Pikicapokica6
|
muki:potem pa oprosti. Mogoče imaš pa samo katero luno v devici . Zdej pa tud jaz ne vem, kaj se pri nas dogaja, ampak mala ima zdele mejčken vročince, zaenkrat sicer samo 37,9......Upam, da zaradi zobkov Bomo vidli, kaj bo ponoči. Pa tako cmevkasta je bila cel večer, pa čist premočena. Joooj, res upam, da ne bo nič resnega, ker si čisto nič ne želim še enkrat čez to, posebn še, ker se je zaradi zadnje bolezni tudi njena teža zmanjšala. Zdaj pa smo komej prišli nazaj. srečanje: jaz sem kuj za , moram pa možička pobarat, da mi avto pusti doma, če se bo le dalo. Eh, jaz revca, sem doma ponavadi brez avta. Moje edino prevozne sredstvo je zdaj voziček, pa še tega moram poganjat jaz . nanica: jaz sem tud zato, da imamo naslednjega otroka kar supej, spet isti mesec. Najboljš, da bi se kar zmenili na tri....štiri....in Ker drugače ne vem, kako nam bo uspelo . Ampak, ko pa bereš sosednje forume, sem pa res srečna, da sem oktoberka. Ko berem vaše teže otročkov, me kar mal zaboli - same ornk dedce mate, naša pa je tak piščanček mejhn, težka komaj cca 7400g , velika pa je bila že pred več kot enim mesecom 68 cm. Ampak jaz ji res ne morem vsilit več hrane, kot jo hoče. Sicer sva tud oba z atijem bolj pri suhih, ampak to verjetn nič ne pomeni. Res ne vem, zakaj noče več jest. pikabu in ostale - čimprej pozdravite svoje . Upam, da se vam ne bomo pridružili! Zdaj pa gremo pri nas spat. No, mala že nekaj časa spi, mami pa si mora kdaj vzeti čas tud zase (beri za rr ). Pa lahko noč vsem.
|