|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  642 643 [644] 645 646   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.5.2007 23:24:59   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

jaz sem prišla samo čestitke pobrat in grem user posted image user posted image
to ne velja! user posted image

Ej, frrrr, če boš kaj zanimivega napisala, mogoče ostanem še toliko da še enemu Jaši čestitam...in Ajdi seveda tudi!user posted image  

ah, verjetno mi ne bo ratalo...je še kar dolga do 00.00 - pa danes je bil ful naspidiran dan in sem kar utrujena...
sej lahk mau prej čestitaš, da ne boš jutri norela samo zato, da bi čestitke na RR napisala... sej tak čas sm se že matrala na mizi user posted image

pri nas tut kr dogaja in sm tut kr fajn utrujena... jutri bom še kaj pokukala... potem pa v soboto zjutraj pičimo v prikolo na morje... so pa v sosednjem kampu brat in punca, pa danes sta šla še moja starša na kratek oddih k njima... in oni odhajajo v soboto domov, pa bodo še mau k nam (v naš kamp) prišli pogledat nagce user posted image oz. na kosilo...

A čem mal citirat, da bo moja draga muki mal hudičke lepila? user posted image user posted image user posted image

Potem pa že za jutri čestitam Jaši in Ajdi Izi za 7 lunic user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa lahko noč in eno bolho za pomoč!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16076
10.5.2007 23:25:40   
frrrr

@lina, lepo praznujte v soboto! Ima Jure točno v soboto RD?

Ja, točno v soboto.
potem bi lahk ti tut ukradla od naše drage RRjevke uno pesmico Svet bo kot iz sanj, v soboto, ko je moj rojstni dan... tk kot jo je muki za Nežin RD user posted image
no, sej je ni ukradla, reklamo je delala user posted image js bom tut delala reklamo, ker mi je pesmica fuuull luštna... no, sej so mi itaq vse... z možem znava vse na pamet, ker v avtu vedno ta CD poslušamo user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16077
10.5.2007 23:26:50   
frrrr
@lina, hvala za čestitke... nism te citirala, da mi ne pride roke zlomit user posted image muki user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16078
10.5.2007 23:27:37   
@lina

@lina, lepo praznujte v soboto! Ima Jure točno v soboto RD?

Ja, točno v soboto.
potem bi lahk ti tut ukradla od naše drage RRjevke uno pesmico Svet bo kot iz sanj, v soboto, ko je moj rojstni dan... tk kot jo je muki za Nežin RD user posted image
no, sej je ni ukradla, reklamo je delala user posted image js bom tut delala reklamo, ker mi je pesmica fuuull luštna... no, sej so mi itaq vse... z možem znava vse na pamet, ker v avtu vedno ta CD poslušamo user posted image

me je muki že spomnila na to, ja, jaz se sama verjetno ne bi... hvala tudi tebi! Pa naši Evik, ki upam da ne bo jezna zaradi tega user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16079
10.5.2007 23:29:01   
@lina
saj res, imaš prav, muki je postala nekam nasilna user posted image  ne bom več citirala...danes user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16080
10.5.2007 23:29:38   
frrrr
***pika***, napiši nam kaj... kako princeska?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16081
10.5.2007 23:30:10   
frrrr

saj res, imaš prav, muki je postala nekam nasilna user posted image  ne bom več citirala...danes user posted image
js tu ne bom več user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16082
10.5.2007 23:33:52   
frrrr
v finale smo prišli... jeeeeee... js pa ne bom finala eurosonga videla user posted image a bi raje doma ostali? user posted image vic stoletja user posted image  user posted image

zdej je pa konc in grem pančkat...

sladke sanje vsem mamicam + njihovim sončkom (tavelkim, še večjim in tistim najmlajšim)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16083
10.5.2007 23:40:33   
mis
Bravo naši! Končno smo v finalu!user posted image user posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16084
10.5.2007 23:43:07   
beki24
Joj, še čestitke Vavi in Lukcu za 7 mesecev

pa Frrrr, no k si se že matrala, pa še tebi čestitam za uspešno matranjeuser posted image , več pa jutri!!!

EV- Ko je rekla in zdaj sedmo mesto- sem si mislila, a ne bi bilo lepo, če bi bili mi 7., tako pravljično število, pa sem takoj pomislila, ja seveda, k da bomo v finalu, no pa jim je končno uspelo, čeprav pesmi pa nastopa pa nisem gledala, ker sem prespala pesmi od 22-27user posted image - dobro, da smo v finalu, pa dokaj na začetku, da bom videla našeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16085
11.5.2007 7:02:03   
altati
Dobro jutro!
Mi ponoči še vedno kuhali vročino, upam da bo danes kaj bolje!

Sem vesela, da smo v finalu EV! Vsaj enkrat nam je uspelo. Gledala pa itak nisem.

Lep dan vsem!
Upam, da ga ne bom preživela v stanovanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16086
11.5.2007 7:23:09   
Lu
Jutro!

Tudi pri nas je bil zopet vroč ponoči. Zdaj je že bolje. Sem mu tudi izmerila vročino pa je 37. Je nima. Je pa tudi bil tako smešno vroč. Ušesa, lica zelo hladna, glava pa močno žarela.user posted image user posted image

Altati upam, da vročina čimprej gre.

Jaša in Ajda čestitke za 7 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je noč minila mirno.user posted image Končno. Aja. Edino Tian se je spet tako polulal, da sem ga morala še preoblačit. Kako to sovražim, ko se mu sredi noči kaj takega naredi ( u pa še rima se user posted image ). Ker potem se čisto zbudi.

City danes. moci, beki ste še za?

Grem pa danes po nekaj v trgovino
user posted image . Ker tale moj trebuh mi je čedalje bolj sumljiv. Drugače se kar vidi, da so šle kg dol, trebuh pa kar neki raste.user posted image user posted image No, pa saj ne vem kako bi bilo lahko kaj. Saj paziva.user posted image Bomo videli.

Zdaj pa šibam še Majo zbudit, da jo odpeljem v vrtec. Tako mi potem ostane avto doma.user posted image Gre dragi peš na šiht. Pa saj to je lepo. Tak jutranji sprehod user posted image

Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16087
11.5.2007 7:24:24   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Sem vesela, da smo v finalu EV! Vsaj enkrat nam je uspelo. Gledala pa itak nisem.

Jaz sem gledala. Dobro je odpela. Samo zakaj je pela v slovenščini?

< Sporočilo je popravil Lu -- 11.5.2007 7:25:23 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16088
11.5.2007 7:38:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaz sem gledala. Dobro je odpela. Samo zakaj je pela v slovenščini?

Meni se zdi pa kar prav, da je pela v slovenščini. Se mi zdi, da mora biti tako.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16089
11.5.2007 7:39:56   
altati

Grem pa danes po nekaj v trgovinouser posted image . Ker tale moj trebuh mi je čedalje bolj sumljiv. Drugače se kar vidi, da so šle kg dol, trebuh pa kar neki raste.user posted image user posted image No, pa saj ne vem kako bi bilo lahko kaj. Saj paziva.user posted image Bomo videli.

Najbrž si preveč kvasa pojedlauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16090
11.5.2007 7:52:25   
borovnicka
ojla!

Me ni par dni ve pa kr v KR.

Sva bla včeri na pregledu v Lj. Čakala štiri ure, da sva dobila napotnico in šla na ultrazvok, rezultate pa dobiva po pošti. HALOO!

Oba sta že pokonci in naspidirana tako da se pišemo, ko bo mogoče mal časa.

Bolniki pozdravite se!

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16091
11.5.2007 7:54:18   
borovnicka
Čestitke Jaši in Ajdi!

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 16092
11.5.2007 8:01:53   
beki24
Čestitke Jaši in Frrrruser posted image user posted image user posted image za 7. mesecev

Čestitke Ajdi
Izi in Štorkljiciuser posted image user posted image za 7. mesecev

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 16093
11.5.2007 8:05:11   
beki24
Jutro

ne morem verjeti, da sem bila včeraj zadnjauser posted image

sej glede na to kakšne...hm...pesmi (ne smem preveč kritizirat, da se kdo ne spotakne ob kaj), so bile včeraj, bi bilo že čudno, da ne bi šli v finaleuser posted image

Jaša (od altati) pozdravi se, da bo  šla mamica lahko na sončka!!

Lu- kaj pa če boš dobilauser posted image in si zato mal napihnjenauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16094
11.5.2007 8:19:14   
muki1

jaz sem prišla samo čestitke pobrat in grem user posted image user posted image
to ne velja! user posted image

Ej, frrrr, če boš kaj zanimivega napisala, mogoče ostanem še toliko da še enemu Jaši čestitam...in Ajdi seveda tudi!user posted image  

ah, verjetno mi ne bo ratalo...je še kar dolga do 00.00 - pa danes je bil ful naspidiran dan in sem kar utrujena...
sej lahk mau prej čestitaš, da ne boš jutri norela samo zato, da bi čestitke na RR napisala... sej tak čas sm se že matrala na mizi user posted image

pri nas tut kr dogaja in sm tut kr fajn utrujena... jutri bom še kaj pokukala... potem pa v soboto zjutraj pičimo v prikolo na morje... so pa v sosednjem kampu brat in punca, pa danes sta šla še moja starša na kratek oddih k njima... in oni odhajajo v soboto domov, pa bodo še mau k nam (v naš kamp) prišli pogledat nagce user posted image oz. na kosilo...

A čem mal citirat, da bo moja draga muki mal hudičke lepila? user posted image user posted image user posted image

Potem pa že za jutri čestitam Jaši in Ajdi Izi za 7 lunic user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa lahko noč in eno bolho za pomoč!user posted image

DOBIM VAS, VSE VAS DOBIM, PA ČE POTEM TAKOJ UMREEEEEM!!!!!!!
NAŠLA BOM VAŠO VAS....ŠE ŽAL VAM BO user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16095
11.5.2007 8:24:00   
muki1

Grem pa danes po nekaj v trgovinouser posted image . Ker tale moj trebuh mi je čedalje bolj sumljiv. Drugače se kar vidi, da so šle kg dol, trebuh pa kar neki raste.user posted image user posted image No, pa saj ne vem kako bi bilo lahko kaj. Saj paziva.user posted image Bomo videli.

user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16096
11.5.2007 8:24:40   
Maxica
Čestitke Jaši in Frrr, ter Ajdi in Štorkljici za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16097
11.5.2007 8:27:43   
muki1
Čestitke Jaša in Ajda.

user posted image

Upam, da Ajdina mamica pride vsaj čestitke snet, nas je čisto odpikala user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16098
11.5.2007 8:31:36   
nanica
čestitke jaši in frrr in ajdi in štorkljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo zdaj trenutno brez vročine, je pa ponoči kar konkretno narasla in ker je tako neustavljivo jokal, je dobil malo paracetamola, v nekaj minutah se je umiril in do jutra spančkal

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16099
11.5.2007 8:39:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

čestitke jaši in frrr in ajdi in štorkljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo zdaj trenutno brez vročine, je pa ponoči kar konkretno narasla in ker je tako neustavljivo jokal, je dobil malo paracetamola, v nekaj minutah se je umiril in do jutra spančkal

nanica, upam da ni vašega Blaža Jaša čez vrata ali balkon okužiluser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  642 643 [644] 645 646   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  642 643 [644] 645 646   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.