|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.5.2007 11:41:10   
kapica
Jutro punceuser posted image !
No, za mene je se jutrto, ker danes nimam sluzbe in sem si privoscla, da sem spala kolikor se je dalo. Sedaj pa ze pocasi kuham kosilo.
Zvesta, a se ti zdi da sta velika? Se vidi da nimam prav pojma o tem, ampak je kr precejsnja razlika med obema. Je Lan Lani vse uzel verjetno ona pa s eni dovolj borilauser posted image . Afnica, upam, da dobro okrevas in da je vse v reduuser posted image .
Ketty, cestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image .
Corfu, pri meni je tudi isto z utrujenostjo. Zvecer nic vec od mene, razen ce cel dan cisto nic ne pocnem in samo pocivam. Ampak dokler se lahko dobro spim, sem zadovoljnauser posted image .Drzim pesti za izpite.
Freycha, pri meni so v 29 tednu naredili prvic ctg. Je bilo takoo lepo. In sedaj imam ze preglede vsaka dva tedna, kjer bo tudi vedno ctg narejenuser posted image , UZ pa verjetno ne vec. Nisem vedela da je to povsod drugace.
Rumba, ne vem kaj je s tem kuhanjem, meni se to ne dogaja. Zanimivo, verjetno so pac hormoni, saj lahko sedaj za vse hormone krivimouser posted image .
Siskamiska, jaz tocno tako naredim kot pravis, pa ne gre!!! Vem, da sem se mucla s tem ze od foruma Upajmo skupaj, ker sem tudi hotela par stvari shranit in ni slo. Vedno mi napise da je datoteka prevelikauser posted image . Pa je samo to kar pisemo. Ni mi jasno res, bom se poskusala, ampak ne verjamem v uspeh.
Backo,a  res? Uh, deset dni brez tople vode je pa hudo, za nas ko smo tako razvajeni da nam je to vse samoumevno. Upam, da zdrzisuser posted image .

Jaz sem danes spet pri zobozdravnikuuser posted image , zvecer pa v materinski soli.

Punce, lepo se imejte na kavici in fajn se nacvekajteuser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
15.5.2007 11:51:44   
Anonimen
Kapica, res je, da je Lana malo manjša, ampak je Lan tako velik kot bi naj bil enojček pri 32 tednih, ko je Afnica rodila. Zato pravim, da sta kar velika, glede na to, da sta 2. Jaz mislim, da ima moje dete sedaj toliko, kot je imel Lan ob porodu, pa sva z Afnico isti teden.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
15.5.2007 11:54:16   
GabiW
Siskamiska, jaz tocno tako naredim kot pravis, pa ne gre!!! Vem, da sem se mucla s tem ze od foruma Upajmo skupaj, ker sem tudi hotela par stvari shranit in ni slo. Vedno mi napise da je datoteka prevelika . Pa je samo to kar pisemo. Ni mi jasno res, bom se poskusala, ampak ne verjamem v uspeh.

Kapica, probaj še skopirat in prilepit v Beležnico (Notepad), tam se vsa oblika izniči in potem daj v word, če ti notepad ni všeč. Res da ne bo vseh teh smejkotov, ampak verjetno ti je pomembna bolj vsebina kot animacija.

Lep deževen dan vam želim.

pa pa Gabi

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
15.5.2007 11:55:47   
kapica
Zvesta, vidis, saj pravim da se ne spoznam toliko na to. Ampak res ja, ce preracunas,njegova  teza je dobrauser posted image . Kaj pa Lana? No, upam, da si bo opomogla, pupa mala, se mi kr smili.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
15.5.2007 12:09:44   
kapica
Gabi, uspelo je tako kot si reklauser posted image user posted image user posted image user posted image . Juhuuuu, uh, koliko bom imela dela na porodniski, da shranim vse od nas in vse od upajmo skupaj.

Super, hvala se enkrat za pomoc!!!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
15.5.2007 12:37:05   
corfu
Jelenche, odločitev je padla, naši punčki bo ime Manca, prosim če dodaš na seznam, če pa bo kakšna sprememba glede spola in imena seveda, te pa obvestimuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
15.5.2007 15:27:42   
siskamiska
ČAO,

jaz sem že iz čveka julijk in moram povedat da ste prav vse punce super in da sem vesela da sem vas spoznala.
upam samo še to da se spet srečamo še preden rodimo.

Kapica, me veseli da ti je uspelo po drugi poti shranit kar si želiš. Meni je to fajn ker velikrat kakšna stvar kasneje prav pride.

Meni se zdita Lan in Lana kar uredu po merah, važno je da je z njima vse ok in da se aAfnica vredu počuti. Na teži in velikosti bosta pa itak vse nadoknadila.

Corfu držim pesti za ispite da boš vse naredila z levo roko.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
15.5.2007 16:46:25   
Freycha
No tako, danes sem imela pri G pregled in sem prav zadovoljna. Začnem lahko s tem, da so me kar naprej vzeli in mi ni bilo potrebno čakati vsaj še 2. uri na vrsto (očitno sem jim všeč hehe), MV je ostal na istem in sedaj ni več take panike, da bi predčasno rodila zaradi tega....... vseeno pa ne pomeni, da smem cel dan hoditi naokoli in se hecati s tem. Še vedno je zaprt. Naredila mi bo še en UZ user posted image user posted image user posted image  ker se ji zdi, da je moja beba kar velika puncauser posted image  Pa da vidimo, če bomo kaj PDP prestavljali, s sladkorjem je vse ok user posted image user posted image  Drugi teden imam že UZ in čez dva tedna že zpet pregled pri G..... V glavnem same lepe stvari. Nič me ni kregala - ne zaradi teže, malo ji je pritisk sumljiv, ne zaradi ničesar...... še prav hecali smo se in mi je res prav polepšala danuser posted image  
Sedaj pa malo počivčkam, potem pa v šolo za starše - danes bomo baje dihali... no, predihavali popadkeuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
15.5.2007 16:59:08   
kapica
Siskamiska, me veseli da ste se fajn nacvekaleuser posted image . Mas prav, vse bosta pridobila, jaz vsekakor zelim celi druzinici vse najboljse user posted image user posted image .
Freychauser posted image  za pregled in vse lepe novickeuser posted image .

Jaz sem tudi od zobozdravnika, je vse lepo uredil, cakala tudi nisem nic, cez pol urce ze bila gotova. Potem sla na banko, pa v trgovino, po mojga dragega v sluzbo, sedaj pa tudi malo pocitka, zvecer pa v materinsko.
Je bil res lep, sproscujoc dan, kljub dezeku zunajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
15.5.2007 17:40:13   
Jelenche

novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica;Lana in Lan;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
15.5.2007 17:45:15   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 59 user posted image , od tega 2 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 11 user posted image  in 16 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image  

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
15.5.2007 17:55:32   
Jelenche
ehejjjj

ja, jaz moram tudi pohvaliti današnji čvek, čeprav sem imela veliko zamudo in nisem bila ravno brilijantne volje, sem se res lepo imela in upam da se kmalu spet vidimo.

corfu super da ste se odločili glede imena,... sem dodala na seznam

freycha user posted image  za pozitivne rezultate. Ti je kaj povedala koliko je težka Dita? Mal primerjam svojga user posted image  s tvojo Dito,.. da mam orientacijo. user posted image

kapica ti pa kar pri zobarju,.. te ni blo nič strah? user posted image

drugače sem pa zelooo slabo spala, in sem bla full zmatrana vse me je neki špikalo,.. pa še komi sem potem domov prišla.
ampak sem že bolje,.. sem spet malo počivala.

zdaj grem v lekarno še po kratki inzulin, saj si moram po novem dajati inzulin 4x na dan juheeej user posted image  ... no pa kaj čem.

uživajte

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
15.5.2007 20:27:40   
rumba
Pozdravček vsem!!!

Danes smo se pa prav lepo načvekale! ZLATE STE! Res sem uživala in upam, da se kmalu spet vidimo. Aja, pa da ne bo kdo rekel, da ko se babe spravijo čvekat, bo dež.... Deževalo je že pred našim zmenkom, a ko smo se razšle, je v Lj prav lepo zasijal sonček user posted image user posted image user posted image . Ja, tudi to znamo!
user posted image  sem popakirala na službeno pot, še Aneja dam spat, pol bo pa verjetno še mene vzelouser posted image . Pred spanjem bi še pojedla skledo jagod, a ne vem, če bom zdržala.
Freycha, user posted image  za dobre novice s pregleda. No, pa že lažje dihaš, kaj? Pa ne začet pretiravat.user posted image
Jelenche, pa ne da si ful težko prišla z Vodmata!! Joj, te bom, drugič te ne spustim z avta. Bom še jaz kriva za kak prezgodnji porod.user posted image user posted image

Lepo noč vam želim!

user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
15.5.2007 20:44:56   
siskamiska
Freycha lepo je prebrat da si bolje.

Jelenche, le glej da te ne prehiti. Mislim da bi mogla jaz imeti prednost pred tabo user posted image user posted image .

Rumba upam da ti bo uspelo pojest še jagode, jaz sem jedla lihkar palačinke z nutelo, za sladico pa še redkvice user posted image user posted image , Nekje se itak zmeša, če ne v ustih pa v ......user posted image user posted image user posted image .
Danes smo se imele res lušno, upam da bomo imele priložnost ponoviti še v večjem številu.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
15.5.2007 21:30:45   
kety99
Za mano so prva predavanja šole za starše in kot sem obljubila, sporočam urnik prihodnjih predavanj v ZD Šiška:
22.5. ob 16h nega novorojenčka
23.5. ob 17h poporodno obdobje
29.5. ob 16h dojenje
če bo kateri prišlo prav...Na kavico pa mi žal ni uspelo priti...no pa drugič ane! Še tri dni delam, potem bom imela pa tudi jaz več časa....

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.5.2007 8:15:41   
arijana..
Dobro jutro!
Kak je men tale dež priju. Počutje 100% boljše, oteklin tako rekoč ni, sploh ne smem pomislit, kaj bo , ko se bo začela prava vročina.
Prosila bi pa za pomoč tiste, ki ste si že začele urejat na CSD. Mene to čaka v petek in zanima me, če potrebujem zraven še kaj razen potrdila ginekologa ter osebni dokument. Pri prvi mož ni koristil očetovskega dopusta, zato ne vem, če tudi zanj rabim kakšen dokument.  Lahko pa tudi, da se je v treh letih kaj spremenilo.
Lep dan, pa naj bo sončen ali oblačen.

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.5.2007 8:31:52   
*maja
Dobro jutro punce !
Jaz sem danes tako zanič spala da se to sploh ne da povedati. Zbudila sem se najma 10X. MORAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Okoli pete ure zjutraj pa me je zagrabil še krč v nogo, za znoret. Sem sedaj čisto sesuta, in se sploh ne morem spravit k sebi. Potem pa še tako vreme user posted image . No za vsakim dežjem posije sonce, kajne???

Arijana.. na CSD-ju je dovolj samo potrdilo o PDP-ju in osebni dokument. Kako pa je z urejanjem očetovskega pa nimam pojma, ga pri nas nismo nikoli koristili.

No punce kdaj spet ponovimo kakšno kavico (upam da v boljšem vremenu) user posted image ?

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.5.2007 9:04:27   
rumba
Dobro jutro!!!
Jao, sej je fajn, da se je malo shladilo, samo mene to vreme prav ubija!user posted image  Prav nič se mi ne ljubi, kar nazaj spat bi šla.

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

No punce kdaj spet ponovimo kakšno kavico (upam da v boljšem vremenu) user posted image ?

user posted image user posted image  Si mi vzela " s tipkovnice".user posted image user posted image
Glede na to, da smo se za včeraj toliko časa dogovarjale, bi bilo mogoče res fajn čimprej začeti nova dogovarjanja.user posted image  Jaz sem itak ZA.

Jelenche, mene jutri zjutraj žal ne bo v m.š.. Sem pozabila, da moram biti s Hano v pediatrični na pregledu ob pol desetih.user posted image  Pa drugič.

No, se še kaj javim, saj se mi itak ne bo dalo nič drugega početi. HOČEM SONCE!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.5.2007 9:13:25   
bačko
Jaz sem mislila da bom šla danes na csd pa sem se odločila da grem naslednji teden ker sem itak na dopustu in bom imela več časa za takšne stvari.Komaj čakam da ta teden mine.
Jelenche 
daj še pri  meni dodaj da bom rodila v ljubljani in da bo najini pikici ime Žana.Hvala!
Naslednjič pa se na kavi še jaz pridružim.Tako bi rada vas spoznala in z vami malo počvekala.Ko je bila ura 12 in sem bila na poti v službo sem mislila na vas kako se imate!
Uglavnem to noč sem bolj slabo spala ker mi moja Žana ni dala miru in se je kar naprej premikala iz enga konca na drugega.Upam da bom to noč lepo spala.
No punce lepo se imejte in pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
16.5.2007 9:20:58   
Anja O.
Arijana, jst sem poleg potrdila in osebnega dok. potrebovala še davčno št. in bančno kartico, ker moreš napisat svoj  trr za nakazila. Ker pa imam user posted image user posted image  sem ji mogla dati še materinsko knjižico da si je nekaj skopirala. Tako da boljše da vzameš več stvari zraven kot pa da ne boš mogla urediti vse ker ti bo kaj manjkalo. Za očetovski dopust ne rabiš ničesar, kar ti bo dala pole in jih boš nesla domov svojmu dragemu. On jih pa potem nese v svojo firmo da mu jih izpolnijo.

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
16.5.2007 9:45:55   
tejči77
Ketty, čestitke za diplomo!
Freycha, lepo, da si bolje. Zdaj se pa pazi še naprej.
Jaz pa grem danes v firmo se dogovorit, ker bi radi, da priden nazaj delat in poslovit od moje sodelavke. Danes namreč dela zadnji dan, ker si je našla novo službo. Tako bom morala uvesti novo zaposleno, ki bo zamenjevala mene in verjetno tudi njo. Upam le, da ne bo trajalo predolgo. Ker dalj časa ne morem sedet, mi hoče rebra ven vržt in enostavno ne zdržim. Oh, jaz po eni strani komaj čakam porod, ker zdaj mi je pa počasi že ratalo mučno. Nič ni več fajn, smo pa štartali z 33 tednom. Saj bo!
Sem pa vedela, da če bo slabo vreme ob vašem čveku, mora posijati sonce! Super, da ste se imele lepo.
lp

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
16.5.2007 9:57:48   
Freycha
Dobro jutro!

No, včeraj zvečer (ob 22.30) sem si privoščila en dober in velik hamburger, posledica tega pa je bila, da me je zgaga, želodec in črevesje zvijalo, da nisem mogla spati. Kakor sem se ulegla, sem mislila, da bom bruhat začela, pa noro meje tiščalo v želodcu, pa črevesje mi je okrog obračalo. No ob pol treh (ko sem že 1. uro gledala tv (zanimivo, nisem vedela, da je črna mamba najhitrejša kača na svetu in doseže celih 24 km/h, kar je hitreje od človeka in sta samo 2 kapljici dovolj, da ga ubije)) sem šla na veliko potrebo, potem se je pa samo še boljšati začelo. Nekaj čez tri sem šla spat in spala do pol desetih kot ubita..... Res ne smem tako pozno jest tako nezdravo hrano.user posted image

Jelenche, UZ imam drug teden v četrtek in mi jo bo takrat zmerila. Bom zagotovo sporočila user posted image
Rumba, včeraj sicer sem malo pretiravala, ampak me ni ni nič tiščalo, edino zmatrana sem bila ko konj. Danes pa cel dan ležim doma, samo v šolo grem popoldne user posted image

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
16.5.2007 10:05:35   
GabiW
Hajli hajlo,

tile pogovori o CSD so zelo zanimivi. Jaz živim v Ljubljani, stalno prebivališče pa imam kar nekaj km iz Ljubljane. In res ne bi hodila več kot enkrat tja. Takod a tiste, ki ste si to že uredile, napišite, če je še kaj takega na kar moram bit pazljiva, da ne bom 2x hodila.

Ja za včerajšnjo kavico je ap tudi meni hudo, ampak so prišli vmes neodložljivi opravki, tako da upam da se bom naslednjič uspela udeležit srečanja.

Moje spanje je že 2 dni ok. Rešitev: noge imam pol metra v luftu celo noč pa še mažem jih z eno hladilno kremo, da mal omili bolečino in napetost. Otečene imam pa ful. Tudi zjutraj.

Lep dan še naprej,

papa

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
16.5.2007 10:06:50   
majrim
...da vas še jaz malo pozdravim....user posted image .... a ma še katera take probleme s spanjem??...se mi zdi,da mi jje vsaki dan hujše..sploh ne vem več,kako bi se dala,da bi lahko zaspalauser posted image .....no ja,bo treba vzet v zakup,da gre vse skupaj počasi h koncu...a vas že kej daje trema al pa strah?...vsaj pri tistih,ki čakate prvega?!...danes grem na pregled,pa me prav zanima,kolko je že velika ta naša pupcauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
16.5.2007 12:23:58   
siskamiska
No pa vas še jaz lepo pozdravljem user posted image user posted image user posted image , sem ful dobre volje, to pa zato ker je z našima user posted image user posted image  vse super, pa z mano tud kar ok. Čmrlja ful rasteta in se fajn redita user posted image , dvojček A ima 1550g, dvojček B pa 1628 g, pa velika sta skoraj enako, tako da je vse super. Moj MV se je zgleda malo umiril, mi je pa rekla da naj veliko ležim in počivam, da preguram še 3 tedne če se bo dalo, potem pa lahko že rodim če hočem user posted image user posted image user posted image .
Naslednji pregled imam čez 3 tedne, potem pa že kar na 1 teden. Sem ji parekla da se naslednjič verjetno še vidimo, za naprej ji pa nič ne obljubim user posted image user posted image .

Res sem dobre volje, glede na to da rogovilim že od 5 zjutraj okrog in  da imam noge zatečene ko user posted image .
No punce glede  user posted image se strinjam, v roku 3 tednov se bom potrudila da se vam pridružim za kasneje pa ne odgovarjam več zase.........user posted image

Lep deževen dan še naprej

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.