|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.5.2007 13:09:21   
rumba
Hojla!
Spet je ena huda noč za nami. Danes je imel pa Anej na sporedu bruhanje, pa še drisko. 3x sem morala preobleči posteljnino, ga stuširati...user posted image . Ne ve, pa, kolikokrat se moral vstati še user posted image . Celo dopoldne že perem cunje in čistim wc in kopalnico, saj bi rada vse razkužila, ker tej virusi so zelo trdoživi. Sicer je danes že dober (isto kot Hana, ki je bila boge le eno noč). Ja, temu se pač ne da uiti, eden nekaj prinese z vrtca, pa jo vsi fašemo.
Počakam še par minut, da mulca zaspita, pol grem pa še jaz v horizontalo. Kopalnico bom končala kasneje, sicer me bo križ izdal.

Upam, da ste ostale kaj bolje!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.5.2007 14:30:09   
Anonimen
Jaz sme pa že zjutraj uspela zlikat in zložit cote od celega tedna. Pol sva se pa šla z mojim po štacunah potepat. Kupila 5 kil barve, ker borava poštrihat vsa notranja vrata. Pa na pico sva šla in so bile res dobre. Čisto po mojem okusu. Potem sva pa kupila ribice za najin akvarij, ki je zadnje 3 tedne v aktivnem nastajanju. Juhu... Le da so se meni tak smilile, ko so jih v trgovini lovili in sem morala kar proč. Pa upam, da nama nobena ne crkne, ker vem, da bom jokala za njimi kot dež. Hormoni...

Zdaj grem pa en pralni stroj naštimat, pol pa čopič v roke dokler ne omagam.
Jutri sva pa v Halozah po obiskih.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.5.2007 15:09:21   
Jelenche
pozdravljene

danes sem sobotno,.. nič se mi ne da,... bila sva v sparu z mozekom,.. potem se na kavi,.. zdaj bova imela kosilo, .. potem se pa jaz zacnem rihtat saj danes imam obletnico matureeeee
komi čakam da vidim vse bivše sošolce in sošolke... veliko smo dali skupaj čez.

vidim da ste ve vse pridne,.. blagor vam user posted image  
no jaz se grem pač potepat
rumba matr mi je prav hudo zate in za tvoje sončke,.. skoz je neki ne?

freycha upam da si vseeno šla na piknik,.. pri nas je še kar lepo vreme.

danes pa evrovizija uuuu user posted image

zvesta prideš še men zlikat? jaz nikol ne likam (razen res nujnih stvari) user posted image

ikonca, ja ja krči so pa za ****. Sicer me ne matrajo več,.. dej probi z kalcijem in magnezijem. Lahko tudi ko te prime krč spiješ kozarec mleka,... (če lahko prideš do njega user posted image ) baje da tud to pomaga

anja7 full dobr da čutiš user posted image  čez cel dan,.. jaz namreč čutim večino zjutraj,.. potem nič,... potem popoldan,.. spet nič in potem še ponoči. Sicer me pa včasih nekak čez popek veže in me boli za ****!user posted image  pa še ledvica me bolijo pa ne vem zakaj,.. mogoče me kle tut user posted image  prste vmes,.. ker voda je ok. user posted image  ...
ampak seveda da bomo zdržale user posted image

LP vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.5.2007 16:51:31   
Anonimen
Jelenche...

Ne vem, če si boš lahko z mano pomagala, ker verjetno likam manj kot ti. Bolj ali manj samo srajce od mojega, pa še to, če je res treba. Drugače jih raje pred obešanjem fejst stresem in pol koj v omaro obesim. Pa fajn se mi zdi, ko so zdaj take iz mečkanca moderne, hehe, za mojo lenobo podpirat.

Torej sem danes zlikala zavese, ki so bile oprane in so bile iz stroja take, kot če bi jih iz kravje riti potegnil. user posted image  Sem jih mogla zlikat, ampak sem odlašala cel teden, raje nisva imela zaves na oknih. No, pol sem pa še eno srajco njegovo speglala, ko se je sigurno 3 tedne vlačla in čakla na peglanje. user posted image

Vseeno mislim, da ti prej in več peglaš kot jaz. user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.5.2007 18:38:22   
Freycha
Evo, sem že doma. Na pikniku je bilo super, vreme se je full naredilo in je sijalo sonce, fajn sem se nasmejala in načvekala, edino žalostna sem, ker so se mi cel teden luštali čevapi, pa sem jih samo ene 4. pojedla, ker nisem mogla več jest. Ne vem kaj mi je bilo.......
Druga stvar pa je, da sem klopa fasala in lahko samo upam, da ni bil s čim okužen. Sreča v nesreči je samo v tem, da še ni bil čisto do konca notri zasidran in se mi samo čisto čisto malo pozna, kje je bil. Baje, da so super male možnosti, da kaj fašeš, če ti še ne pride do krvi.... I hope so!!user posted image
Imam v torek pregled pri G in ji bom to omenila.....

Sicer pa mi Dita dela salte mortale in sem prava atrakcija, ker folk gleda, kako se mi premika trebuh. Kaj ta otrok božji dela ne vem, samo lahko le upam, da si med temi akrobacijskimi točkami ne zavije n-krat popkovine okoli vratu.....V glavnem čisto je divja (po mami user posted image user posted image ).

Sedaj pa sem doma, že ležim na boku in tipkam tale post in uživam in prijetno sem zmatrana. Ko se mi bo dalo, se pa zavlečem do kuhinje, si nabašem v šalico sladoled in uživam naprej.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.5.2007 20:48:05   
siskamiska
Rumba upam da ste sedaj že OK.
Freycha user posted image user posted image  za barvo - je super. Fajn da si šla na piknik, mal na kisik. Upam da bo vse ok zarad klopa.

Jelenche, ti pa kar žurat a neuser posted image . Saj je prav, edino pravilno, ker potem bom imela malo manj časa.

Anja7, fajn da čutiš user posted image  čez cel dan. Našedva sta tud hiperaktivnain razgrajata cele sneve in noči user posted image .

Zvesta, ti si pa res pridna. Držim pesti da bo z ribicami vse uredu in da se bojo fajn počutile pri vama.

Midva sva šla pa danes po racmanke. Kupila sva vse kar sva imela namen. Moram pa pohvaliti gospo Ireno in njeno družino, ker so zeloooo prijazni.
Se splača it na gorenjsko, čeprav je kar odročno. Vse ti lepo razložijo, pa še kakšno darilce ti dajo za povrh. user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.5.2007 21:12:45   
kapica
Siskamiskauser posted image  za racmanke in vse kar si dobila, pa za darilcauser posted image .
Freycha, ja, res lepa barva in si upas, jaz vem da ne bi user posted image .
Rumba, ste pa res ubogi no, pa ce ni skoz nekaj, a ne? No, upma, da bo danes ponoci kaj boljse, resuser posted image .

Jaz sem imela danes naporen dan, da sem tako utrujena, da me bo verjetno kr vrglouser posted image . Dopoldan sluzba, popoldan kosilo, pospravit, pripravit za prigrizek in zvecer se obisk. Pa niso dolgo ostali, morejo svojo pupo skopat in dat spatuser posted image . Nas to tudi pocasi cakauser posted image . Tako da sem zaspana, kriz mi tako razganja, tako da me bo res reslo samo spanje. Jutri pa sem spet v sluzbiuser posted image . Saj bo, samo se dva tednauser posted image user posted image .

Aja, sem vam cisto pozabila povedat, da sva se odlocla za ime za nasega fantka: DINO. Saj bo v redu, a ne?user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.5.2007 21:37:27   
siskamiska
Kapica,  ime Dino bo super user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa intenzivno premišljujem o limfni drenaži nog. Ali je mogoče katera že šla?  Baje ful pomaga pri zatečenih nogah in ker se mi je začela kar fajn nabirat voda bom poskusila še s tem.
Ali imate kak predlog kam iti v LJ?
Jaz sem malo premišljevala o Rehamed centru v Dravljah, pa me zanima če ga katera pozna?

lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.5.2007 22:25:54   
rumba
Čer!
Z enim okom gledam evrovizijo, z drugim pa visim tukaj gor.user posted image
Mi smo že dobro. Anej je že celi dan dober, vse sem počistila, razkužila, še dojenčka bi lahko dala direkt na tla v WC-juuser posted image , samo v sušilnici me še čaka perilo za pobrat, pa sem konecuser posted image . OK, dosti bahanjauser posted image .
Me veseli, da ste preživele lep dan! Jelenche, ti pa le uživaj na obletnici. Zakon!
Zvesta, pridi še k meni likatuser posted image .
Kapica, lepo ime sta izbralauser posted image . Mi smo pa še vedno brezuser posted image user posted image .
Freycha, upam da bo vse ok zaradi klopa, a mislim da je res zelo mala verjetnost, da se okužiš, če ga odstraniš v parih urah. Upam no, ker sta ga dobila tudi oba moja čmrlja. A čevapi ti pa niso šli? user posted image  
Siskamiska, žal nimam pojma o limfni drenaži nog... Upam, da ti bodo druge znale kaj svetovati.

Grem še malo na kavč.
Pa-pa!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.5.2007 22:43:03   
Bonni
Pozdravljene souser posted image ,

Siskamiska, REHAMED je super! Ga. Andreja (šefica) pa med najprijaznejšemi ženskami, kar jih poznam. Tudi limfna drenaža res pomaga. Tudi endermologija, ki jo ponujajo v boju proti celulitu, ti (nam) bo po porodu fajn pomagala. Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP;

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
13.5.2007 9:28:24   
Freycha
Končno sem dobila sporočilo od AFNICE: (ob 5.52)

Dobro jutro! Ti naju še ne poznaš. Sva Lan in Lana. Rodila sva se danes presrečnima staršema Alešu in Damjani. Upava, da se kmalu spoznamo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
13.5.2007 9:50:11   
Anonimen
Afnica!

Čestitke! Naj bo tvojima čmrljema Lani in Lanu lepo. Vidva pa lepo skrbita zanju in se razveselita vsakega njunega nasmeha!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
13.5.2007 9:51:59   
Anonimen
Tak, zdaj pa jokam. Pa smo julijke začele. In to kar z dvojno srečo. Tega joka sreče bo se mi zdi v naslednjih dveh mesecih še kar nekaj...

Babe, pa vseeno še malo počakajte. Ne prehitevat!

Nič, grem se oblečt, potem pa v Haloze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.5.2007 9:54:17   
Anonimen
Freycha, sporočilo sem skopirala še na podforum Rodili smo! Da oznanimo še širšemu svetu. :)

Bomo pa veseli novih, dodatnih informacij. Upam, da so vsi trije v redu.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.5.2007 10:41:00   
ikonca
Hello,

vse čestitke AFNICI. Srčno upam, da je z vsemi OK!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.5.2007 12:18:41   
anja7
ČESTITKE Afnici in seveda novopečenemu očku! Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.5.2007 13:40:37   
Kristina_1
ČESTITKE AFNICI in OČKU, mali user posted image LANI in user posted image LANU pa veliko ZDRAVJA in SREČE!!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.5.2007 16:03:30   
kapica
user posted image user posted image user posted image  Afnica in ocka, iskrene cestitkeuser posted image user posted image . Kako lepo, samo da ste vsi trije v redu in zdravi!!!

Se enkrat cestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.5.2007 17:35:20   
tani33
Afnica  čestitke in veliko zdravja, veselja in sreče Lanu, Lani, tebi  in seveda očku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo se zmenit , da ostale še mal počakamo, sama upam da zdržim res do konca saj stanovanja ne bomo končali prej kot v drugi polovici junija.
Prav vesela sem , da ta teden mineva saj je bil naporen ko sam  user posted image . Dva izpita, srečanje s puncami, ki smo kar nekaj let preživele skupaj v LJ( do 3 zjutraj), napeljevanje el. po stanovanje, zidanje-dograjevanje sten(to so delali mojstri , a ker je mojuser posted image v službi je moja prisotnost nepogrešljiva ), izbira keramike, naročilo kuhinje, dogovarjanje z vovovodarjem,.....Vrjetno sem še kaj izpustila. Aja danes sva bili s Tamaro že ob 9.00 v Kranju , kjer je imela tekmovanje. Tako , da imam zdaj gležnje zatečene  tako da se kosti še komaj vidijo.

Ne morem nehat mislit na Afnico , imam še vedno solze v očeh. Upam da se nam uspe čimprej javit sama.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.5.2007 19:34:17   
*maja
user posted image  čestitke Afnici za Lana in Lano.

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.5.2007 20:24:14   
siskamiska
Afnica iskrene čestitke še tukaj od mene. user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno da sta Lana in Lan zdrava, pa čestitke še očku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No zdaj se je začelo, upam da bo nekaj časa še mir, potem pa  akcija še ostale.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.5.2007 20:25:14   
ikonca
tani33 tudi jaz upam da bomo zdržale čim dlje s svojimi otročkoi v trebuščku.

Mogoče je katero to prestrašilo in naj vam povem, da so že sposobni sami preživet, posebno po 34 tednu imajo tudi že plučka kar OK!

Ne smemo misliti na take stvari. Rečti si morate da bo vse ok, kaj ne bi blo, seveda da bo in naj vas spomnim: uživejte še s trebuščki, ker ne boste več dolgo. Vem da noge zatekajo, lakoti ni konec, ampak le ni vse tako slabo. jaz sem prav navezana na moj trebušček. Malo ga pobožam, namažem s kremo, se z njim pogovarjam in ga v ogledalu očudujem kako pridno raste.user posted image

Tani33 zate pa držim pesti glede stanovanja. Tudi jaz sem na tem, da hitimo z deli pred rojstvom. Renoviram že celo leto in ko se zanosila sem si rekla da imam časa še 8 mesecev, no pa še zmeraj ni vse. Meni ravnu jutri polagako ploščice na hodniku in v kuhinji. Izbrala sva si vzorec ker imava več barv vendar še zmeraj nisem prepričana če je to to.

Pozdravček!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.5.2007 20:27:34   
siskamiska
aja punce, jaz bi pa rabila kakšen fajn recept za šabeso, prosim prosim.

Za sirup če se da.

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.5.2007 20:40:52   
siskamiska
sem že našla enga fajn, hvala vseeno.

Sedaj me pa zanima ali je še kakšna kandidatka za torkovo kavico na Koseški tržnici?

Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.5.2007 20:55:55   
Freycha
joj punce, moji Diti se pa ravnokar prvič kolca..... mi skače enakomerno po trebuhu že zadnje tri minute in se kar ne umiri.....user posted image user posted image user posted image

bogica... samo meni jo je pa tako luštno čutiti.....

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.