rumba
|
Jutro! Joj, ste pa zgodnje. Ponoči sem razen obveznega preoblačenja in obiskov wc-ja kar dobro spala. Še sedaj bi z veseljem spala, a je blo treba v vrtec. Sedaj sem počasi pojedla zajtrk, pol grem še malo pospravit, pred kavico pa menda še skočim v Merkator. Meni pa prav paše, da se je malo pohladilo, da končno lahko dobro zadiham. No, malo sončka bi bilo tudi fajn videti . CTG: ker sem vedno rodila pred 36t, mi ga niso še nikoli (razen v porodni) delali. Tako da verjetno je res običaj tam po 36t . Jaz tudi nikoli nisem imela pregledov na manj kot 4t, pa bi menda tam po 32t morali biti bolj na pogosto. Bomo videli, kako bo sedaj, ko imam novo G. Vitamini: jaz še vedno jem Centramed Mami in mi ful paše. Vsake toliko pa še kak magnezij spijem. Počutim se super in tudi krčev še ni. TRKAM!!! Sem pa opazila eno razliko; v prejšnjih nisem pila kave, pa sem bila 100x bolj utrujena, sedaj pa kljub skrbi za ta mala dva nisem niti približno tako slaba, res pa moram popiti eno kavico na dan. Pa tudi nobenih vitaminov nisem prej nikoli jemala. Mogoče pa res vse to kaj pomaga Ma škodovati menda ne more. Je in pijem, kar mi trenutno paše, ne kompiciram kaj preveč. Včeraj dopoldne sem imela ponovno UZ, pa še je šel zraven. Po poti do P je bil že skoraj odločen, da vprašava za spol, če se bo seveda dobro videlo, ko pa je bil postavljen pred dejstvo, da ali ne, pa si je premislil . Hja, tako da je še vedno . Potlej sem šla v BTC, da bi našla kaj za , pa spet NIČ!!! Ne najdem nevtralnih cunjc, ki ne bi bile iz pliša!!! Ja, domov sem prišla s tremi vrečkami, a vse za Hano in Aneja. Bogi . Ajd, bomo čvekale na kavici .
|