rumba
|
Pozdravček! Zdaj sem se pa napokala, da bom kar počila. Z sva se cartala v Cubo-tu, oziroma sva cartala najina želodčka : juha, predjed, glavna jed in sladica. BUM! Izgleda, da sem prišla v obdobje, ko bi lahko celega vola pojedla. Pa vsega se mi lušta. Madonca so lahko gostinjci veseli takoh gostov . Tudi meni težijo, da imam ful velik trebuh (še vedno 100cm), pa da je tak, ko so ga imele one, ko so šle rodit, pa bla-bla-bla... Ja, po moje so vse pozabile, kak trebuh so imele, pa zato sedaj tako govorijo. Pa saj sploh ni važno, zato se nič sekirati, važno da so ok. Corfu, bomo držale pesti. Opomni nas! Občudujem vse, ki imate še voljo študirati te zadnje tedne . Siskamiska, veš, ta telovadba ni ravno ta prava telovadba, so bolj raztezne vaje, pa proti boleči hrbtenici, pa krčem v mečih in na bazi sproščanja, tako da ni nič hudega. Pa s keglovimi vajami sem začela (pozno, a nikoli prepozno ). anja7, test delajo na polikliniki v pritličju. Pri glavnem vhodu greš desno in takoj spet desno. Pridi na tešče. kety99, za konec službe in zaslužen dopust!!! Pa naj se uživancija začne! *maja, ti spet po štacunah? A si kaj pametnega našla? Jaz grem, da bi kupila kaj za , pa potem domov privlečem samo za Hano in Aneja. Če bi vedela, katerega spola je , bi pa 100% noro zapravljala. E, pa sem našla še eno prednost, da ne vem! Joj, corfu se spomnim moje prejšnje . Doma smo že imeli fanta, pričakovala sem punco, pa kar nisem mogla verjeti in si nisem upala nič konkretnega kupiti. Ko so mi proti koncu že ta stotič potrdili, da je pupa, pa sem izropala trgovine. KAKO JE PASALO! Sploh, ker si dosedaj kupovala vse fantovsko, te cunjce za pupe kar posesajo vase, kaj? Če je pa vse tako cortkano. No, šibam v vrtec po mularijo! Čao!
|