Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: beki24 evo zdaj se pa prov odložila knjigo- se namreč učim, da tebi MAMICA81, malo pomagam lej, otročki so stari že 7 mesecev, eni so bolj debeli, drugi bolj suhceni, eni dobijo več, drugi manj!! Vem pa kako se sekiraš in kako ti je hudo, ker sem bila sama taka prve 3 mesece, Tinkara se je rodila težka 2570g, domov sva odšli z 2440g, dojiti se ni hotela, ker je bil zanjo to prevelik napor, zato sem si mleko črpala in ji dajala po flaški....o očitkih drugih ljudi ne bom govorila......... mala je napredovala, zaradi teže sva šli pri 4 mesecih in pol na rižolino- takarat je pa začela kar hajati- še preveč........ No na srečo rada je in ima rada žlico, imava skoraj kontra problem- mleka noče več??? ,In kaj moj otrok zdaj je- 2-3x na dan sadje, različno pa z žiti, piškoti...., zelenjave ne mara, pa zvečer rižolino/gresolino, pa mogoče, da pop namesto sadja popije mleko....me tudi že skrbi kaj bo.. železo...pa kaj čem, če pa drugega noče jesti, ji dam tisto kar je! Počasi bova kar začeli z mlečnimi izdelki, da bo vsaj nekaj mlečnega še dobila.... Naredi tako kot MUKI- bolj kalorično in počasi, pa bo šlo, pa za jesti ji daj tisto kar ima rada.Če v družini nimate nekih problemov z alergijami, potem ne bi smelo biti problemov.... Koliko pa se je sploh v 1 mes poredila?? Hvala beki24! V mesecu je pridobila 120 g. P pravi, da čisto premalo. Zdaj sem se pa odločila, da od jutri naprej čez dan nič več dojenja. Vso hrano bom probala narest bolj kalorično, večkrat ji bom dala tudi kakšno mlečno kašico. Ma ni da bo pa enkrat le začela jesti. Pa poskusili jo bomo prepričati, da bo pila mleko po flaši ali kozarčku. Jaz ne vidim druge možnosti, da jo poredimo. Pa velik sreče pri učenju - naj ti čimveč ostane v glavi!
|