|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  639 640 [641] 642 643   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.5.2007 8:59:37   
moci
muki, kako ste?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16001
10.5.2007 9:06:23   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, jaz sem tudi škorpijonka na kvadrat!!! smo že tri, še katera?
a nisi ti rakicauser posted image

aja saj res, imam pa nekaj unih drugih zadev v škorpijonu

nič bat, pite je ostalo nekaj, za vsako je bo en košček
user posted image user posted image

midva tudi prideva, pa kaj, če je bolj oblačno, ko se bomo srečale, bo že zasijalo sonce, tako ali drugače
user posted image user posted image

moci, a boš lahko vozila z zlomljeno roko ali vaju prideva iskat midva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
babe žlehtuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16002
10.5.2007 9:26:15   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, kako ste?

Če bi me pred 15 minutami vprašala, bi rekla, da dobro...zdaj pa user posted image  babji spet štrajka pri zajtrku user posted image .  Trikrat je polizala žlico. Zdaj me pa z njo tepe.
Bržkone user posted image  ji moja kuha ne ustreza user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.5.2007 9:27:25 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16003
10.5.2007 9:38:58   
Pikabu
Čestitke za 7 mesecev:

user posted image @lina in Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image vava in Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16004
10.5.2007 9:44:12   
Pikabu
Ob pregledovanju naše tabelce sem ugotovila, da je dva dni nazaj praznovala svoj roj. dan naša psaša.

Draga psaša:vse najboljše za tvoj rojstni dan. Naj ti v življenju vedno sije sonček, oba tvoja moška pa naj te razvajata.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16005
10.5.2007 9:44:54   
Pikabu
Kratek pozdravček od nas. Maks je bolje, ravnokar se je zbudil in gremo ven, ker je pri nas krasen sonček.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16006
10.5.2007 10:45:28   
frrrr
dober dan!

čestitke @lini in Matjažu + čestitke vavi in Luku za 7 mesecev! user posted image user posted image

altati, upam da je vročina že minila...
številke imaš pa v wordovem dokumentu Zasebni podatki oktobrk zapisane user posted image

Arabela, super za mirno in dolgo spanje Katarine user posted image glede Vranca se pa strinjam, čeprav je za zvečer kr mau težko vino... si bom dans mau prej natočila user posted image že 6 mesecev sem brez Retaferja in morm železo pridobivat na drugačne načine user posted image user posted image

lucika, Arabela, moci - se bomo avgusta, septembra z istimi stvarmi ubadale... evo, nam ne bo dolgčas user posted image

kaj imate danes srečanje škorpijonov? user posted image nanica, moci, altati, beki, še katera? aha, nanica se je sam slinila zravn user posted image

lucika, pol ga ti s svojimi vozičkarcami žuraš po ulicah in poteh, zato pa si pol tolk utrujena, da se ti ne da pisat user posted image user posted image

ujej, kako mi je pa to ušlo? PSAŠA, VSENAJBOLJŠE ZA TVOJ RD! z zamudo, sorry!

midva sva zdej mau hruške papcala, no bolj kompot, ker mali še vedno ni kakal in mu turim veliiiko tekočine.
za kosilo bova pa sprobala blitvo - imam ravno svežo iz babičinega vrta, pa mu bom še žličko dala za poskusit, da vidim ali je po meni, al po možu (je ne mara) user posted image
danes bomo pa očitno kakali... tako na koledarju piše... sem mau gruntala nazaj in ugtovila, da na 5 dni kaka user posted image ubožček, pa tolk prdi zraven, da je že celo stanovanje kontaminirano user posted image

aja, previjanje rešila z zobno ščetko... mali je prej vedno čist norel, ko sva si zobe umivala... če sva se mu približala, je ukradel zobno ščetko in je bilo vse belo od zobne paste... pa sm mu kupila njegovo, na eni strani je za dlesni brusit, na drugi ščetka... zdej se pa previjava, on si pa zobke umiva, pol pa še mau dlesni masira user posted image

lep dan!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16007
10.5.2007 10:46:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Kratek pozdravček od nas. Maks je bolje, ravnokar se je zbudil in gremo ven, ker je pri nas krasen sonček.

Lep dan vsem.
super! user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16008
10.5.2007 10:52:31   
Pikicapokica6
user posted image user posted image user posted image  ŠELE DONS VIDLA, DA STE V KRANJUuser posted image ......Pa fino se imejte!!user posted image

Pa bolniki čimprej se pozdravite, revčki bogi. Kok je to zoprno, a ne?

In vse najboljše novim 7 mesečnikomuser posted image user posted image user posted image !!

Pa vse najboljše dragi psaši za rojstni dan!!user posted image user posted image  Upam, da ga boš čimlepše praznovalauser posted image .

Naša punca pa je zaenkrat še kar zdrava (trkam na les). Mami pa bolijo ušesauser posted image .....res mi ni jasno, kje sem to fasalauser posted image . Upam, da čimprej mine, ker mi ni do tega, da hodim k zdravniku.

Bom si kasneje vzela več časa, da vas še preberem in še kaj napišem. Do takrat se pa lepo imejte. Mi šibamo ven na sonce!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 16009
10.5.2007 11:07:04   
Maxica
Z zamudo vse najboljše naši dragi Psaši.user posted image user posted image user posted image
Čestitke za sedem mesecev Luki in Vavi ter Matjažu in @lini.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16010
10.5.2007 11:13:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, upam da je vročina že minila...
številke imaš pa v wordovem dokumentu Zasebni podatki oktobrk zapisane user posted image

Moj mali fantek še vedno kuha vročino. Z dvema vmesnima dojenjema, kar miže, dremucka v naročju že od 7.15. Nič se ne pogovarja, nič se ne smeji, samo stiska se k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da vse skupaj hitro mine, ker se mi takooooo smili.....

Frrrrr- saj vem da imam v wordovem dokumentu vse številke, ampak meni se ne da prepisovat....jaz bi vaše vizitke v obliki sms, da vas kar shranimuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16011
10.5.2007 13:59:53   
Arabela
Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :

user posted image user posted image user posted image @lina in Matjažuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Vava in Lukauser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16012
10.5.2007 14:04:42   
Arabela
  user posted image

Vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga Psaša,
user posted image za te...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16013
10.5.2007 14:06:55   
Arabela
Uspelo nama je!!! USpelo nama je!!! Uspelo nama je!!!
Iti v mesto in priti iz mesta v vozeku, brez da bi morali uporabiti kenguruja...user posted image user posted image user posted image

Na poti v mesto zaspala, se zbudila, pojedla malico, mama pokofetkala in sva odšli domov.. mala je bila v vozeku celi dve uri in pol..
BRAVO KATARINA!!!!

Zdaj je še kosilo zmazala, pa se že 10min igra sama v stajici, zdaj pa jo bom dala spat, ker komaj že gleda...
KAko pridno dete imam jaz!!!!user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16014
10.5.2007 14:54:10   
lucika
bravo katarina, tak se to dela, mamica mora v miru kavo spit!

mi pri nas jo pa kmalu ne bomo več mogli. namreč z vozički nismo zaželjeni po gostilniških vrtovih. sramota! najraj bi dala v cajtnge. če greš vsak dan na kavico, baje da nimajo nič od tega...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16015
10.5.2007 14:54:42   
frrrr
kuhala juhico iz blitve, tamaučku dala za poskusit, pol sm pa še zase dokončala in ko sm hotela to pojest, sm ga dala v posteljico... grem krožnik nabasat, pogledam še k njemu in mali sedi user posted image  user posted image  user posted image se je sam usedel user posted image  user posted image

blitvo je pridno jedel... ene 4 žličke je dobil, ampak ogromno tekočino, blitve blo ravno za žličko

kakali še nismo

babica in dedek sta ga pocrkljala, odspal je svoje, mamica na balkonu brala Mojga malčka... zdej se pa še 1x previjeva in šibava vn

LP!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16016
10.5.2007 14:54:47   
beki24
ma ne morem verjet- pa katera je danes pijačo plačala, da ji naslednjič vrnemuser posted image ..........se kmalu spomnim, a neuser posted image user posted image user posted image

Aha, Altati, a zato danes nisi telefona dvignila, ko smo te klicale, no tisti klic preden ti je Nanica pito prinesla je bil moj!! Ampak dobiš seveda še sms!

Tinkara se mi je v avtu skoraj skuhala, bila pa je v bodyu s kratkimi rokavi in letnih hlačah, brez nogavičk- revica moja, čist rdeča je bila, k kuhan rak! Zdej se pa v dnevni sama lepo igrauser posted image
Tale sprehod od bazena do Pungarta je pa meni kar všeč, pridem še kdajuser posted image , pa seveda jaz častim "vodo"user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16017
10.5.2007 14:56:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Iti v mesto in priti iz mesta v vozeku, brez da bi morali uporabiti kenguruja...user posted image user posted image user posted image

Na poti v mesto zaspala, se zbudila, pojedla malico, mama pokofetkala in sva odšli domov.. mala je bila v vozeku celi dve uri in pol..
BRAVO KATARINA!!!!

Zdaj je še kosilo zmazala, pa se že 10min igra sama v stajici, zdaj pa jo bom dala spat, ker komaj že gleda...
KAko pridno dete imam jaz!!!!user posted image user posted image user posted image

in zadovoljno dete si pozabila napisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16018
10.5.2007 14:57:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mi pri nas jo pa kmalu ne bomo več mogli. namreč z vozički nismo zaželjeni po gostilniških vrtovih. sramota! najraj bi dala v cajtnge. če greš vsak dan na kavico, baje da nimajo nič od tega...
šit no... to je res za v cajtnge! user posted image user posted image user posted image ko bop pa drugo leto prišla s tamaučkom in bo hotel sok in sladoled, bo pa kul...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16019
10.5.2007 15:05:33   
moci
joj, psaša, smo te kar pozabileuser posted image

vse najlepše ti želimo tudi miuser posted image

lucika, a daj... resno? nori so, čist. takoj objavit na črno listo. grozauser posted image

jaša, bravo za sedenjeuser posted image

beki, piškot plačala. pa še hvala ji nisem reklauser posted image
piškot, hvala za pijačouser posted image
nanica, nisem te niti vprašala koliko ti dolgujem za kamilicouser posted image povej, prosim... grozna sem.

midve sva šli naravnost domov, ker je mene tok lulat. jaz non stop wc-je iščem. sem mislila, da se to s porodom končauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16020
10.5.2007 15:24:07   
beki24
Piškot, ja tudi z moje strani hvala za pijačo, drugič pa vrnemo, ane, moci!

Jaša, bravo za sedenje, to je pa res super!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16021
10.5.2007 15:25:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Bravo Katarinauser posted image user posted image user posted image !Kar tako naprej!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16022
10.5.2007 15:26:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

??????? a ti to resno? jaz bi jih dala  na TV!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16023
10.5.2007 15:27:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Aha, Altati, a zato danes nisi telefona dvignila, ko smo te klicale, no tisti klic preden ti je Nanica pito prinesla je bil moj!! Ampak dobiš seveda še sms!

HVALA; HVALA; HVALA!

Nanica- pita bila super! se še priporočam!

Beki, Nanica, Moci- super ste!!!!!
Piškot pa itak!!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16024
10.5.2007 15:34:38   
muki1
Tudi z moje strani čestitke za sedem mesecev in za rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  639 640 [641] 642 643   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  639 640 [641] 642 643   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.