|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  681 682 [683] 684 685   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.5.2007 21:26:19   
Maxica
Sem ravno s pilatesa, mmm. Sem dobila sms od Altati, da imajo Tio v bolnici zaradi vnetja slepiča. Lepo vas vse pozdravlja. Upam, da čimprej pride zdrava Tia domov.user posted image
Moci, vem, da sva se tudi v živo že videli, ampak po telefonu imaš zelo zelo prijeten glas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17051
19.5.2007 21:36:08   
*anč*
altati  ojoj, upam da bo tia kmalu dobrouser posted image !  pa kok lepo ime tia, jst bi tut dala tko ime tristanu, če bi bil punčkauser posted image

kje pa ste use?  mi nč druzga ne preostane kt da se grem učituser posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17052
19.5.2007 21:41:45   
moci
nanica, če ne bom pridna, bom jutri še prosojnice delala. ti zjutraj na rr napišem user posted image

maxica user posted image meni pa moj glas ni všeč user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17053
19.5.2007 21:58:18   
nanica
altati, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tio

in lahko noč, *anč* uspešno učenje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17054
19.5.2007 22:33:18   
*anč*
lahko noč, punce! men se že oči zapirajo(verjetno so krivi zapiskiuser posted image ), tko da grem spatuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17055
19.5.2007 22:38:20   
muki1
Ojla punce, mala Tia je že v operacijski. Altati...mislimo na vas, najbolj pa seveda na malo lepotičko Tio in njeno mamico user posted image user posted image user posted image . Čeprav je operacija slepiča rutinska stvar je za vsako mamico isto stresno kot presaditev srca. Držite se, naša zlata Altati. Upam, da se bodo oblaki čimprej razkadili in bo spet vse po starem pri vas.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17056
19.5.2007 22:46:27   
Lu
Altatija držite se.Naj Tia čimprej okreva. Držimo pesti za vse vas.

< Sporočilo je popravil Lu -- 19.5.2007 22:47:26 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17057
19.5.2007 23:01:21   
Maxica
Ena je spraševala glede dojenja. Midva se sedaj enkrat dojiva proti jutru, pa potem še enkrat okrog 7h, ko je v fazi prebujanja. Okrog 9h poje en mali frutek, nato ga še podojim, da zaspi. Okrog 13h imamo mi kosilo in ponavadi še on dobi kaj zelenjavnega. Če ne, se podojiva. Kdaj se tudi že vmes dojiva, če smo doma, pa sploh. Sicer dobi tudi kakšen hippov sokec. Tega spije tudi do 2 dcl na dan. Potem se dojiva po kosilu, da zaspi in če gledam jaz vmes kakšen film, cuclja tudi kakšno urouser posted image . Potem dobi sadno malico okrog 17:30, potem pa sledi še eno dojenje pod večer, pa če ga pestujem na kavču, da ga ne nesem v posteljo, ga imam tudi kar priklopljenega. Kar precej se še dojiva torej, ampak mislim, da sva že kar zelo napredovala. Nikakor mu pa ne gre rižolino, tako da sploh ne vem, kaj naj mu zvečer še ponudim.user posted image  Sicer mi še vedno kar lepo prespi noč, ampak nekaj bo moral večerjati počasi.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17058
19.5.2007 23:04:35   
Maxica
Mamica81, probaj si en dan res narediti en tak ritem, npr. da se zjutraj podojita, okrog 10h ji ponudi sadje, ali skutko npr., potem okrog 13h kosilce, okrog 16h malico, okrog 18h rižolino, pa potem še dojenje. Prilagodi to na ritem punčke, pa boš videla. Ker če ji skoz ponujaš dojko, morebiti res ni lačna in ne čuti potrebe po gosti hrani. Malo jo pusti pri miru, naj bo lačna, ko je čas za obrok. Ampak spet ne toliko, da ti od same lakote ne bo hotela jesti. En ritem pa bosta res rabili. No, saj boš videla v ponedeljek, kako vama je šlo s težo. Koliko približno pa ima zdaj, imaš kaj občutka?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17059
19.5.2007 23:14:28   
muki1
Jaz dojenja sploh ne štejem. Bolj se bliža večer, več ga je. Ponoči se tudi dosti dojiva. Nama tak paše, se crkljava in nama je fajn. Jaz sem že prepričana, da bo spet šibalo do dveh let, edino če Iva ne bo hotela.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17060
19.5.2007 23:23:47   
Maxica
Mukica, sem te že mislila enkrat vprašat. A Neža še kaj pogreša dojenje, je kaj nevoščljiva Ivi glede tega? Pri nas je Max res dobesedno čez noč to odpisal in ni šans, da bi se spomnil, da je on kdaj to počel.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17061
20.5.2007 7:44:26   
beki24
Jutro!

Arabela in Katarina čestitke še za včeraj za 8 mesecevuser posted image user posted image

Altati- upam, da ste zdaj že iz najhujšega in da bo Tia kmalu doma!

Midve no Tinkara je pa danes res lepo spala, se raje ne bom hvalila, ampak do jutra in sva vsatli, sploh nisem mogla verjeti! No ga je pa zato včeraj ob 1h, 2h nekaj kvačkalauser posted image

Sem pa ugotovila, da mi po gresolinu bolje spiuser posted image , sem tudi zadnjič pri enih brala, da enim po rižolinu, ki je od 4 meseca naprej, ne spijo več cele noči, če jim dajo pa nekaj, ki je za po 6.,7. mesecu je pa bolje- in res delujeuser posted image user posted image No tale moder gresolino od Milupe je po 6 mesecu in ga Tinkara čisto lepo prenaša, pa še rada ga ima!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17062
20.5.2007 8:25:06   
Maxica
Dobro jutro.
Muki in Iva, čestitke za sedmico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17063
20.5.2007 8:29:11   
beki24
Tudi mi

čestitke MUKI in IVI za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17064
20.5.2007 8:33:33   
Lu
Jutro!

Tudi pri nas je noč minila dokaj mirno. Vstala sva z malim že ob 6.30 ker sem mu mogla dat antibiotik in tako je bilo konec spanja user posted image . Maja se je pa zbudila malo čez 7. Sem kot zombi. jaz bi še malo poležala user posted image

Tian večerja trenutno od Milupe kašico neki biskvit. Saj mu še kar gre, no. Prej sva pa imela od Alete Gries. Se ga je pa prenajedel. Je pa že bolje. Nima več vročine.user posted image

Z Majini učki je tudi bolje, ni pa še ok. Je pa tak mater ji kapljice v učke dat, da je tak user posted image in stok zraven, da je kaj. Se prav namatram.

Altati kako je Tia???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17065
20.5.2007 8:36:22   
Maxica
Lu, možu poturi Tiana, Maji risanke prižgi, ti pa marš v posteljo.user posted image
Altati, držim pesti, da je Tia v redu.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17066
20.5.2007 8:56:08   
nanica
iva in muki, čestitke za sedmico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tia in altati, za čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 20.5.2007 8:57:02 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17067
20.5.2007 9:03:21   
moci
čestitke iva in nadmati user posted image
user posted image

tia, upam, da se počutiš najbolje, kot se lahko in da so mati že ven iz najhujših skrbi

user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17068
20.5.2007 9:04:40   
moci
nanica, mi smo ob 12h povabljeni k tašči na roštilčkanjeuser posted image bi bilo okrog 4h prepozno za mlinčke?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17069
20.5.2007 9:56:45   
Lu
 user posted image muki in iva čestitamo za 7 mesecev  user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17070
20.5.2007 9:58:01   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lu, možu poturi Tiana, Maji risanke prižgi, ti pa marš v posteljo.user posted image

I´m home alone. Ni moža.
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17071
20.5.2007 10:19:57   
muki1
Čestitke Muki in Iva...uuups, to sem jaz user posted image

Hvala, hvala..... kar ne morem verjet, da se tako hitro vrti ta svet. Jokala bi, a srce mi ne pusti, ker se bom potem zlomila user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17072
20.5.2007 10:21:22   
muki1
Altati.... ste dobili kaj pozitiv vajbrejšn? Jaz res mislim na vas in upam, da Tie preveč ne zdelujejo bolečine, pa res močno držim pesti, da bo čimprej doma v maminem naročju.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17073
20.5.2007 10:27:47   
muki1
Maxica, Neža se na vsake kvatre enkrat spomni, da se je ona tudi dojila, ampak nikoli ne tečnari. Edino enkrat je med skupnim kopanjem imela nek trenutek slabosti in je malo potegnila, pa itak več ne zna, pa ni nič priteklo, potem se je režala s te blazne fore, kaj je zdaj ona naredila.
Ljubosumja ni. Polno težav in težavic mamo, da ne bo izpadlo, da se hvalim, ampak ljubosumja res ni čisto nič. Ena sama ljubezen z Nežine strani. Jo tako nežno crklja, včasih pregrobo, ampak ne zlonamerno. Pa ko zjutraj vstaneta je takšno ljubezensko gruljenje, da se mi kar srce topi. Najbolj pa se kaže Nežina brezpogojna ljubezen ravno pri igračkah. VSE ji da. Svojega dolgo časa najbolj omiljenega telebajska je recimo včeraj zvečer nesla s sabo spat, potem je videla, da Iva že spi v svoji posteljici in se je čisto raznežila, ter Telebajska položila k Ivi, ona pa je šla spat brez igrače. To je nekaj tako lepega, nesebičnega, da mi je skoraj razneslo pljuča od ganjenosti. Upam, da tako ostane.
Ga pa zdaj že Iva kvačka. Saj taki mali verjetno še niso sposobni čutiti ljubosumja, ampak, ko se jaz in Neža crkljava in delava kakšne neumnosti, se ona začne bunit, pa na vsak način hoče k meni v naročje. Tudi če je pri atiju, potem hoče k meni.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17074
20.5.2007 12:21:57   
nanica
muki, a ste se danes po Tivoliju potikali, sem slišala, kako en moški v grmovju kliče muki, mukiuser posted image

moci, ob štirih oči prileti, ga greva iskat, pol bo najbrž že prepozno, ker se bomo ene dve uri lupčkali in stiskali, da vse nadoknadimo

a gremo jutri na brdo?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  681 682 [683] 684 685   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  681 682 [683] 684 685   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.