|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
15.5.2007 15:42:52   
sonchek

Mamuška user posted image user posted image user posted image ...sem vsakič vesela, ko slišim dobre rezultate....bravo!!!!

ZDAJ NAS JE PA ŽE  49-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja
user posted image user posted image  zirafa76,

4.11.07
user posted image  anonimna 7

5.11.07 
user posted image  nemrak, NS+AC user posted image   
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image   Bauka29,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

...punce, ne da se mi tok za nazaj brskat...dejte mi pomagat...te ki veste za spol...hvala

[/quote]

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.5.2007 16:21:20   
nicolina
Bravo mamuška user posted image user posted image user posted image , sem vesela zate...

Špelka, držimo pesti še zate, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.5.2007 18:07:39   
Anonimen
Mamuška - Tudi z moje strani čestitke ob uspešni NS.
Lp, Anonimna 7

(odgovor članu mamuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.5.2007 18:54:48   
murencek
Ja tud jst sm dobila 2kg gor. Zdej se že psihično pripravljam, da bom vsak teden dobila 0,5 kg gor oz. da bo boom v teži (menda je to naslednja faza).

Se opravičujem zaradi svojega vprašanja: V čem je razlika med NS (takrat ga tudi premerijo, pogledajo po dolgem in počez) in morfologijo?
Midva z G bova morfologijo delala naslednjič, pa se sprašujem, kaj je to in kolikokrat je potrebna?
Izkušene, dejte kej napisat o tem.
user posted image Lepo se imejte v tem osvežujočem vremenu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.5.2007 20:04:57   
mamuška
NS se lahko meri le določeno obdobje, se mi zdi med 12. in 14. tednom, če se ne motim. Gre samo za režo na zatilju, ki kasneje ni več vidna. To je še tako zgodnja faza, da se določenih organov še ne vidi dobro, lahko se le ugotovi, če so prisotni ali ne, ali pa še tega ne vedno. Morfologija pa je natančen pregled predvsem vseh notranjih organov in se izvaja okoli 20. tedna, če se dobro spomnim. Takrat so vsi organi že razviti in tudilo razviti ter vidni, da se jih lahko natančno preveri. Vidijo se npr. okvare na srcu, ledvičkah, mehurju, želodčku ipd in pri določenih se da otročku pomagat že pred rojstvom.  Ob NS se lahko izvaja tudi zgodnja morfologija, meni jo je npr. danes naredila zaradi vseh dejavnikov tveganja. Videla je želodček, mehur, pri ledvičkah samo pikice, se še ne da točno določit in preverit, natanko se jih vidi okoli 16. tedna. kolikor je meni znano izpred 5 let, je mrofologija samo ena, okoli 20. tedna, če je z otročkom vse OK. Če kaj ne vidijo ali je sum na kako okvaro, pa pregled ponavljajo. 

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.5.2007 20:17:20   
Laubica
Mamuška me zapušča spomin zato mi pomagaj -na kakšno moje poročilo čakaš?Če misliš za četverni test ga imam komaj 28.5. tako da bomo še čakali,tebi pauser posted image user posted image user posted image za dobro nuhalno,veš moj je bil tudi tako len in sem mogla na silo kašlat da se je malo premikal da je videla kar je moglauser posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.5.2007 20:39:25   
Anonimen
Mene pa zanima, če je v redu, da me je ginekolog naročil na morfologijo šele v 23. tednu, ker vidim iz vaših sporočil, da je pravilno okrog 20. tedna. A bi se mogla sama prej samoplačniško naročit?
Hvala za vaša mnenja!
Lp, Anonimna7

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.5.2007 20:58:18   
scubadiver
Anonimna7 po mojem tvoj ginekolog že ve kdaj je čas user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.5.2007 21:34:29   
Špelka
Torej, punce, čisto na kratko - tudi nam je s srca padla ena velika skala! S tamalčkom je namreč zaenkrat vse bp, in upam, da tako tudi ostane! Tveganje za NS je malo pod 1:6000, vse, kar se je dalo videt in izmerit, je v redu. user posted image user posted image user posted image  In jaz sem sreeečnaaa!

Samo - spola se še ni videlo, ker se je tamalček skrival za nogicami. Pa nič zato - pa drugič! user posted image user posted image user posted image

MAMUŠKA - tudi tebi čestitke za pregled!!!! user posted image user posted image user posted image

In hvala vam za pestke! Uh, zdej pa na zaslužen in predvsem miren počitek - lahko nočko! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.5.2007 21:49:13   
scubadiver
Super Špelka, čestitke za super NS user posted image So pestke pomagale user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
16.5.2007 6:17:20   
nicolina
Super Špelka, čestitke, sem zelo vesela, da jevse ok user posted image user posted image user posted image

Joj, punce, mene je že zdej strah NS, ki jo imam v petek. Sem mela danes take čudne sanje. Sej boste za mene tudi držale pesti, a ne ? user posted image

Lep dan vam želim in pobožajte svoje bušije... 

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
16.5.2007 8:38:22   
Špelka
Nicolina - lahko se zaneseš na nas, da bomo pridno držale pestke zate! user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da te je strah. Morda pomaga, če veš, da je ta pregled neobvezujoč in se sama zanj odločila zato, ker pač hočeš vedet, da tvoj otrok ne bo imel genskih bolezni. In ti torej pomaga. Ampak vseeno - vse si najbolj na svetu želimo zdrave otročke, in zato nas je seveda strah. user posted image  Pa sej bo, boš videla. user posted image  Jaz sem prepričana v to. user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
16.5.2007 9:24:48   
murencek
mamuška, hvala za izčrpne informacije. Jst sm neki brskala po netu, pa nisem našla (no, sej tudi vztrajna nisem bila preveč). Tako da res hvala. user posted image
nicolina, kar brez skrbi. Seveda bom tud jst držala pesti zate. Tudi mene je skrbelo, a bo mali še živ (a bom videla srček). No, pa vse gladko teče do zdaj. Tudi pri tebi bo v redu, nikar se ne obremenjuj s tem. Si pa gotovo bolj neučakana kot pa živčna (tud jst sem bila).
Vsem nam želim en leeep dan user posted image !

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.5.2007 10:21:17   
potepinka
Dober dan!

user posted image user posted image user posted image mamuška in špelka sem ful vesela da je vse ok.

nicolina,seveda bom tudi jaz za tebe držala pestkeuser posted image .

Jaz pa sploh ne vem kdaj bom imela morfologijo,28.5 imam pregled takrat bom že 17 tednov,po moje v 21 t,ker me naročuje na pregled vsake 4 tedne.

Punce ali bo katera šla na 3D,jaz bom šla,samo nevem v katerem tednu,ker tako različno pišejo nevem kdaj je najboljše.
Šla pa bom dr.Mlinariču v Zagorje,baje je super pa še okoli 40 evrov pride,drugač pa menda računajo okoli 90-100 evrov.

Ali ima katera izkušnje z tem!

No lepo se imejte in se beremo.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.5.2007 10:37:10   
hruškica84
pozdravček vsem....in seveda čestitke vsem za lepe novice...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.5.2007 10:37:48   
pikapikica
o punce user posted image  za dobre rezultate...

joj ste pridne, ko tolko pišete, jaz pa imam lahko samo uč na tem forumu... ampak joj ko se pogovarjate o kilogramih - ma ve boste vse suhice, ko boste rodile... user posted image

Hej kaj ima katera stik s Katino? Je ok?

Cau vsem in ne ga preveč lumpat! user posted image
pikapikica

Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.5.2007 11:49:34   
tintin
Hojla souser posted image ,
kako ste? Jaz danes besno delam, ker imam jutri predavanje na enem kongresu in se moram komplet pripravit. Uff, potem pa ostanem dol na morju (imamo v Portorožu) in pride dol še moj user posted image   ter bova v še v petek malo uživala morski zrak.
Z utrujenostjo je malček bolje  - tole  vreme mi paše, da je kaj. Samo da ni vročine. Ta me čisto ubije.
Včeraj sem depresivno ugotovila, da so mi spet vsi modrci premali (iz 75b mi je zdaj premali že 75d) in da imam v pasu še 3 cm več kot 2 tedna nazaj...širimo se širimo....pa seveda, da so mi hlače, ki sem jih kupila marca (in še malo večje) pretesne in moram imeti odpet gumb. No, moj se mi samo smeje (meni pa niti ni smešno) in pravi, da sem očitno noseča user posted image .
No v petek tako dobim dvojne nosečniške hl. in bo bolje, danes si grem pa kupit modrček za nosečnice, ki se bojda malo širi z rastjo prsi...kriza, kaj še bouser posted image No, samo da bo z user posted image vse okej, bom že pač preživela, da kakšno leto ne bom ravno vitka kot brezauser posted image
Vsem, ki ste bile na NS čestitke.
Glede morfologije pa: mene je G naročila v 22. tednu.
Lp in en lep dan vam želim, tintin + rastoči user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.5.2007 12:08:06   
TANTRA
Čestitke mamuški in špelki za dobro opravljene ns....

Tudi meni je ob ns prečekirala vse organe...  Naslednji pregled imam po izvidih ac 15.6. ko bo morfologija - takrat bom v 20 tednu...

Drugače pa glede oblačil...Jaz sem suhica in sem imela vsa oblačila prej vsa telirana in seveda sedaj ko imam trebušček nimam več kaj svojega za obleč..
Pa še ti 2 kg +  ...Sedaj lepo nosim nosečniške hlače, trenirke, udobne majice in se ne sekiram če mi tehtnica kaj preveč kaže... Sicer pa sem vse nabavila v svoji velikosti (s)...
Grem pa vsak dan na en daljši sprehod, da ne bom čisto okorela...

Čez mesec dni bomo že čez vse preglede in takrat bomo lahko že brezkrbno uživale do konca...
Pozdravček v deževen dan..

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.5.2007 12:27:15   
maks
Tantra: morfologijo imava pa na isti dan. Tudi jaz bom takrat 20 t oz. bom že prehajala v 21 t.
Čestitke tistim, ki so opravile NSuser posted image .

Jaz sem danes malo bolj utrujena, tako da sem že včeraj in danes bom malo več počivala, na sprehode gremo pa tko vsak dan. Danes bomo šli v center mesta na sladoled. Nas bo sonse grelo.
Trebušček se tudi meni zelo pozna; kupila sem že ene H&M bele hlače in eno krilo do kolen od Benettona. Hlače sem vzela m, krilo pa s. Jezi me, ke rod prve user posted image ne najdem nos. kavbojk, ki sem jih full rada nosila; pa vse sem že preiskala. Bom pač morala nove kupit, čeprav hočem svoje stare!
Jaz bom na morfologiji vprašala, da mi naredi še 3D. Komaj čakam!

Lp

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.5.2007 13:13:53   
sonchek
Pozdravljene so-user posted image ...
...se vidi da so slabi dnevi, ker imam potem toliko za prebratuser posted image user posted image user posted image
...tudi meni paše tak vreme...pač malo več počivam...hihihiiii

špelka...iskrene čestitke za malo pikico...user posted image user posted image user posted image ...in itak da bo vse u redu....
nicolina...seveda bomo tudi zate držale pesti, da bo vse ok...

...jaz mam tokrat preglede na tri tedne, zaradi mojih skrbi in ker mi G. hoče nekako olajšati to nosečnost-seveda zaradi živcev...da bom bolj pomirjena...sem prov vesela....

...no, naj vam še povem, da sem včeraj spet slišala user posted image  svoje user posted image  in to s Angelsoundom...ne znam vam opisati občutka ki sem ga doživela...našla sem ga takoj in bila tako vesela....oooooo kok je to faj...in res me ta stvar popolnoma pomiri!!!!!

aja...glede na to da imam preglede na nekje 3-tedne...bom mela tudi jaz morfologijo malo kasneje...mislim, celo da sem glih okoli 20-tenda 10dni na morju..tako da....no, bomo videli....

Lep dan vam želim, pa čeprav je deževen...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.5.2007 13:21:43   
manca
Sonchek, kje pa si naročila Angelsound in kakšna je bila cena?

No, jaz vas spremljam vsak dan, pišem pa bolj redko. Sem bila v ponedeljek na pregledu pri novi ginekologinji, kjer sem dala prvič v nosečnosti tudi kri in vodo in rezultati so vsi ok. Pa tamali je v trebuščku celo zazehal. Mi ga je pa ginekologinja posnela na kaseto, ki sva jo z možem prinesla s seboj.
Naslednji pregled imam spet 11.6. in že komaj čakam.

Čestitam tudi vsem za dobro opravljene preglede in hkrati držim pesti tudi za vse ostale, ki vas pregled NS še čakauser posted image

lp,
mancauser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.5.2007 13:44:22   
sonchek
manca...pozdravljena spet med nami...me veseli, da se vsaj kdaaj pa kdaj oglasiš, da vsaj vemo, da si še z nami...

Jaz sem angelsounds nabavla tukaj:
http://www.novilea.si/slo.aspx?language=SLO
...pa zdej je še v akciji...je pa fajn če kaj prišparaš, kajne...
...men je fenomenalen...upam, da tako tudi ostane...hihiiii

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.5.2007 14:00:00   
potepinka
Hello!

Punce imam slabe novice me je klicala G,dobila sem izvide za odščipuser posted image user posted image user posted image  in so slabi,tako da moram jutri popoldan po novo napotnico in spet iti na operacijo v bolnišnico.Zdaj bodo baje še globje rezali tako mi je danes pojasnila G.

Lepo se imejte

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.5.2007 14:09:56   
sonchek
potepinka...kaj to pomeni slabi izvidi...kok slabi??? Žal mi je da se ti to dogaja...pa prav sedaj ko si v "blaženem stanju" kot nekateri pravijo...

jaz upam, da ti vseeno uspe obdržati user posted image , ne glede na operacijo...sej v bistvu je pa res važno da se ti pozdraviš, kajti vsak user posted image  rabi ob sebi zdravo mamico...zelo močno držim pesti za vaju...in takoj ko bo kaj novega nam sporoči...upam, da ti bomo kaj kmalu lahko čestitali da se ti je zdravje povrnilo!!!
Mislim nate in drži se!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.5.2007 14:13:09   
mamuška
Joj, potepinka, hudo! Nisem spremljala od začetka, če nisem preveč vsiljiva, zaradi česa pa moraš na ponovno rezanje in še v nosečnosti? Vsekakor bom močno milsila nate in držala pesti, da se čimbolje izteče.

že 35, oprosti, po pomoti sem tebe "določila" user posted image user posted image , mislila sem pa mamathea, ki je imela NS isti dan kot jaz. Oprosti!

Glede cunj pa, jaz sem vse svoje življenje XXL user posted image , tako da si grem po cunje v 80% čez mejo k sosedom, kajti pri nas bankrotiram, če slučajno kaj dobim.  Na veliko presenečenje sem dvoje hlače, v katere lahko zlezem, našla v Emporiumu pri franc. firmi Premaman, ki je zdaj namesto Mothercare-ja,. Kroji so odlični, cene pa zelo solidne. Nimajo pa pod milim nebom nobene izbire pri zgornjih delih, tako da user posted image Ker je to moja 3. nosečnost, seveda že lepo lezem narazen, kilaža pa zaenkrat stagnira (hvala Bogu!), slabo mi je še vedno za gagnit, razen pri umivanju zob pa ne bruham več tako redno. Ščetko pa samo pogledam in že letim. Naslabše je še vedno zvečer, tako da ne vem, kater genialc pravi temu "jutranja slabost". Tudi utrujenost me daje, vsak dan obvezno mrknem vsaj za pol ure po kosilu.

Jaz imam vsak teden kontrole v LJ, ves ča smi jemljejo kri in tako bo verjetno vse do konca. Itak pa mi obljubljajo predčasen porod, razen če se izkaže , da titri ne naraščajo ali pa če se ne izkaže, da je otrok Rh-. Potem smo pa na konju user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......