|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  685 686 [687] 688 689   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.5.2007 20:17:00   
*anč*
Lu  pošlji mi mail pa ti pošlem Lilicine slikce. kak je pa kej tvoj kuža? mi mamo 2 ... Tisa in Stipeuser posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17151
21.5.2007 20:17:17   
piskot
jemo pa tudi ful slabo zadnje dni. sploh GH ne gre. Razen rizeve kasice, pa se te poje pol manj. vecinoma furamo nocno dojenje. upam da bo bolje ko se pozdravi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17152
21.5.2007 20:17:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

maxica a ste ga vi s cim mazali?

Jaz ga nisem nič mazala. Pikast je bil po obrazu in po trebuhu in nad popkom, ampak sem pričakovala, da bo bolj. Kar pusti, če je bila res šesta bolezen, bo jutri že ful bolje.
Sicer se pa le pojdita pokazat, da ni od česa drugega.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17153
21.5.2007 20:20:28   
*anč*
muki   user posted image še nimam, sm pa že delala teste za user posted image !  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17154
21.5.2007 20:20:49   
nanica
*anč*, na telovadbo greva, ker moram zjutraj v službo, v drugo skupino, pa z avtom, ker moram potem po moža, ker imamo samo en avto, mora nujno nekam iti

se dobimo kar tam?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17155
21.5.2007 20:35:24   
gaya

Čer punce

po dolgem času se spet mal javljam, da ne boste pozable, da še paševa med vasuser posted image .

Dnevi letijo mimo naju in noro uživava. Gaja je že prav velika detka fletka in mamico zaposluje 24/dan.

Vmes greva pokofetat z našimi starimi oktobrkamiuser posted image , pa en kup obveznosti mava, pa je dan naokoli, pa teden,....

Zobka mamo mi tud že dva. Z GH za enkrat nimava nobenih težav. Za enkrat je sprejela vse kar smo ji ponudili. Večji učinek pa je, kadar jo futrata starejši sestrici, ker včasih mam občutek, da me je mala že malo sitauser posted image .

Ati nama je pustil mal svojih slik doma, ker je cele dneve v službiuser posted image , ko je pa frej a boža svojega Suzukijauser posted image .

Tolk na brzino o nas.

Pridne bosite, oktobrčki naj bodo zdravi, pa bodite v cvetju, dokler me spet ne zanese med vasuser posted image

< Sporočilo je popravil gaya -- 21.5.2007 20:36:36 >

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17156
21.5.2007 20:37:54   
piskot
muki tud jaz se nimam user posted image . bomo vsaj tukaj prisparali user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17157
21.5.2007 20:42:48   
nanica
muki, tut jaz se pridružujem klubu tistih brez user posted image , ampak ne vprašajte, kaj se mi je danes zluštalo za zajtrk: kisle kumarice. ampak nič se ne bojte, ne prehitevam po desni. bom pa počasi začela razmišljat o temuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17158
21.5.2007 20:45:03   
nanica
a  ste že slišale za mooncup

http://www.mooncup.co.uk

namesto vložkov in tamponov, enkrat kupiš in imaš, le navadit se je treba, pravijo
izkušnje sem do sedaj slišala same super

< Sporočilo je popravil nanica -- 21.5.2007 20:46:26 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17159
21.5.2007 20:50:21   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jaz bi nadaljevala. Je bil Tian tudi cca 14 dni nazaj tak. Zdaj je spet ok.user posted image Takrat sem si mislila, pa ne mi rečt da bo spet na polno joška aktualna. Pa se je obrnilo.

Še neki me zanima. A ti zdej kej študiraš? Me zanima ker isti faks delave.user posted image

Ne, ne študiram več. Imam samo še diplomo za napisat, pa nimam nobene pametne teme. Mogoče mi boste pa ve dale kakšno idejo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17160
21.5.2007 20:56:37   
nanica
gaya, tebe smo tudi že pogrešile

super, da sta super

lepo te je bilo brati, javi se še kajuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17161
21.5.2007 20:56:59   
psaša
Pa hvala vsem za odgovore o GH. Bom še kar vstrajala, pa ne bom mu nič težila zraven, ker on očitno misli, da se igrava ali pa ugotavlja moje potrpljenje.user posted image Nikoli se ne ve, ker sedaj že ornk zna izsiljevat ali pa bit tolk sladek user posted image . Ga bom že ukrotila.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17162
21.5.2007 20:58:31   
psaša
gaya tebe pa res že dolgo ni bilo med nami. Večkrat se še kaj javi. Pa super, da ste OK.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17163
21.5.2007 20:59:04   
nanica
in spet sem sama ostala, še moža ni doma

sem že gledala gospodinje, zadnji del te sezone
vse pospravila, kruh že vzhaja, že dvakrat blaža pomirila, da je nazaj zaspal, meni se čveka, najbolje, da grem prat dat, bo takoj kakšna za čvek. frrr, kjer si?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17164
21.5.2007 21:00:46   
Maxica
O Gaya naša dragauser posted image user posted image user posted image , ne zanemarjaj nas toliko.user posted image  Večkrat se kaj oglasi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17165
21.5.2007 21:00:49   
pikapolona2
Mamica 81...vidiš tebe sekirajo zaradi premajhne teže...mene pa zaradi prevelike......čeprav je Brina dojena...jeva že gosto hrano...mi je pediatrinja rekla da morava malo manj jest...jst pa res nevem kako ji naj manj dajem???....patronaža pravi naj ji ne dajem krompirja in riža za kosilo...samo lahko zelenjavouser posted image user posted image . Aja pri 6.5 mesecih ima 9.1kg...sam je tudi velika 72 cm......

Lu....hm..kaj naj napišem o brini da ima rojstni dan 26 oktobra, rodila se je 8 dni čez rok...do smo si jo zeeeeeeelo dolgo želeli in komaj čakali da se je rodila ....ime sem ji izbrala jaz ...in sicer sem kot otrok hodila k tabornikom in mi je bila všeč ena deklica ki je bila v naši skupini....in ji je bilo ime Brina...takrat je bilo to posebno ime....in kot najstnica sem imela celo mucko s tem imeno....he he...in ko je moja mami izvedela da bom dala dojenčici ime Brina jo je skoraj paf...da ji ne morem dati isto ime kot ga je imela mačka. ampak sreča da je bilo to ime všeč tudi mojmu...pa je nato Brina obveljala...... aja smo iz gorenjske...natančneje iz okolice Tržiča je še katera tukaj blizu nas?
Za katero Brdo ste se to pogovarjale....Pri kranju ali v Lj?

lepo in mirno pančkajte...mi na žalost nimamo te sreče saj se tamala skoz prebuja in se doji....upam da bo vsaj pri enem letu kaj boljše.

Pika

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17166
21.5.2007 21:04:13   
pikapolona2
Nanica.....a koga poznaš ki uporablja tale mooncup??....moram rečt da prvič slišim za tole(očitno živimo pregloboko na vasi...hehe)........jst sm tko sita vložkov....tamponi pa mi zaenkrat neki ne ustrezajo...me kr nekaj boli in skeli tam doli......bi bila takoj za kej novega.
P

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17167
21.5.2007 21:06:52   
*anč*
nanica  lahk se kr tam dobimo, ok!   kje pa si zdejuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17168
21.5.2007 21:07:11   
nanica
ja, pika, eno poznam in je super zadovoljna

jaz še malo odlašam, saj si user posted image še ne želim zelo kmalu, bom videla, najbrž jo bom tudi jaz začela uporabljati

brdo- tisto na gorenjskem, a bi se nam pridružila? sam jutri še ne, nas je premalo za, pol bo pa vremenska fronta, pol pa gremo, aneda

po kresi se dan obesi

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17169
21.5.2007 21:08:46   
nanica
*anč*, ilegalkauser posted image semuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17170
21.5.2007 21:13:21   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

evo zdaj se pa prov odložila knjigo- se namreč učim, da tebi MAMICA81, malo pomagam

lej, otročki so stari že 7 mesecev, eni so bolj debeli, drugi bolj suhceni, eni dobijo več, drugi manj!!
Vem pa kako se sekiraš in kako ti je hudo, ker sem bila sama taka prve 3 mesece, Tinkara se je rodila težka 2570g, domov sva odšli z 2440g, dojiti se ni hotela, ker je bil zanjo to prevelik napor, zato sem si mleko črpala in ji dajala po flaški....o očitkih drugih ljudi ne bom govorila......... mala je napredovala, zaradi teže sva šli pri 4 mesecih in pol na rižolino- takarat je pa začela kar hajati- še preveč........
No na srečo rada je in ima rada žlico, imava skoraj kontra problem- mleka noče več??? ,In kaj moj otrok zdaj je- 2-3x na dan sadje, različno pa z žiti, piškoti...., zelenjave ne mara, pa zvečer rižolino/gresolino, pa mogoče, da pop namesto sadja popije mleko....me tudi že skrbi kaj bo.. železo...pa kaj čem, če pa drugega noče jesti, ji dam tisto kar je!
Počasi bova kar začeli z mlečnimi izdelki, da bo vsaj nekaj mlečnega še dobila....
Naredi tako kot MUKI- bolj kalorično in počasi, pa bo šlo, pa za jesti ji daj tisto kar ima rada.Če v družini nimate nekih problemov z alergijami, potem ne bi smelo biti problemov....

Koliko pa se je sploh v 1 mes poredila??

Hvala beki24! V mesecu je pridobila 120 g. P pravi, da čisto premalo. Zdaj sem se pa odločila, da od jutri naprej čez dan nič več dojenja. Vso hrano bom probala narest bolj kalorično, večkrat ji bom dala tudi kakšno mlečno kašico. Ma ni user posted image  da bo pa enkrat le začela jesti. Pa poskusili jo bomo prepričati, da bo pila mleko po flaši ali kozarčku. Jaz ne vidim druge možnosti, da jo poredimo.
Pa velik sreče pri učenju - naj ti čimveč ostane v glavi!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17171
21.5.2007 21:34:12   
Lu
Kje pa ste danes vse???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17172
21.5.2007 21:34:36   
Pikicapokica6

maxica:
Dude nimamo, je nikoli ni marala. Namesto tega vleče prstek. Danes pri zdravniku je tehtala 7100 g, velika pa je 71 cm. Ob rojstvu je imela skoraj 4 kg! Od gh pa je samo sadje s piškotki, včasih dam notri tudi mislije, pa skutko.....Zelenjave nič, razen kakšno juhico kdaj pa kdaj, včasih korenček. Vse, kar mi pišete, probavam. Bomo vidli, ali bo kaj od tega palilo.....Na tehtanje seveda spet mormo it.
pikapolona2:
Dobrodošla med namiuser posted image  A ne, kolk pediatri komplicirajo?! Saj drugač razumem, da je treba imeti tako majhne otroke pod kontrolo, pa vseeno se mi zdi, da je pa včasih tu mač. Držijo se nekih številk, tabelc, in če nisi idealen, potem je že narobe. Nihče pa ti ne zna nič konkretnega svetovat, ko imaš take težave.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17173
21.5.2007 21:58:40   
pikapolona2
Nanica mogoče pa se vam res pridružim...bom mal čekirala kdaj se boste zmenile...upam da mi ne uide...ko tooolk hitr pišete user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17174
21.5.2007 22:07:20   
frrrr
pikapolona2 - WELCOME!
Brina je pač med večjimi... tut Jaša od altati, Val od Barby, Luka od vave, Katarina od Arabele so med večjimi otročki... ne vem zakaj tolk težijo ti pediatri glede teže v prvem letu... na koncu se vse izravna... eni potem nadoknadijo, drugi si začnejo pa zmišljevat in nočejo več jest pol stvari...
RD ima pa tvoja princeska na isti dan kot Matjaž od Evik

altati - sem prišla počekirat ali si se kaj javila... upam, da je Tia ok... pa pogrešamo te!

Lu - super za drnjohanje Tijana po utrujajoči igri... mi je ravno mami prejšnjič rekla, da bo kmalu kaj takega za pričakovat user posted image no, še čakam user posted image

psaša, tut pri nas je danes bilo več po tleh kot v ustih... no, v ustih ni pristalo nič user posted image zvečr mi je pa uspelo malce rižolina mu poturit, in sicer tako, da sem mu pihala za vrat ali v lase, on je pa papcal user posted image user posted image

učenje
... sedaj imam psihične priprave na učenje... ne gre to kr takoj, sej bom user posted image

MAMICA81, ko smo imele največ debat o telesni teži tamaučkov, si bila še manj prisotna... naj ti povem, da sem imela kot dojenčica 8100g pri enem letu, pa se zdej ubadam s preveč kilogrami... pa sem že enkrat pislaa kako sem se redila v prvem letu... nekje vmes sem ene 3 mesece bolj stagnirala oz. se poredila mogoče za 200g. vprašanje: ali hoče mala non stop viseti na joški? če ne, potem je tvoje mleko čist dost kvalitetno in ga je dost, samo mala pač več porabi in se ne tolk redi kot prve mesece. to je moje mnenje... sem pa prvorodka in bi verjetno katera od mamic kaj več vedela povedat.

mis - ubožica Tina, spet bronhitis user posted image ... nazaj na morje, pa bo bolje user posted image
hihi, bi potrebovala inštrukcije kakanja ja user posted image tolk sm bla pametna prvih 6 mesecev, ko smo po 8-10 plenic dnevno porabili, zdej pa skor ne rabimo previjat user posted image od četrtka spet nč
user posted image

štorkljica, super za 2. zobek in prijetno potepanje po Avstrij ... zdej nas pa nehaj zanemarjat!

user posted image od marca že tu... prej sm pa 2x test delala

gaya, no ste le še med živimi... nehaj nas tolk zanemarjat! user posted image user posted image user posted image

nanica, o tej plastični zadevci smo že med nosečnostjo govorile... še nism spremenila mnenja... se ne bi šla tega
drgač pa evo me user posted image sm tk dolgo pisala post, da mi je že napisalo Sorry... user posted image

Jaša je pa začel načrtno metat stvari na tla... mu dam v roke grizalo, ga vrže na tla in gleda za njim, pa cmevka...  user posted image pa sm rekla, da mu ne bom pobirala, pa vseeno parkrat poberem... jutri ne bom! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  685 686 [687] 688 689   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  685 686 [687] 688 689   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.