|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  641 642 [643] 644 645   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.5.2007 20:16:49   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

muki: praviš, da imaš ene blodnje....user posted image user posted image ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da so po horoskopu ena fejst picajzlasta devica?user posted image user posted image  Sicer nisem ekspert za te stvari, mi je pa enkrat ena razlagala te zadeve.....

Nisem devica, ampak user posted image .
Altati mi sicer neke slabe lastnosti skuša podturit, ampak jez sem res fajn ženska user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16051
10.5.2007 20:19:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Od pon. sem na dieti. Tudi jaz. Saj še kar gre no. Malo sicer si prirejam jedilnik da mi slučajno ne zmanjka mlekca. Še tok kakor ga je. Itak mali je samo še ene 3-4 na dan, pa ponoč spet neki dost. ene 3-kratuser posted image

A ti tudi user posted image  ?
Moj najpogostejši stavek zadnje čase, razen NEŽA, NE TAK MOČNO STISKAT iVO je tudi JUTRI ZAČNEM user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16052
10.5.2007 20:39:00   
nanica
ja saj se evrovizija še ni začela, pa ste že vse poniknile

aja, tisti bb vam dela družbo, al kaj

uboga jaz, ker nimam popa

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16053
10.5.2007 20:39:29   
nanica
imam pa zato kozarec pivauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16054
10.5.2007 20:46:31   
Pikabu
Spet samo na hitro. Zdaj je zakuhala še Ema.user posted image Jah, saj po eni strani sem kar pričakovala. Še njeno vorčino damo čez, potem pa upam, da bo konec in da bomo lahko uživali na dopustu.

Jaz grem pa sedaj evrovizijo gledat. A sem vam že povedala, da sem v OŠ pela skupaj z Alenko v zboru? user posted image Razlog več, da zelo, zelo navijam za njo. Upam, da ji danes uspe.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16055
10.5.2007 20:46:42   
muki1
Bolniki: Jaša, Blaž, Tina, Beki..... še kdo? Dajmo se pozdravit.....

Piknik??????? Saj meni je tudi Vavina lokacija kul, ampak primorska pa res ne.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16056
10.5.2007 20:49:33   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Spet samo na hitro. Zdaj je zakuhala še Ema.user posted image Jah, saj po eni strani sem kar pričakovala. Še njeno vorčino damo čez, potem pa upam, da bo konec in da bomo lahko uživali na dopustu.

BOLJŠE DA ZDAJ KOT PA NA DOPUSTU
Jaz grem pa sedaj evrovizijo gledat. A sem vam že povedala, da sem v OŠ pela skupaj z Alenko v zboru? user posted image Razlog več, da zelo, zelo navijam za njo. Upam, da ji danes uspe.
TUDI JAZ, AMPAK UPANJA PA NIMAM

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16057
10.5.2007 20:49:41   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

upam, da razen razdalje nimaš nič protiuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16058
10.5.2007 21:05:20   
beki24
moci, lu- kdaj potem jutri????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16059
10.5.2007 21:21:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

upam, da razen razdalje nimaš nič protiuser posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A ti ponujaš primorsko? To mi je ušlo.... Lahko potem tudi na Primorskem taborimo? Ker drugače se jaz grem samo obračat user posted image . Saj veš...relacije.... Vava je namreč omenila, da ima tudi prostor za šotore user posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16060
10.5.2007 21:27:00   
nanica

Zakaj pa? A ti ponujaš primorsko? To mi je ušlo.... Lahko potem tudi na Primorskem taborimo? Ker drugače se jaz grem samo obračat user posted image . Saj veš...relacije.... Vava je namreč omenila, da ima tudi prostor za šotore user posted image .

itak, mi imamo sicer mini hiško, pa za kar nekaj šotorov prostora. pa bolnico za sosedovim vinogradom, za vsak slučaj

nimamo pa roštiljauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16061
10.5.2007 21:32:08   
muki1

itak, mi imamo sicer mini hiško, pa za kar nekaj šotorov prostora. pa bolnico za sosedovim vinogradom, za vsak slučaj

nimamo pa roštiljauser posted image

Ja, potem se pa oproščam user posted image . Spregledala...mater, zadnje čase me ful dobite pri švinglanju user posted image . Potem sem pa jaz tudi za primorsko... pa za Kolpo tudi, pa k nam seveda še vedno toplo vabljene user posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16062
10.5.2007 22:10:34   
frrrr
KAKALI SMO!!! user posted image  user posted image  user posted image spet 1 centi kinderlade po celi plenici user posted image očitno bo taka poplava dreka vsakih 5 dni... js bi ga raje bolj pogosto previjala, da se ne bi tk dolgo mučil z drekecom user posted image

Tina, Tian, Jaša, Iva - pozdravite se!

nanica - bom prišla v Kranj, če se drug teden spet kaj zmenite, pa mi lahk tam roko zlomiš user posted image a bi imele kakšno srečanje na Brdu pri Kranju drug teden?

naše junijsko srečanje
... kaj zdej? Prekmurje? dejte tolk prej povedat, da lahk kej rezerviramo tam v bližini, da se ne bi sam za en dan tja vozili... bi 1x prespali in bi šli še mau tamaučka namočit, ker mu je banica mau premajhna za plavanje user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16063
10.5.2007 22:14:11   
Pikicapokica6
muki:potem pa oprosti. Mogoče imaš pa samo katero luno v deviciuser posted image .

Zdej pa tud jaz ne vem, kaj se pri nas dogaja, ampak mala ima zdele mejčken vročince, zaenkrat sicer samo 37,9......Upam, da zaradi zobkovuser posted image  Bomo vidli, kaj bo ponoči. Pa tako cmevkasta je bila cel večer, pa čist premočena. Joooj, res upam, da ne bo nič resnega, ker si čisto nič ne želim še enkrat čez to, posebn še, ker se je zaradi zadnje bolezni tudi njena teža zmanjšala. Zdaj pa smo komej prišli nazaj.

srečanje: jaz sem kuj zauser posted image , moram pa možička pobarat, da mi avto pusti doma, če se bo le dalo. Eh, jaz revca, sem doma ponavadi brez avta. Moje edino prevozne sredstvo je zdaj voziček, pa še tega moram poganjat jazuser posted image .
nanica: jaz sem tud zato, da imamo naslednjega otroka kar supej, spet isti mesec. Najboljš, da bi se kar zmenili na tri....štiri....in  user posted image user posted image user posted image Ker drugače ne vem, kako nam bo uspelouser posted image . Ampak, ko pa bereš sosednje forume, sem pa res srečna, da sem oktoberka.

Ko berem vaše teže otročkov, me kar mal zaboli - same ornk dedce mate, naša pa je tak piščanček mejhn, težka komaj cca 7400guser posted image user posted image , velika pa je bila že pred več kot enim mesecom 68 cm. Ampak jaz ji res ne morem vsilit več hrane, kot jo hoče. Sicer sva tud oba z atijem bolj pri suhih, ampak to verjetn nič ne pomeni. Res ne vem, zakaj noče več jest.
pikabu in ostale - čimprej pozdravite svoje user posted image . Upam, da se vam ne bomo pridružili!

Zdaj pa gremo pri nas spat. No, mala že nekaj časa spi, mami pa si mora kdaj vzeti čas tud zase (beri za rruser posted image ).

Pa lahko noč vsem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16064
10.5.2007 22:28:43   
frrrr
vava - mere povzete... bravo za Lukine mere, vodi user posted image

altati - dobiš sms jutri, se mi je ugasnil telefon, pa se mi ga ne da it napolnit

nanica - upam, se Blaž zbudi brez vročine!

beki - reši se wcja!

muki - js verjame, da si fajn babnca user posted image

Pikabu - tut Ema naj se reši vročine!

Mamica81 - tut vaša princeska naj se reši vročine!

js tut ponavadi brez avte, ker drgač mož full dlje časa hodi domov... je lažje tako, jaz pač naprej napovedujem kdaj ga rabim... jutri ga ima pa on, ker je naročen za menjavo gum

kdaj drugega? 2010

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 16065
10.5.2007 22:29:37   
frrrr
prej sm med dojenjem mau tuhtala... in natuhtala za cel roman... jutr mogoče napišem...

nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16066
10.5.2007 23:01:53   
mis
Naša Tina tudi spi, jaz sem likala in Evrovizijo gledala. Tina je danes brez vročine, zvečer je imela 36,8. Zgleda da smo pregurali...user posted image  Upam da se ne bom zarekla.

Vsi bolniki, pozdravite se!user posted image user posted image

nočko!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16067
10.5.2007 23:06:34   
@lina
jaz sem prišla samo čestitke pobrat in grem user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16068
10.5.2007 23:11:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

to ne velja! user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16069
10.5.2007 23:12:30   
@lina
no, pa preden grem, samo še čestitam Jaši in Tinkari za včeraj... in Luki za danes user posted image user posted image

in zaželim vsem bolnikom da to ne bodo več, in to takoj!

Nam se ful dogaja... user posted image  nimam nobenega časa...user posted image

pokukam vas malo, zdaj še počakam rezultate predizbora Eurosonga in greva spat...

Jutri in čez vikend bom verjetno bolj kot ne odsotna...V soboto praznuje moj prvorojenec tretji rojstni danuser posted image  Kot da sem včeraj bila z njim v porodnišnici, pa že tri leta!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16070
10.5.2007 23:15:13   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Ej, frrrr, če boš kaj zanimivega napisala, mogoče ostanem še toliko da še enemu Jaši čestitam...in Ajdi seveda tudi!user posted image  

ah, verjetno mi ne bo ratalo...je še kar dolga do 00.00 - pa danes je bil ful naspidiran dan in sem kar utrujena...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16071
10.5.2007 23:16:07   
frrrr
je predolgo za čakat na rezultate kdo gre v finale eurosonga, zato sm se odločila, da vam bom kr napisala svoj roman user posted image

prej tuhtala med dojenjem kako se z dnevi spreminja tudi način dojenja... na začetku je mali samo zizal... potem je začel še nežno božati po roki ali dojki z rokico... nato je nastopila groba faza, ko je samo vlekel mojo majico, modrc, roko, spodnjo ustnico, plenico, svojo uho... no, zdej se je pa pri nas ta faza očitno končala in zdaj mi že dva dni take lepe nasmeške deli vmes in naredi pauzo zato, da me lahko po licih poboža -> nebeško!

sm sicer še neki tuhtala dalje in bolj globoko, pa sm pozabila zdej user posted image eh, nism za te stvari očitno... gre Pikabu, Evik, muki in ostalim veliko bolje od rok izlivanje občutkov

zdej bodo pa rezultati, potem pa šlafanje... lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16072
10.5.2007 23:17:10   
frrrr
@lina, lepo praznujte v soboto! Ima Jure točno v soboto RD?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16073
10.5.2007 23:18:22   
@lina

@lina, lepo praznujte v soboto! Ima Jure točno v soboto RD?

Ja, točno v soboto.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16074
10.5.2007 23:20:45   
frrrr

Ej, frrrr, če boš kaj zanimivega napisala, mogoče ostanem še toliko da še enemu Jaši čestitam...in Ajdi seveda tudi!user posted image  

ah, verjetno mi ne bo ratalo...je še kar dolga do 00.00 - pa danes je bil ful naspidiran dan in sem kar utrujena...
sej lahk mau prej čestitaš, da ne boš jutri norela samo zato, da bi čestitke na RR napisala... sej tak čas sm se že matrala na mizi user posted image

pri nas tut kr dogaja in sm tut kr fajn utrujena... jutri bom še kaj pokukala... potem pa v soboto zjutraj pičimo v prikolo na morje... so pa v sosednjem kampu brat in punca, pa danes sta šla še moja starša na kratek oddih k njima... in oni odhajajo v soboto domov, pa bodo še mau k nam (v naš kamp) prišli pogledat nagce user posted image oz. na kosilo...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  641 642 [643] 644 645   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  641 642 [643] 644 645   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!