Anonimen
|
Dan, se javljam po dolgem casu. Kar nekako nisem imela volje za pisat, pred morjem sem zbolela, potem sem bila p ana morju 14 dni brez neta. Ziza, se enkrat sozalje .. jaz se pogosto spomnim nate, sploh kadar pomislim na mojega dedka. V nedeljo smo bili dol in sem se vmes kar komaj zadrzala, da nisem jokala (ze itak imam trenutno probleme s tem, da se lahko vsak cajt zjokam ali pa kar bv smejim .. kr neki ). Zaenkrat njemu kaze dobro, konec meseca ima kontrolo v Lj. Asso, 10-mesecnik je bil super! Pravi cuker, res priden in nezahteven otrok. Zaspal mi je v narocju v max 15-min - sva se usedla pred TV, mal sem ga tresla, se je igral z mojimi rokami ali pa pil caj in zaspal in potem spal od 30 min do ure in pol. Potem se je zbudil, pomalical in sva sla ven in bila zunaj do kosila ali pa je tudi kosilo pojedel zunaj. Potem pa je zaspal v vozicku ali pa sva doma ponovila vajo od zjutraj in je ponavadi spal dokler ni prisla mamica - mislim, da je bil samo enkrat buden. Res ful priden .. se je pa zacenjal plazit pa mu se ni slo najbolje, le skoz se je dvigoval v posteljici ali stajici .. Pa nic jokal .. razen, ko je padel iz kavca Sem se samo obrnila, da vzamem dudo, je ravno vstal in se je samo prekucnil dol .. sva oba jokala, jaz sem bila itak cist prestrasena, pa se je potem pomiril in normalno pojedel malico in bil cel dan baje potem se dobre volje .. sem takoj sporocila mamici in je rekla, naj se ne sekiram, da je vse ok, da se zgodi .. samo sem mela vseeno ful slab obcutek in mi je bilo ful grozno - je imel busko na glavi, pa se ravno na parket je padel, 10 cm stran je bil pa tepih ... groza. Smo se pa zadnjic srecali, ko sem prisla z morja in je mali me bil ful vesel in hotel k meni, mamica je bila pa tudi vesela in je rekla, naj kaj poklicem, da bi sli na kak sprehod skupaj .. Tako da sem ful zadovoljna. Drugace pa odstevam se zadnje dni pocitnic , danes me caka se zanimivo popoldne - cuvam 3,5 letnico in 1 letnika hkrati ... Bo se zabavno Zdaj pa peljem Luno ven, me ze caka .. se se potem kaj oglasim. A nima zdaj enkrat lepoticka od GoYe RD? LP, Ribica
|