|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  640 641 [642] 643 644   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.5.2007 15:57:56   
Evik
v šentvidu imamo barček tipito ki se bo kmalu preimenoval v mothers and baby club ali nekaj takega, ker so tam sami vozički pa otroci pa za otroke je posebna mala mizica  in košara z igračami pa igrišče z gugalnicami je zraven ...seveda smo vedno dobrodošli, se mi zdi da bo kmalu še kakšna tabla , ker se bodo pisali roki pa starost otrok. user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16026
10.5.2007 16:01:02   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kaj imate danes srečanje škorpijonov? user posted image nanica, moci, altati, beki, še katera? aha, nanica se je sam slinila zravn user posted image  

frrr, a si boš sama roko zlomila a ti jo pridem jazuser posted image user posted image user posted image (tega stavka še nekaj časa ne bom pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16027
10.5.2007 16:02:47   
nanica
moci, kroglice so zastonj, nič mi nisi dolžna

pa upam, da bodo tudi pri vas delovale

punce, user posted image moje drage sestreuser posted image , a se bomo zmenile, kdaj bomo imele še drugega otroka, ker jaz ne vem, če bi preživela v družbi s tistimi sočvekačicami, ki se na sosednjih forumih kregajo

kaj bi brez vasuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16028
10.5.2007 16:06:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

punce, user posted image moje drage sestreuser posted image , a se bomo zmenile, kdaj bomo imele še drugega otroka, ker jaz ne vem, če bi preživela v družbi s tistimi sočvekačicami, ki se na sosednjih forumih kregajo

nanica jaz drugega že imam, pa tretjega tud....in zdaj sem užaljenauser posted image , ker si me zignoriralauser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16029
10.5.2007 16:09:42   
Pikicapokica6
lucika: user posted image user posted image ne morem verjet, kar pravišuser posted image  Tukaj pri nas imamo tud en lokal z letnim vrtom, pa se mi nikoli ni zdelo, da smo nedobrodošle.
muki: praviš, da imaš ene blodnje....user posted image user posted image ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da so po horoskopu ena fejst picajzlasta devica?user posted image user posted image  Sicer nisem ekspert za te stvari, mi je pa enkrat ena razlagala te zadeve.....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16030
10.5.2007 16:14:32   
nanica

altati, se vidi, da smo bile same prvorodke na kupu. oprosti, mislim, da se bomo me na rr dovivale še kot babice in prababice. rada te imam, škorpijonka moja. bo zdaj v redu?

IZVIRNO SPOROČILO: altati

nanica jaz drugega že imam, pa tretjega tud....in zdaj sem užaljenauser posted image , ker si me zignoriralauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16031
10.5.2007 16:16:26   
nanica
pa še to, altati moja prijateljica, kroglice obstajajo tudi za tvoj mehur, a veš to?

če hočeš kaj več info, piši na zs

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16032
10.5.2007 16:55:05   
mis
Ja, včeraj čez dan je bila boljša, T padla na 37,3. Zvečer je imela spet 38. Ponoči sem jo tipala ni bila nič vroča, danes popolnoma brez vročine. Res neka kratka viroza. Zdej vas grem pa mal brat, dokler mala še spi.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16033
10.5.2007 17:15:51   
Lu
Dan!

Evo me ni dan, dva pa že imate srečanje user posted image user posted image user posted image Jaz pa v jok pa na drevo, pa vse igrače sabo, pa....

Pri nas je postala živa norišnica. Vam povem. Noči so postale ena sama mora. user posted image Najprej Maja, pa Tian, pa Maja. In tako do jutra. Mi je fino, ni kaj. Tiana vsak večer nekaj kuha. Sploh ne vem kaj. Samo zvečer. Maja tako živo sanja, da se odriva od mene ko jo dvignem in komaj udržim. Kaj šele da jo zbudim. Sama muka. Nič fajn.

Drugače sem šla pa včeraj sama za 1 urco v LJ. Sem šla v Massa po ene sandalce za Majo pa so ji premajhne. Tako grem po vsej verjetnosti jutri spet v LJ. A gre še katera v BTC???? Za kakšen coffe??user posted image

Potem kaj je še novega. Tianu se je GH ustavilo.user posted image Poje zelo malo.

Od pon. sem na dieti. Tudi jaz. Saj še kar gre no. Malo sicer si prirejam jedilnik da mi slučajno ne zmanjka mlekca. Še tok kakor ga je. Itak mali je samo še ene 3-4 na dan, pa ponoč spet neki dost. ene 3-kratuser posted image

Pikabu in Maxica glede našega krsta. Smo zmenjeni čez 14 dni da se slišimo. Upam, da nam rata. Mislim tok komplicirajo da je joj.user posted image

Tale moj post ni nič kaj prida. Saj vem.

Ampak saj jutri je nov dan,...

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16034
10.5.2007 17:49:19   
moci
lu, user posted image
res je. jutri je nov dan.
jaz sem za to, da imamo vsak teden srečanjeuser posted image jaz ful uživam.
a ti jutri prideš s tianom? če bom imela avto pa mogoče res pridem. kdaj pa ti to greš?
pa še beki, mogoče pride?

nanica, kakšen izliv ljubezniuser posted image
se bomo zmenile za naslednjega, ok. tiste, ki pa nimate naslednjega v planu boste pa z nami čvekale. itak se bolj malo o user posted image pogovarjamo,user posted image pa nasvete nam boste dajale. pa cele noči boste brale, ker boste v službahuser posted image

torej-jaz bi kmalu naslednjegauser posted image

kaj je zdej z našim piknikom? jaz sem se pa tako veselilauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16035
10.5.2007 18:27:36   
nanica
zdaj smo pa še mi zakuhaliuser posted image

sem mu takoj dala kroglice, bomo videli, kako hitro bodo prijele. že pri starših se mi je zdel  malo vroč, sem mislila, da zaradi avta, ampak prej sem mu pod pazduho namerila 38.2

vročo ima samo glavo, noge in roke ne, trebuh malo

saj ne vem, ko imate druge problem, sem pametna, zdaj pa grem raje v knjigo gledat, kaj bi to lahko bilo

aja, pa z vrtnicami je moj prišel domov, so bile zame, saj se je danes nekaj pomembnega zgodilo, kzaradi česar bova upam da od zdaj naprej mirno spala.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16036
10.5.2007 18:29:53   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kam gremo pa drug teden v četrtek? a se dobimo v živalcu?

torej-jaz bi kmalu naslednjegauser posted image

user posted image user posted image user posted image jaz tudi, ampak bomo še čisto malo počakali

kaj je zdej z našim piknikom? jaz sem se pa tako veselilauser posted image

ja a ga ne bo?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16037
10.5.2007 18:58:42   
moci
nanica, čestitke za nekajpomembnegazaradičesarbostenekajčasaboljmirnospaliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se namatrala presledke spuščatuser posted image nisem vedela, da je to težkouser posted image

kaj zdaj kuhateuser posted image takoj nehat. zdaj me je pa že malo strahuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16038
10.5.2007 19:12:30   
Lu

nanica, čestitke za nekajpomembnegazaradičesarbostenekajčasaboljmirnospaliuser posted image

jaz sem pa firbčna. Kaj je to?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16039
10.5.2007 19:13:28   
Lu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem slavljencem želim iskrene čestitke za 7 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16040
10.5.2007 19:14:36   
Lu

lu, user posted image
res je. jutri je nov dan.
a ti jutri prideš s tianom? če bom imela avto pa mogoče res pridem. kdaj pa ti to greš?
pa še beki, mogoče pride? Po vsej verjetnosti. Bilo bi res fajn.

kaj je zdej z našim piknikom? jaz sem se pa tako veselilauser posted image Kaj a ga ne bouser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16041
10.5.2007 19:30:11   
piskot
cer.

nanica, beki, moci edino kar sem lahko naredila, da se vam oddolzim, ker sem vas na pol poti zapustila, je bilo to, da vam tisto vodo placam. Welcome again, vas bomo vedno vesele, upam da bomo naslednjic v vecjem stevilu.

nanica se enkrat hvala za kamilico. bomo danes poskusili ce kaj deluje za cez noc. aja, pa kaj zdaj to se vi kuhate!? upam da ti bo uspelo najti kaksno kombinacijo da blaza cim prej pozdravis.

altati vi ste pa zdaj verjetno ze zdravi ane.

viv upam da nas nisi iskala na gibiju. je bilo zaprto, ceprav pise da se odpre ob 9h.

danes smo otroku spet poskusili dat proseno kaso z zelenjavo. pa je ne mara sploh. potem sem mu jo pa s palicnim zmiksala, je pa vse pojedu. zbircnez mali.

drugace smo pa odkrili puzanje. no ce se temu lahko tako rece. oblikujemo crko A. kolen mu se ni uspelo upognit. upam da tudi to se pride.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16042
10.5.2007 19:35:24   
vava
Hvala za čestitke!
Moje poročilo za Frrr 74 cm, 9100 g in 48,5 cm
Dobila user posted image  user posted image
Zmatrana. Jutri plavanje.
Danes grem spat čimprej. Kar takoj, če bo šlo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16043
10.5.2007 19:45:10   
beki24
o Vava, to je pa bilo kratko in jedernatouser posted image

Moci, Lu Za kdaj pa to jutri, lejta, jst bi, samo ne vem če bo moja prebava za, ker sedim skoz( no skor) na wc-ju in me to zelo spominja na začetek mojega porodauser posted image - nič prijetno, tako da, jst ziher še neki cajta ne bom šla rodituser posted image

Dej mi napišita za katero uro se to menita, pa jutri moci sporočim tebi na mobitel kako in kaj, a velja! Drugače sem pa načeloma za!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 16044
10.5.2007 19:57:51   
altati

altati, se vidi, da smo bile same prvorodke na kupu. oprosti, mislim, da se bomo me na rr dovivale še kot babice in prababice. rada te imam, škorpijonka moja. bo zdaj v redu?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Jaz tud tebe!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16045
10.5.2007 19:58:15   
nanica
lu, začela so se odpletat ena prastara jajca, povezana s fičniki

zdaj bom upam lažje spala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16046
10.5.2007 20:00:43   
altati

V Kranju ga lahko imamo...vsaj v takšni zasedbi kot danes, pa še ostale prikapljajte!
Mamica81, boš prišla?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16047
10.5.2007 20:01:36   
altati

zdaj smo pa še mi zakuhaliuser posted image

Držim pesti za Blaža!

Mi še vedno kuhamo!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16048
10.5.2007 20:13:21   
Arabela
Malecka spi, mami si gre sušit glavo, ati in pesika sta še v pasji šoli..
Popoldne preživela v pucanju, sem se končno lotila kleti, malecko čuvala teta.. in sta tako zganjali, da sem malecko sedaj komaj umirila in je komaj zaspala..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16049
10.5.2007 20:14:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Moje poročilo za Frrr 74 cm, 9100 g in 48,5 cm

Ajoj, Ajoj, Ajoj....kje smo še mi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 16050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  640 641 [642] 643 644   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  640 641 [642] 643 644   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Voda
dejzi

Kdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?

prej (56%)

9m (11%)

10m (4%)

11m (2%)

12m (5%)

po 1 letu (22%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!