|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.5.2007 15:06:05   
Anja O.
Anja7 ni nujno da imaš sladkor če so kile šle preveč gor. V mojem primeru je bilo enako. Najprej sem delalal 50 g test pač ker to delajo baje vsem. Pa mi ni nič pokazalo, čez en mesec pa sem imela ponovno pregled in ker sem se do takrat (do sedmega meseca) zredila že 25 kg mi je moj g. rekel da kljub temu da imam user posted image user posted image  sem dobila preveč kg in da morem še na 100 g test glukoze. In pol sem še to mogla nardit pa spet ni nič pokazal, peč zredila sem se toliko ker sem veliko jedla. Ne sekiraj se če se dobro počutiš. So se mi pa kg sedaj skoraj čisto ustavili. Sedaj sem v 33 tednu in imam 26 kg več kot prej. V enem mesecu sem dobila komaj en kg, pa ti povem da ne jem  nič manj kot prej, ampak verjetno sedaj pojeta večuser posted image user posted image  in se ne prime na mene toliko.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
17.5.2007 15:13:58   
rumba
Pozdravček!
Zdaj sem se pa napokala, da bom kar počila. Z user posted image  sva se cartala v Cubo-tu, oziroma sva cartala najina želodčkauser posted image : juha, predjed, glavna jed in sladica. BUM! Izgleda, da sem prišla v obdobje, ko bi lahko celega vola pojedla. Pa vsega se mi lušta. Madonca so lahko gostinjci veseli takoh gostovuser posted image .

Tudi meni težijo, da imam ful velik trebuhuser posted image  (še vedno 100cm), pa da je tak, ko so ga imele one, ko so šle rodit, pa bla-bla-bla... Ja, po moje so vse pozabile, kak trebuh so imele, pa zato sedaj tako govorijo. Pa saj sploh ni važno, zato se nič sekirati, važno da so user posted image  ok.user posted image
Corfu, bomo držale pesti. Opomni nas!user posted image  Občudujem vse, ki imate še voljo študirati te zadnje tedneuser posted image .
Siskamiska, veš, ta telovadba ni ravno ta prava telovadba, so bolj raztezne vaje, pa proti boleči hrbtenici, pa krčem v mečih in na bazi sproščanja, tako da ni nič hudega.user posted image  Pa s keglovimi vajami sem začela (pozno, a nikoli prepoznouser posted image ).
anja7, test delajo na polikliniki v pritličju. Pri glavnem vhodu greš desno in takoj spet desno. Pridi na tešče.
kety99, user posted image  za konec službe in zaslužen dopust!!! Pa naj se uživancija začne!user posted image
*maja, ti spet po štacunah? user posted image user posted image  A si kaj pametnega našla? Jaz grem, da bi kupila kaj za user posted image , pa potem domov privlečem samo za Hano in Aneja. Če bi vedela, katerega spola je user posted image , bi pa 100% noro zapravljala. E, pa sem našla še eno prednost, da ne vem!user posted image user posted image
Joj, corfu se spomnim moje prejšnje user posted image . Doma smo že imeli fanta, pričakovala sem punco, pa kar nisem mogla verjeti in si nisem upala nič konkretnega kupiti. Ko so mi proti koncu že ta stotič potrdili, da je pupa, pa sem izropala trgovine. KAKO JE PASALO!user posted image  Sploh, ker si dosedaj kupovala vse fantovsko, te cunjce za pupe kar posesajo vase, kaj? Če je pa vse tako cortkano.user posted image

No, šibam v vrtec po mularijo!
Čao!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
17.5.2007 15:25:57   
Anja O.
Siskamiska koliko imaš obseg trebuha. Jst ga ima 120

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
17.5.2007 15:53:53   
siskamiska
Anja O obseg imam 112 cm. Verjetno bo še malo narasteluser posted image , samo upam da ne preveč. Jaz sem bila prej zelo ozka v pasu, tako da sem sedaj že lušten knedelček user posted image user posted image .

Punce kaj boste pa danes kuhale? Jaz sem se odločila za mehiško in sicer fajitas. user posted image user posted image user posted image
Moram si dat duška z pekočo hrano, ker jo potem nekaj časa verjetno ne bom smela.

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
17.5.2007 15:59:09   
anja7
Punce hvala za tolažbo in informacije. Sej vem, da ni nujno, da je povišan sladkor. Edin kar mi je blo v zadnjem času čudn je to, da res nisem velik jedla. Pa glede na to, da sem v 34. tednu in da naj bi imela skrčen želodec (zaradi otročka), sem se v treh tednih zredila za 3 kg.Ampak jaz še vedno upam, da je to od tega, ker velik jem, pa od tega ker sem čist sporščena,... Bomo vidl v ponedeljek k grem na ta test. Glede trebuščka pa tko. jaz imam obseg 102 cm. Pa ve?

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
17.5.2007 20:00:36   
arijana..
Anja7 na tvojem mestu se nebi preveč obremenjevala. Moj primer je tak, da sem se v prvi nosečnosti zredila za več kot 25 kg in šla rodit s 109 cm obsega. redila sem se preprosto zato, ker sem jedla vse, kar mi je prijalo. Tamala se je rodila težka 3200g. Meni je po porodu ostalo  še 12 kg, od tega jih je 8 šlo v času porodniške stran. 4 pa so ostali.  Zdaj, ko sem v 32. tednu imam +9- 10kg, obseg pa 108 cm, vendar pa tokrat vse nosim spredaj in od vseh poslušam, da zdaj bo pa že zelo zelo kmalu.
Na srečo se ne sekiram in si mislim svoje. Pa še to po primerjanju rezultatov UZ obeh otročkov v 30 tednu, je ta minimalno lažji ter manjši.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
17.5.2007 20:37:56   
*maja
Uf današnji dan... smo cel popoldan letali, da imam tokrat prvič v tej nosečnosti tak občutek kot da bom šla lih zdej rodit. user posted image  mi tako dol pritiska, da imam občutek kot da imam skalo v trebuhu. Mislim da je bilo dosti heca in bo treba malo bolj počivati, ker drugače bo kriza.

Nič najbolje da grem v horizontalo user posted image .

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
17.5.2007 20:53:06   
Nisaa
oj!
Kako ste kajuser posted image

Rumba ja nej  bi mi prj sprožil porod zarad mojga pritiska ker je previsok tko je blo že v prvi nosečnosti.
simi27 jst mam košek za prve pol leta za user posted image ,pol bomo pa tud kupil posteljco 140X70 da se lohk predela v maldinsko  ti dlje časa služi res pa da je tud dražja,tud Maj ma zdej tako.
kapica ja res je bolj težak  je od kolegice ki je v 32 tednu zdej težak 1770 tko da čist odvisno  sicer pa če bi  bla do konca nosečka bi bil vrjetno 4 kilski sam kako bi pol jst hodila  pomoje bi bla boga med nogamiuser posted image je Maj mel 3040 pa je bil 30 dni prezgodaj rojen.
Kaj pa cunce pa to a maste že kej naštimane  jst še nič vrjetno bom čakala do zadnjega sploh zdej ko spet lepo vreme napovedujejo in nas spet nebo nič doma...

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
17.5.2007 21:16:37   
kapica
O Siskamiska, hvala za info. To pomeni da bo naslednji teden, ko bo 31.ti teden dopolnjen, osmi mesecuser posted image . Vaauu, neverjetno, kako gre hitro.
Nisaa, vidim da bosta imela tvoja soncka malo razlike med sabo. A je bilo to nacrtovano, ali bolj " po nesreci"? Jaz bi tudi rada imela blizu skupaj, pa ne vem kako bo. Cotic se nisem dosti kupila, par bodijev, drugace se tudi kr cakam.
Joj, jaz bi tudi kr naprej nekaj jedla, cetudi nisem lacna, samo luste imam. Meni so se tudi kile malo ustavile oz. upocasnile, zaenkrat plus 11. Ampak ce bo slo z hrano tako naprej, bojo sle tudi kile naprejuser posted image .
Sem vas hotla se nekaj vprasat, pa mi je sedaj iz glave padlouser posted image , pa se nisem hotela zlagatuser posted image .
Aja, a imate kdaj tako cuden obcutek v pljucih oz. prsih, kot en krc? recimo da bi mogle pojest eno tableto in se vam zatakne v grlu, potem  ko gre pa naprej pa fejst boli. No nekako priblizno tako. A poznate kaj takega? Mene to kr precej prijema, pa si ne znam pomagatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.5.2007 7:00:31   
Afnica
Dobro jutro!!!

Evo mene. Tokrat v ednini po dolgem času!! Sploh ne vem kje naj začnem.

No, najprej hvala vsem za čestitke, za spodbudne smse, lepe misli itd.

Jaz sem prišla včeraj domov. Lan in Lana sta pa še seveda v bolnici. Morata še precej zrasti.

Zvesta...jaz sem pozabla, da sem po porodu podpisala, da lahko objavijo v Večeru. A imaš ta izvod še mogoče doma??? Kateri dan je bilo objavljeno?? Ker jaz bi si ga zeeeelooo želela imet.

Zakaj sem šla v bolnico tako veste. Beljakovine v urino in vso tisto neskončno zatkanje. Prvič so mi namerili visok pritisk v sprejemni sobi. user posted image  Še isti večer sem dobila injekcijo za razvoj plučk, pa potem še na 2x na 8 ur po eno. Zatekala sem vsak dan bolj in šla iz dneva v dan tudi po 1-2 kg gor. Zbijali so mi pritisk, ki je najvišji znašal 173/109. user posted image  Kakšna sem bila, ne znam opisat. Kolen skorajda nisem mogla skrčit. Sploh ponoči. Poslali so mi fizioterapevtko, ampak nisva rešile ničesar. Zdravnica je rekla, da je z malima vse super (ocenjena teža 1100 Lana, 1400 Lan), da bi bilo škoda, da se rodita, ker sta navajena na idealno življenje. Da bi morda bilo mogoče boljše, da bi bile že malo prej prilagojena slabšim razmeram in da porod potem ne bi bil takšen šok. No, zdravniki so želeli, da bi jaz kljub svojemu stanju zdržala vsak do 32. tedna, potem bi, če bi bila jaz preveč ogorožena, sprožili porod. No, začelo se je pa z odtekom vode 13.5. kr po polnoči.

*bom kr poslala, ker imam res cel roman za napisat. :)

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
18.5.2007 7:14:21   
corfu
AFNICA, dobrodošla med nami? Kako se počutiš, kako sta mala škratka....čestitke še enkrat!!!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
18.5.2007 7:14:43   
Afnica
No, potem pa takoj v porodno, kjer me je čakal BABIČAR. user posted image user posted image   Popadkov ni blo. Odprta 0 cm. Čez eno uro so se začeli popadki. Takoj na 5 minut. Sem z mobijem štopala. user posted image  Takrat mi je končno dovolil poklicat dragega, da pride. Ob 3:15 pride moj dragi. Odprta 2, nato 3, 5, 8 cm. Ob 4:31 rodim Lana, 4:34 Lano. Ob pomoči dveh pametnih moških. user posted image  Tudi zdravnik je bil moški. user posted image  Vse se je odvijalo zelo hitro. Daljši opis pa kdaj drugič.

Kot je že zvesta napisala, Lana 1140g, prava borka. Resno. Celo bolj kot Lan (1750g). Oba sta sama zadihala in zajokala takoj, ko sta prišla ven. Po 30ih urah so ju priklopili na respirator, da jima pomaga dihat, ker sta se mučila in da sta si prihranila energijo za druge stvari. Lano so pustili, da diha sama že v sredo, Lana pa včeraj. Torej oba sedaj dihata sama. Oba sta tudi malo zlatenična. Lana ima leno prebavo, Lan pa je imel neko manjšo krvavitev. Včeraj je UZ pokazal, da je majhna in da se ne širi. Oba pa sta dobila tudi neko infekcijo (najbrž se je zaradi tega tako na hitro začel in končal porod) in sta na antibiotikih. Drugače sta pa stabilna in se držita. Upam, da prideta kmalu domov.

Freycha...hvala, da si obveščala julijke o mojem stanju. Žal mi je pa, da se nisva videle. Ampak enostavno nisem bila sposobna. Upam, da razumeš. Na obiske mi je hodil edino dragi, ker sva jih preživela z malima. Me pa zdej tako vsak dan Lan in Lana pričakujeta v MB, tako da se bova še dogovorile.

No, to bi bilo na kratko user posted image  to. Sem pa sigurno še kaj pomembnega pozabila.

Aja, vaga je včeraj pokazala kar 19, 4 kg manj kot na dan poroda.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
18.5.2007 7:17:49   
corfu
Rumba in maja, a je imela katera od vaju prvega otroka doma, ko ste rodile drugega? Imam občutek, da bo našo varuško izdalo zdravje in bo moral biti tamal doma od 1.8.-30.08  s 1.9. je pa tako sprejet v vrtec. No dajte me malo potolažit, saj si sama kar ne predstavljam 14 dni po porodu in neprespanih nočeh se ukvarjat še z 2,5 letnikom.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
18.5.2007 7:21:22   
corfu
Afnica, a ju boš dojila, ena moja znanka je tudi prečasno rodila, pa je hodila v Lj in hčerko dojila, no mogoče sta tvoja res premajhna, al kako ju hranijo? Super za kilogrameuser posted image , me ostale jih še pridno nabiramouser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.5.2007 7:29:04   
simi27
Afnica, še enkrat čestitke in upam, da bosta Lan in Lana čimprej pri vaju doma. Glavno, da se vsi dobro počutite.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.5.2007 7:30:39   
Afnica
Corfu..., hranijo ju po cevki  z mlekom, ki si ga brizgam. Lani že z dudico trenirajo sesalni refleks. Včeraj so mi rekli naj prinesem dudico za oba. Zdravnik je rekel, da imata dudico zato, ker mene ne morejo dat v inkubator. user posted image

Aja, še nekaj o zatekanju. Sedaj sem v tisti fazi kot ve, zatekam še precej (v gležnje), ampak počitek pomaga. Kar je olajšanje.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.5.2007 8:24:04   
Freycha
Afnica -  super, da si se javila user posted image user posted image  Smo že res komaj čakali kake novice od tebe (no, vsaj jaz user posted image ). Čeprav sta še v bolnici, sem vesela, da je z njima v osnovi vse ok in da lepo napredujeta in da sta taka korenjaka, kot si napisala user posted image user posted image  Vsekakor nam boš morala poročati sproti, kaj se z njima dogaja - to ti ne uide user posted image

Ehhh, seveda da razumem, kaj ne bi razumela!! Hvala bogu....
Sicer pa, kaj ne bi razumela, jaz imam tudi željo, da bi tiste dni v porodnišnici videla le mojega partnerja, ampak ne vem, kako bodo starši to razumeli....user posted image

No, jaz sem pa danes prav prijetno zmatrana. Včeraj sem čez dopoldne pospravljala in kuhala, potem sem imela uro nemščine, potem sta pa prišla Zvesta in njen dragi, smo pojedli in šli na bazen. Jaz sem se fuuulll naplavala in sem spala ko angelček. Danes pa prav čutim v nogah manjšo utrujenost, ampak je prijetna.  Joj, zunaj pa tak lep sonček.... imam občutek, da jo bom mahnila proti mestu, moj dragi se bo itak danes z motorjem naokoli vozil....user posted image

Sicer pa kar se kilaže tiče. Baje nekje od 29. tedna pa do 34.  nosečke blazno dobivajo na teži. Najbolj v celi nosečnosti, saj se takrat tudi naši sončki najbolj redijo. Zato se ne preveč sekirati, če ste v 3. tednih dobile 3 kile....... sej bomo po porodu vse dol zmetale!!

< Sporočilo je popravil Freycha -- 18.5.2007 8:25:40 >

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.5.2007 8:36:40   
anja7
Afnica, še enkrat čestitke za tvoja mala sončka. Držim pesti, da bosta čimhitreje napredovala in da čimprej prideta domov. Pošiljam vam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
18.5.2007 8:37:47   
GabiW
Draga naša prva julijska dvojna mamica user posted image  

Iskrene čestitke še enkrat. Čudovito si se odrezala. Želim vam vsem trem največ zdravja, vse ostalo pa tako samo od sebe pride.

Lep dan.

papa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.5.2007 8:43:26   
Anonimen
Joj, Afnica... Kako sme vesela, da je z vsemi tremi vse v redu. In tudi škratka bosta hitro nadoknadila vse kar morata.

Hmmm... V večeru je bilo objavljeno v torek, če ga pa še imam doma, ti ga pa seveda lahko pošljem. Bom preverila in ti sporočim. Velja?

Zdaj boš pa rabila dosti moči, da se boš vsak dan vozila v Mb k bebicam. A ti niso ponudili, da bi kar na oddelku ostala pa hodila k njima?

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.5.2007 8:56:52   
corfu
Rumba tudi meni se zdi, da bom v torek, če mi še enkrat potrdi, da bomo dobili punčko izropala trgovine, imam že vse ogledanouser posted image  Glede obsega trebuha sem še vedno na 97user posted image , zredila pa sem se do včeraj natanko 8 kg. Saj se niti nimam časa zredit, sem skoz v nekem gibanjuuser posted image , izpiti, šola, popoldne živahen 2-letnik, pa mož seveda, sicer malo manj živahen, pa vseeno bolj zahteven he-heuser posted image  hecam se! Skrbi me edino celulituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.5.2007 9:00:04   
rumba
Pozdravček!
Ooo, Afnica, user posted image user posted image user posted image ! Super, da si se lahko javila! Čestitke, da štručki lepo napredujeta! kako lepo te je prebrati!
Corfu, jaz sem Aneja po nasvetu vzojiteljice za tri tedne vzela iz vrtca, da je bil z nami doma. Ona nama je svetovala, da je za starejšega otroka manjši šok, da je prišel dojenček, če je tudi on lahko ves čas zraven. Je manj verjetnosti, da bi se čutil odrinjenega. Anej sicer že po naravi ni ljubosumen, niti ni bil nikoli pretirano navezan name, tako da ni bilo niti najmanjšega problema. Tudi, ko smo ostali sami doma (mož ni mogel koristiti očetovskega, le par dni je bil doma). Navdušeno mi je pomagal pri previjanju, mi prištimal pleničke, pa body... Ko sem dojila, je sedel z nama, pa sva prebrala kako pravljico. Sicer pa sem Hano, za razliko od Aneja, vedno takoj odložila v košek, da sem imela proste roke zanj. Ona se je takoj navadila. Ja, usoda drugorojencauser posted image . Če bi ravnala isto kot pri Aneju, si res ne predstavljam, kako bi sami.
Tudi jaz sedaj ne vem, kako narediti z obema. Imeti oba doma? Verjetno. A Hana je čisto druga. Je ljubosumna (me je že ornk strah), se vidi, ko se Anej igra s kom drugim in ne z njouser posted image . No, upam, da bo dojenček potrpežljiv. Bo moral biti.user posted image
Sicer pa bo dojenček obema prinesel darilo iz porodnišnice. Tako je bilo že prvič in Anej še vedno s ponosom pove, kaj mu je Hana prinesla. Izbrala bova nekaj, s čimer se lahko za dlje časa zamotita.user posted image

V soboto gremo na žurko, ker je diplomirala moja sestrična. Jaz bom pa danes s tem, kaj naj ji kupim za darilouser posted image . Imate kak predlog????

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.5.2007 9:08:54   
*maja
Afnica še enkrat čestitke za mala škrata. Lepo je slišat da jima gre tako dobro.

Corfu jaz sem imela doma oba mulčka, ko se nam je rodila ta tretja in to celo poletje (starejša je ravno menjala vrtec, mlajši pa je začel hoditi šele septembra), rojena pa je sredi junija. Da te potolažim, sploh ni bilo nobenega problema, nam je bilo prav luštno.

Jaz sem pa danes čisto sesuta. Ponoči nisem skorajda nič spala, me je takom atral želodec, da sem imela prav krče user posted image . Še sedaj zjutraj nisem čisto OK. Sploh ne vem kaj me matra. Sem komaj čakala da pride jutro. Še dobro da se je vsaj vreme popravilo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.5.2007 9:12:11   
*maja
O Rumba vi ste pa imeli isto taktiko z igračami kot mi... jo bomo sedaj spet ponovili user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.5.2007 9:16:00   
Nisaa
O jutro!!

kako ste?? Vidm da je afnica že doma ja ni lepšga kot brat kako si postala mamica user posted image .

kapica-ja mojdeva bosta mela 11 mescev razlike ,če je blo načrtovano alpa ne hmm je blo sam ne tko hitr  sicer smo prvega delal 6 let kdo si je pa pol mislu da bo drugi že takoj mesec po poroduuser posted image tko da zdej mi je ql sam pol za tretjega pa rabim mal pavze da se mal skuliram...
mene nič ne prijema v pljučih  men sam kosti preskakujejo tko da sej vsaka ma nekej ane...

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.