frrrr
|
dober dan! čestitke @lini in Matjažu + čestitke vavi in Luku za 7 mesecev! altati, upam da je vročina že minila... številke imaš pa v wordovem dokumentu Zasebni podatki oktobrk zapisane Arabela, super za mirno in dolgo spanje Katarine glede Vranca se pa strinjam, čeprav je za zvečer kr mau težko vino... si bom dans mau prej natočila že 6 mesecev sem brez Retaferja in morm železo pridobivat na drugačne načine lucika, Arabela, moci - se bomo avgusta, septembra z istimi stvarmi ubadale... evo, nam ne bo dolgčas kaj imate danes srečanje škorpijonov? nanica, moci, altati, beki, še katera? aha, nanica se je sam slinila zravn lucika, pol ga ti s svojimi vozičkarcami žuraš po ulicah in poteh, zato pa si pol tolk utrujena, da se ti ne da pisat ujej, kako mi je pa to ušlo? PSAŠA, VSENAJBOLJŠE ZA TVOJ RD! z zamudo, sorry! midva sva zdej mau hruške papcala, no bolj kompot, ker mali še vedno ni kakal in mu turim veliiiko tekočine. za kosilo bova pa sprobala blitvo - imam ravno svežo iz babičinega vrta, pa mu bom še žličko dala za poskusit, da vidim ali je po meni, al po možu (je ne mara) danes bomo pa očitno kakali... tako na koledarju piše... sem mau gruntala nazaj in ugtovila, da na 5 dni kaka ubožček, pa tolk prdi zraven, da je že celo stanovanje kontaminirano aja, previjanje rešila z zobno ščetko... mali je prej vedno čist norel, ko sva si zobe umivala... če sva se mu približala, je ukradel zobno ščetko in je bilo vse belo od zobne paste... pa sm mu kupila njegovo, na eni strani je za dlesni brusit, na drugi ščetka... zdej se pa previjava, on si pa zobke umiva, pol pa še mau dlesni masira lep dan!
|