|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
8.5.2007 9:11:56   
cuma
Doooobro jutro!!!

user posted image user posted image user posted image  ... z Emo sva spali do pol devetih ....

Sedaj pa vam lahko z gotovostjo in veseljem napišem, da smo prodali stanovanje user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala, da ste držale pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Še kar ne morem verjeti ... sem spet oglede sanjala ponoči user posted image user posted image user posted image ... no, sej včeraj je prišel en zelo fleten oglednik ... tako, da sva oba imela kaj videt user posted image user posted image user posted image .
Imam pa tudi slabo novičko:
Stanovanje v Izoli je šlo včeraj. Niti do večera nas niso hoteli počakati user posted image . Zelo močno sumim na agentko, ki ni poskrbela za komunikacijo ... potem pa se je ven vlekla, ko je bilo že prepozno user posted image ! Skratka, spet moramo v lov za stanovanje, verjemite mi pa, da je prijetnejši in lažji od lova na kupca!

Bino: sem spregledala veš user posted image ! B... user posted image  ... user posted image A  se greva vislice?user posted image

Pajaca: O, bentornata! Ci stavamo chiedendo dove fossi finita! Non ti preocuppare per l'italiano ... e' una lingua cosi' bella che sara' un piacere studiarla!! user posted image  Se avrai bisogno d'aiuto, chiedi pure!
Sicer pa, user posted image  za počitnice in pajackove nove "finte"!

Jana73:  Lepo, da ste nazaj!! user posted image user posted image user posted image  za malo turistko user posted image user posted image user posted image ! Naj se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image

NRMM: user posted image  od kod pa res zdaj ta vročina? Mogoče bo pa spet kak zob? Naj hitro mine!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram vsem agencijam sporočiti novičko in napasti nepremičninske oglase ... user posted image !
Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
8.5.2007 11:15:45   
Kofi
Hehehe..

Pajaca, če ne boš Cume zastopla se obrni name user posted image  
Ti povem, da te je cuma v italjanščini kr hudo zašimfala ;)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
8.5.2007 11:17:13   
Kofi
Aja...si grem user posted image  skuhat user posted image  In pridem nazaj vas čitat...zdej morem izkoristit, ko sem dala tamalo spat.
Jutri gre spet k varuški. Pikice po obrazku so že skori zginle - hvala bogu.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
8.5.2007 13:27:06   
NRMM
Pegica še imaš kaj zoca od kafeta zame,sem ga nuuujno potrebna user posted image .

Naša noč ubi bože,ma sej mi niti ni več za razpravljat o tem.Je pa zadnja 4ica tik pred predrtjem kože in upam,da je tista vročina vzrok,ker danes je nima več.
Spala nisem skoraj nič,mogoče vsega skupaj 2 urce,sem mislila,da bom lepo popoldne spala z Marušo,pa je frajerka zaspala v avtu,ko sva dedija peljale v Sl.Bistrico in se zdej veselo dere iz postlce,jaz bi pa taaaaaak spala,da bi se kar kadilo.Ah kje je še večer,ko bo zaspala jaz pa z njo vred user posted image user posted image .

Cuma user posted image user posted image user posted image user posted image  za prodajo stanovanja,evo pa vam je ratalo.No to začnemo mi kmalu in upam,da bo do septembra prodano,no sej prej se itak ne bomo selili.

Jana super fotke.Upam,da ne kuhate več.user posted image

Grem mal glavo spočit,lepo bodite!

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
8.5.2007 13:40:42   
kofetek2010
najprej...

hvala vsem za izrečena sožalja user posted image  

potem pa gremo lepo po vrsti...
preden smo šli v Dubai sem bila na enih AB, ki pa niso nič pomagali, zato sem 5 dni jedla druge AB - tolk o meni user posted image

Ela pa je prvič zakuhala v Münchnu na letališču, še dobro, da nismo kufrov oddali in sem lahko poiskala Calpol, let tja je bil nočni in ga je večino cca. 4,5 ur od 6h prespala user posted image   še preden smo pristali je dobila drugo porcijo Calpola in ker je po 2 dneh še vedno kuhala sem ji dala AB in je bilo že naslednji dan boljše, torej brez temperature user posted image  potem je bilo OK in smo se lahko tud z Elo kopali -  nedeljo pa je doma spet zakuhala in še kar kuha - diagnoza: angina user posted image  ja, že spet oz. še vedno user posted image  
razen tegob s temperaturo pa je bilo prav fajn... toplo, okrog 30 st. podnevi in ponoči user posted image  Ela je uživala v kopanju z rokavčki, s potapljanjem ubogega dojenčka, pitjem bazenske vode... user posted image   prehranjevalne navade so pa bile obupne - cel teden je preživela na mleku in grisu na flašo (zgleda, da ji zaradi bolečega grla ni pasalo nič drugega) - včeraj pa je spet kolikor toliko normalno jedla user posted image

barvna razlika je dobro vidna na fotki "čokolada in vanilija" - eni so uživali cel teden, eni pa smo bili zaradi temperature zaprti med 4 stene user posted image  moja barva kože pa je nekje vmes user posted image  ponavadi sem pa še bolj črna od Gala user posted image  

kar se previjanja tiče - pri nas ni trte mrte user posted image  kar se mora se mora user posted image
večerja je še vedno flaša grisa user posted image  tako, da kolobarimo le med manj in bolj gostim grisom in več ali manj popitim user posted image

cuma - hip hip hura user posted image user posted image user posted image  za prodano stanovanje user posted image

bino - hvala za SMS user posted image

mml - hvala za vse user posted image user posted image user posted image

pegica - te je RR mal zafrknila, ker ni delala, ko si imela čas user posted image

vse ostale - brez zamere, ker sem pozabila kaj vse sem hotela še pokomentirat... se bom probala čimprej spomnit user posted image

uživajte!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
8.5.2007 13:59:06   
mml
Mam 8 minut časa preden imam sestanek user posted image

cuma user posted image user posted image user posted image  za prodajo stanovanja. Upam, da kmalu najdete v Izoli kakšno stanovanje, ki vam bo všeč user posted image

NRMM upam, da je vročina res zaradi 4. in a bo tudi zadnja 4. kamlu v celoti zunaj in bo konec teh zobnih tegob user posted image

jana user posted image user posted image user posted image  za fotke in user posted image user posted image user posted image  za to, da je Ela že brez vročine in z boljšim apetitom user posted image . Mogoče je bila pa to samo abstinenčna kriza po bazenu in čofotanju user posted image

pajaca dobro opravi test iz italjanščine user posted image . Sicer pa user posted image user posted image user posted image  za Pajackove pogruntavščine in zaznavanja user posted image . Pri nas imamo že tudi "nadaljevalni tečaj iz anatomije" user posted image  in smo nekje pri podlakti in nadlakti, gležnjih,...user posted image

Sicer ga pa Manca zadnje dni nekaj biksa in zvečer protestira, ko jo dam v posteljo user posted image . Včeraj je 10 minut glasno protestirala in nergala. Danes se je zbudila že pred 6, sicer sem jo veselo ignorirala, tako da je obpupala in po tem spala do 8.20. Sem ji povedala, da imava vzpostavljene diplomatske odnose šele po 7. uri zjutraj user posted image . Upam, da bo danes pri nadomestni varuški normalno zaspala in da tudi zvečer ne bo povzročala večjega hruap. Sploh nisem navajena na večerno protestiranje...

Nič...mojih 8 minut je mimo, grem poslušat, kaj bodo lepega povedali

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
9.5.2007 7:30:34   
Pajaca
Punce ne skrbte, Pajaca se je ene 7 let učila italjanščino, sam sem mal pozabla, pač če ne govoriš pol je vse skup skor bv. Tko da dejansko znam italjansk, sam mal je zarjavela pa mal mi besed manjka. Drgač pa test prestavljen na danes. Čez kakšno urco bo pomoje. Tko da Pegica čist dobr vem kaj je cuma napisala! Ti ti ti, a si hotla drekec zmešat pa naju skregat??? Hec.

Evo včeraj je imel Pajacek svoj večer. Od skoz hodi Pajacek lepo ob 7 spat, brez joka in stoka. Včeraj pa ni in ni hotel spat, dru se je ko da bi ga klali in zaspal šele mal pred 9 v naročju (tko da sem ga masirala po hrbtu in trebuhu). Kr neki. Zdej pa ne vem, a je bil to sam mlaj, al bo kaj zbolel. Baje v vrtcu razsajajo norice.

Aja eno vprašanje. V petek smo povabljeni k eni punčki na rd in včeraj sem zvedela, da ima ta punčka 6 bolezen. Včeraj je dobila pike. A sploh it na rd al kaj??? K res ne bi rada mela tega sranja, sploh če bo v kombinaciji z noricami. Ok res je mem hodit okol če majo v vrtcu norice, sam kaj jaz vem a sta bla v vrtcu ko so jih dobil, pa pol se lahko za 1m izoliramo od sveta, da ne bi kdo fasu, k se nikol ne ve kako in kaj.

Šibam mal na kofetek, pol pa na test.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
9.5.2007 7:56:55   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma: user posted image user posted image user posted image za prodajo stanovanja. Sedaj pa držim pesti, da najdete sanjsko stanovanje v Izoli. user posted image Saj nam boš poročala, a ne? user posted image Drugače pa ni treba, da se greva vislice user posted image . Najbrž bo Beti. Jo pa moram prej videt user posted image . A imaš še kakšen predlog? user posted image

jana73: user posted image za vaju z Elo. Še dobro, da vaju vajina moška predstavnika nista zamenjala za kakšne kamele user posted image . Če bosta kaj v  bližini se kar oglasita user posted image , bova veseli. Sosedje pa hišo še kar prodajajo user posted image , edaj jim pomaga agencija. Res, da je hiša lepa, velika, da je okolica izredno lepo urejena, toda cena user posted image . Upam, da kmalu dobite ustrezno parcelo za vašo hiško, s palmami ali brez user posted image .

pajaca:
upam,da od vse študijske vneme ne boš pregorela user posted image

NRMM: telepatija očitno deluje, te štirice so res  od user posted image . Upam, da bo pri user posted image drugače, al pa da ji bo vsaj svečka prijela. Upam, da ste bolje spale. user posted image

sonček balonček:
kako?  Gre? Kaj slabosti? user posted image

mml:
si prav predstavljam Manco z anatomskim  atlasom user posted image . Bina je danes pogruntala kako spleza sama v stol. Pa ne vem ali naj bi bila vesela, da mi je ni treba dvigovat, al naj me skrbi kako bo zgrmela dol user posted image

pegica1: si s pripravami pri koncu? Mama potolažena? user posted image

Me pa zanima kako vaši malčki zaspijo.
Sami?
Jih uspavate?
Imajo kakšno igračko?
Kako je z blazinami?
Najljubši položaj? 
In predvsem v kolikšnem času zaspijo?

Bina sama zaspi samo v avtu, če je nihče ne gleda user posted image .
Skoraj vedno jo uspavam s petjem in božanjem, odmikanjem rok, da se ne praska.  Če jo uspava tati, on prej zaspi user posted image .
Zadnje čase za čez dan  nosi dojenčke s seboj. Zvečer ima eno punčko iz blaga.
Včasih na blazini, včasih jo vrže stran user posted image .
Na trebuhu - položaj mačka user posted image . Ko se zbudi ima dva rdeča krogca na kolenih user posted image .
Ponavadi vsaj pol ure.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
9.5.2007 9:08:17   
cuma
Jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

Kaj bo novega? Pri nas nič kaj. Agencije nimajo nič za nas, privat ponudba tudi ne ... user posted image . No, jaz bom itak skozi na preži user posted image  ... pa nekaj že bo!
Včeraj sva z Emo imeli cel popoldan obiske:
najprej moj oče in Emin stric (ki je med drugim 5 let starejši od nje user posted image ), potem moja mama, potem pa še prijateljica s hčerko (15m). Uganete, kdo je bil najbolj oboževan in oblegan? Moj polbratec! A so vaše/i tudi tako nori na malo večje otroke? Naša Ema je vedno čisto navdušena, ko zagleda kakega strejšega otročka in skozi za njim teka, mu nosi stvari, se mu reži ... vrstniki pa je skorajda ne zanimajo user posted image . Da ne govorimo o odraslih.... ti so sploh brezveze user posted image ...! Me je pa spet zaskrbelo, ko sem slišala Emino prijateljico (15m) kako že govori ... Ema pa še kar žuli tistih nekaj besedic user posted image . Meni se zdi, da ji skozi nekaj razlagam ... jo sprašujem ... ji pa včasih dam tudi pol urce mir user posted image  ... pa nič. Še vedno mi ne reče mama user posted image ....  Sicer pa je ful pametna punca: če jo vprašam, naj mi prinese belo kredo, mi jo res prinese!!! (sploh če ima točno belo takrat v roki user posted image user posted image user posted image ).

Bino:  Hvala, da držiš pesti naprej, očitno bom še potrebovala srečo!!!! user posted image  Kar se spanja tiče je pri nas tako:
Ema zaspi sama.
Nesem jo v posteljco, dam ljubčka, ugasnem lučko, navijem pojočo rožo, lahko noč in grem iz sobe. Ema spi z muco/zajcem/slonom - odvisno od tega kateri ni na vrsti za pranje user posted image . Največkrat na trebuščku, sicer pa tudi na boku in hrbtu ... skratka v vseh položajih - celo z rito v luft user posted image .
V njeni sobi se zasliši tišino po 5 - 20min. Običajno si še malo prepeva ... razen če je res utrujena in komaj pričaka konec rožice.

Pajaca: user posted image  ne vem točno, kako je s temi boleznimi, nismo še dali skozi. SRečno na testu! Pa upam, da je bil pajacek včeraj samo malo scrtan! user posted image

jana73: kako je vaša vanilija? Sej mi jo tudi imamo veš, samo da ima naša čokoladne rokice user posted image user posted image user posted image  (ko sezonski delavci user posted image ). user posted image

pegica: user posted image user posted image user posted image  za Neli, da se je znebila kozic!

mml: hvala! Ko bom v izoli pa lahko greva skupaj en giro s kolesi po ravnem user posted image user posted image ! Kar se protestiranja tiče: to je faza v razvoju in mora tako bit!!! Baje...user posted image ...vsaj jaz se s tem tolažim user posted image .

NRMM: Še spiš? Al si še pri čokolešniku?user posted image  ko boš začela prodajat, pa kar mene vprašaj kako in kaj... me je  zadnjič en agent vprašal, če imam licenco? user posted image user posted image user posted image

Ostale: Kaj pa še čakate? Sej veste, da sem tečnauser posted image in vam bom težila dokler se ne pojavite na  RAAAAAPOOOOORT! user posted image
arielca? šnucika? BlankaT? Yasminka? Nana Liza? Žuni? Valery? .... vse  !!!!

Uživajte!

Cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
9.5.2007 9:50:16   
mml
Jutro,

pri nas  so pa danes oblaki, a je blo to napovedano user posted image ??? Manca ima danes spet dopust, ker je prišla moja mama, kar pomeni, da ji zjutraj ni bilo treba vstati ob 6.24 user posted image .
Včeraj je menda pred popoldanskim spancem eno uro komentirala in parlamentirala, potem je pa zaspala. Zvečer je bila pa totalno naspidirana in je šla spat malo kasneje kot običajno, ker tako ali tako ne bi zaspala. Sicer je šla z veseljem v posteljo, ko sem pa zaprla vrata, se je pa začela usajati in nergati, ampak v 10 minutah je že spala, tako da očitno je to samo faza.

cuma do kdaj si morate pa najti novo stanovanje in se preseliti? Upam, da imate zadosti časa, da boste res našli kaj super luškanega user posted image . Nikar se ne sekiraj zaradi govorenja, sem gledala zadnjič tabelo pri Denver testu in piše, da morajo pri 18. mesecih povedati 1 - 3 besede. Sem se pa pred parimi dnevi zamislila, ker Manca očija veselo kliče "čiiii", ko pa ji rečeš, kako kličeš mami, je pa z veseljem rekal "ti, ti, ti" user posted image , najbrž zato, ker jo kar naprej kaj kregam user posted image

bino
Sami? Manca zaspi sama, zvečer in popoldan jo dam v posteljo, dobi lupčka, ji rečem čau čau, nočka nočka in zaprem vrat, po tem sledi še pogovarjanje in pripovedovanje dnevnih vtisov, zadnjih nekaj dni protestiranje, ampak v 5 - 20 minutah zaspi
Jih uspavate? Od 2. meseca je zvečer nisem več uspavala, popoldan je začela pa sama spati nekje pri 8 mesecih
Imajo kakšno igračko? Z njo spi doma medvedek (ninica), pri varuški pa en mehka punčka, ampak kakšne hude navezanosti na te zadeve nima, če so so, če jih ne bi bilo pa tudi ne bi bilo panike
Kako je z blazinami? Blaznine nima (mogoče zato, ker tudi jaz spim brez blazine in na to niti ne pomislim user posted image ), ampak tako ali tako spi po celi postelji, tako da blazina ne bi imela kakšnega pomena
Najljubši položaj?  Ga nima, spi na vse mogoče načine, na hrbtu, boku, trebuhu, s podvitimi nogami in ritjov zrak (položaj našopane kure user posted image )
če je zelo zaspana, kar je zadnje čase redko, zaspi v minuti, večinoma v 10 minutah, če je pa totalno naspidirana pa nekje v 20 - 30 minutah, ampak to je res izjemoma

jana kako je Ela? A so se je virusi že naveličali? user posted image  A se naslednji teden dobimo na kakšenm kofetu? Ponedeljek ali torek popoldan bi bilo super. A pride še katera?

Pajaca, kar pojdite na obisk user posted image , ko se pojavijo izpuščaji otroci niso več kužni. Virusi so pametne zadeve, so pogruntali, da se lažje širijo inkognito, ko se še nič ne vidi, ker ko so izpuščaji že vidni, se jim vsi izogibajo user posted image

NRMM kako je z Mrušo? A še ima vročino? Upam, da ste noč preživeli bolj mirno user posted image .

Aja Manci je včeraj pokukal na dan del štirke desno spodaj, ostale dele še priačkujemo, tudi na levi strani se mi zdi, da so zadeve že tik pred zdajci, kaj je pa zgoraj pa nimam pojma, ker je postal precej nevarno početje brskati po njenih ustih user posted image . Me je včeraj prav grdo ugriznila v prst, ko sem preverjala, kaj je s štirico

Nič..telefon zvoni, moram še malo v akcijo in si zaslužit plačo user posted image (ki bo jutri)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
9.5.2007 10:27:58   
Pajaca
Evo odgovori!

Sami? Oba gresta skupaj spat, dostikrat gre Pajacek prej. Če gre prej, ga fliknem v postlo in grem iz sobe. Rolete so pa dol. Če gresta skupi, pol gre vsak v svojo postlo, jaz moram povedat pravljico, pa pesmico o metuljčku cekinčku pa še kaj. Včas sta pol še žejna, pa mal traja.
Jih uspavate?
Imajo kakšno igračko? Vsak svojega psa. To zdej ene 2 meseca, prej nista imela nič, sam Pajacek dudo.
Kako je z blazinami? Pajacka jo je dobila pri 18m, Pajacek je zdaj v veliki postelji v TS spal na nje (je stranica od posle čudna in se je zaletaval z glavo not, po moje jo dobi ko bo velika postla.
Najljubši položaj? Ko en car se razvleče čez celo postlo, al pa na trebuhu s skrčenimi koleni. Kr neki.
In predvsem v kolikšnem času zaspijo? Takoj, razen če ga Pajacka s svojim sitnarjenjem ne zbudi. Ampak več al manj je takoj u mižalah.

MML super hvala za odgovor, sem klicala v ZD pa sestra ni mela pojma.... ma bohvar eno drugo vprašat kako in kaj. Drgač pa kao danes oblačno in toplo.

Pajacek reče tri besede...... mami, mamam, duda, avto....... pa naš tud rad ti ti ti govori. Pa Pajacko nekak pokliče, včas je bila le A, zdaj je pa Adja... dost podobno.

Aja italjanščina je bla mim v 5min, smo sam mal poklepetale, ugotovila je, da naju s sodelavko lahko skupaj uči in v torek ob 7.30 imam že prvo uro, pol pa do dopustov 2x na teden zjutraj. Men to čist paše, pač mal potegnem v službi pol če je treba, če ne pa pač ne.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
9.5.2007 10:53:57   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Sami?
Jih uspavate?
Imajo kakšno igračko?
Kako je z blazinami?
Najljubši položajo? 

* ja, sama
* uspavam ne, ampak ima svojo proceduro... vsem navzočim dat pa-pa in lubčka, potem pa še pa-pa vsem igračam (na srečo od daleč), ter lupčka in pa-pa bratrancu na koledarju (je ubogi revež že čist poslinjen), v spalnici prižgeva luč in ji na taveliki postelji oblečem še spalko (obvezno pa-pa nogicam preden jo zapreva) user posted image , potem Ela ugasne luč, prižgem lučko in glasbo na baby-phonu, v vsako roko dobi eno igračo (po navadi sta to ninici - mucek in punčka iz cunj) ali pa že prej v dnevni pobaše kakšno igračo in jo nese v posteljo (ful sem vesela kadar hoče imet v eni roki Baby Anabel in v drugi Roxane)  user posted image
* ima eno blazino, ki pa je bolj kot ne okrasna, debela mogoče 2 cm user posted image
* obvezno jo moram položit na trebuh (tako daje tud ona svoje jenije spat - vse obrne in zraven dela ppppšššštttt) user posted image
* pojma nimam kdaj zaspi, ker se ponavadi (99%) nič ne oglaša (baby phone odšpila svoje pa je) user posted image

* pri varuški pa sama zleze na posteljo, se vleže na trebuh in zaspi user posted image

pozabila sem vam povedat, da ima Ela v varstvu novo družbo, tako, da se sedaj čuva skupaj z dvema punčkama (obe sta januarski - vse tri pa so blond in imajo modre oči) user posted image user posted image user posted image

Ela je že boljše... temperatura je sicer med 37,4 - 37,8°C, vendar že ima apetit in ni potrebno, da je non-stop v mojem naročju, ponoči pa se še kar zbuja in kašlja - zgleda, da se je lušči, ker so kašlji taki zavaljeni user posted image  

grem delat, si tud moram še plačo zaslužit user posted image user posted image user posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4162
9.5.2007 14:01:15   
NRMM
Daaaaaaaaaan!

No najprej domača naloga potem pa dalje user posted image :

Sami?

Najprej popapca pol flaške v dnevni zraven telebajskov,vzame svojo dekico in pride za mano v sobico,kjer v postlci popapca še ostali del flaške.Če takoj zaspi,ji ugasnem luč in priprem sobico.Če pa ne zaspi,pa pustim lučko na hodniku,ji prižgem otroške pesmice in grem iz sobe.

Pri varuški pa baje po malici sama spleže v voziček in zaspi user posted image .

Jih uspavate?
Ne.

Imajo kakšno igračko?
Predno zaspi ima fuuul igračk zraven sebe.Od knjigic,do šalčk,nodija,kužeka ipd.

Kako je z blazinami?
Je nima,ker jo je (Maruše namreč) ponoči vsepovsod polno po postlci.

Najljubši položaj?
Na trebuhu,rokice pod sabo in rito v luft user posted image   .

Včasih mi zaspi takoj po flaški,včasih traja par minut,se pa zgodi,da traja eno uro tudi,ampak zaspi pa user posted image user posted image .

Za nami ena prekrasna noč user posted image .Sicer je prišel user posted image  domov,da bi on dežural ponoči,če bi bilo potrebno,ampak sem ji dala zvečer kar žličko Calpola,da je bila noč breskrbna in smo vsi spali do pol 8 zjutraj user posted image in če ne bi midva ropotala po hiši,bi Maruša še ajala.

Cuma zjutraj ni bilo možnosti čokolešnika user posted image ,sva morale atija peljat na štop in se je mudilo.
Če pa bom potrebovala kakšen nasvet za prodajo stanovanja,pa se bom res nate obrnila,vidim,da imaš izkušnje user posted image .Naša je nora na vse otroke in moške.....le od kod ji tole slednje user posted image .Očitno ji manjka ati zeeelo user posted image . Sva bili v ponedeljek v parku in ko je zagledala otroke iz vrtca na sprehodu je kar šibala k njim user posted image user posted image ,jaz pa kot ''strela''za njo,kajti med otroci in njo je bila cesta user posted image .

Bino te štirice so veelik problem,res je,upam,da bo pri trojkah boljše,ker slabše že skoraj ne more bit user posted image user posted image .Čisto nič vam ne primejo svečke? Ne te navadne,ne Voltaren?

Mml ja tisti zadnji stavek pa mi je všeč user posted image . Vedno,če smo na firmi zjutraj predolgo klepetali ob kavici je prileto direktor in nas začel naganjat delat,češ,da si plačo treba zaslužit.No ko nas je pa odgnal vsakega na svojo stran,si je pa privoščil doooolgo kavicouser posted image user posted image .

Jana glavno,da se stanje umirja in da ste boljše user posted image user posted image .Evo super,Ela je dobila pravo družbo v varstvuuser posted image ,tri bjonde na kupu user posted image .

Pegica noge že imaš pobrite user posted image ?Ne bi rada bila na tvojem mestu v petek,upam pa edino,da bom lahko vse videla,kaj boš mogla prestatuser posted image ,v upanju,da ne bo prehudo in,da ne bom šla od tam kar v porodnišnico user posted image .

Maruša še spi,upam,da bo še kakšno urco,jaz pa grem malo trače pregledat in če bodo ''zanimivi''me bo ziher zmanjkalo zraven.

Jutri zjutraj pa imam pregled pri g,mislim,da predzadnji,Če se prav spomnim od prejšnje nosečnosti se mi bo počasi začel tudi ctg,ojej pa sem že res proti koncu user posted image .

Uživajte popoldne!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4163
9.5.2007 21:46:23   
Valeri
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
Ostale: Kaj pa še čakate? Sej veste, da sem tečnauser posted image in vam bom težila dokler se ne pojavite na  RAAAAAPOOOOORT! user posted image
arielca? šnucika? BlankaT? Yasminka? Nana Liza? Žuni? Valery? .... vse  !!!!

uuuu, tole je pa treba resno vzet.... evo našega raporta

vsak večer si rečem, bom kaj napisala, ne samo brala, pa me potem vedno kaj zamoti user posted image

Torej,
cuma - čestitke za uspešno prodajo, držimo naprej pesti, da ugledate kaj všečnega; tako in drugače

jana - lepe fotke, najbolj cort je čokolada&vanilija. Me veseli, da je Ela že bolje, da so se jo virusi končno naveličal, upam, da potraja

pajaca - tole s testi mi je znano, sam, da je pri nas aktualna francoščina. Ampak ni panike, sm mela dobro tršico. user posted image

mml - tudi pri nas imamo zadnje dni večerno protestiranje. Vse se lepo zmenva, greva v pidžamo - ja, bova umila zobke - ja, naštimala mlekca - čisto veselje, sam gre v sobo, da lupčka, kaže kje on spi in upije pat, pat, ko pa spije mleko, pa rata tečka srečka. Nikakor da zaspi. Je že čisto gotov, že napol spi, pa še kar neki cmiha.

Z razliko teh par dni, pa:  

Sami?
Ja.
Jih uspavate? Ne. Vzameva flašo mleka, dudo in greva v sobo. Se polubčkava in ga položim v posteljo.
Ko spije flašo, če je utrujen, ga takoj zmanka, drugače poišče dudo, stisne zajčka, se zavali na bok, malo še pomomlja in že spi.

Imajo kakšno igračko? Zajčka in ninico.
Kako je z blazinami? Je nima.
Najljubši položaj?  Na trebuhu in z ritjo v luft. user posted image  Če je na najini postelji z vsemi štirimi kar se da narazen.
Ponavadi takoj, včasih traja kakih 5-10 minut, razen zadnje dni,
ko ga neki sračka in mu kar ni do spanja.
Je pa zanimivo. Te dni, ko "kr neki" protestira, lahko jst hodim na par minut in ga prepričujem, da je treba zaspat, ga božam, nič, vse živo mi kaže, razlaga, vstaja, če gre mož, že po prvem poskusu, zaspi.

Vam ne rabim govort, kolk je zdaj važen, ko mu takole uspeva. user posted image

NRMMnam sta čez praznike pokukali ven obe štirici in se zdaj že lepo kažeta in prav tako še desna dvojka.
Mogoče je tud zato malček tečka, ker ponavadi res ni oz. saj do sedaj ga nismo bili navajeni. Nismo pa imeli nobene "hujše" reakcije.

Drugače tudi mi obožujemo večje otroke. Ima soseda, je star 4 leta in se ga vedno ful razveseli. Ga sam vprašam, če greva k Sebastjanu je že na vratih. Tudi, če kje zunaj srečamo kake otroke že od daleč vriska in kaže za njimi.

Se pa zadnje dni natika glih povsod. Zadnjič je šel na balkon, splezal na klopco, ki je ob oknu in kukal noter, ter mi mahal. Me je skor vrglo ko sem ga vidla. Tudi babi mi vedno znova poroča o novih vragolijah.
Še vedno najraje v kuhinji dela očiju konkurenco. Odpira omare, vzame posodo in jo da na štedilnik, ter prične obračat gumbe.  user posted image

"Govori"pa približno tole: ata, mama, baba, pa-pa, a'to= avto,  'an = dan, pat = spat, copate,
oponaša kako reče muca, kuža, kravica, konček, račka, ko vidi rožico = kh (kot, da je kihnil),
zaspan = aa in na veliko zazeha, rita naredi = brrr (pomeni, da je napolnil plenico user posted image ), razna prevozna spredstva podobna traktorjem, bakri, tovornjaki so = ak, balon = bum, ker ga največkrat tako mrcvari, da mu poči, .....

No, očitno se bom mogla večkrat uklopit, ker pol pa takale čreva skup spravim.

Vsem pošiljam lepe pozdravčke, nosečke uživajte user posted image , ostale pa cartajte male nadebudneže.

Valeri

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
9.5.2007 23:25:38   
NRMM
Čeeeeeeeeer!

Opažam,da Cumin klic na raportir uspeva user posted image ,čeprav se mi zdi štajerski konec zelo trmast user posted image .
Valeri res lepo,da si se oglasila po dolgem času in user posted image user posted image za nove pridobitve zobkov brez težavuser posted image ,sem ti fauš user posted image .

Jah ne morem spat,pa da se malo tu zamotim user posted image .Mal mi utrdeva trebuh,ko mi ne,Maša razgraja in seka po mehurju,tako da imam skozi občutek da me lulat,v glavnem 1x mi ne da spat Maruša,drugič Maša user posted image user posted image user posted image .Mal mi tudi misli uhajajo na organizacijo,če se karkoli zgodi ponoči in user posted image  ne bo v bližini ali vsaj doma......pa je potem cel šmorn v moji glavi,noč pa mineva user posted image .A ja to,da pa še nimam nič pripravljeno,pa je itak zgodba zase,ejej. Očitno bo potrebno kmalu uredit,da bom vsaj pred tem imela ponoči mir user posted image .

Bino ti že imaš za novo članico vse pripravljeno?Voziček boste nabavili?Mi smo se odločili,da ga bomo in se ga bo med vikendom naročilo. Kdaj nastopiš porodniško?

Grem še malo pošnovat na druge podforume in potem upam,da me minejo misli in me premami spanec.

Lahko noč.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.5.2007 8:44:13   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sem ugotovila, da vaši malčki vsi sami zaspijo in spijo user posted image user posted image user posted image . Sem bila pa zaradi tega jaz slabše volje, saj sem uspavanja zelo zelo sitauser posted image . Sem se odločila, da se ne grem več user posted image . Pridejo taki dnevi, ko imam vsega dovolj... bi najraje spakirala in šla.... A kam? Ja v Skandinavijo! user posted image

NRMM: user posted image user posted image user posted image za uspešno noč. Drugih sveč kot Paracetamola nisem sprobala, če so podobne učinkovine ji ne bodo prijele, ker ima to najbrž po meni. Meni Lekadol sploh nič ne pomaga user posted image . Voziček imamo še od Bine. Glede na to, kakšen teren imamo okoli hiše dolgi sprehodi z vozičkom odpadejo. Sling je pripravljen in upam, da bo uporaben tudi tokrat. Včeraj sem Bino not zbasala ker je deževalo in sva peljali user posted image na sprehod. Je kar uživala, mene pa vsaj roke niso bolele. user posted image Drugače pa moram nabavit še par malenkosti, ker sem imela pri Bini prva oblačilca sposojena pa sem jih vrnila. Veliko stvari sem dobila manjka pa mi par hlačk, majč in povijalne plenice. Pretiravala pa ne bom user posted image , bom raje sproti kupila, če bom kaj potrebovala.  S porodniško pa začnem 3. junija. Moram uredit še vse papirje na CSD, pa priznanje očetovsta, ker sva z user posted image koruznika, da ne bom potem letala naokoli. Ja dela je še kar nekaj, se pa PDP zelo hitro bliža. user posted image

Sem se odločila, da začnem z novim projektom:

Bina bo sama zaspala in sama spala user posted image

Zbiram predloge in nasvete

Že vnaprej hvala

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.5.2007 8:49:55   
cuma
Dobro jutro!

Pri nas je sonček user posted image , zajtrk je mimo, user posted image  popita, samo še RR, pa greva z Emo v akcijo ...  (to pomeni razgrajat na dvorišče)user posted image . TRenutno so najbolj aktualne krede in pa trava, ki jo Ema pridno puli, daje v posodico in nosi ponujat sosedinemu user posted image  user posted image . Jaz ji skozi pravim, da ni kozica in da ne je trave ... ona pa vztraja user posted image ! Prav bi prišla mala ploha, da nama spere risalno površino ... potem bova pa spet lahko vse počečkali user posted image  user posted image .
Drugače pa moje iskanje napreduje. Našla sem stanovanje, ki je lepo, dovolj veliko in na super lokaciji ... samo eno napako ima: CENO user posted image ! No, bomo vidli... mogoče pa se stegnemo in ga kupimo ...

mml: izselili naj bi se najkasneje do sredine julija. Naš kupec še prodaja svoje stanovanje in ima za to 3m časa.

bino: Beti user posted image !!! Poznam eno simpatično, prijazno in zelo fletno Beti in mi je všeč to ime! Pozabila sem napisati, da Ema spi z blazino (ena mala sicer okrasna ... moram kako pravo nabavit!). Od kar jo ima, se ne vrti več po postelji in glava ostaja vedno na blazini, noge pa pri nogah user posted image .

jana: user posted image Ela! Naj se tudi kašelj kmalu poslovi!

NRMM: Joj, sej ti boš pa res kmalu na vrsti user posted image  user posted image ! Pri Emi sem imela že mesec prej vse porihtano, pri Tinkari pa dvomim, da bom ... upam le, da ne bom še nekje na pol poti med Elerji in Izolo user posted image .

user posted image Eno vprašanje: a je otrdevanje trbuha normalno že zdej? Včeraj zvečer me je nemreč spet zvijalo ... Še dobro, da počaka, da gre Ema spat in me potem zvija ... da se vsaj lahko v miru vležem na kavč in nobeden ne skače po meni. user posted image  

Valery: user posted image  za vašega lumpija! user posted image  Emo pa trenutno veseli presajanje rož in pljuvanje vode/čaja v curku po sebi in okoli sebe user posted image user posted image user posted image ! Potem ko jih sliši, pa ima take solze, kot bi se ji zgodila najhujša krivica user posted image .

pajaca: pa ti si prava mala poliglotka user posted image ! Jaz pa aktivno pozabljam vse kar sem znala ... pa že prej ni bilo glih za se hvalit ... user posted image . Skrajni čas, da grem v službo .. čez eno leto in pol user posted image .

Kaj boste kuhale danes? Jaz sem brez idej! user posted image

No, če Emo vprašam, bo rekla pašto in ragu'user posted image - sej veste kaj je ragu' ne? Ona bi skozi to jedla ... al pa špagete s paradajzom ... user posted image

Himh? Lonja? kaj pa vidve štrajkata?
Izabela? Moraš nadoknadit dopust? A tebe tudi vse počaka? user posted image  

Dovolj sem čvekala, moram it!

Imejte se lepo in tiiiiipkajte, da ne bom sama sebe brala tukaj gor user posted image !

Čau user posted image !

Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.5.2007 9:54:58   
mml
Jutro,

pri nas se dogajajo čudne stvari...mi sploh ni nič jasno user posted image ...

...včeraj odprem nabiralnik in ma čaka pismo naslovljeno na Manco, ker še ni prepovedala odpiranje pošte, sem ga pač odprla in ugotovila, da je sprejeta s 1. septembrom v vrtec user posted image . Vse lepo in prav...ampak mi letos sploh NISMO vložili prošnje za sprejem v vrtec user posted image . Smo jo pa lansko leto, ampak sploh ni bilo odgovora. Skratka trašno so ažurni in sposobni. Moram danes poklicati gospo v v rtec in ji povedati, da Mance letos še ne bo, za drugo leto se moram pa odločit, a jo dam v vrtec pri domu ali v tistega pri moji službi, ampak za to je še dovolj časa.

Sicer pa gledam koledar za ta in naslednji mesec in se sprašujem, kam naj razporedim še preostalih 6 dni dopusta, pa nisem zadosti pametna user posted image , ker že na večini dnevov že pišejo kakšne obveznosti, ki jih ne morem preložiti, no ja nekam bom že potlačila tele dneve user posted image .

Včeraj je Manca spet zaspala po starem, kar pomeni brez protestiranja in je tudi razmeroma mirno spala user posted image , je pa zato danes protestirala in ni hotela k varuški user posted image , nič več mi ni jasno. Začelo se je s tem, da je hotela ključ od avta, ki ji ga nisem dala in po tem ni hotela po stopnicah user posted image  in po tem je nabirala šobo, ko jo je varuška vzela v naročje user posted image , pojma nimam kaj jo daje. Bo pa že minilo...vsaj upam

bino nimam kakšne pametne ideje o tem, kako bi prepričala Bino, da bi sama zaspala in si ob tem ne bi do krvi podrgnila rok user posted image . Kaj pa vem, mogoče bi pomagalo, če bi šla spat skupaj še s kakšnim otročkom, saje veš zgledi vlečejo user posted image

cuma user posted image  za simpatično stanovanje, upam, da vam uspe zbrati denarčke in se uspešno preselite.
Zaupaj mi, kako zgleda Ema po zabavi s kredami? Jaz  tega Manci še nisem privoščila, ker si zgolj predstavljam, kako bi zgledala po takšni pustolovščini user posted image . Sta šli pa včeraj z mojo mamo po popoldanskem nalivu, skakat po lužah in metat kamne v luže. Sicer je imela Manca obute škornje, ampak je tako uspešno skakala in metala kamne, da je bila mokra do srede hrbta user posted image , ampak je pa zelo uživala, čeprav je malo nezaupljivo gledala in po tem nesigurno hodila v škornjih, jo je bilo prav zabavno gledati user posted image . Jaz sem pa izkoristila prosto uro in zlikala in obesila perilo user posted image
Aja...otrdevanje trebuha v tem obdobju ni normalno. Tako da malo bolj počivaj in pazi nase user posted image

NRMM upam, da bo user posted image , ko bo čas, da pride Maša in ne bo kakšnih nepričakovanih akcij. Bi ti rekla, da me lahko pokličeš, če bo treba, samo sem malo predaleč user posted image

valeri lepo, da si našla čas. Vidim, da je tudi pri vas veselo in zabavno user posted image , pa zgovoren je tudi tale tvoj dečko user posted image

pajaca  pohvaljena za dobro opravljen preizkus user posted image , lepo da iamš voljo in čas še za takšne aktivnosti. Jaz sem trenutno prelena za kaj takšnega, čeprav bi mi koristilo user posted image . Mogoče ko bom v penzjonu...user posted image

Dost čvekanja za dopoldan user posted image , lepo se imejte

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.5.2007 10:47:09   
cuma
Ojla!

Ema je hotela it že ob 9.30 spat ... user posted image  Prav prosila me je ... pa najprej nisem poštekala, potem pa jo vprašam, če bi šla spat, ona pa mi začne ploskat user posted image user posted image user posted image ! Boga žabica ... z mamo, ki ima dolgo napeljavo user posted image .

Pravkar sem naredila nov album in v njem lahko najdete Emo slikarko/zidarko user posted image user posted image user posted image  ... geslo pa je: kreda

mml: zeleni lasje, rumena lička, modre roke ... pisano v glavnem! user posted image  Se mi je zdelo, da je še prezgodaj user posted image  ... počivat? To je zadnje čase projekt user posted image . Evo, že letim na kavč!!

Še to: jaz in ti imava enako št. objav user posted image user posted image user posted image !!!!user posted image

Pa pa!user posted image

Cuma 

< Sporočilo je popravil cuma -- 10.5.2007 10:49:27 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.5.2007 12:34:01   
NRMM
Daaaaaaan!

Eno hitro poročilce od ginekologa.Jah se nam resnično nekaj že dogaja user posted image .Sej ne vem ali naj bom vesela,ali v skrbeh,tolažim se,da bo vse ok in se vse porihtalo,ko bo čas.
Maternični vrat se je zelo skrčil,zmanjšal,kakorkoli že user posted image ,ginekolog upa,da bo zdržalo še vsaj 14 dni,jaz upam še bolj. Predpisal mi je magnesol za vsak slučaj,zdaj pa da vidimo kako in kaj bo iz tega. V bistvu me samega poroda ni strah,najbolj me je strah res za Marušo,pa sej jo bodo že pošlihtali,pač koliko se jim bo pustila user posted image . Če bo varuška takrat že iz morja sploh ni problem,če bo ati doma se še najmanj bojim........v glavnem to sta dva,ki jima najbolj zaupam in ju ima Maruša tudi najbolj rada.
Bi pa naj malo več počivala,nič kaj sprehodov,v bistvu naj ne bi dete preveč pritiskalo na maternični vrat.No še glede tega se morem nekak zoorganizirat,mal dedije in babice k sebi spravit,potem bo pa že.
V soboto bo akcija skupi spravljanja stvari za Mašo,da bo vsaj to pripravljeno,ker vem,da drugače bo mož sam sebe srečal,če mu pustim še to na grbiuser posted image .

Zanimivo je to,da že sedaj 3 dni ne občutim nobene utrujenosti čez dan,tudi energija se mi je kar vrnila. To se je zgodilo pri Maruši en mesec pred porodom,se bom s tem tolažila,da bo tokrat tudi tak user posted image .

Mml hvala za spodbudo glede klica user posted image . Nočna intervencija je že pripravljena user posted image ,upam,da ne zataji user posted image .
Očitno imajo naši otroci svoja obdobja in jih malo dajejo vsemogoče stvari,no sej bo minilo.

Grem zdaj malo pogledat po rr in potem počivat.Kuha danes babica,ko se Maruša zbudi odhitiva na kosilo user posted image .

Uživajte!

l.p.I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.5.2007 13:43:41   
kofetek2010
bino - v eni škatli imaš še sigurno 10 povijalnih plenic (pol od tega jih je roza user posted image )... če želiš ti jih z veseljem odstopim user posted image  

Ela ni nič boljše, kvečjemu slabše... ima zabasan nos (protestira kot, da bi jo iz kože dajala in ji komaj uspem našpricat v nos in popumpat user posted image  )... pa temperaturo je ponoči spet imela user posted image

in zdaj nisem več dovolj pametna - kako jo naj oblečem za spanje kadar ima kuhanje na sporedu? user posted image user posted image user posted image

moram končat... sem šele pred pol ure prišla v službo in čez pol ure bi že rada šla... tko, da je treba delat user posted image

uživajte!

PS: NRMM - prvič sem se, sred noči, sama peljala rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.5.2007 15:31:36   
mml
Samo tolk....sem si zorganizirala 3 dni dopusta...juuuuupiiii user posted image user posted image user posted image . Je bilo treba malo lepo pogledat in malo potelefoniarit in zaprosit za usluge...ampak je ratalo user posted image .

Zdaj grem pa po Manco in potem greva čofotat

cuma zdaj pa jaz vodim za 1 objavo user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.5.2007 17:56:56   
HIMH
Hojla samo na brzino.Peljem tamalo ajat k babici ker ma mami nočno. 

Kar se spanja in podobno tiče napišem drugič kaj več ko bo več časa.

NRMM ej saj veš ko bo tako daleč pokliči jaz bom teti malo že omenla ok.
Pa daj ne nori še no bi mogle še prej kaj popapat it skupaj ker pol bomo itak same zapile malo Mašo.
Jutri pa le pridi če pride tvoj pravi čas domov no pa saj če malo zamudiš ni nič narobe saj boš tam počivala.
Tudi mi2 pričakujeva našega atija enkrat pozno popoldne jutri.

Nič bo treba popokat cule in it da nebova prepozne.

MIRNO NOČ IN SLADKE SANJE ŠE ZA MENE

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.5.2007 18:57:47   
sonček balonček
Zdravo,

joj kako pridne ste bile glede pisanja!

Komaj sem vse prebrala. V službi je noro, meni je slabo za popiz.... Prvič mi je bilo samo zvečer tako, pa še v bolniški sem bila, da sem praktično cel dan spala. Sedaj pa gužva v službi, slabost čez cel dan, še ponoči, grozni, grozni glavoboli, vrtenje, boleč trebuh, driska... Pa še z Laro sva ili 2 dni brez atija, ki je bil službeno v Skandinaviji (Bino bi šla najbrž kar zraven).

Ginekologinja mi je pa na prvem pregledu v torek rekla, da ne smem nič lekadola z aglavobol (le izjemoma), tak da se mi že meša. V službi ne smem niti pisnit o tem, kako se počutim, ker ne želim da izvejo preden ne vem ali bo vse OK. G mi je rekla, da bo verjetno vse OK, le da je plod velik za dobre 4 tedne, namesto za slabih 7 tednov. JAz pa točno vem kdaj sem zanosila in se ujema z 6+3. Ja, pa da se še ni čist prijel na steno, da so še okoli GV zračni mehurčki???? To je zanjo vse OK. Ja, da mogoče pa ne bo krvavitev tako kot prvič.

Jana 73, res lepo, da si nas razveselila s slikcami. Čim prej se pozdravite. Mi smo ti pa tako zavidali, vi ste pa imeli tako smolo. Žal mi je! A res si se prvič sama peljala rodit?

Cuma, meni se je otrdevanje trebuha v prvi n.(in to zelo močno otrdevanje, ki je trajalo tudi po 45 sekund) pričelo že v 16. tednu. Pa mi je moja g. Pa še tidta, pri kateri sem bila za 3D UZ, trdili, da je vse to normalen pojav. Tudi Pušenjak trdi podobno. Je pa fajn piti Magnesol ali piti Radensko.

Bino, da te potolažim. Pri nas Lara ne zaspi sama, razen pri varuški zaspi s "štrikano miško". Zvečer zaspi le na joški (vedno bolj hitro, sedaj že po kakšnih 15. minutah). Ko boš našla recept, kako prepričati Bino, da zaspi sama, mi ga prosim sporoči. Veliko uspeha ti želim. Jaz sem že tudi razmiljala o tovrstnih ukrepih, a ase je tudi meni zvečer prijetno stisnit z njo, sploh zato, ker se čez teden praktično vidiva le 3 ure in pol.

Ostale, lepo se imejte!

Oslate, lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.5.2007 21:10:08   
šnucika
POZDRAVLJENE!user posted image

Evo...pa se šnucika malo javi,da me ne boste pozabile!user posted image

Zadnji mesec je bil kar pester v dogajanjih....zato zdajle samo na kratko.
Moji problemi s psiho so že skoraj izginili....po dveh mesecih jemanja zdravil,pozitivnega razmišljanja,raznih relaksacijskih vaj....lahko rečem,da sem kul,pomirjena,sproščena.....nasmejana...vse,kar mi je prej povzročalo skrbi mi sedaj dol visi.....razen glede Živike,ko zboli, se še ne morem takoj skulirat in sem najprej vsa panična...

Živa je dobila še nekaj zobkov,rastejo ji,ko da bi ji burja jih noter pihala....dvojka,štirka zgoraj...pa dvojka spodaj...skratka po čudnem vrstnem reduuser posted image .
Do tri dni nazaj je bila zdrava....v ponedeljek pa pridem popoldan domov in ji moja mama meri vročinouser posted image ...da je kar naenkrat začela stokat,potem jok in vročina....kar kuhala je.pri zdravniku mi je kar skupaj lezla...po svečki pa je nekako prišla k sebi.Po dveh dneh so ji vzeli kri in nič narobe.Včeraj zvečer pa je vročina izginila in Živa je spet stara barabica.user posted image
Je zelo pridna za jest...je vse po vrsti in upam,da bo tako ostalo!
Vedno raje hodi,tudi po 2 km naenkrat in je cele dneve zunaj.Komaj čakam,da bo še bolj toplo in bo voda v našem bazenu za kopat,da jo bom tam pošteno vsak dan zmatrala.
Njeni blond laski počasi postajajo temnejši.Kmalu bo tudi treba kaj postriči,predvsem zadaj,ker se poti.

Še ena lepa novica - najin user posted image  bo postal "obalec".....dobil je službo dol in v ponedeljek začne!
Tako,da bomo končno zaživeli kot prava družina...zadnje čase sem se včasih počutila kot samohranilka.user posted image

Takole zaenkrat.
Upam,da mi uspe kasneje še kakšno novo Živino slikico gor prilimat.

Še enkrat vas vse lepo pozdravljam,nosečkamuser posted image  pa želim čimmanj težav in problemovuser posted image !

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.