NRMM
|
Čeeeeeeeeeeer! No tak zdaj ste se malo odpočile od mene,zdej pa s polno paro dalje . Ne ne nič bat,bom bolj znosna,sploh ta teden,ker moram vse pripravit za Mašo,dohterje popedenat,no potem bo pa že tak vikend . Vroče je bilo danes noro,še dobro,da je malo pihal veter in sproti hladil. No jutri bo že boljše,čeprav mi napoved padavin nič kaj ne diši ozr.mi sploh ne. Hvala vsem za čestitke za našega atija ,v četrtek ima zdravniškega in potem začne z novo službo 15.6. ,najprej 14 dni od 7-15,potem pa turnus (12 ur dela podnevi 7-19,24 ur doma,12 ur ponoči 19-7,48 ur doma in potem jovo na novo ). Predno mojo malo carto pohvalim,že trkam na les .Nimamo več problema pri kopanju,previjanju ,upam,da je to prehodno obdobje minilo vsaj za en čas. Prav preseneča me,ker ni nič več tečka že par dni,samo se smejčka in dela bedarije . Zdaj smo pripravili jajčko za Mašo in trenutno je v dnevni sobi zraven sedežne,v katero hodi Maruša ajat in iz nje gleda tv ,neverjetno ji je všeč. Bino ne obremenjuj se glede poroda in Bine.No ravno prava ti govori . Jaz sem glede tega od danes malo pomirjena,kajti varuška je rekla,da sploh ni problema,da jo bo imela tudi ponoči in,da jo lahko tudi pripeljem sredi noči,če je potrebno .Ampak to ji bo prihranjeno,naslednja noč,če pa atija ne bo doma,bo pa kar Maruša ajala tam.V bistvu jo ima Maruša zelo rada,pridno papa tam,tudi spi in se mi res zdi najbolj primerna za teh par dni . Sonček sej bodo minile slabosti nič bat,še pogrešala jih boš .Meni so minile čisto šele pred par dnevi,tako da lahko sedaj brezskrbi tudi zjutraj/dopoldne kaj pojem. Jana glavno,da ste zdravi .Je pa včasih res potrebno naredit marsikaj,da pomagaš otroku,pa magari čudno zgleda. Cuma še pohajkujeta z Emo ?Glede krčev pa le malo počivaj.Mene dosti bolj matra,če hodim,ampak kaj ko ne gre drugače.Sicer se izogibam hribov ampak prakticiram bolj ravnino . Lahko pa komot vzameš kakšen Magnesol,ne škodi,jaz ga sedaj jemljem 3x dnevno po eno in je res super . Jutri imam pa prvi ctg,upam,da me ne bo poslal kar rodit . Lepo bodite in uživajte maximalno. l.p.