|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  687 688 [689] 690 691   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.5.2007 14:00:21   
Pikabu
Pa še malo tekoče stvari:

Danes pri P: Maks se je zredil za 320g v enem mesecu. Baje je to v redu. Frrrrr, zate:, zdaj ima točno 8 kg, velik je pa še vedno isto, 69,5. Ostalo ni nič gledala, imamo posvetovalnico čez en mesec.

Sicer je pa naš Maks en tak zlati fantek. V nedeljo je imel "odklop" dan. Je v enem dnevu ful stvari pogruntal. Končno mu je postalo všeč biti na trebuščku, zato se pridno zdaj tudi on obrača še na trebušček. Ugovotil je, da tako celo kam pride, tako da se ali vrti okoli svoje osi ali pa se plazi nazaj. Postavlja se tudi na kolena, samo mu še ni jasno, kaj naj počne, se le gunca sem in tja, je prav hecen. Zelo intenzivno je začel čebljati: babababa, papapapapa, pa pljuva izredno rad. user posted image V primerjavi z Emo dosti kasneje ugotovi kakšne stvari, ampak jih pa zato veliko hitreje osvoji. Sicer pa je priden, v kuhinji je rad na tleh in me gleda, ko kaj delam, ne mara biti sam, če grem v drug prostor, takoj pokaže, da mu ni prav, da je sam, če mu Ema kaj vzame, zna že zelo hudo protestirati (me je že strah, kako se bosta tepla user posted image ). Ritem imava zelo lepo izoblikovan, tudi spanje preko dneva. Kar luštno nam je.

Teža:
vidim, da vas kar nekaj piše, da imate s tem probleme. Moram priznati, da sem se malo obremenjevala tudi jaz, čeprav naš Maks zelo rad je in imam občutek, da tudi veliko poje, pa glede na to, kako pridno spi, se mi zdi, da tudi ne bi smelo biti problem. Sem mu pa tudi jaz začela dajati polento, riž, krompir za kosilo, da bi bilo bolj kalorično. Vsem ostalim mamicam, ki imate lažje otroke, želim veliko potrpljenja, pa čim manj sekiranja. Mi je pa pravila tudi ena kolegica, da se je punčka premalo redila in so ju pošiljali na razne preiskave, pa niso nič našli. Je pač take sorte, da se bolj počasi redi in da je lažja. Mamica81, držim pesti, da bo pomagalo, če jo bo ati hrani.

Arabela:
sem videla, da si nekje nazaj pisala o enih izcedkih. Jaz sem imela, oz. imam še vedno to. Je kot vmesna krvavitev. Podobno kot se mi nakazuje M, ampak potem iz tega nič ni. Jaz sem pri sebi opazila, da mi te krvavitve napovedujejo O. Kakšen teden po krvavitavh, imam O, potem pa normalno M naprej. Sem na zadnjem pregledu to povedala in je rekla, da je to še normalno zaradi dojenja in hormonov, da pač jajčniki ne morejo normalno "zalaufati". Jeseni grem spet na pregled, če se do takrat ne uredi, bomo videli, kaj bodo rekli. Ampak dokler dojim, tako ne bodo nič ukrepali. Po izkušnjah od Eme, ko sem nehala dojiti, so se ti izcedki nehali, pa tudi M se je uredila in bila spet točna kot pred zanositvijo.

Frrrrr, user posted image user posted image user posted image za vaše kakanje.

Maxica,
kaj bi jaz dala, da bi spal do sedmih. user posted image Danes sva spala do pol sedmih (no, on se je verjetno prej zbudil, do takrat je pustil mene spati). Joj, kakšen luksuz se mi je to zdelo. Včeraj je namreč hotel vstati že ob pol šestih. Meni se kar trena. Pa nič ne rečem, saj celo noč lepo spi, samo zjutraj rabim malo dlje, da se sestavim, on pa navit kot urca, jaz pa potem vsa sitna. Se opravičujem altati in Gayi, če sem bila čudna včeraj, Maks je kriv, ker me ni pustil čisto malo dlje spati. Danes je bilo veliko bolje.

Lu
, tebi še nise izrekla sožalje. Čisto vem, kaj ste dali čez, saj čas omili bolečino, pa naučimo se živeti brez tistega človeka, ampak vseeno.... Je težko. user posted image

mis, sem brala, kako sta se z možkom sporekla. Jaz tudi svetujem, da mu jo pustiš za en cel dan, da je sam z njo, bo hitro drugače govoril. Moj je zdaj videl, kako je, če mora sam za oba skrbet, pa je imel ata in mamo zraven, da sta pomagala, pa je še hotel nekaj jamrati. Imajo kdaj kakšne take prebliske tile naši moški. user posted image

Več se pa ne spomnim, kaj moram še komentirat za nazaj.

A nimam jz pridnih otrok? Toliko sem že napisala. Maks še vedno spi, Ema je tudi zaspala, jaz sem pa vse tole napisala. Ko se zbudita, bosta imela kosilo, danes dobita krompir in špinačo, potem gremo pa na potep. Maksa gremo slikat za osebno, pa v BC bomo šli pogledat, da Maksu kupim nekaj za obleči, za poroko. mika me tista varinata z metuljčkom, bom videla, kaj imajo in kako mi bo všeč. Upam, da ne bo dež, nekaj se je pooblačilo. Bi rada, gremo peš.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17201
22.5.2007 14:09:18   
Lu
Čestitke Aidan in lucika za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17202
22.5.2007 14:15:18   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
drugače pri nas štala, sestrično so ugrabili na potovanju v boliviji, jo okradli in imeli 2 dni uklenjeno, zdaj pa se ne more vrniti, ker je letalo polno ... ne moreš verjet, kaj se dogaja

O, groza. user posted image Držim pesti in mislim na vas, da se vse srečno konča in da hitro pride domov. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17203
22.5.2007 14:16:59   
Lu
Trenutno tudi Tian spi. user posted image Pomojem še kakšnih 30 minutk pa bo konec veselja. Mogoče še jaz malo skočim. Nato pa greva po Majo v vrtec.

Pikabu kot bi pisala o Tianu user posted image user posted image Je zelo podoben Maksu. Zdaj ene 3 dni se kotali tako prav fajn, potem se obrne na trebuh in začne user posted image če me ne vidi oz. kar pozabi kako se obrne nazaj. Zelo rad ima ku-ku igrico. Če mu vzamem kako stvar iz roke dobi skoraj živčni zlom. Ima nov zvok user posted image . Se dere ko sraka. In najraje je pri mamici. Takrat pozabi na jok.user posted image Obožujem svoja sončka.user posted image

altati super da je Tia že doma.user posted image user posted image

moci sam tole je pa hudo s sestrično.

Gremo pa mi v soboto tudi na eno poroko. Tian bo imel take fine rumene hlače. Prav svetovne so mi. Sem jih nabavila v H&M. Za Majo pa še ne vem. Ali bo imela oblekco ali pa tudi kakšne hlače.

Zdaj se grem pa res malo uležt.

< Sporočilo je popravil Lu -- 22.5.2007 14:18:56 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17204
22.5.2007 17:45:16   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

da vidim, če je ratalo... jeee, tipkovnica dela user posted image

Pikabu - danes prevroče za vn it... napiš kej kk ste se imeli. si se kaj spočila la te je bolezen še bolj zmatrala?

gaya - pozdravi altatijo!

muki - kam se pa ti skriješ v taki vročini?

Maxica - pr vas vedno piha... je zdej tut kaj vetra?

lucika - js zdej na enem koncu stanovanja luftam, popoldne pa kontra... prav smešno zgleda, ko je zdej na eni strani vse odprto, pol pa hitr vse zapret, ko sonce tja pride user posted image

moci - kk je šlo včer na zagovoru?

beki - se učiš?

Evik - že našla varuško?

Arabela - kje se nam potepaš?

@lina - kako ste? zdravi?

vava - pogrešam te!

zdej sm se napapcala in lahk grem za tamaučkom v Mižo... potem bova pa juhico kuhala in danes bom poskusila mau fižolčka dodat... bomo videli kako odreagira...

lep dan!

a mene pa nič ne omenjašuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17205
22.5.2007 17:48:03   
nanica
aidan in lucika, čestitke od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17206
22.5.2007 18:25:39   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Pikabu - danes prevroče za vn it... napiš kej kk ste se imeli. si se kaj spočila la te je bolezen še bolj zmatrala?

lucika - js zdej na enem koncu stanovanja luftam, popoldne pa kontra... prav smešno zgleda, ko je zdej na eni strani vse odprto, pol pa hitr vse zapret, ko sonce tja pride user posted image

beki - se učiš?

Evik - že našla varuško?

vava - pogrešam te!

zdej sm se napapcala in lahk grem za tamaučkom v Mižo... potem bova pa juhico kuhala in danes bom poskusila mau fižolčka dodat... bomo videli kako odreagira...

lep dan!

mene je tud enmajčken pozabilauser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17207
22.5.2007 18:26:07   
Lu
nanica kaj je zdaj z brdom?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17208
22.5.2007 18:49:02   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

beki - se učiš?

Evik - že našla varuško?

vava - pogrešam te!

lep dan!

mene tutuser posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17209
22.5.2007 18:50:42   
viv_

Mene tudi to zanima user posted image user posted image user posted image

Sicer se pa preganjamo okrog. Ta vikend smo bili na morju... Najprej sem 2 dni pakirala, zdaj že 3 dni pospravljam kramo user posted image . Za vikend gremo pa šotor sprobat, da vidim, kako se Zarja obnese kot tabornica user posted image

Joj, kako vam uspe tooooooooolk naklamfat... Sploh ne sledim! Bo boljš, ko bom v službi!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17210
22.5.2007 19:35:07   
*anč*
ojla!

user posted image že spiuser posted image   upam, da se ne bo zbudu čez 1 uro vs naspan user posted image . jst sm sama, dragi je na fuzbalu, vas pa še ni na spregled!  se že joka, grem

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17211
22.5.2007 19:42:23   
Lu
Moj user posted image tudi že spi od 18 ure. Je bil tak sitko, ker pop. ni nič zaspal. Tako sem ga na hitro skopala in spat dala. upam, da se ne zbudi pred 22, ko je na vrsti antibiotik.

Maja še pokonci. Mi ˝krade˝vlažilne robčke in puca tla. Pridna ni kaj. Samo ne vem po kom je. Verjetno po tašči. Ona rada puca.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17212
22.5.2007 19:44:42   
nanica
moj user posted image tudi že spi, tudi upam, da bo potegnil brez vmesnega zbujanja, saj sem danes zelo utrujena. smo se do pol šestih  od jutra potikali po mestu in smo morto

za večerjo je user posted image pojedel eno zajemalko grahove juhice in dve žlici ovsenih kosmičev v mandljevem mleku. bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , ni vse spljuval venuser posted image user posted image user posted image čez dan je pojedel dve sadni 190ml kašici in se ene trikrat podojil. zdaj morava samo še vodo/čaj pogruntat

in češnje so mu tudi zakon, le pregrizne jo, posesa sok in vrže ven

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17213
22.5.2007 19:46:06   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mene tudi to zanima user posted image user posted image user posted image

jutri in v četrtek ne morem, ker pridejo končno delat teraso, pa še brez avta sem
v petek pa sem za, pa še vreme bo že boljše

a se zmenimo za petek?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17214
22.5.2007 19:50:48   
nanica
*anč*, pošlji še tiste slikice na možev mail, pls

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17215
22.5.2007 19:53:28   
*anč*
nanica  povej mi sam kaj ma na konc(net,com), sm pozabla

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17216
22.5.2007 19:53:42   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

da vidim, če je ratalo... jeee, tipkovnica dela user posted image

beki - se učiš?

Evik - že našla varuško?

vava - pogrešam te!

lep dan!

mene tutuser posted image user posted image user posted image

A spet jezite muki? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17217
22.5.2007 19:58:36   
Pikabu
Se vam za čisto malo časa pridružim. Mož je z Emo v trgovini, spet ju bodo ven metali. user posted image Kaj pa hodi tako pozno iz službe. Maks je ravno zaspal. Danes je spal samo dvakrat. Popoldne je v vozku strašno užival. Sedel je čisto pokonci in ves čas gledal ven, ko je imel dovolj, se je naslonil nazaj, dal noge gor in užival naprej. Zaspal pa ni nič, pa sem bila prepričana, da bo. Na srečo dežja ni bilo nič, to zato, ker sem imela dežno pregrinjalo s seboj, če bi bila brez, bi nas sigurno namočil. V BC-ju nismo dobili obleke za Maksa. A mogoče katera ve, ali imajo v Pikapolonici tisti komplet s srajčko in metuljčkom? Jaz bi ga res rada tako oblekla. Ne vem, če se ne bom odpravila v Domžale ali v LJ v BC gledat, če imajo njegovo številko. Sicer sem pa že gledala, katere hlače bi mu lahko oblekla, za zraven mu bom šla pa iskat eno frajersko srajco s kratkimi rokavi. To pa upam, da dobim.

Uf, sta že doma, nič ju niso ven metali. Zdaj pa grem, mogoče pridem še kaj kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17218
22.5.2007 20:06:17   
*anč*
pikabu  jst sm srajčke in metulčke vidla u HM, dobre srajčke majo pa tut u zari,  sam to je blo že neki časa nazaj. mogoče pa še majouser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17219
22.5.2007 20:08:16   
moci
zagovor je opravljen, frrrruser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17220
22.5.2007 20:50:06   
mis
Še jaz se javim. Danes sva bili veliko zunaj, pa je bilo takoooo vrooooče! Pa ob 14h sva imeli kontrolo pri P. Tina je boljše, manj piska, zdej ji iz nosa teče, pa še vedno kašlja, zdej sem jo kar na trebuh obrnila in se je lepo umirila. Na trebuhu ali boku je skoz kašljala in jokala, ker jo je kašelj zbudil. Je pa danes spala v celem dnevu samo pol ure. jaz ne vem. Ona vztraja do onemoglosti. Je pa ob 19h spala nočno spanje.user posted image  Res me utrudi to...
Pa spet se z možem neki fajtava... Zdej je pogruntu, da se preveč s Tino ukvarjam in da je vse samo ena Tina... joj, spet kašlja... jo slišim...

No, v glavnem...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17221
22.5.2007 20:55:18   
mis
Ja, pa danes sem prosila, da jo stehtajo. Ima 7270g. Se pravi v petih tednih je dobila 280g.

< Sporočilo je popravil mis -- 22.5.2007 20:57:00 >

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17222
22.5.2007 21:18:47   
piskot
cer.

cist crknjena. tale vrocina ... no sej veste, kaj cem govorit.

mi imamo pa menda alergijo, ne seste otroske. zdaj smo dobili fenistil kapljice in je ze boljse. cez en mesec pa lahko ponovno poskusimo breskev. odsvetujejo pa nam tudi marelice in jagode.

nc, po mojem se bom kar spat pobrala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17223
22.5.2007 21:41:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Maks je ravno zaspal. Danes je spal samo dvakrat. Popoldne je v vozku strašno užival. Sedel je čisto pokonci in ves čas gledal ven, ko je imel dovolj, se je naslonil nazaj, dal noge gor in užival naprej. Zaspal pa ni nič, pa sem bila prepričana, da bo.
no, to tut naš mali dela od prejšnjega tedna dalje... in danes me je spet presenetil, ker je zaspal... pogledam v voziček, pa klobuk dol obrnjen in mali je sede zaspal user posted image spal je pa tako, da je imel obe nogi na naslonu od vozička, pa brez nogavičk je bil, razkrečen kot žaba... so se vsi mimoidoči smehljali, ker je tk luštno zgledalo user posted image

*anč*, Lu, nanica - omenjam vas user posted image user posted image

moci - čestitke za zagovor user posted image

beki - js sm še na slabšem kot ti, ker še nism začela... no, na istem kot januarja user posted image

mis - bravo za Tinine mere... mož ima pa verjetno kakšno krizo - predlagam dopust in čas samo za vas (čez dan s Tino, zvečer za vaju) - držim pesti, da se čimprej vse poštima!

piskot - ujej, alergija pa ni fajn... kolkr sm spremljala naše debate o alergijah le-te pri enem letu ponavadi minejo, če zdej ne silite s to hrano

naše kakanje - 2x ampak le za kakšen grahek... bo jutri porcija user posted image
drgač smo pa danes poskusili navaden jogurt LJ mlekarn... no, sem mu že prejšnji petek dala eno žličko, danes pa 3 in je bil kr navdušen... fižol bomo pa v četrtek probavali, zdej bomo jogurt uvedli
zdej grem pa pogledat, če je tao medveda puja za brat, al mi ne paše tovrstno branje...

no, lep večer!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17224
22.5.2007 21:45:57   
lucika
http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

kaj te tabele ste si kaj pogledale? naš je res čisto na sredini...pa je mali in suh:) pa se ne sekiram...pa moj pediater, v tem primeru, na srečo tud ne. sam, on se še za kaj pomembnejšega tudi ne...

a se da prebrat (med vrsticami), da mam novo tipkovnico in miško?ful je fino tipkat po njej...:) malo se moram pohvalit:)

zgleda da bom dobila user posted image . take sledi krvi so že, čisto tini mini...pa joške imam kot na začetku dojenja, pa bolijo me. ma, se ne spomnim več kako to zgleda... tak, da, če so predvidevanja prav, bo jutri menda kaj izbruhnilo... sem pa non stop lačna, pa smrdijo mi stvari....eh, bo kar prvo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  687 688 [689] 690 691   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  687 688 [689] 690 691   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.