|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  686 687 [688] 689 690   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.5.2007 22:10:24   
frrrr
MAMICA81, pošlji mi mere tvoje princeske na ZS, pa ti pošljem tabelco naših oktobrčkov... boš vidla kako ostali napredujejo, pa boš bolj mirna... včasih je full velika sprememba, drugič je skoraj ni... to je pomoje čist normalno... po teži pa sploh niste tk bogi
no, js sm se rodila 3030, 8100 pa pr enem letu imela
dojenja pa js ne bi čist skenslala, bi raje turila GH, pa potem še dojenje čez...

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17176
21.5.2007 23:27:44   
mis
Jao, kakšna bo današnja noč... Tina je zaspala ob pol devetih in neprekinjeno spala do pol enjstih. Pol pa jok, pridem v sobo in leži na trebuhu in joka. Jo obrnem, pomirim, pa spet. In zbudil jo je kašelj. Reva boga tako kašlja... Pa skoz se na trebuh obrača in sili na bok. Samo tud bok ni več v redu, ko pridem v sobo če joka je na trebuhu in pase kravice. Že popoldan je to delala. Pa sem ji dala dudo v takem položaju in je samo položila glavo in tako zaspala naprej. Zdaj malo poredkeje zakašlja, nekako na 3 minuteuser posted image  Se mi zdi da je na trebuhu boljše. Pa zraven sem prižgala izparilnik in noter Olio 31 od Justa nakapala, pa se mi zdi da ji je tud mal pomirilo. Če bo treba ji bom mlačen čaj dala, mogoče ji bo še to kaj pomirilo.user posted image  Mogoče bomo pa kaj spali. Dokler se ne umiri ne grem spat, ker je brez veze, ker ne bom nič spalauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17177
21.5.2007 23:29:58   
mis
Ja, mamica 81, še to sem hotla, naša Tina se je v  enem mesecu zredila tudi samo 150g. Pa ni noben nč reku. Ene 10 dni nazaj je imela 7150g. Tko da se nč ne sekiri. Pa se samo 3x dojiva, ostalo je GH. Čeprav je zdej neki začela štrajkat. Verjetno tudi zaradi bolezniuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17178
22.5.2007 0:35:06   
frrrr
sm prišla pogledat, če kaj dogaja... pa je tuga user posted image zdej morm pa spat it, če ni kej za komentirat user posted image

vsi bolani oktobrčki in oktobrke se čimprej pozdravite! pa lepo spite!

nočko!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17179
22.5.2007 7:30:40   
Pikabu
Prva? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17180
22.5.2007 7:32:13   
Pikabu
Jeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj se nisem imela namena oglasiti, pa sem videla, da bi lahko bila prva, pa sem se. user posted image

Zdaj se pa hitimo obleči, gremo na tehtanje z Maksom, upam, da bo pri nas kaj bolje tokrat, me kar malo skrbi. Se oglasim kasneje, zdaj pa res upam, da mi kmalu znese malo na daljše.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17181
22.5.2007 8:04:39   
Lu
Jutro. Druga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mali že protestira. Ni tudi sek. na miru. Očitno je ponoči na Tino mislil od mis in se je tudi on obračal na trebuščekuser posted image Glede tega nočnega obračanja, Frrr ni nujno da se. Maja se ni niti enkrat.

Drugače mi je pa Maja pobruhala celo posteljo včeraj zvečer. Je tako kašljala da se ji je kar obrnilo. Potem je bilo ok. Je že šla v vrtec.

lejte. ne bo šlo. mali sitnari 100/h. se beremouser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17182
22.5.2007 8:07:35   
Maxica
Dobro jutro. Našemu Lanu se je poslabšalouser posted image , ob sedmih je on že pokonci. Tako da sem ga kar popokala, pa sva šla v dnevno sobo, da mi ne zbudi še preostalih dveh srečkotov, ki še spita.
Se je pa začel sedaj v posteljici tako preobračat, da slej ali prej pristane na trebuhu, potem pa na kolena in ne more zaspat nazaj.user posted image  
Mis, vi ste pa tudi ubožčki mali. Očitno bosta morali res kar na morje iti, če ji paše morski zrak.user posted image
Lucika in Aidan, čestitke za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17183
22.5.2007 8:18:47   
lucika
jutro!

tudi pri nas smo že dolgo pokonci. pa ko bi vsaj zadovoljen bil, kar neko stokanje in jokanje...
jaz pa tudi cela napeta. to ni normalno, ura je 8, meni pa tako vroce, da sem cela mokra. stanovanje imam zaprto, hermeticno, katastrofa, pa je vroce. saj ne vem, kako bomo preziveli do konca poletja. namesto da bi uzivali zdaj...se jaz za vnaprej sekiram...smotano je, ker stanovanje je vroče ful, ko potegnem dol vse žaluzije in vsa okna zaprej, pa živimo na tričetrt v temi, pa je spet tako depresivno stanje...
napovedanih je finih 31 stopinj. za začetek:(

prej sem ga malo pustila v postelji, tolko da pripravim za oblečt, pa vodo in to...pa čujem stokanje, ok, pač sitnari, pa se valja sem in tja. se je ja, samo sem, nič tja. pridem po njega, pa je bil na stranici postelje. samo premaknil bi se, pa bi čofnil dol. mi je kr slabo postalo. zdaj ne sme pa res nikjer bit niti minute brez nadzora. v dnevni se odkotali do tv, pa se igra z anteno od radia. taka cisto tanka plastificirana zadeva. pa sem si mislila, ok, naj se špila, če se mu tak dobro zdi. pa sem ga enkrat dobila, ko jo je imel okrog vratu. drugic se je igral s torbo, pa je tudi dobil glavo v ročaje. ma, nič ni več varno...zdaj je največje vriskanje, ko vidi ključe. pa si mislim, ok, špilaj se,...dokler spet ne bom odkrila nekaj, kaj ni ok...

hvala za čestitke. ne vem, kam čas leti..pa to itak vsak mesec napišem:)

< Sporočilo je popravil lucika -- 22.5.2007 8:20:54 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17184
22.5.2007 8:25:27   
moci
čestitke aidan in lucika user posted image

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17185
22.5.2007 8:44:09   
frrrr
altati pozdravlja svoje oktobrke... Tia fasala vročino, mamica se bo pa kmalu srečala tolk šiba med svojimi otročki... altati, mislimo na vas! pozdravte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17186
22.5.2007 8:45:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jutro. Druga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mali že protestira. Ni tudi sek. na miru. Očitno je ponoči na Tino mislil od mis in se je tudi on obračal na trebuščekuser posted image Glede tega nočnega obračanja, Frrr ni nujno da se. Maja se ni niti enkrat.

Drugače mi je pa Maja pobruhala celo posteljo včeraj zvečer. Je tako kašljala da se ji je kar obrnilo. Potem je bilo ok. Je že šla v vrtec.

lejte. ne bo šlo. mali sitnari 100/h. se beremouser posted image

Lu, nism mislila nočno obračanje na trebuh... to mi kdaj že naredi, ampak se potem dvigne in obrne... tko čez dan npr. v stajici ali na igralni blazini user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17187
22.5.2007 8:47:50   
frrrr
lucika in Aidan - čestitke! user posted image
mali so radovedni ja... ampak jih je fino gledat user posted image

šibava midva vn, dokler se še živeti da... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17188
22.5.2007 10:49:32   
*anč*
vse najboljše za mali rojstni dan Aidan in Lucika! user posted image user posted image user posted image

šibava na telovadbo...  lep dan vsem!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17189
22.5.2007 11:53:10   
frrrr
vse pokomentirala, ko je tolk user posted image pa mali vam je neki napisal, pol je pa ugotovil, da ni ok in je kr ybrisal vse user posted image  user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17190
22.5.2007 11:55:24   
frrrr
ravno sva kakala user posted image 5. dan

tipkovnica je mau ;udna... morm jo spravit nayaj v prvotno stanje... Ja[a mel prste vmes user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17191
22.5.2007 12:15:02   
frrrr
da vidim, če je ratalo... jeee, tipkovnica dela user posted image

Pikabu - danes prevroče za vn it... napiš kej kk ste se imeli. si se kaj spočila la te je bolezen še bolj zmatrala?

gaya - pozdravi altatijo!

muki - kam se pa ti skriješ v taki vročini?

Maxica - pr vas vedno piha... je zdej tut kaj vetra?

lucika - js zdej na enem koncu stanovanja luftam, popoldne pa kontra... prav smešno zgleda, ko je zdej na eni strani vse odprto, pol pa hitr vse zapret, ko sonce tja pride user posted image

moci - kk je šlo včer na zagovoru?

beki - se učiš?

Evik - že našla varuško?

Arabela - kje se nam potepaš?

@lina - kako ste? zdravi?

vava - pogrešam te!

zdej sm se napapcala in lahk grem za tamaučkom v Mižo... potem bova pa juhico kuhala in danes bom poskusila mau fižolčka dodat... bomo videli kako odreagira...

lep dan!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17192
22.5.2007 12:44:27   
altati
oj, javljam se samo toliko, da povem, da je TIA DOMAuser posted image user posted image user posted image !

Je kirurg ugotovil, da bo hitreje okrevala doma kot v bolnici (pameten kirurg, a neuser posted image )!!!!

to je pa vse zaenkrat!
zdaj jo pa šibam crkljat!

hvala vsem, ki ste mislile na nas!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17193
22.5.2007 13:04:40   
Pikabu
Altati, super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj jo pa le crkljajte, da hitro pridete nazaj na stare tire. user posted image user posted image user posted image za kirurga, da se je tako odločil.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17194
22.5.2007 13:06:22   
Pikicapokica6
altati: user posted image user posted image  objemi jo še v našem imenu! Upam, da ni bilo prehudouser posted image  Zdaj se pa čimveč cartajte in čimhitreje porihtajteuser posted image  

frrrr: a zdej je pa Jaša kriv user posted image user posted image user posted image user posted image  ti ti mulcuser posted image user posted image user posted image  kako vam že meša štrene user posted image  

Stanje pri nas: še zmerej kar hudo. Mala se je ponoči zbujala na pol ure, mami zdej čist crknjena.....Ponoči sem jo 2x dojila, večkrat ji nisem hotla dati joške, pa je bila taka histerija, da je blo jojuser posted image . Ati bo vzel nekaj dni dopusta, da jo bo hranil namesto mene po žlički. Takrat bom pa jaz spuser posted image  ven na zrak, da ne bom poslušala tega javkanja. Ker se mi že kar malo trga, predvsem pa me boli srce, ker se mi smiliuser posted image . Joško ji bom dala samo še zjutraj, popoldanski obrok in pred spanjem, pa ponoči mogoče 1x ali 2x in nič več. Upam, da nam bo uspelo. Mi toliko pomeni tole dojenje, da nisem pripravljena čisto odnehati, le omejiti bo treba. Sem žalostna, ampak saj bo. Ji že kuham kurjo juhico z zelenjavo....Danes pa ni pojedla več kot za polovico hippove kašice sadja s piškotki. Ima pa res rajši kupljene kašice, zato jo bom probala tud mal s temi futrat. Hvala za vaše predloge. Sem si kar vse napisala, zdaj pa probavamo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17195
22.5.2007 13:30:24   
Pikabu
Zdaj imam pa končno malo časa, da se še vam posvetim bolj na dolgo. Oba otročka sta šla naenkrat spat, Ema sicer pomojem še ne spi, vsaj zdi se mi, da jo slišim, pa ni panike, važno, da vsaj malo počiva v svoji postelji.

Hvala vsem, ki ste me pogrešale. Jaz sem tudi vas. Pa hvala vsem, ki ste držale pesti, da se hitro pozdravimo.

Za nami je pa res pester teden, oz. 14 dni. Pred dopustom sta bila oba bolna, zaradi Eme smo še en dan kasneje šli, da bi ja sigurna bila dobra. V nedeljo je potem končno napočil čas, da smo se odpravili, Ema je bila vsa navdušena, je komaj čakala. Ko smo prišli dol, smo se takoj odšli kopat. Ker je bilo res zelo toplo, smo se kopali zunaj in je bilo krasno. Ema je uživala, še posebno v družbi svojega bratranca. Maks je tudi končno odkril novo dimenzijo vode in je začel noro čofotati, tega prej ni počel. Ko smo ga že nesli ven, se je on še vedno stegoval nazaj proti vodi, da bi še šel v vodo. Zvečer smo imeli malo težav s spanjem. Saj, ne vem, kje sem imela glavo. Maks je bil cel dan samo v plenički ali mogoče še bodiju brez rokavov čez, zvečer ga pa za spat ful oblečem. Revež se je očitno pregrel, tako da sem ga slekla samo do pleničke in je šel tak spat, pa še je težko zaspal. Res je trajalo, da se je malo ohladil. Sredi noči se je pa tudi zbudil, pa je pomagal čaj. Ko so vsi otroci zaspali, smo se pa spravili na rolerje. Svakinja itak obvlada in je malo učila naju z možem. Meni je še kar šlo, se očitno pozna, da sem malo z vozičkom rolala, možu je šlo pa tudi dobro, glede na to, da je bil prvič gor. Res je bil tak lušten dan in tudi večer. To je bilo pa tudi vse od našega rolanja. Naslednji dan smo še cel dan uživali v kopanju zunaj, bilo je grozno vroče, malo sem že kar težko prenašala. Ne vem, od kje mi ta občutljivost, ampak se mi zdi, da vse težje prenašam vročino. Se verjetno pozna, da imamo doma izredno mrzlo hišo. Zvečer sem nesla Maksa spat, nekaj časa sem bila še pri njem, da bi videla, če bo res zaspal, na kar ugotovim, da me kar trese, tako me zebe, soba pa vroča. user posted image Nič jasno. Ko je Maks zaspal, sem šla dol, si izmerila vročino in sem jo imela 39,6. Prepričana sem bila, da je samo od sonca, enkrat sem na morju že imela nekaj podobnega sončarici, pa se je naslednje jutro pojavila še driska. user posted image Katastrofa. Tisti dan se je tudi vreme pokvarilo, tako da so dopoldne ostali šli na sprehod, jaz sem počivala in si zbijala vročino, čez dan veliko preživela na WC-ju. Popoldne so se ostali šli kopat v notranje bazene, jaz sem se malo naspala. Naslednji dan je bilo podobno. Vročino sem še imela, le zbijala si je nisem več, pa večino časa na WC-ju. Popoldne so mi dali en "jegermaister". Sem mislila, da bom umrla. Po želodcu in črevesju me je dobesedno žgalo. Šla sem na stranišče, da se nisem tam pred njimi zvijala, pa najraje bi tulila. Ko je pa to šlo mimo, sem se pa v trenutku počutila boljše. Naslednji dan sem si potem celo že upala iti na sprehod. Ostali so se že dopoldne kopali, jaz sem se pa malo z Maksom sprehajala. Po kosilu sva imela namen se jim pridružiti in sem upala, da se bom lahko kaj kopala, pa se je vreme spet pokvarilo, tako da ni bilo nič, pa še Maksa sem prikrajšala za čofotanje. V petek je bilo končno lepo vreme in tudi moje počutje je bilo mnogo boljše. Sicer me je še vedno zvijalo, ampak sem lahko kontrolirala, kdaj grem na stranišče, tako da ni bilo panike. Ko smo pa odšli proti kopališču, smo ugotovili, da zelo piha, zato smo se raje kopali v notranjih bazenih. Ta dan zvečer, pred spanjem, pa ugotovimo, da ima Ema spet vročino. user posted image Jao, a še ni dosti. Zadnji dan smo se imeli namen še kopati, ampak nama je bilo hitro jasno, da s tem ne bo nič. Proti jutru se je pa še zbudila z jokom, sem se ful ustrašila, kaj je, se je pa pokakala. Jaz sem nas že videla v bolnici, saj sem bila prepričana, da se je nalezla od mene, pa se je kasneje izkazalo, da ni driska, da je prejšnji dan popila preveč vode in jo je tako nagnalo, da ni mogla zadržat in ji je ušlo v hlače. Ko je šla kasneje kakat, je bilo že vse normalno. Vseeno smo se pa odločili, da gremo kar domov. Vročine sicer ni imela, ampak nismo več hoteli reskirati. Ustavili smo se še pri mojih starših, ogledali smo si stanovanje mojega brata user posted image user posted image user posted image , tam nama je kapnila ideja, da gremo lahko za Emo čevlje kupit. Namen sem imela, da bi šli ta teden med tednom, pa ima možek spet tako službo, da ne pride dovolj zgodaj domov, tako da na srečo smo se spomnili to v soboto in ima Ema že čevlje za poroko. Popoldne je pa minilo v pospravljanju, pranju. Nekaj stvari me še sedaj čaka za pranje. user posted image

Tako je minil naš dopust. Če odmislim vse bolezni, je bilo super. Me pa zdaj kar malo paranoja daje za morje. Prej niti pomislila nisem, da je možno, da kdo takrat zboli, zdaj me pa kar malo skrbi, da se ne bi ponovilo. Pa tale vročina me malo skrbi, res opažam, da vse težje prenašam, včasih sem pa tako uživala v takem. user posted image Ah, bomo že preživeli. Sicer imamo pa na morju tako klimo v hotelu in bo tudi lažje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17196
22.5.2007 13:33:32   
Pikabu
Čestitke za 7 mesecev:

user posted image nanici in Blažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Lucika in Aidan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17197
22.5.2007 13:42:56   
moci
se samo pofočkam. ta teden je pri nas nor. zdajle šibava k fizioterapevtki, pojma nimam kje bom parkirala in kako bova v tej vročini potovali domov skozi ljubljansko popoldansko konicouser posted image nikoli ne greva sami, pa ravno danes, ko je taka neumna urauser posted image
jutri imam spet faks, v četrtek telovadbo, okulista in sestanek za vrtecuser posted image v petek bom pa celo noč na rr, ker gre dragi na en žur ...

drugače pri nas štala, sestrično so ugrabili na potovanju v boliviji, jo okradli in imeli 2 dni uklenjeno, zdaj pa se ne more vrniti, ker je letalo polno ... ne moreš verjet, kaj se dogaja

ajd babe, en prešvican pozdrav

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17198
22.5.2007 13:50:39   
beki24
drugače pri nas štala, sestrično so ugrabili na potovanju v boliviji, jo okradli in imeli 2 dni uklenjeno, zdaj pa se ne more vrniti, ker je letalo polno ... ne moreš verjet, kaj se dogaja
IZVIRNO SPOROČILO: moci

HMuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17199
22.5.2007 13:53:11   
beki24
mI MAMO PA SPET DRISKO

Sumim kašico, k je bil pomarančni sok notri- a je možno????

Pa vročino in čaj, pa nasploh čudno hrano, ker je tko vroče???

Frrrr- ja včeraj sem CELO 2 lista predelala, pol se je pa tamala zbudilauser posted image - to se pravi da sm tam kot januarja- na začetku!! Bo kar ati moral priti domov in Tinkaro za ene 3 ure  prevzet, pol pa bo kej....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  686 687 [688] 689 690   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  686 687 [688] 689 690   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.