco na "špaline" do kolen. Upam, da mi je od predlani še prav, ker če ne res ne vem kaj bom. Bi ura, da jo pomerim. Kaj če si spomnem vedno, ko Tarin spi in glih takrat ne morem v spalnico... Ja, naša Tarin ima tako rahel spanec, da je joj... Čas je, da jo preselimo, ampak kam K Nastii v sobo ne vem kako bo šlo, ker namreč se ponoči še zbuja. Enkrat okrog 2-3., drugič nekje med 5. in 6. tako, da ne vem, če bo uspešno jih dat skupaj. Treba je poskusit pa bomo videli, če bo lavfalo... Danes pa je Tarin začela, kar lepo po vseh štirih. Gre še čisto počasi (hvala bogu), ampak se je lepo splezala do ene igračke Ja, sej ne vem, če se je glih za veselit, ker moram vse pospravljat, ker je po hiši tudi kaj kar ni za njo. In da izven hiše ne govorimo. Včeraj je jedla zemljo. Polna usta jo je imela... Joj, mene. Zobki so tudi pri nas na vidiku. vidi se jih pod dlesnijo, vendar mogoče glih malenkost kuka ven leva enkica spodaj. Kmalu se bo začelo in upam, da ne bo preveč sitna. Ker je že od te vročine... Hrana je še vedno obup. No poje dosti, še več kot Nastia, ampak ona bi samo sadje. Tako, da ima tudi za kosilo sadje z rižem. No, zadnje čase ji dajem pokusit malo mesa tistega, ki skuham za nas, ker itak, če naredim samo zanjo noče, in tega tudi malo poje. Pa tudi jogurt obožuje, za malico ga kar celega zmaže (Nastia še danes ga ne celega, pri njeni starosti pa več kot majhen Frutzwerger ni spavila v usta). No, tako za enkrat. Še dobro, da bom hitra. Grem malo pogledat, če sta zaspali in na kavč v klimo. Ja, že smo na klimi, ker v dnevni imamo že 27°C, ker je glih na sončni strani, je veranda in šopa not... Zgleda, da smo večina na opravilih okrog hiše. Mi delamo fasado in urejamo še malo okolico... danes smo pa naročili tudi nova vhodna vrata tako, da čeprav imamo staro hišo bo kot nova Lep vikend vsem in kar tipkovnico pod roke...