|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
9.5.2007 15:17:06   
Anonimen
mily, me gremo že vsak dan na kofe. user posted image  Jutr tud, ja. Se slišmo, pa vidmo? user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
9.5.2007 15:59:19   
mily
Ja sej vem da babnce kr naprej kofetkate, očitno si bom mogl še jst enga user posted image nabavit, da bom lahko še jst vozičkalauser posted image .

Joj upam da ne bo jutri deževalo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
9.5.2007 17:47:21   
Bubamaraa
Ja jutri pridem v Trbovlje.....A velja standardna ura na starem mestu???? user posted image

in kje ste čveke.....

Pogrešam Žaži, Eliso, Auroroo(spet jo nič ni-kufe mi tud že dolgo obljubuje), itd....

Lunca kako je bilo na pregledu??????

Čebelica kje si pa ti kej???? nič ne pokličeš nič te ni videti....da mi kaj ne skrivaš....??? user posted image user posted image user posted image

pa, da se pohvalim, da sem danes še eno Zasavčanko spoznala(sicer je bivša Zasavčanka) user posted image user posted image user posted image  

Žaži a ti kr odštevaš????? sej ga boš kmal fasala....nč bat...sam pazi, da ga ne boš zlomila...user posted image user posted image user posted image

Brina kako kaj koleno?????

rozicaa kje si pa ti kej??? kako kaj zdavje?????'

biba12 kaj je zdej????? za tebe imam posneto celo 2.sezono PB, ti se pa niti ne javiš....user posted image user posted image user posted image

to me zaenkrat zanima....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
9.5.2007 18:43:00   
lunca2
Dober večer dekleta!

Romana na pregledu je bilo vse uredu. No sej zdej ni pregledov le vpraša če je bilo kaj posebnega, kaj pove in zmeri pritisk, stehta in pregleda prejšnje izvide iz laboratorija. Je pa vse uredu.
Jutri pa imam pregled v Ljubljani zaradi prej prebolele bolezni levkemije, tega me je vedno malce strah a vem, da ne more biti nič narobe. Sem optimist.user posted image

In kaj kej ve počnete? Vidm, da ene user posted image vsak dan imate prav. Tud jz upam, da bo jutri lepo vreme, da bom lahko šla mal na tržnico pogledat če je kej pametnega.user posted image

Dekleta a ve mogoče veste, če se dobi zlat obesek za na verižico v obliki dojenčka? Imam ideje in želje an?user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
9.5.2007 19:17:49   
brina_3
Romana koleno me še boli,vendar bom jutri vseeno šla na trening in videla,če se bo bolečina stopnjevala.Upam da neuser posted image

Lunca za obesek se po mojem mnenju,da dogovoriti in ti ga naredijo po tvoji želji,če ni že tako v prodaji.

Drugače grem pa jutri po šoli k zdravniku tako,da se mogoče vidimo če boste v Lazarevcu.

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
9.5.2007 19:33:19   
lunca2
Brina_3 sej jutri grem v Ljubljano pa bom mal v zlatarnah pogledala, če ne bom šla pa en dan k Meščiku ali v Zlatarno Trbovlje in vprašala, če bi se dalo narediti.
Fajn zrihti pri zdravniku pa le sporoči kako je bilo.

Dekleta kje ste kaj? A se kr potepate? 

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.5.2007 20:46:07   
mtina
Tuki sem ostala. user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.5.2007 21:01:42   
Miss Piggy

Helou!

Da se še tle mal oglasim...
Cel dan sem leteča. Zjutri mal u šoping, kosilo, pol sem šibala k zdravniku, nazajgrede sem kolegico srečala, sem šla na kofe, pol sem dobila obisk, ko so obiski šli sem uštimala otroka, zdej sem pa tleuser posted image . Kuhinja me kliče, da jo grem pospravtuser posted image .
Sem zdele mal jagode napadala, pa sem si vzela par minut za RRuser posted image , pol grem pa mal porihtat.

Smo bili pri zdravniku, pa nas je usput še dež dobiluser posted image , dobr da ni velik šlo. Mamo naslednji teden spet kontrolo zarad ritke, sprobavamo že 4. kremouser posted image . Sem rekla zdravniku, da bom raj praško pasto sprobala, pa je rekel, da ne bo dobr...

Kr neki klofam brezveze, kaj? Sej bi šla na čvek, sam majo zadnje čase take udarne teme, da kar ne upamuser posted image .

No in kako ste ve?????

Na kofe me jutr ne bo, ker pride moja babi na obiskuser posted image .

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 21:26:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.5.2007 21:39:20   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Čebelica kje si pa ti kej???? nič ne pokličeš nič te ni videti....da mi kaj ne skrivaš....??? user posted image user posted image user posted image

Ja se skrivam pred tabo, ker baje prenašaš vodene koze. user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.5.2007 21:48:32   
Bubamaraa
Auroraa v petek popoldne, če ti odgovarja, ker sem zjutri v službi.....user posted image

Babe prov nobena noče iti jutri z mano na kufe.... Raje sploh nobeno ne pokličem, ker se vse bojite koz...Jaz jih pa ne prenašam, ker jih še nimamo... Jih pa čakamo.....user posted image ...

sam res....prej ste že tri tle gor piskale, katera pride na kufe, zdej pa nobene od nikjer...Jaz bom sicer v Trbovljah, če bo kateri do kufeta mate  mojo telefonsko, drgač pa nič....user posted image ..bom pa sama pokofetkala....user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.5.2007 21:52:40   
Anonimen
Jaz bi že šla s tabo na kofe, sam se bojim koz, oz. da jih user posted image  ne dobi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.5.2007 21:58:14   
Čebelica - trot
No Romana, če pa noben noče, grem pa jaz. OK.
Poklič, ko boš v Trb!

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.5.2007 21:58:53   
Bubamaraa
Hothien oprosti sam mi je ful smešno....Ker, če si kje kaj prebrala, da je otrok kužen, ko dobi pikice..Danaja jih pa nima..In tudi inkubacijska doba je od 10-21 dni, medve sva bile v nedeljo v stiku z punčko, ki jih je imela....user posted image

sej pa drugič....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.5.2007 22:00:07   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

No Romana, če pa noben noče, grem pa jaz. OK.
Poklič, ko boš v Trb!

zdej pa tole deluje, da sem kao obupana.....user posted image user posted image user posted image

sej ni panike....user posted image

evo moja prigoda, kako otrok izda mami:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1521832&mpage=1&key=&#1521832

Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.5.2007 22:06:51   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image Posrečeni so tile naši otroci.
Smo šli zadnjič v živalski vrt, pa je moj mislu, da bo kak euro pršparu, pa je reku, da je naš frtolin star tri letauser posted image , tamal pa ko iz topa:"Ati, a nisem štiri leta star?!?!"
V glavnem, profitiral nismo nič, ker imajo otroci do 2. leta zastonj. Pa ne nobenem povedat...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.5.2007 22:08:07   
Miss Piggy
Aja Romana, jaz bi šla z veseljem na kofe s tabo, sam pride moja oma. Edin če jo s sabo prpelem...user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.5.2007 22:19:01   
Čebelica - trot
/quote]
zdej pa tole deluje, da sem kao obupana.....user posted image user posted image user posted image

Ja a nisi?

Sej se hecam, res poklič.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.5.2007 22:23:46   
Bubamaraa
Čebelica te pokličem.....user posted image

sam itak, sva lahk kr v parku, ker bom itak tam, da moja tašča vidi Danajo...Pa bova tam kakšno rekle...

Pa hvala za lep pozdravček od Taja.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.5.2007 22:47:25   
Anonimen

Hothien oprosti sam mi je ful smešno....Ker, če si kje kaj prebrala, da je otrok kužen, ko dobi pikice..Danaja jih pa nima..In tudi inkubacijska doba je od 10-21 dni, medve sva bile v nedeljo v stiku z punčko, ki jih je imela....user posted image

sej pa drugič....

A si jezna? user posted image  Dons smo govorile o tem, da se prenašajao preden izbruhnejo pr človeku. Najbrž res ni panike, sam a ti se ne bi bala? No, sicer pa od enga metra al pa še mal več se jih pa tud ne dobi, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.5.2007 22:54:04   
Bubamaraa
nisem jezna....user posted image

Ker pomoje bi jaz na tvojem mestu se jih isto izogibala.... Sam sem prebrala in je pisalo, da je otrok kužen s tem, ko dobi prvo pikico in dokler se zadnja ne posuši....ker sem cele dneve zunaj z ostalimi otroci in res ne pustim, da druge ne lupčka in se jih dotika...sam dokler pikic ne dobi nimam kej....pa še vprašanje je kako je bila v stiku s tisto punčko...user posted image

en članek, ki mi je tako dobro napisan....user posted image

Norice (Varicella - vodene koze)
Spada med herpesne virusne infekcije. Najpogosteje obolevajo otroci v starosti od 5 - 10 let, vendar ni prizanešeno nobenemu življenjskemu obdobju. Obdobje obolevanja je od januarja do maja.
Prenaša se kot kapljična infekcija, pa tudi z dotikom izpuščaja, saj se virus nahaja v mehurčkih, ki so značilen izpuščaj pri tem obolenju. Pacient izloča virus iz zgornjih dihalnih poti pred izbruhom izpuščaja, kužnost pa je največja neposredno pred izbruhom izpuščaja.
Pacient je kužen dokler so prisotni mehurčki na koži, ko se izpuščaj izsuši, kužnosti ni več. Inkubacijska doba znaša 10 -21 dni, najpogosteje pride do izbruha izpuščaja 14. dne od dneva infekcije.
Bolezen poteka v treh stadijih:
Prvi stadij traja 1 - 2 dni. V tem času se lahko dviguje telesna temperatura, pojavi glavobol, izcedek iz nosu in pordelo žrelo. Velikokrat pri otrocih ta stadij manjka.
Drugi stadij je stadij, pri katerem se pojavljajo mehurčki na trupu, obrazu, v lasišču, na vratu in na koncu na udih (spodnjih in zgornjih). Značilno za izpuščaj je, da se pojavlja v zagonih in da imamo lahko poleg svežih mehurčkov tudi suhe mehurčke in krastice. Izpuščaji se lahko pojavljajo tudi na veznici, na ustni sluznici in na spolovilu.
Tretji stadij je stadij, ko se izpuščaj suši. Na koži ostajajo kraste ter plitke razjede na mestih, kjer so le-te odpadle.
Zdravljenje
Počitek, redno kopanje, veliko tekočine in lahko prebavljiva hrana. Kadar otroka izpuščaji močno srbijo, mu zdravnik predpiše tudi zdravilo, ki omili srbenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.5.2007 6:54:42   
Anonimen

Jutro. user posted image  Pokonc smo že pol ure, spimo pa že od pol šestih ne več. user posted image  In ne, to ne pomeni, da je ponoči lepo spala, smo tud ponoči enkrat jedle vmes.
Grem se naprej sama seb smilit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.5.2007 7:24:32   
Čebelica - trot
O dobro jutro.

Mi smo tud že vstali. Taj se že igram, mamica pa je in tipka.

Romana, če bo lepo vreme, bom itak v parku od ene 11ih naprej, tko, da kr prid.
Pa Hoti vidve tud.

Se vidimo.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 7:25:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.5.2007 7:38:48   
Anonimen
romana 26 saj pridem jaz popoldne na eno user posted image .. Al jaz nisem dost dobra??user posted image user posted image

In drugače, punce?? Kak gre?? Jaz sem itak spet v službi, mal zabušavam še zdajle.. Danes sem tko sama tle, tko da bo dolgčas..user posted image Še na user posted image bom mogla sama it.. Sam sej je tud to luštn.. Gre tja na eno tržnico, pa se usedem, pa mal folk gledam k mimo hod.. Marsikaj vidiš..user posted image

No, imejte se skrajno lepo..user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 10.5.2007 7:40:08 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Najbolj všečno ime za punčko
Nosečka19

Prosim glasujte za najbolj všečno ime za punčko med temi imeni...

Klara (20%)

Nina (13%)

Tina (13%)

Katja (16%)

Lara (38%)

Število vseh glasov: 92

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!