Bubamaraa
|
Najprej babe moje en velik za vse vas...je pa kr tko...da ne bom samo tečna ves še mal objemam.... zdej pa po vrsti......**** upam, da ne bom katere pozabila.... ..če bom mi oprostite .... žaži kje si mi ti!!!! si že češplo briješ, ko deca kmal domov dobiš...le glej,da hudiča ne zmučiš čist, ker bo mogu še iti misijo dokončat.... Lunca hvala tebi in vsem ostalim, ko ste držale pesti...zdej samo še mormo počakati rezultate.... ..drgač pa glede TRBOVELJSKE PORODNIŠNICE: jaz sem z nim zelo zadovoljna, ke če njih ne bi bilo (dr.Čuka in babce: Brigite in Jasmine) danes tudi ne bi bilo moje Danaje... ..Imela sem pa CR in komaj čakam, da bom še 1x postala mami..Je res, da je hudo, samo v tistem trenutku, ko ti prinesejo otroka je pozabljeno vse in vidiš, da je ves trud in da so vse bolečine vredne tega..tko, da nič panike in vedi, da bo vse uredi in, da boš kmal mamica, kar je nekaj najlepšega..in resnično ti želim, da se tirodi najlepši fantek, ki bo smisel vajinega življenja... Biba hvala, da si me tako pripeljala domov in te morm pohvalit punca, da si prov fajn šofer....in to ti čist zares govorim... pa še vožnja nama je tako prijetno minila, da ne morem verjet....res sem prov vesela, da se bomo včasih skupi peljale.... za jutri te pa zjutri pokličem oziroma tja do opolne v vsakem primeru,da ti povem al grem s teboj domov al me bo Sašo pelju...ker dons je že mal hinavs postal in zgleda, da neki pričakuje.... Slončica sej medeve se tko že dolgo poznava, tko da dobrodošla med čvekami.... Čebelica kje si spet????? bzzzzz bzzz bzzzzzz bzz Hotulja tebe pogrešam tle gor...neki mi štrajka!!!!!! .... In kaj princeska Ela počne????? Elisa kuga j zdej??? A prideš v četrtek popoldne na kufeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????pa ne mi babice na obisk dobit... ...ker če sluičajn pride, jo s sabo pripelji.... (mal za šalo, da ne bo kake zamere...) Tanja kako je tvojim malim????je že list zdrav????? drgač pa pohvalno za pogum, da se greš ustrižt.... kapesanta...oprosti......sam sem res pozabila na tvoj Beg iz zapora.......če ga imaš še željo gledat mi javi, da ti posnamem 1.sezono..... Capyka lepo, da si se oglasila.... F*S*M* tortica zgleda pa naravnost fantastično!!!!! mtina upam, da se v četrtek vidimo....da kako rečemo....ker zdej si kr neki špricala kofetkanje..... Bina_3 kolk mi je hudo, da to prestajaš...sej bo boš videla....sam potrpi, da si ne uničiš koleno.... A si vidla, da gre Nika v Francijo...smo ful veseli zanjo in še bolj ponosni nanjo.... tko babe...zdej ste pa ve na vrsti.....