|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
19.5.2007 7:35:33   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

ta.nja ta film je svetovn no vsaj men je bil. Še zdej ne vem zakaj bi me rada spoznala a ker sem tu taka čveka al kaj?user posted image

Ja sam zato bi te rada spoznala ker si taka user posted image user posted image .

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.5.2007 8:07:00   
lunca2
Dobro jutro!

Jaz ne morem več spati. Zdele čakam, da pride user posted image iz službe. Zgleda, da bo tud danes lepouser posted image vreme, fajn! Midva greva pa danes v Stik pogledat telefone in kupt. Se bomo spet € znebil, pol pa h njegovim na vikend kjer bomo user posted image . Že kumi čakam.

A popadki pa zelo bolijo al kaj?user posted image

Ta.nja bom prišla enkrat na user posted image , da vidiš katera smotka sem.user posted image Sej tam ne bom tuk govorila me bo user posted imageuser posted image
slončica ne nisem še bila na CTG in me prou zanima kako to zgleda. Sem pa v 35 tednu user posted image . Moja ginekologinja je dr. Markovičeva  tu pri nas v Hrastniku.
hothien uživajte na pikniku. No sam da ne boli ko ti predrejo mehur, vsaj neki. Sej drgač mam prag bolečine kr visok, sem navajena bolečin a ne vem kako bo pri popadkih in porodu.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 19.5.2007 8:08:35 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.5.2007 8:45:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

A popadki pa zelo bolijo al kaj?user posted image

Neeeeeeeeeeee sploh ne, sploh pa umetni ne. user posted image  user posted image  user posted image

No, mal pa že bolijo. Ampak se da preživet. user posted image  Sam da dobiš svojega otroka v naročje, pa je vse pozabljeno. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.5.2007 10:57:17   
F*S*M
Lunca ti si smešna, a ko maš menzo imaš kaj krčev? No popadki zgledajo tako kot ti krči samo da so močnješi in pogostejši. 

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.5.2007 11:55:14   
Bubamaraa
Auroraa tvoji Zarji vse najboljše!!!!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1543785&mpage=1&key=&#1543785

Vidim pounce, da ni nobene tle...sej je res škoda, da bi bile doma, ko je tako lepo vreme....user posted image user posted image user posted image

grem z Danajo v peskovnik....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.5.2007 19:11:04   
Angellina
Ojlaaaaaaaaaaaa!

Jaz sem bla zdele 3 urce sama in sem kot prerojena. Možek je šel z Markom k tašči, jaz sem se pa v red spravila in malo pospravila.
Upam, da bo Mark vsaj zvečer zaspal, pa tut če ponoč rogovili. Želim si vsaj film pogledat, pa tople sendviče bom pripravila, enga Ica bi ruknila, pol pa v miževo deželo. Sam če bo tko kot včer, bom namesto sendvičev grizla svojo roko. Zaspal ni namreč do pol desetih, spal kako urco, pol se je pa itak začela nočna žurka.

Neki smešnega, da vam povem. Babi mi je prej rekla, da je bila pri njej kolegica in ji je prinesla kavo brez kokaina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem planila v smeh in ji rekla, brez kofeina misliš, ona pa: ja sej sem sam mal črke zabekslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja črke že, sam slišal se je pa, ko da drgač žlampa kavo z kokainom user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej jo bom še par dni hecala, tko smešen zgleda, k zatrjuje, sej kokain al pa kofein, sej je vseen user posted image user posted image user posted image

Lunca, upam, da si se mela lepo in da si se fino napokala. Ko se je meni bližal čas poroda, mi je Romana rekla, da so popadki podobni menstrualnim krčem. Čist res je bilo tako, le da je bila bolečina močnejša. Ampak, da se pregurat, nč bat. Reci si, da si z vsakim popadkom, bliže temu, da vidiš svojega sončka.
In vredno je, vredno je slehernega trenutka, ker nič ni lepšega na tem svetu, kot biti mati.

Hoti, mily....predvidevam, da ste bile super gostiteljice in da ste uživali.

Romana si kej peska pojedla user posted image ?

Mirno noč vsem skupaj, razen bibi, le ta naj se fino spari zvečer in razmnožuje dolgo v noč user posted image user posted image user posted image user posted image

ČauuuuuBauuuuuuu

Angie user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.5.2007 22:02:24   
lunca2
Ne pred menstruacijo ponavad nisem imela krčev imela zelo zelo redko, med zdravljejem pa sem jo izgubila in po zdravljenju spet dobila nazaj.Pa sej bom že potrpela tisto bolečino, zaenkrat mam prag bolečine zelo vidok tko so mi tud sestre in zdravniki na Hemato oddelku rekli, pa da bo porod zame mačji kašelj.user posted image Bomo videli kako bo.

Angellina ja sem se napokala, je blo dobro ampak ne morem več veliko pojesti. Jem zelo malo! Jutri pa bomo pekli ribice. NJAMI!

Dons sm si kupla nov telefon pri simobilu in zdej mal raziskujem no sem že vse raziskala tko da znam z njim opravljat. Tko zdej grem pa počas user posted image . Dons se bom lahko stiskala h user posted image , ker nima nočne. user posted image

Lahko noč in lepo pančkite!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 19.5.2007 22:04:31 >

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.5.2007 9:14:31   
lunca2
Dobro jutro!

Kako ste kaj a še spite? Jaz sem malo prej ustala dons mi je kr nekak pasal spat. Sej ni čudno ko pa je tako kislo vreme. Pri nas že malce škropi, sem pogledala vremensko napoved in vidla da so možne krajevne plohe.user posted image
Zdej bomo pa notri pekli ribice. user posted image

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.5.2007 21:30:52   
Miss Piggy
Helllouuser posted image !!!!

Ccccc, sem zdajle komaj čakala, da vas mal preberem, in kaj vidim....kok ste (smo) lene! Lenobe! Lenuhinje! Haloooooooooooo! A se vse sam potepate?

Mi smo se res cel vikend sam potepal. Sem prou utrujena od glancanja svoje riti na raznoraznih stolih, sedežih,...Obiskali smo (skoraj) vso možno žlahto. No sej je bilo lepo, sam kaj, ko mene že ćetrti dan heksenšus daje, da se prou sama seb smilimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Komaj kaj naredim...Zdajle sem si šla v kuhinjo po en veliiiik kos torte in sem morala kar malo zamižat, da ne vidim nekaj umazanih kosov posode. Sej ni tok grozno, sam bolš bi blo če je ne bi bilo...user posted image

Aja, a bo katera?

user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.5.2007 21:36:55   
kapesanta
a dons ste pa vse ble na sončku, ko niste nič pisale? Mi nismo bli, smo imeli generalno čiščenje in prestavljanje, ker sva kupila novo rabljeno sedežno in jedilnico, tko da je blo treba vse prestavit... Zdej moram pa še nekaj za službo narest, učke mi pa že skup lezejo, da ne vem kak mi bo poratal. Mah neki bom že spacala, tolk da ne bojo rekli, da nisem naredila.
Mejte se.

Aja - Biba - ne vem, če so brisače fajne, ker jih še nimam. Kopalnico imam modro, oranžna barva mi je pa zlo všeč. Pa še user posted image  se zdijo super - enkrat za spremembo, da nama je obema nekaj všeč.... Do zdaj sploh še nisem imela oranžnih, ker uporabljamo še vedno tiste, ki sma jih dobila za poročno darilo - same drap pa modre, živ dolgcajt.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.5.2007 7:53:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

Lunca ti si smešna, a ko maš menzo imaš kaj krčev? No popadki zgledajo tako kot ti krči samo da so močnješi in pogostejši. 

Če je pa tko, pa js ne grem rodit..user posted image user posted image user posted image user posted image Js sem se že med M vedno jokala, pa zvijala od bolečin.. user posted image user posted image user posted image Pa velikrat sem ob 3 zjutraj šla v kopalnico, pa si v banjo natočila toplo vodo, pa sm kr not dremala.. ker edin tam, je blo za zdržat.....user posted image user posted image user posted image user posted image K sm šla pa na WC sm pa itak mislna, da me bo pobral..user posted image user posted image user posted image Matr, F*S*M, si me potolažla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.5.2007 8:08:35   
Miss Piggy
Biba, sej namakanje v topli vodi ni glih pametno med menstruacijo. Toplota še bolj povzroča krčenje maternice in so krči lahko zato še močnejši. Vsaj pri meni je tako.user posted image

Pa drgač, kaj dogaja???
Jaz pijem kavo, pol me pa čaka kar neki gospodinjskih opravil....sem par dni zarad heksenšusa zabušavala. user posted image Sej dons še ni glih dober, sam se že kar pozna v naši štalci, da je bila kravca na bolniškiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.5.2007 8:09:49   
Anonimen
biba12, tud jaz sem mela včasih grozno boleče M, od bolečin sem se zvijala, vse tablete sem zbruhala, tresla me je mrzlica, dobila vročino, tisti dan sem bila vedno doma, ker ni šlo drugače. user posted image  Le kakšna svečka proti bolečinam je pomagala, vendar ne takoj.
In popadki ne bolijo niti približno toliko. user posted image  Niti slučajno se ne morejo s tem primerjati, vsaj moji umetni ne, ne vem kako je z naravnimi. Mene je bolel x krat več. Sam se splača, veš? user posted image

Midva pa šele zdele kofetkava, je ob šestih oči vstal z Elo, da sem jaz spala do pol osmih! user posted image  Bravo naš oči! user posted image  user posted image
Potem pa ven, na sončka! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.5.2007 8:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Biba, sej namakanje v topli vodi ni glih pametno med menstruacijo. Toplota še bolj povzroča krčenje maternice in so krči lahko zato še močnejši. Vsaj pri meni je tako.user posted image

To sem tud jaz pomisla. Jaz se takrat tud premikat nisem mogla, sam zvila sem se v bubo in čakala, da mine.
Pa men so zmer govoril, da se med M ni fajn v banji kopat, samo tuširat.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.5.2007 8:15:34   
Miss Piggy
Men je vedno pomagal, da sem se ulegla, pa povštre pod kolena dala. Pa kak anelgetik in je blo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.5.2007 8:19:27   
lunca2
Dobro jutro!

Vidim, da ste nekatere že pokonc. Jaz sem se ravnokar zbudila. Zdej si bom pa en user posted image skuhala da se še mal zbrihtam potem pa grem po kruh v trgovino in v trafiko po kako dobro revijo če bom našla kako.user posted image

Elis upam, da bo tvoj heksnšusek hmal čist dobr.
Biba12 a si bla čez viken kej doma ? Si vidla kej našo staro mamo? ? Tud jz sm navajena hudih bolečin ko ne pomaga ne tramal in tudi morfij bol malo ampak jz mislm da se vseeno splača rodit, saj je treba imeti kaj potomcev. user posted image Sej vem, da si boš premislila in da bosta imela user posted image . Matr sej naša žlahta je po karakterju vzdržljiva bolečin. A ni tko ? No sej odvisn kakšen maš prag bolečine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.5.2007 8:27:12   
Anonimen
Tea, če kaj zaideš na to temo, a je danes ob 16ih LLL?

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.5.2007 8:55:30   
Anonimen
kako je glede kopanja v času M ne vem, ampak vem pa to, da men edin to pomaga.. Ful si toplo vodo nalijem, pol pa zmočim brisačo in si jo dam čez trebuh.. Edin to mi pomaga.. Ker drugače se itak zbudim ponoč in ne morem spat.. Sam ok, to je blo včasih k sm jedla KT.. Odkar jih ne jem, tud bolečin ni več...user posted image user posted image Čudno, ne?? Ker pravijo da je ravno obratno..user posted image Itak sem cela zmešana..user posted image user posted image

Lunca: Ne, nisem je nič vidla.. A je bla pri nas???user posted image Itak sm sam v soboto bla ene 2 urce doma, v nedeljo sm pa sam neki pršla iskat.. Drgač sva se pa potepala..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.5.2007 9:07:48   
lunca2
Biba12 ne vem a je bla kej pr vas al ne vem pa da je bla nekje v vašem koncu.user posted image Kater telefon si si kupla? Jaz sem si tuf novga na simobilu kupla v soboto. Zdej lhka 5 mesecev pred iztekom pogodbe se kupi nov GSM aparat in brez doplačila.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 21.5.2007 9:09:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.5.2007 9:44:31   
Anonimen
js sm si kr tko enga ericsona kupla. ga še nisem mela (vedno sam nokie) pa sm zaenkrat kar zadovoljna.. Sicer ga pa itak bol mal rabm, tko da ..user posted image Ja, men so zadnjič pr simobili rekl, da bi mogla poleg telefona še ne vem kolk doplačat- kr neki.. Tko d pol nisem nč prek simobila vzela, ampak sm kr rablenga kupla -2 meseca. Oktobra, k mi bo pa potekl na simobili, bom šla pa najbrž spet po novga...user posted image

Hotla sm sicer tegale www.telekom.si/teletrgovina/mobilna_telefonija/gsm_aparati/nokia/984/nokia_6085.html
ampak ga nisem dobila. (itak v roza barvi) user posted image user posted image   200 € mi je pa škoda dat za telefon..

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.5.2007 9:49:39   
lunca2
Jz mam tud drgač pogodbo pr simobilu do 5.10 ampak od zdej naprej si lahko kupš nov telefon 5 mesecev prej in je brez doplačila. Sem prej klicala in v soboto šla na simobil in kupla nov telefon in mi ni blo treba neč doplačat. Veš tud jz sm si zdej kupla sony ericsson in sem zelo zadovolna z njim. Prej sm pa tud mela sam nokie razen kazga samsunga vmes.
Jz sm si kupla pa tegale: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=si&lc=sl&ver=&template=pip1&zone=pp&pid=10389
Zanj sem odštela 60€ ma pa vse tud UMTS.user posted image
Tista NOKIA ki jo hočem imeti je lepa ampak je res malce draga, no vsaj meni je mal velik za dat tok € za gsm.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 21.5.2007 9:51:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.5.2007 9:52:28   
tea
Jutro!

Midva z mojim bibekom sva ravno dober vstalauser posted image  Mam pridenga otročka, a ne? Hoti, pošlji Elo k njemu na izobraževanjeuser posted image  Ja, danes ob 16 je LLL, tema uvajanje goste hrane. Bo zanimiva tema zate, se boš kmal začela ubadat s tem problemom. Pa o prehrani nosečnic in doječih mamic bomo tudi kako rekle, ker je več user posted image z nami.
Lunca2- s popadki je pa tko- no, vsaj pri meni. Sej bolijo, ampak sploh ne tako strašno hudo. Ja, umetni so meme ful matral, sem bruhala, ne vedla zase in bla čis preč od njih. Ker kar trajajo in trajajo in ni vmes nobenega predaha. Naravni popadki so pa povsem druga pesem. Sej ga čutiš in to krepko, ampak ko mine, potem res mine in ni nobene bolečine več. Lahko se oddahneš, mal zadihaš in pripraviš na novga. Jaz dokler sem stala, lahko rečem, da so bili mačji kašel. Res boleli so me sam zadnji trije, ko sem ležala na hrbtu, s privzdignjeno ritjouser posted image  in proti sili teže iztiskala mojo bebo. Zato moj nasvet, če se bo le dal, vstrajaj da rodiš s svojimi popadki, pa čeprav bo dlje trajalo. Jaz bi raje 15 ur svojih, kot pa 1 uro umetnihuser posted image  Aja, pa poskusi brez kemije za lajšanje bolečin, ker jaz sem tako prvi porod doživela v transu, vsa zadrogirana in odsotna in tako dobesedno prespala prihod mojega Gregcauser posted image
Joj, sem se razpisala!
Zdele grem pa k zobraju, Jaška bo pa prijateljica pazila. Še dobro, da jo imam, če ne bi mogla prestavit, kar pa glede na čakalne vrste ne bi blo ravno fajn.
Aja, pa Gregija straaaašno pogrešamuser posted image , prav odštevam dneve ko prideuser posted image  Me pa moj škratek baje nič ne pogreša in z mano sploh nima časa govort! Lumpi!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.5.2007 10:10:00   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Aja, pa poskusi brez kemije za lajšanje bolečin, ker jaz sem tako prvi porod doživela v transu, vsa zadrogirana in odsotna in tako dobesedno prespala prihod mojega Gregcauser posted image

Če si mislila epiduralno je nočem. Kaj pa še je sploh za lajšanje bolečinuser posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.5.2007 10:34:14   
tea
Lunca- imajo ene svečke, pa inekcijo ti lahko dajo. K meni je prišla babca, pogledala in rekla: O tole bo pa kar hit, bomo neki dale. In brez, da bi me vprašala, sem dobila v rit inekcijo. Potem sem pa pol poroda prespala, pa nekje iz daljave sem slišala enga deca (dr.Jurca), dejmo prtisnt, to ni nič, dejmo Tea zbudte se! Jaz sem si pa sam misla, pa kaj za user posted image  ta dec hoče, jaz zdej spim! Nism mogla dvignt noge (pa sem do konca hodila na jogo), nism mogla potisnt, ko je bil čas, sam cmarla sm se, da ne morem. Bolel je pa glih tako. Skratka grozno!! V drugo sem pa že ob sprejemu povedala, da ne želim NIČ proti bolečinam in da želim rodit s svojimi popadki, pa čeprav bo trajal 5x dlje. Se je Jasmina sam nasmejala in rekla, da ni problema. In tako je tudi bilo. Skratka mi strašno žal za prvič, ker sem zdaj videla, kako lepo lahko teče porod brez kemije, če mama polno sodeluje in pri polni zavesti dobi novorojeno dete v naročje. Ni lepšega! Sem ti kar mal fouš, da te to še čakauser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.5.2007 10:37:13   
lunca2
Tea pol pa mejta še enga user posted image in boš lahko še enkrat rodila. No upam, da me ne bo preveč bolel. Če pa bo preveč bolel bom pa rekla, da nej kej dajo proti bolečinam. user posted image Sej drgač sem potrpežljiva glede vsega, ker imam že veliko za sabo čeprav sem stara  23 let. 

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.