Pikabu
|
Pa še malo tekoče stvari: Danes pri P: Maks se je zredil za 320g v enem mesecu. Baje je to v redu. Frrrrr, zate:, zdaj ima točno 8 kg, velik je pa še vedno isto, 69,5. Ostalo ni nič gledala, imamo posvetovalnico čez en mesec. Sicer je pa naš Maks en tak zlati fantek. V nedeljo je imel "odklop" dan. Je v enem dnevu ful stvari pogruntal. Končno mu je postalo všeč biti na trebuščku, zato se pridno zdaj tudi on obrača še na trebušček. Ugovotil je, da tako celo kam pride, tako da se ali vrti okoli svoje osi ali pa se plazi nazaj. Postavlja se tudi na kolena, samo mu še ni jasno, kaj naj počne, se le gunca sem in tja, je prav hecen. Zelo intenzivno je začel čebljati: babababa, papapapapa, pa pljuva izredno rad. V primerjavi z Emo dosti kasneje ugotovi kakšne stvari, ampak jih pa zato veliko hitreje osvoji. Sicer pa je priden, v kuhinji je rad na tleh in me gleda, ko kaj delam, ne mara biti sam, če grem v drug prostor, takoj pokaže, da mu ni prav, da je sam, če mu Ema kaj vzame, zna že zelo hudo protestirati (me je že strah, kako se bosta tepla ). Ritem imava zelo lepo izoblikovan, tudi spanje preko dneva. Kar luštno nam je. Teža: vidim, da vas kar nekaj piše, da imate s tem probleme. Moram priznati, da sem se malo obremenjevala tudi jaz, čeprav naš Maks zelo rad je in imam občutek, da tudi veliko poje, pa glede na to, kako pridno spi, se mi zdi, da tudi ne bi smelo biti problem. Sem mu pa tudi jaz začela dajati polento, riž, krompir za kosilo, da bi bilo bolj kalorično. Vsem ostalim mamicam, ki imate lažje otroke, želim veliko potrpljenja, pa čim manj sekiranja. Mi je pa pravila tudi ena kolegica, da se je punčka premalo redila in so ju pošiljali na razne preiskave, pa niso nič našli. Je pač take sorte, da se bolj počasi redi in da je lažja. Mamica81, držim pesti, da bo pomagalo, če jo bo ati hrani. Arabela: sem videla, da si nekje nazaj pisala o enih izcedkih. Jaz sem imela, oz. imam še vedno to. Je kot vmesna krvavitev. Podobno kot se mi nakazuje M, ampak potem iz tega nič ni. Jaz sem pri sebi opazila, da mi te krvavitve napovedujejo O. Kakšen teden po krvavitavh, imam O, potem pa normalno M naprej. Sem na zadnjem pregledu to povedala in je rekla, da je to še normalno zaradi dojenja in hormonov, da pač jajčniki ne morejo normalno "zalaufati". Jeseni grem spet na pregled, če se do takrat ne uredi, bomo videli, kaj bodo rekli. Ampak dokler dojim, tako ne bodo nič ukrepali. Po izkušnjah od Eme, ko sem nehala dojiti, so se ti izcedki nehali, pa tudi M se je uredila in bila spet točna kot pred zanositvijo. Frrrrr, za vaše kakanje. Maxica, kaj bi jaz dala, da bi spal do sedmih. Danes sva spala do pol sedmih (no, on se je verjetno prej zbudil, do takrat je pustil mene spati). Joj, kakšen luksuz se mi je to zdelo. Včeraj je namreč hotel vstati že ob pol šestih. Meni se kar trena. Pa nič ne rečem, saj celo noč lepo spi, samo zjutraj rabim malo dlje, da se sestavim, on pa navit kot urca, jaz pa potem vsa sitna. Se opravičujem altati in Gayi, če sem bila čudna včeraj, Maks je kriv, ker me ni pustil čisto malo dlje spati. Danes je bilo veliko bolje. Lu, tebi še nise izrekla sožalje. Čisto vem, kaj ste dali čez, saj čas omili bolečino, pa naučimo se živeti brez tistega človeka, ampak vseeno.... Je težko. mis, sem brala, kako sta se z možkom sporekla. Jaz tudi svetujem, da mu jo pustiš za en cel dan, da je sam z njo, bo hitro drugače govoril. Moj je zdaj videl, kako je, če mora sam za oba skrbet, pa je imel ata in mamo zraven, da sta pomagala, pa je še hotel nekaj jamrati. Imajo kdaj kakšne take prebliske tile naši moški. Več se pa ne spomnim, kaj moram še komentirat za nazaj. A nimam jz pridnih otrok? Toliko sem že napisala. Maks še vedno spi, Ema je tudi zaspala, jaz sem pa vse tole napisala. Ko se zbudita, bosta imela kosilo, danes dobita krompir in špinačo, potem gremo pa na potep. Maksa gremo slikat za osebno, pa v BC bomo šli pogledat, da Maksu kupim nekaj za obleči, za poroko. mika me tista varinata z metuljčkom, bom videla, kaj imajo in kako mi bo všeč. Upam, da ne bo dež, nekaj se je pooblačilo. Bi rada, gremo peš.