|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
15.5.2007 14:33:22   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image user posted image Slončica!!! Ma nisem vedla, da maš ti tud naraščaj! Čestitam!!!
A si še v SV?

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.5.2007 14:35:17   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

A ste vse ZASAVKE rodile v Trbovljah? Zanima me katero babco in ginekologa ste imele in kako ste bile zadovolne z njima?

Ja jaz sem rodila v Trbovljah, imala carski rez zato ker je bil obrnjen naprej z ritko. Moj ginekolog je Jurca, ki je bil tudi pri porodu. Babice so pa vse fajne.

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.5.2007 14:46:01   
tati2
Tud jaz sem rodila v Trbovljah. Sprejel me je Dr.Pogačnik, babica je bila Martina, šival pa me je Jurca. Vsi so zakon.

Sicer pa je porod potekal brez problemov in kar hitro.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.5.2007 15:28:36   
kapesanta
Jst pa zdele spet delam tortico . Uno kokosovo, ki sem jo že zadnjič. Ima moj v četrtek RD in bo ziher prišu kak nenapovedan, pa morem neki met. Upam, da je ne bomo že mi preveč poskušal prej . Jutr pa nardim še eno, ker pride taka tanka pa da bo dost za vse. More pa bit en dan v skrinji, da se fajn vse poveže. Je prav dobra no.

Miliy mene blazno zanima - so se mi kar sline pocedile. Dej napiši recept, jaz bom tud počas morala kaj pripravit, se bliža možekov RD.
A ste vse ZASAVKE rodile v Trbovljah? Zanima me katero babco in ginekologa ste imele in kako ste bile zadovolne z njima?

Lunca2 - jaz sem rodila pri babici Jasmini, ogledovala sta me Jurca in Skuškova, šival me je pa Čuk. Vse babice so super, zdravniki pa razen Čuka tut.

A v četrtek pol vela za srečanje ob kasnejši uri?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.5.2007 15:30:46   
Capyka
Pozdravljene čveke!

Jaz nekako spljoh nimam časa, da bi kaj pisala tu gor... user posted image  Berem pa redno!user posted image

No v glavnem, Sara je fasala 6. otroško bolezen, je bila v nedeljo tako flekasta, da je bil joj... Danes je že skoraj okej. Pa danes je prvič po 10 dneh skoraj celo noč spala (zbudila se je ob štirih). user posted image  Jaz imam podočnjake do kolena! Mi je kar nerodno, ampak jaz rabim več spanja kot moja lubica!user posted image  Tudi podnevi ji ni do spanja (2 do 3x po 20 min)....user posted image  Pa saj pravijo, da se tam nekje okoli enega leta tudi to uredi... user posted image

Lunca, jaz sem šla rodit v Postojno. Če bo drugič ratal, grem tudi. Izjemno prijazen folk, od zdravnikov do sester, pa še zelo so založeni, imajo lepe cotke, pa nukove dude... Zato Postojnauser posted image !

Evo, grem... Se še oglasim.

Lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.5.2007 15:31:34   
Capyka
Aja, kje pa je kaj Kapesanta???? Kar službuje?

Lp
Capy

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.5.2007 15:32:59   
Capyka
Jao. Vidim da je tuki... user posted image user posted image  

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.5.2007 15:43:17   
Anonimen
mily nehi s to torto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image eni probamo hujšat!!!!! user posted image

Lunca:  v najnovejši Mami je članek.. user posted image Škoda k nisem točno prebrala (sem sam preletela pri prijateljici),user posted image ampak gre se pač o tem, da s temi celicami ozdravijo takšne bolezni (sploh levkemija je omenjena, zato mi je tud v oči padlo) .. Cena menda pride tam okol 500.000 sit za 20 let. (cca. 6 EUR na mesec).. Je veliko, po drugi strani pa sploh ni... Predstavljaj si, da bi ti mela te celice shranjene, kaj bi ti bilo vse prihranjeno..user posted image Dej pejt jo kupt, pa boš sama vidla.. men je to pametna stvar. Tud zadnjič je bla moja sodelavka na seminarju glede teh celic in je stvar ful pohvalila..

o kapesanta, ti se pa že dolgo nisi nič javila... Lepo da nas še prideš pogledat. Kako pa kaj Rok?? Je še vedno tko luškan fantek??user posted image

Nič, grem jaz po romano, da prišibamo čimprej domov.

lepo se mejte..

< Sporočilo je popravil biba12 -- 15.5.2007 15:44:19 >

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
15.5.2007 18:09:37   
ta.nja
Evo punce pa sem se le naročila pri frizerju user posted image , da si grem te lase ostrič. Upam samo, da me ne bo frizerka prepričala naj  pustim dolge. Ker vedno ko se grem ostrič pravi škoda tako dolgih las. Potem pa vedno postrižem samo špice.

No zunaj sije sonce, tako da gremo še malo ven.

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
15.5.2007 18:29:23   
F*S*M
Oj,

tea naročil smo pri Ledineku, bila je 40 ojrov, najedl se jo je čez 30 ljudi, no bila je kr sočna so rekli vsi da je full dobra, sam zame je bila še vedno presuha, drugač pa so jo drugi pohvalili. Naročili pa smo sadno.

Lunca, ne obremenjuj se preveč s porodom več veš bolj te bo strah. Drugače pa jaz sem se odločla da ne bom imela več otrok, zaradi tega ker sem imela CR in nočem it več pod nož, niti pod razno, tako da tukaj je drug problem. Drugače če pa bi šla še enkrat bi šla še enkrat v Trbovlje, ker babica Jasmina mi je bila zakon, no pa tudi druge so luštne. Men je bilo super tut to da glih ne morejo vsi v sobo samo očka, res kr so ga hotl vsi prec full mečkat in tut ne more otrok prec vohat od vseh zadaha ko pihajo vanj. Pa še spočiješ se res ker te vbistvu pedenajo. Sam je pa res če rada ješ da boš lačna men so mogl skoz za jest nosit ker sem full zbirčna in mi njihova kuhinja ne odgovarja.

Drugače pa Trbovlje je zakon. SAM JAZ NE GREM VEČ RODIT, JASNO.

ok drugače kako ste?

mi jemo že češnje ha ha

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
15.5.2007 19:00:17   
lunca2
 Ste šle kej ven na  user posted image . Jaz sem pa vse pospravla in oprala cotke za user posted image ko bo prijokal na svet. Počas je treba zanj vse pripravit in dati na svoje mesto. Tko, da zdej je vse urejeno in se lahko rodi kadarkoli.user posted image

Biba12 bom šla jutri zjutraj kupit revijo in jo bom prebrala. Hvala ker si se spomnila name.user posted image
F*S*M veš sej se ne obremenjujem s porodom, ko bodo popadki takrat me bo malce strah zaenkrat pa sem še mirna.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 15.5.2007 19:06:16 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
15.5.2007 19:49:03   
lunca2
Slišala sem, da če se zmeniš z babco, ki jo želiš pri porodu da pride tudi od doma če jo takrat ni v službi a katera ve če je res? 

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
15.5.2007 20:07:07   
mtina
Hojla!

Lunca: ja, ja tvoj čas se bliža ... user posted image   Jaz sem rodila v Trbovljah in sem bila zelo zadovoljna. No, ja če bi imela svojo sobo, bi lahko še več spala. Sprejela me je Fakinova in babica Jasmina. Z dr. nisem imela nič opravka, Jasmina me je pa zelo toplo sprejela. Nato so se zamenjali in sem pokasirala babico Marjano in Pogačnika, ki me je šival. Tudi ta dva sta bila super. Pogačnik me je tudi zelo lepo zašil, tako da je vse ok. Rodila sem z umetnimi popadki, saj sem se s svojimi v petih urah odprla cel centimeter. Jaz imam lepo izkušnjo na porod. Nič presenetljivo hudega.

Ta.nja: Žan sedaj vso hrano lepo je iz žličke - se nič ne pritožuje. Sedaj spi samo še 1x na dan po uro  ali uro in pol. Hoče bit že velik ... user posted image   Pol je pa ob pol osmih čist crknjen. Kot cota. user posted image  

Jutri ima sistematskega - me kr firbec matra kulk je težek, ampak glede na včerajšnje debate ... user posted image   Da ne bo lažji pa manjši ... user posted image

Zdej se grem pa še mal stiskat.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
15.5.2007 20:07:49   
F*S*M
Ja pomoje je tako da se družinsko ali prijateljsko poznate, drugače pa ko boš šla na CTG jih povprašaj saj babce so zadolžene za CTG. 

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
15.5.2007 20:08:26   
mtina
Lunca: res je, da se lahko z babico dogovoriš - mislim, da se dogovarjajo predvsem z Martino.

Hoti: A si že važna? Katerega sta izbrala?

Zdaj pa res ... čav bav

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
15.5.2007 20:41:34   
lunca2
F*S*M  in mtina ja sej z babco Martino se dobro pozna moj oči ona pa tudi mene pozna, zato se bom kar z njo dogovorila da bi bila zraven pri porodu. Sej vem, da so tudi ostale uredu in jih pohvalijo ampak sem se odločila za njo.user posted image Jo bova poklicala ta teden ter se dogovorila.

Kaj pa je CTG? A to zaznavajo popadke ali kaj?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
15.5.2007 20:44:34   
nemsis
Lunca baje se res da dogovoriti z babico. Najboljše da vprašaš na CTG (če ti ga bo babica naštimala). Meni ga je namreč samo dvakrat, večkrat mi ga je naštimala sestra z ginekološkega oddelka.

Sama sem pa imela srečo, da je bila takrat ravno Martina v službi. Res je enkratna. Za zdravnico sem pa imela Lomškovo. Vendar je prišla le na začetku (da mi je predrla mehur) in na koncu (da me je zašila).

Skratka malo se pozanimaj. Meni so osebno Martina in Jasmina najboljše. Če bomo še kdaj kaj imeli, bom sigurno prosila eno od njih.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
15.5.2007 20:56:49   
lunca2
Kaj je to CTG in kdaj greš prvič? A je to zaznavanje popadkov?user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
15.5.2007 20:57:12   
brina_3
čeeruser posted image
A gre še kateri tale đž tako na živce kot meniuser posted image sploh nimam energije za nič v šoli pa kot bi se jim zmešalouser posted image
Romana: ko si spraševala zaradi kolena...mene še vedno boli,treningi me ne bodo videli do konca majauser posted image Ortoped,ki je biu po operaciji tako prijazen me je danes odslovil z besedami dokler bom še trenirala se nebo pogovarjal z manouser posted image
Lunca: si dobila obesek za verižico v obliki dojenčka?

Punce prosim jutri držite pesti,da zrihtam to zgodovino ker če ne se mi bo res zmešalouser posted image
Lep večer še naprejuser posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
15.5.2007 21:07:05   
nemsis
Lunca a te Markovička še nič ni dala na CTG?

Na CTG-ju lepo ležiš ene 20 min, pa poslušaš kako bije srček tvojega user posted image . Če pa so prisotni popadki, se pa zabeležti tudi to.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
15.5.2007 21:14:24   
F*S*M
Lunca res še nisi bila na CTG - ju mene je prvič dala v 30t, ti si pa že v 34t in mi je to full čudn, a ji čisto nič ne jamraš ko prideš dol k njej?

To mi je pa full čudn, da te še ni dala na CTG, ker te da prvič 2 meseca pred rokom ponavadi preventivno

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
15.5.2007 21:17:27   
Čebelica - trot
Čer.

Tale dež je pa danes res mal zamoril, smo preveč navajeni sončka.

Brina 3, Taj je rekel, da bo stisku pestke zate, a je prov? Mamica pa mu bo tud mal pomagala.

Lunca 2 glede babic v trb porodnišnici, ni je čez Jasmino in Martino, tko da če lahko, izberi eno izmed niju. Jaz osebno nisem imela želje rodit v Trbovljah, pa so me vsi prepričevali in na koncu prepričali in ni mi žal. Če bomo še imeli user posted image , grem spet v Trbovlje k Jasmini.
S CTGjem zaznavajo popadke - dve elektrodi namestijo na trebuh in  poslušaš  utripe, na izpisu pa se vidjo popadki, če so. Kdaj greš prvič - to pa ne vem, jaz sem mislim da šla ene 3 tedne pred rokom, če se ne motim.

Hoti kje si ti, tema je že, brž domov. Ne boš verjela, sem danes v BC dobila tiste igračke - migajoči kuža. Zdej jih imajo pa za izvoz, v akciji so pa sam še do četrtka, če se ne motim. Tko da pohiti, če ga še želiš imet.

Romana 26, kje si, še vedno v službi, kam boš pa z dinarčki?

la la la

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
15.5.2007 21:20:07   
tati2
Lunca2 kukar jaz vem greš na CTG tik pred rokom oz. že čez rok, saj jaz sem tako šla in sicer prvič dva dni pred rokom, ko pa sem bila čez rok pa sem do poroda hodila vsak dan.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
15.5.2007 21:25:06   
Bubamaraa
Najprej babe moje en velik user posted image user posted image user posted image  za vse vas...je pa kr tko...da ne bom samo tečna ves še mal objemam....user posted image

zdej pa po vrsti......**** upam, da ne bom katere pozabila....user posted image ..če bom mi oprostite ....

žaži kje si mi ti!!!! si že češplo briješ, ko deca kmal domov dobiš...le glej,da hudiča ne zmučiš čist, ker bo mogu še iti misijo dokončat....user posted image user posted image user posted image

Lunca hvala tebi in vsem ostalim, ko ste držale pesti...zdej samo še mormo počakati rezultate....user posted image ..drgač pa glede TRBOVELJSKE PORODNIŠNICE: jaz sem z nim zelo zadovoljna, ke če njih ne bi bilo (dr.Čuka in babce: Brigite in Jasmine) danes tudi ne bi bilo moje Danaje...user posted image ..Imela sem pa CR in komaj čakam, da bom še 1x postala mami..Je res, da je hudo, samo v tistem trenutku, ko ti prinesejo otroka je pozabljeno vse in vidiš, da je ves trud in da so vse bolečine vredne tega..tko, da nič panike in vedi, da bo vse uredi in, da boš kmal mamica, kar je nekaj najlepšega..in resnično ti želim, da se tirodi najlepši fantek, ki bo smisel vajinega življenja...user posted image

Biba hvala, da si me tako pripeljala domov in te morm pohvalit punca, da si prov fajn šofer....in to ti čist zares govorim... pa še vožnja nama je tako prijetno minila, da ne morem verjet....res sem prov vesela, da se bomo včasih skupi peljale....user posted image za jutri te pa zjutri pokličem oziroma tja do opolne v vsakem primeru,da ti povem al grem s teboj domov al me bo Sašo pelju...ker dons je že mal hinavs postal in zgleda, da neki pričakuje....user posted image

Slončica sej medeve se tko že dolgo poznava, tko da dobrodošla med čvekami....user posted image

Čebelica kje si spet????? bzzzzz bzzz bzzzzzz bzz

Hotulja tebe pogrešam tle gor...neki mi štrajka!!!!!!user posted image user posted image user posted image .... In kaj princeska Ela počne?????

Elisa kuga j zdej??? A prideš v četrtek popoldne na kufeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????pa ne mi babice na obisk dobit...user posted image ...ker če sluičajn pride, jo s sabo pripelji....user posted image (mal za šalo, da ne bo kake zamere...)

Tanja kako je tvojim malim????je že list zdrav????? drgač pa pohvalno za pogum, da se greš ustrižt....user posted image

kapesanta...oprosti......sam sem res pozabila na tvoj Beg iz zapora.......če ga imaš še željo gledat mi javi, da ti posnamem 1.sezono.....user posted image

Capyka lepo, da si se oglasila....user posted image

F*S*M* tortica zgleda pa naravnost fantastično!!!!!user posted image user posted image user posted image

mtina upam, da se v četrtek vidimo....da kako rečemo....ker zdej si kr neki špricala kofetkanje.....user posted image

Bina_3 kolk mi je hudo, da to prestajaš...sej bo boš videla....sam potrpi, da si ne uničiš koleno.... A si vidla, da gre Nika v Francijo...smo ful veseli zanjo in še bolj ponosni nanjo....user posted image user posted image user posted image

tko babe...zdej ste pa ve na vrsti.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
15.5.2007 21:33:18   
Anonimen
Evo mene. Zmatrana, zaspana, tečna, pa prehlajena ko sto user posted image .
user posted image  še vedno ne spi user posted image , trenutno se user posted image  matra z njo, potem ga grem pa zamenjat. Sam ne upam bit preveč blizu nje, da se ne naleze kej od mene user posted image , ker smo zdaj cepljenje prestavili za dva tedna in se more pozdravt.
Čebelca, un mam zate, a ti se pa nisi spomla, da bi mi kužka al pa mucka vzela? user posted image  Jaz ga v LJ nisem dobila. user posted image
Vozek smo kupli, Jané (itak user posted image ) in sem itak čist navdušena. user posted image  Barvo sem sicer vzela nehvaležno za umazat, ampak jeuser posted image  ga, un drugi je bil tak dolgočasen. Eli je pa menda tud všeč. user posted image
Lunca, na CTG so pa mene dal že decembra (PDP 1.2.) in sem hodila vsakih par dni. Če je pa vse OK, te dajo pa šele kaka dva tedna pred rokom.

(odgovor članu tati2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

OŠ Koseze
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ Koseze.

S šolo smo zelo zadovoljnji (48%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (28%)

Število vseh glasov: 1014

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!