NRMM
|
Juuuuuuutro! Očitno ga dež biksa že na drugem koncu Slo,pri nas zaenkrat še sije sonce ,upam,da deža ne bo prej kot zvečer,ker drugače ne vem,kako bomo preživeli z Marušo popoldne v stanovanju . Naspali smo se ,spet je prespala celo noč brez jamranja,zjutraj ob pol 8 pa res nikakor,da jo zbudim .No jutri pa naj spi kak dolgo hoče,čeprav mislim,da bo kar hitro pokonc . Bino očitno telepatija dela med najinima nagajivkama.Sta experti za to . Že ene par dni naša mala fuuuul je. Nonstop bi ona ammmm.Varuška mi pravi,da toliko še ni jedla od kar je tam .Pa doma je isto,celo popoldne nekaj gricka,potem zvečer pa še od 4-4,5dcl čokolešnika na flašo ,tako,da skoraj ne folgam kupovat mleka .Dobro je edino to,da res veeeeeeliko teka sem in tja,ker drugače bi bila prava bombica. glede vaše nove besede,pa resnično ne odhajajte nikamor z avionom ali s katerimkoli drugim javnim prevoznim sredstvom,da ne bo nevšečnosti . Cuma kavica se ohladila?Za mano je tudi zajtrk,tako da si lahko privoščim kofe. Kar se tiče odhodov ven je pri nas že en čas kriza .Ko se naveliča telebajskov,igračk in naju, začne tolčt po vhodnih vratih in se dret fuul.Nikakor da jo umiriš ,zato me je prav strah deževnih dnevov.Upam,da jih drugi teden ne bo,ko bo celi teden doma,kajti varuška ima dopust. za stanovanje,no na koncu pa le uspe vse,je pa hudo,če te kdo zaj....večx. Mml za vajine kolesarske podvige. Manca je pa pravi cuker ,pa resnično pridna tako,da sem tudi jaz mnenja,da ni potrebe po gospe,ki bi ti čistila . Pegica danes pa si se razpisala,zadnji čas .VIdim,da imaš majhne probleme,pa sej kje se ne pojavijo,ko se govori o poroki. Tudi midva sva jih imela.In ko sem imela vsega polno glavo sem najinima staršema jasno in glasno povedala,da se naj ne vtikujeta v najino poroko in naj uživata z nama v pripravah in na poročni dan. No takrat sem jim zbistrila glave in potem je bilo brez problema . Hmmm šranga....sem imela dve od doma,do matičnega urada .Ena je bila čist sosedska,drugo so pa naredili kolegi.Za to drugo smo vedeli in smo bili tudi dogovorjeni,da slučajno ne bi kaj preveč gnjavili,ker smo bili tempirani na uro.Sicer si osebno nisem predstavljala poroke brez šrange in naredili so resnično pravo kmečko šrango .Sicer so kar zaprli glavno cesto za eno uro ampak hvala nekomu,da zaradi tega ni kompliciral in so se ostali vozili po stranski cesti. Nabrali so denarja ogromno,glede na količino gostov ki sva jih imela,so pa zvečer bili povabljeni na večerjo in nama prinesli tudi darilo. Pegica vse bo,ne jemlji si vseh besed k srcu sploh te zadnje dni. Toliko glej,da ti ne bomo prišle ukrast bodočega moža . Kje pa ste ostale? HIMH in Blanka še uživata na morju, Pajaca se čisto zgubila,Nana Liza,Lonja,Krucibuci,Žuni............kot bi rekla cuma..........nA RAAAAAAAAAAPORT . Uživajte! l.p.