|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.5.2007 12:34:49   
baja*
Hojla babike!

Po par dneh pavze od RR se vam zopet oglašam. In kaj zvem - AFNICA JE RODILA? Uau, ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image  Kaj vse jaz zamujam... Njej, Lani in Lanu, pa tudi novopečenemu očku želim vse najlepše!user posted image

Jaz sem se pa te dni totalno namatrala. Dobila sem "šiht" za par dni in sem mogla ptretipkati 160 strani dolgo skripto. CELE dneve (dobesedno - še skuhal je dragi) sem presedela za računalnikomuser posted image . Lahko si predstvaljate kako je delalo z mano... Definitivno lahko potrdim, da sedenje NI počitek!!! Groza, zadnji dan sem se že jokala zraven. Ful otečene noge, križ bolel kot user posted image , bolela rit, roke, prsti, pa ponoči sem že sanjala, da tipkam... No, sem pa fajn zaslužla 400€ in bom za ta dnar kupla kamero, da bom lahko snemala dogodivščine in vragolije našega user posted image . Zdaj pa bežim vstran od računalnika, ker se mi je totalno zasraluser posted image user posted image . Naslednje dni samo počivam in se maximalno razvajam....user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.5.2007 12:36:24   
corfu
Pozdravljene! Jaz sem na CSD-ju že vse zrihtalauser posted image

Potrebovala sem fotokopijo davčne, osebne, trr-ja, potrdilo o PDP in to je to. Glede pordniške pa še potrdilo iz evidence ZZZS-ja, pač da sem redno zaposlena in imam zavarovanje urejeno.

Jutri imam pregled, tako, da javim kaj sem zvedela.
Treme ali pa nekega straha nimam, bolj me je strah, da bom prej rodila, kot šolo naredilauser posted image . Rodit pa tko treba, notr ni še noben ostaluser posted image , no včasih pa me čisto malo stisneuser posted image .

punce lepo se imejte!!!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.5.2007 13:02:24   
Anonimen
Hejla...

Danes je en težek dan. Se mi kar leži. Ampak se ne dam. Šla sem na ZZZS po potrdilo za porodniško, pa večino papirjev sem izpolnila. Pa racmanke sem naročila. Jupi... Čez kakšen teden bodo že tukaj. :) Pa g. Irena je res prijazna. Vse sva se pomenile.

Zdaj imam pa veliko težavo. KAJ NAJ SKUHAM? Hitro predloge, punce, hitro....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.5.2007 13:02:35   
rumba
Aaaaaaa, siskamiska, ful sem vesela zate!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa se je le dobro izteklo. user posted image user posted image  sta pa res že velika. Super!
Jaz se še kar prekladam po stanovanju gor in dol in še vedno se mi nič na ljubiuser posted image . Malo sem oddremala, zdaj bom pa še nekaj pojedla, pol pa verjetno spet lenarila. Fajn vam, ko si že vse rihtate papirje na CSD, jaz bom še čakala na potrdilo o pdp. Ga verjetno dobim na naslednjem pregledu, ki bo šele 1.6..

Kaj ste se pa odločile o paketih? Katerega boste vzele ali boste raje vzele denar?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
16.5.2007 13:04:45   
rumba
zvesta, meni se ni dalo kaj prida kuhati, tako da bo kar ena na hitro krompirjeva juhca, pa puranji zrezek s pečenimi bučkami, pa kruh. Fertik v manj kot pol ure.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
16.5.2007 13:07:20   
Anonimen
Rumba, midva sva vzela denar.

Hvala za predlog. Sem že razmišljala o krompirjevi juhici, pa bi mogla po kruh. Trenutno ne morem.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
16.5.2007 13:19:12   
*maja
Siskamiska user posted image  za mala razgrajača, no vidiš pa se bo vendarle izteklo kot je treba user posted image . Gremo na kofetka še v teh treh tednih user posted image .

Rumba midva sva vzela kar denar namesto paketa, sem ravno včeraj dobila odločbo user posted image , končno so nekje hitri s papirologijo.

Evo jaz sem pa že naspidirana...čeprav sem bila zjutraj čisto brez energije in volje je sedaj že 100 % bolje. Sem šla malo zapravljat user posted image  in me je čudežno spravilo v dobro voljo. Seveda spet nisem kupila nič zase, ampak vse samo za našo mularijo. Pa kaj češ, če je pa vse tako luštno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
16.5.2007 13:28:34   
Freycha
Danes bomo pri nas jedli stročji fižol v omaki, naravni puranji zrezek in kolebam med rižem z grahom ali krompirjem pečenim v pečici. Sicer bi raje izbrala krompir, ampak tega jeva vsakič, ko se spravim kuhat (ker sem nora na mladi krompir v pečici), pa bi raje riž, pa ne vem, če gre to sploh zraven....... Kaj ve menite?

Joj, očitno moram to od ZZZS-ja res pridobiti. Samo ne vem, zakaj mi una kokoš na CSD-ju tega ni povedala? Sovražim uslužbence v javni upravi, ki mislijo, da so bogovi in da lahko ljudi pošiljajo sem ter tja kakor se jim zazdi....

Midva sva se tudi kar za denar odločila. Lahko vsaj sama izbiram, kaj bom s tem denarjem......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
16.5.2007 13:32:24   
Anonimen
Freycha.... Kako se nisme spomnila... Riž.... Kuham puranje popečene rezance s curry rižem...

Mmmmm... Lačna...

Aja, Freycha, če boš mela čas.... Bi bla vesela, če mi lahko na MŠ prineseš tistega obljubljenega Hausa? Prosim, če se ti da....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
16.5.2007 13:33:53   
Freycha
joj, sem pa že čisto pozabila nanj..... je bilo toliko drugih zadev pomembnih hehhee.... bom dragiju rekla, naj najde in bova prinesla.

BTW daj mi ti pomagaj - gre riž k stročjemu fižolu v omaki in puranjim zrezkom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.5.2007 13:38:22   
Anonimen
Meni riž paše čisto povsod zraven...

Pa ne delaj mi lušt s stročjim fižolom, ko ga jaz ne smem!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
16.5.2007 13:59:51   
tani33
Mi smo pred kratkim dobili pri sorodnikih k stročjemu fižolu v omaki polento, je kr pasalo tako da tudi v riž ne dvomim.

Tudi jaz sem danes odnesla vse obrazce , ki sem jih dvignila že pred prazniki na CSD.Dva  so mi mogli izpolnit na firmi ostale pa sama. Kopirat mi ni bilo potrebno nič samo vpisala sem davče in TRR. Kot so mi povedali , sledi odločba okoli 15.6. pa nakazilo.Dobila pa sem še obrazce za očetovski dopust, ki jih izponijo na user posted image firmi in jih prinese pred začetkom koriščenja le tega oz. drugi-tretji dan ko ga začne koristit.
Kar se paketa tiče sva se tudi midva odločila za denar, ker nekaj stvari že imamo ostalo pa bomo dokopili po svojem okusu.

Dober tek vsem ,ki ste pri kosilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
16.5.2007 14:38:47   
siskamiska
Hvala punce vsem ki ste vesele zame in za najina razgrajača. user posted image user posted image

Zvesta, valda da gre riž povsod zraven. Jaz sem tudi nora na curry, ga dam še v kruhove cmoke user posted image . Zakaj pa ne smeš jesti stričjega fižola?
Ga. Irena je pa res prijazna a ne?! Takih je zelo malo.

Rumba, midva sva se tudi odločila da vzameva denar, ker ostalo že vse imam. Velik stvari sva dobila, nekaj sposodila, malo dokupila in je spalnica taka kot skladišče user posted image .

Maja* je zelo lepo prebrat da si že naspidirana. Si te nekak sploh ne predstavljam kako se vlačiš okrog ker se mi zdi da si zelo energična oseba. user posted image

Freycha jaz sem bila danes tudi na CDS-ju in je bila gospa zelo prijazna, nič mi ni pa omenila da rabim kaj od ZZZS-ja. To je pomoje čist odvisno od občine.

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
16.5.2007 15:43:17   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 59 user posted image , od tega 2 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 11 user posted image  in 16 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image  

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
16.5.2007 15:52:26   
Jelenche
no se vam še jaz a hitro oglasim

ste mi včeri naredile lušte s čufti ... tko da sem danes delala čufte in kuhove cmoke pa še cmoke z  marmelado,... tko da danes smo v cmokih user posted image  ... no zdaj sem pa zmatrana

siskamiska pa super,.. sta res že velika,.. še posebej ker sta dva. Kaj pa ti je G rekla na tvojo dogodivščino v nedeljo? Si ji sploh povedal? user posted image
rumba,.. ja neki me je zvil,.. pa ne vem zakaj, .. po moje da sem res malo pretiravala s hojo ta dan .. pa se mi je poznalo. Ampak v avtu sem se še dobro počutila,.. veš da ne bi šla peš če ne bi mislila da sem ok. Tko da nič bit jezna name user posted image
Škoda da te jutri ne bo. No pa res drugič.
maja* kaj si pa men kupla? user posted image
freycha jaz mam tut naslednji četrtek še en UZ,.. super!
no zdaj grem pa jest moje cmookeeee

pa pa

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.5.2007 16:04:33   
siskamiska
Jelenche, seveda sem ji povedala, malo me je čudno gledala, potem me je pogledala in kaže da je vse ok. Je pa rekla da se mi to verjetno zato dogaja ker imata glavice zelo zelo nizko in me zato posledično tudi tako dol tišči.
Dala mi je še buskopan, ker mi noro boleče otrdeva trebuh in to je to.
Samo še 3 tedne moram zdržat, pol sem pa na konju ( al pa v porodnišnici) user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image user posted image  za cmoke in čufte, jaz moram tud enkrat v kratkem nardit čufte in jih dat v skrinjo da mi bo potem lažje. Bom mogla bit potem spidi kuharca. user posted image user posted image
A si našla kak fajn recept na kulinarični sloveniji?

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
16.5.2007 16:59:36   
kapica
Ola kuharceuser posted image !
Danes ste pa dobre, kar mecete ideje na planouser posted image . Jaz sem vceraj naredila krompirjevo juhico, za sladico puding z sladoledom, danes pa bom naredila filano papriko.
Siskamsika, res super za tvoja dva cmrljauser posted image user posted image , sta vsak posebej tezja kot moj malcek, pa sva enako nosecke. Zanimivo, a neuser posted image ? Saj tri tedne ne bi smel biti problem az tebe, ko pa tako rada pocivasuser posted image .

Jaz se grem sedaj malo kopat na bazen, hrbtenica me strasno boli, tako da se vsaj malo pretegnem. Vceraj smo se v materisnki soli razvajale, masirale druga drugo in telovadile. In vam povem da so me mislice tako bolele, da se vidi da so postale cisto ohlapne, ko zadnji mesec vec nic ne telovadimuser posted image . Tako da se bo treba po porodu res potrudit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.5.2007 20:17:09   
Jelenche
ja siskamiska, sem kar z kulinarične si prebrala ene par receptov in jih bom zdaj sprobala. Teli čufti pa kruhovi so bli pa res super!
Seveda da boš zdržala še 3 tedne! Sej prej te ne damo user posted image

kapica men se tud pozna da so mi trebušne nekam šle, ker  če se z rokami ne podprem, se spoloh ne morem dvignit več user posted image user posted image

bom po porodu pridno telovadila

moja prijateljica je danes rodila fantka težkega 4kg! Bila je 14  dni čez rok user posted image ! Sem prav jokala ko sem zvedela! user posted image

cmoka vsem

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.5.2007 21:53:43   
Jelenche
Spet jaz babe user posted image

zdej sem brala neke komentarje o moji novi G dr. Sketelj ... baje da je kar user posted image  .. matr babe pravjo da kr napizdeva ženske. če bo men kaj  zarad teže rekla .... jo bom kar zbombala user posted image  (če bom uspela odreagirat seveda)
No sploh ne vem zakaj sem brala te poste, ker bom zdaj samo živčna do pregleda. MATR! user posted image
No grem se špikat

pa pa

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
17.5.2007 8:24:08   
Anonimen
Dobro jutro!

Ta noč je bila tako FAjN za spanje. Nič se nisem zbujala, tudi za lulat ne, ne za obračat. NIČ.
Pa sanjala sem... Nore sanje. Več njih. Najbolj mi je ostalo v spominu, da sem kadila. Tako je pasalo. (Drugače ne kadim že od 2. letnika srednje šole, 13 let in mi nikoli ne zadiši.) Najbolj hecno je pa to, da sem se zjutraj zbudila z okusom cigareta v ustih. Zdaj pa rečte, če ne sanjam doživeto. user posted image

No, počasi bom mogla k sebi pridet, se najest, stuširat, pogledat kdaj imam busa in it v mesto... Upam, da ne bo prevelike gužve na Šentiljski....

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.5.2007 8:32:24   
Freycha
No, me veseli Zvesta, da si imela fine doživete sanje, jaz sem jih tudi imela, samo niso bile prijetne. Sanjala sem namreč, da me je moj dragi zapustil user posted image user posted image user posted image  Sem ga mogla takoj, ko sem se zbudila poklicati, da sem slišala, da je vse ok, pa da me je malo potolažil, ker sem bila čisto user posted image
Kake butaste sanjeuser posted image
Joj, včeraj sem si en gel v lase tlačila, danes me pa cela glava srbi.... si jo moram po hitrem postopku oprati.....

Danes se pa gremo kopat user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.5.2007 8:34:34   
Anonimen
Jaz pa glih tuhtam, kako bo zgledla danes vožnja z busom... 15 minut do mesta, pa 3 ure po Šentiljski?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.5.2007 8:50:52   
Anja O.
Freycha nore sanjeuser posted image . A veš kaj pravi moja staramama ko sem enkrat jst tudi to sanjala, da se vajina zveza še bolj utrjuje, tak da kljub temu da so sanje mučne, je pa pomen toliko boljšiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
17.5.2007 8:58:22   
Freycha
oooo Anja O. kako si me lepo potolažila. Čeprav bi kar verjela tvoji starimami, ker se mi zdi, da se imava iz dneva v dan bolj rada....user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo še kaj ljubezni za Dito ostalo hehehehe hecam se!!!!

Zvesta, predlagam, da si knjigo s sabo vzameš in lepo bereš in se ne obremenjuješ s tem, ker nima smisla.... je pač kaotična situacija v MB......

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.5.2007 9:07:21   
Anonimen
Ah, Freycha... Saj sam cajt me en skrbi. :) Bolj me skrbi na kerem ovinku me bo lulat. :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.