|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
15.5.2007 9:01:39   
lunca2
Dobro jutro dekleta!

Danes pa zgleda da bo user posted image , tako da bomo res lahko zaprte med štirimi stenami. Moj user posted image ima popoldne službo in odide od doma okrog 12 jaz pa bom malo pospravila in si pripravila stvari za v porodnišnico, da me porod ne preseneti. user posted image Zdajle pa se je spravil kuhati rižoto njami. Mam pridnega user posted image .

O Žaži tebe pa dolgo ni bilo na spregled. Kako si kaj in kaj kej počneš?
Romana sm mislila nate upam, da ti je uspelo narediti izpit. Sporoči ko boš vedela.

Tko dekleta javite se kaj, jaz pa šibam v Spar morm kupt neki stvari.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
15.5.2007 9:17:17   
Anonimen
evo, da se še jaz spet javim.. sem v službi pa mi je tok dolgcajt d bom zaspala...user posted image Še tale dež gre in to je čist ena dodatna ne-motivacija..user posted image user posted image Sem se prejle že veselila malice, pa sem poštudirala, d nimam nič s seboj.. user posted image Danes morm špagete nekje najdit (OH dan)user posted image .. Kr neki vglavnem...

Lunca: a si ti kej tuhtala d bi dala tiste izvorne celice shranit?? Sem ravno zadnjič na hit Mamo preleletela, pa sem vidla da je en članek not in sem se spomnla na tebe...

Hothi: kje se pa ti potepaš?? te ni nič vidit ne slišat.. že maš nov vozek??

no, imejte se lepo.. pejte kej delat.. d ne bote sam sedele in v računalnik bulile, tko kot jaz..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
15.5.2007 10:05:39   
mily
čav pupe.

Biba dež? Ja kje pa si? Pri nas še ni nič deža, čeprav mislim, da je sam vprašanje časa, kdaj se bo ulil, ker je tko temn zunih. Je res ful depresivn dan.

Jst pa zdele spet delam torticouser posted image . Uno kokosovo, ki sem jo že zadnjič. Ima moj user posted image  v četrtek RD in bo ziher prišu kak nenapovedan, pa morem neki met. Upam, da je ne bomo že mi preveč poskušal prejuser posted image . Jutr pa nardim še eno, ker pride taka tanka pa da bo dost za vse. More pa bit en dan v skrinji, da se fajn vse poveže. Je prav dobra no.

Uh sem vam mal zatežila. Kot da koga zanima vse to user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
15.5.2007 10:37:58   
Slončica
Čao zasavke..sploh nisem vedla da tema laufauser posted image
Kokrkol lepo da se še me kej pomenmo in vas bom brala..kaj pa tista kava k je bla skuhana že kak mesec al pa še več v sparu?
Hothienca sem vidla da si spraševala zarad limonade in jagod..moja je stara 6.5 m in že od začetka jem vse,od začetka nisem pretiravala s ful kislo solato,pol pa sem prešaltala na svojo običajno(mojem sem stol iz riti vlekla,tok je bla kisla),pa jo ni nč zvijalo.Pa jagode isto.Od začetka majhne količine pol pa normalno.Aja pa že skoz se dojimo,ne vem kako bo ko bom šla na šiht,bom verjetn enkrt levo drugič desno doma pstila.
Angie user posted image  za službo
Romana izpit?Je šlo,si ga "položila"?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
15.5.2007 10:46:17   
Anonimen
mily v LJ mal rosi...pa ful je oblačno.. tko da sem mogla dat žaluzije čist gor, ker sem bla v temi.. pa že tko se mi je dremal...user posted image user posted image ..

slončica:  welcome.. Tebe pa še nisem zasledila.. Iz kje si?

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
15.5.2007 10:54:22   
mily
No, sej tle je zdej že tut začel  user posted image . Joj bo NIka vesela, da bo lahko pošpancirala z novim dežnikom. Ga je hotla že včeri s sabo v vrtec vzet, pa je blo ful sončnuser posted image

Slončica me se pa še ne poznamo a ne? Razn če si bla kdaj zraven na pjački v L. pa ne vem kira siuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
15.5.2007 11:15:35   
Slončica
Iz Trb nisem pa kej dost v dolini ker sen hribovka,drgač pa nekatere poznam ostale paupam da kmalu spoznam.Kam pa hodite,a na Sallaumines v L.?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
15.5.2007 11:22:03   
mily
JA ob četrtkih kofetkamo v Lazarovcu. Ponavadi ob 12.30, čeprav so zadnjič neki govorile, da bi se prestavl na popoldne.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
15.5.2007 11:26:13   
Slončica
Aha..bom še tuki vprašala..a kero zanima pacanje z glino?Sam informativno,ne bom težila.
Drgač pa bom prišla takoj ko bom mela frej pa avto,zdej ko sem na porodniški mama sam enega..Pa upam da bo kmal spet sonceuser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
15.5.2007 11:36:05   
Čebelica - trot
O Slončica dobrodošla. Jaz te pa poznam. Tko, da se nam kr pridruži ob četrtkih.
Spremljal pa tle uro.
Romana 26 in Hoti dasta glavno besedo user posted image user posted image user posted image .

No Romana jaz sem tuki, a ti pa spet delaš? No pa čestitke Danaji za prespane suhe noči.

Hoti že maš voziček oz. če ga ma Ela?

Vglavnem, tale dež je pa danes čist zamoril, upam, da ga jutri ne bo več.

Lp

la la la

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
15.5.2007 11:39:01   
Slončica
III jst te tud poznam, by the way, ker je čbelca ker je trotuser posted image A sta prodala košaro?

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
15.5.2007 11:44:16   
Miss Piggy
Slončica!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem firbcala, pa sem tvoj album prečekiralauser posted image . A na taprvi sliki si ti? Al si na ta  tretji?
Po taprvi sliki sodeč se medve dobr poznave....user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
15.5.2007 11:55:55   
Slončica
HAHA, kok dobr, od pasa gor al od pasa doluser posted image
Ne vem kera si,dej mi polovičkouser posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
15.5.2007 11:59:12   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

III jst te tud poznam, by the way, ker je čbelca ker je trotuser posted image A sta prodala košaro?

Ja trot je tud, pa trotek tud.
Ja košara prodana, hvala za posredovanje.

Lp.

la la la

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.5.2007 12:10:56   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image

Sej nisem zihr, veš...

Ekonomska v Zagorju, zadnja dva letnika razrednik Lukan? (zihr sem falila...čist men podobn).

Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.5.2007 12:15:43   
ta.nja

user posted image
Joj kakšno bolano vreme. Jaz sem tuk zaspana, Anej pa kar bluzi sploh noče zaspat user posted image .
Slončica jaz te tud poznam user posted image  he, he.
Mtina kako je šlo Žanu jesti na žličko?
Lunca dej mi povej a te je kej strah poroda? Mene je blo ful, no na koncu je bil pa carski rez.

user posted image

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.5.2007 12:26:08   
Miss Piggy
Slooončicaaaaaaaaaaa, kam si šla?

No povej, a mam prov, al nimam prou????????

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.5.2007 12:28:17   
lunca2
Slončica pozdravljena, lepo da si se nam pridužila.user posted image
ta.nja ja malce me ja pa res strah poroda, ampak zaenkrat se še ne obremenjujem s tem ko pa bo prišel čas za porod bomo pa vidl kako bo. Men so medicinske sestre rekle da bo to zame mala malica kolikor stvari sem že dala skozi življenje.Upam, da porod ne bo zelo boleč.
Biba12 glede izvornih celic nisem nič tuhtala, da bi jih dala shranit. V kateri številki Mame pa si to brala, da mal preberem tole, seveda če je še na prodajnih policah.user posted image

Matr tale user posted image res vse zamori. Bo čist zaspan dan. Jaz pa morm user posted image in user posted image   pa se mi sploh ne da ker je res tako zaspan dan ampak bo treba.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
15.5.2007 12:32:15   
Miss Piggy
Lunca, kdaj pa maš rok, mislim katerega junija?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
15.5.2007 12:40:05   
Slončica
Evo me back..ja Lukan...mater a je že šol v penzijo?
In  v kero smer morm študirat?A maš "mojga sošolca"?

Neposredna povezava do sporočila: 1620
15.5.2007 12:56:47   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Lunca, kdaj pa maš rok, mislim katerega junija?

22.06.2007 mam rok, tako, da bo kar hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 1621
15.5.2007 13:00:16   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Evo me back..ja Lukan...mater a je že šol v penzijo?
In  v kero smer morm študirat?A maš "mojga sošolca"?

Ne, ne... moj user posted image ma tvojo sošolko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
15.5.2007 14:02:28   
lunca2
A ste vse ZASAVKE rodile v Trbovljah? Zanima me katero babco in ginekologa ste imele in kako ste bile zadovolne z njima?

Hvala za odgovore!

P.S. Spet težim z vprašanjem a edino ve veste in mi lahko pomagate.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 15.5.2007 14:03:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1623
15.5.2007 14:14:02   
Miss Piggy
Obakrat rodila v Trbovljah. Zadovoljna z osebjem. Pri prvem je bila babica Eva user posted image , na koncu mi je dr. Jurca posteljico ven zluščil, pri drugem je bila Martinauser posted image , in spet so mi luščili posteljico, tokrat dr. pogačnik.

Rodila obakrat naravno, brez sredstev proti bolečinam, z osebjem sem bila zadovoljna in bi šla še enkrat rodit v Trbovlje (sam ne bomuser posted image ). Je pa res, da moja izkušnja temelji na porodih brez komplikacij...razen zaraščene posteljice na koncu.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
15.5.2007 14:30:14   
Slončica
Nop, v Postojni..sem bla ful zadovoljna...
A pol je Elis@  A...?
A mam prov?
Pa dolgo črno čupo maš,a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!