|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  683 684 [685] 686 687   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.5.2007 22:38:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

novo stran še odprem, pol pa grem perilo obesit user posted image

lepo spite!

mogoče bo šlo pa v drugo boljše user posted image
morm včerajšnjo odsotnost nadoknadit user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17101
20.5.2007 22:41:19   
Pikicapokica6
maxica: 5.3 smo vagali 6960 g, 16.4 6980g!! Smo bli kregani, in če naša domača vaga prav dela (imamo digitalno, se najprej jaz zvagam, potem pa še z malo skupaj) pa imamo danes 7120 g.......se pravi, da smo se od zadnjega vaganja poredili le za 140 g. Joške pa ji ne ponujam ves čas. Ji najprej ponujam kašice, sadje, karkoli....., potem pa, ko je mala že čist penasta, pa ji dam joško. Kadar ji čez dan zelo omejujem joško, pa imam ponavadi ponoči tolk večje probleme, saj se kar naprej zbuja.  Glede tega, da bi mogli imeti en ritem, se pa strinjam. Se trudim, pa bomo vidli, če bom kaj uspela.....

Se mi ne da več tukaj viset, saj komaj še držim oči odprte. Se jutri pišemo.

Na muki pa seveda ne smem pozabit, pa na njeno prinčipesko tudi ne - VSE NAJBOLJŠE SEVEDAuser posted image user posted image !!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17102
21.5.2007 7:00:27   
nanica
dobro jutro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17103
21.5.2007 7:26:56   
Lu
Jutro!

nanica zelo sem bila zagreta samo ne bo šlo danes. Imam Majo doma. Popoldne jo peljem k zdravniku na kontrolo, če je vse ok in gre jutri v vrtec. Mali je pa že skoraj ok. Tako da do jutri počaki. A boš? In ostale seveda, ki ste za Brdo.user posted image

Sem pa že od 6 pokonci. Malemu sem dala antibiitik in tako je zaključil s spanjem. Sem pa med tem časom že zajtrk pojedla ( jogurt in kavico spila ) pa 4 srajce zlikala. Da bo imel moj kaj za na šiht oblečt. Srajce najbolj sovražim likat.

piskot a ze alergicen maliuser posted image Jaz sem zdaj ravno za Majo malo razmišljala da je verjetno tudi na kaj alergična, ker je imela oba učka vneta in otekla. Bom videla kaj bo danes P rekla.

beki24 to se lahko zgodil zelo zelo hitro. Je ne smeš tudi za sek. izpred oči spustit. Pa nič si ne očitaj. Kolikokrat bo še padla, ko bo večja.

Maxica. JAz pa delam kruh v kruhovniku. Je tudi super dober.

Altati kako je z Tio, kako ste vsi?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17104
21.5.2007 7:33:42   
nanica
lu, oprosti, sem pozabila, da ste še rekonvalscenti

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17105
21.5.2007 7:55:07   
Arabela
user posted image user posted image Čestitke sedemmesečnikom.user posted image user posted image

IVA in MUKI

SARA in CAPYKA

BLAŽ in NANICA

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17106
21.5.2007 8:26:20   
moci
čestitke blažu in njegovi mamici za sedem mesecev user posted image

user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17107
21.5.2007 8:29:07   
Maxica
Blaž in Nanica, čestitke za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17108
21.5.2007 8:43:25   
Maxica
Moci, kako kaže za četrtek?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17109
21.5.2007 9:06:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

evik je ok, vaditeljica pa ni odgovorila na mail, na telefon se pa ne javiuser posted image bom poklicala evik.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17110
21.5.2007 9:09:16   
moci
rekonvalscenti
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

lu, oprosti, sem pozabila, da ste še rekonvalscenti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prevod ... user posted image
vem, da ni namenjeno meni, ampak prvič vidim besedo. . . a sem butelj, auser posted image
uboga moja matiuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17111
21.5.2007 9:15:14   
moci
ok, pa jutri brdo. meni je še bolj prav. danes imam tremo, sem itak nepripravljena za zagovor. kaj čem. ne da se mi. imam lepše delouser posted image danes sva itak pustili atiju avto, ker ni bilo nič dorečeno.

naša noč je bila grozna. mislim, da je bila tretja zapovrstjo, ko smo ob pol polnoči štartali z jokom, ki se je ponavljal vsako urouser posted image in ni pomagalo nič, razen joškeuser posted image groza. mati napol mrtva, zoja pa čisto vesela. pojma nimam zakaj zdaj to počne in če se bo samo nehalo ali bo treba posredovatuser posted image

jaz sem imela namen zojo danes peljat k zdravniku zaradi bruhanja, ker zelo zelo veliko bruha. tudi po 8x po obroku. non stop peremo in ni čudno, da se ne redi. zadnja 2 dni je metala ven vse, celo med kosilom celo kosilo in še skuto, ki jo je pojedla 2 uri prejuser posted image se mi je mešalo in sem iskala mnenja. no, včeraj je bruhala 2x. pa še to tako kot user posted image pač bruhajo. očitno ji je bilo treba samo zagrozit z zdravnikomuser posted image zdaj bom počakala, če bo boljeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17112
21.5.2007 9:15:58   
moci
spet se sama s seboj pogovarjam. hmmm grem za nazaj pokomentirat, potem se pa malo pripravit. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17113
21.5.2007 9:22:50   
moci
anč, a si že naštudirana? user posted image

kdaj bomo zdaj imele študijsko srečanje? predlagam prvo ob zbiljskem jezeruuser posted image

altati,
kako ste, se tia dobro počuti?

beki, bomo tudi mi poskusili kašico za po 6. mesecu, samo da tole pojemo. me res zanima, če bo delovalouser posted image

lu, upam, da sta tvoja sončka že zdrava

muki, ti me vedno nasmeješ. komaj čakam, da greva na dejt user posted image sem mojemu rekla, da mu res ni treba zraven, da gre lahko tačas kam po svoje, pa pravi, da ne želi nikamor po svojeuser posted image
pa res je tooook lepo, da ima neža tako rada ivouser posted image upam, da bo tudi pri nas tako. kdaj moram naslednjega potem planirat?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

muki, a ste se danes po Tivoliju potikali, sem slišala, kako en moški v grmovju kliče muki, mukiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17114
21.5.2007 9:31:08   
moci
sem prekmalu pošlji kliknilauser posted image

pikabu, dobodošla nazajuser posted image

piškot, a vi pa že alergijeuser posted image ne ga srat

beki, dobodošli v klubuuser posted image

mis, dobodošlauser posted image ste se spočili? uživali?

maxica, mi smo tud jedliuser posted image pri tašči

frrrr, joj, kok ste uživali user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

novo stran še odprem, pol pa grem perilo obesit user posted image

l

tole sem pogrešalauser posted image

amenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17115
21.5.2007 9:32:30   
piskot
jutro.

tako, mi imamo menda 6 otrosko. najprej vrocina 3 dni, en dan nic, vceraj pa fleki. menda imate nekatere ze izkusnje s tem.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17116
21.5.2007 9:33:18   
Lu
nanica in Blaž čestitke za 7 mesecev

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17117
21.5.2007 9:35:00   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz pa čakam na Evik, da da žegn.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17118
21.5.2007 9:36:48   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ok, pa jutri brdo. meni je še bolj prav. danes imam tremo, sem itak nepripravljena za zagovor. kaj čem. ne da se mi. imam lepše delouser posted image danes sva itak pustili atiju avto, ker ni bilo nič dorečeno.

za brdo bi rabila navodila

naša noč je bila grozna. mislim, da je bila tretja zapovrstjo, ko smo ob pol polnoči štartali z jokom, ki se je ponavljal vsako urouser posted image in ni pomagalo nič, razen joškeuser posted image groza. mati napol mrtva, zoja pa čisto vesela. pojma nimam zakaj zdaj to počne in če se bo samo nehalo ali bo treba posredovatuser posted image

pri nas isto to noč. Skoz vstajanje in dojenje.user posted image

jaz sem imela namen zojo danes peljat k zdravniku zaradi bruhanja, ker zelo zelo veliko bruha. tudi po 8x po obroku. non stop peremo in ni čudno, da se ne redi. zadnja 2 dni je metala ven vse, celo med kosilom celo kosilo in še skuto, ki jo je pojedla 2 uri prejuser posted image se mi je mešalo in sem iskala mnenja. no, včeraj je bruhala 2x. pa še to tako kot user posted image pač bruhajo. očitno ji je bilo treba samo zagrozit z zdravnikomuser posted image zdaj bom počakala, če bo boljeuser posted image
jaz ne bi čakala. Saj te nič ne košta.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17119
21.5.2007 9:42:43   
piskot
nanica, lu, moci sori k tole za brdo mal spricam.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17120
21.5.2007 9:45:20   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nanica, lu, moci sori k tole za brdo mal spricam.

Koliko časa morate pa biti notri? Meni je ta bolezen še neznana.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17121
21.5.2007 9:46:34   
Lu
Še nekaj me zanima. Mal sem trot za te zadeve user posted image

Kako daš te prelepe slikice v odgovor. Imam jih na tej strani http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm pa jih ne znam vnesti.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17122
21.5.2007 9:51:25   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Še nekaj me zanima. Mal sem trot za te zadeve user posted image

Kako daš te prelepe slikice v odgovor. Imam jih na tej strani http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm pa jih ne znam vnesti.user posted image user posted image user posted image

z miško primeš slikico in jo neseš v sporočilo, ko se sporočilo odpre, jo samo spustiš. a sem to čudno povedalauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17123
21.5.2007 9:52:35   
moci
no, zdaj greva pa midve izredno v btcuser posted image ati gre tja in greva zraven kupit 2 darili, da ne bova še 1x brez veze hodili, ker imamo ta teden noro.
slučajno katero kaj tja zanese?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17124
21.5.2007 9:56:38   
piskot
lu saj ne bova notri, samo ta teden imamo malo bolj pestro, ker moram jaz nekaj za sluzbo narest do prvega. pa greva dewat :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  683 684 [685] 686 687   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  683 684 [685] 686 687   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.