|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.5.2007 15:34:47   
tintin
Nemrak, mene je pred tedni tako svinjsko bolela glava...prav nabijalo mi je v čelu...pomagalo mi je pa, da sem si ful Aquamarisa (slana voda) v nos našpricala in zmasirala področje okoli nosa/oči...zgleda sem imela zamašen sinus, da me je tako bolelo...in je pomagalo...pa počitek seveda.
Marinci - če je vse okej, ga mislim, da lahko uporabljaš. Jaz sem tudi bolj ritasta po naravi, ampak zaenkrat samo hodim na dolge sprehode (krvavitve v zg. nosečnosti)...

(odgovor članu anastasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.5.2007 16:33:01   
nicolina
Ojla user posted image , kako ste kaj? Ste lepo preživele nedeljo? Pri nas v Beli krajini je cel dan sonček in po kosilu sva z user posted image   šla na dolg sprehod. Sem bila kar utrujena, ko sva prišla nazaj. Pri meni so slabosti in bruhanje prisotne vsakodnevno. Upam, da jih bo kmalu konec.

Kaj mislite ve, ali bi lahko začela počasi s pilatesom, saj sem ga pred nosečnostjo vsak dan vadila. Ali naj se posvetujem še z ginekologinjo?
Sicer imam jutri pregled in se bom naročila še na NS. Komaj čakam.user posted image user posted image

Želim vam še lepo nedeljo naprej in pobožajte svoje bušije...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.5.2007 16:33:59   
scubadiver
Anastasija dobrodošla med nami user posted image
Ur+sa se je na žalost odločila da zapusti novembrke .. Upam da ne obžaluje preveč user posted image Še meni je hudo da se je tako odločila.
marinci, drugače pa sem jaz ravno zdaj razmišljala da bom kupila orbitrek oz. nekaj takega. Ker imam že od prej precej preveč kil in me kar malo skrbi da ne bom preveč pridelala še med nosečnostjo. In sem se ravno s tem ukrvarjala če je primerno ali ne.
A ima kakšna kakšno idejo kaj bi bilo primerno za jačanje hrbtnih mišic? me kar malo skrbi kako me bo bolel križ potem ko bom še bolj podobna sodu user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.5.2007 16:48:45   
Špelka
Scubadiver - jaz mam tud malo probleme s križem. In eni pravijo, da trebušnjaki tam nekje do 5. meseca naj ne bi škodovali, čeprav sem jaz ravno po njih dobila tisti grozni krvavi izcedek.... user posted image  No, druga stvar je plavanje, samo ne vem, kako je v bazenski vodi - a ma katera kakšne info od ginekologov? Mislim, koliko je to varno? user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.5.2007 17:00:46   
scubadiver
Špelka, jaz sem spraševala ginekologa okoli plavanja. Moj ginekolog je rekel da ne vidi problema, predvsem ker sem plavala že prej.
Družinski prijatelj, ginekolog ki je sicer totalen flegmatik in ki na večino stvari odgovori: a dej no dej, kdo ti je pa reku da tega ne smeš? je pa rekel da ni preveč priporočljivo zarad nevarnosti okužb v bazenuin da naj raje ne plavam. Razen seveda na morju...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.5.2007 19:53:06   
murencek
tintin, hvala za informacije. Se bova s fantom še poglobila v vozičke. Sej ne vem, kdaj se je treba odločit in začeti kupovati?
Jst nimam pojma. Tud še ne prebiram tolk o tem. Mal so mi prijateljice rekle, da mi bo kakšna posodila oblačila. Za posteljico, voziček pa res ne vem, kaj in kako user posted image .
Lepo se imejte in se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.5.2007 19:58:19   
maks
Ja, prejšnji teden se nisem nič javila, ker sem bila na dopustu. Smo vsaj malo nadoknadili druženje z družino in prijatelji.
Končno sem dobila in kupila modrček za dojenje od Lisce in je super. Pa enga od Triumfa-če sem prav napisala. Skratka zdaj malo utrujena od poti ampak drugač pa vse ok. Pregled imam 10 maja , v čet in komaj spet čakam. Ker pa ste bile pridne v pogovorih bom ob priliki malo prečakarila. Lep pozdrav!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.5.2007 22:08:01   
pikapikica
Hej moje souser posted image !!!

joj kako dolgo vas že nisem brala... se mi zdi cela večnost... pa saj ne, da nisem imela interneta blizu, ampak kaj, ko smo bili vsi bolani  - na obisku smo imeli še prijatelje z majhnim otročkom in ta micen se nam je najbolj smilil - nič ni hotel jesti in antibiotike smo mu morali skoraj na silo tlačiti v usta... smo zraven skoraj vsi jokali user posted image !!!

upam, da smo glede bolezni že celo dozo porabili - še vsake praznike letos smo doma (no nekaj jih je še ostalo user posted image )

Sem pa dala tudi jaz NS skozi in naj bi bilo vse v najlepšem redu, smo vesela kot le kaj... sicer pa mi vse skupaj tako hitro mineva in glede na to, da se odlično počutim, sploh še nimam občutka, da bomo znova zibali...  no trebušček imam pa kot, da bi slona pojedla...

JOJ ja, da ne pozabim - moja prijateljica je za praznike rodila - malega lepotca, bolj temen je in tako lep - tako, da tiste, ki boste imele pupike, mislim, da bo kar gužva user posted image !!!

hej POTEPINKA polno user posted image , da bo vse ok... sicer pa tudi meni se zdi, da ga čutim- že dva tedna, pa mi vsi pravijo, da to ni mogoče... ampak mene pa stalno nekaj zgačka znotraj - tako kot v prvi nosečnosti - ma sem prepričana, da je to to... in na pregledu pred prazniki, ko se ni slišalo srčka in smo potem naredili UZ, če je vse ok - sem vedela, da mora biti, ker se mi je zdelo, da je to to.. (ni se pa slišalo zaradi brazgotine - v prvo sem imela CR)...

no sedaj pa me maste že verjetno dovolj, malo se oglašam.. potem pa čvekam... no pa še likat moram, da bo imel možek jutri kaj za oblečt...
pozdravčke vsem user posted image  user posted image   novim in starim!!!

pikapikica

Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.5.2007 9:24:37   
Laubica
user posted image Lepo ste se razpisale v teh dneh ko nisem imela časa ,sem vas komaj prebralauser posted image ,no tudi jaz že nekaj časa nekaj čutim tako da že mora bit to -to.Mi je pa zjutraj če nekaj ne pojem takoj slabo tako da moram kar mislit na to da se zjutraj nahranim.Tudi meni se že lepo vidi trebušček nisem se v tem času več zredila ampak shujšala za pol kg,sicer pa je kar v redu danes sem v 13t 6d,lepo se imejte.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.5.2007 9:48:09   
azarmitra
Pozdravljene souser posted image
Včeraj nekajkrat in danes zjutraj me je v trebuščku nekaj požgečkalo. Pa sem si mislila, da to ne more biti to, saj je še prezgodaj. Jutri dopolnim 14 teden. Sem pa vsakič ko požgečka, bolj prepričana da je to to. Zdej pa vidim, da tudi druge že čutite in me je kar malo pomirilo. Sem se prepričevala da je prebava user posted image , da ne more še biti user posted image , saj bo moj prvi.
Tiste ki pravite, da čutite, kako točno pa? Jaz čutim vedno na istem mestu, v maternici, bolj spredaj, kot da bi me kdo pobožal z notranje strani, včasih pa kot da nekaj vztrepeta v maternici. Pa mi ni treba biti ne vem kako osredotočena, saj sem včeraj prvič začutila med kosilom.
Sicer se pa počutim u redu in komaj čakam konec maja ko imam pregled.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.5.2007 10:27:35   
Katina
Tantra, mislim da imaš danes pregled pri G, če se ne motim. Javi se kako je bilo.
Jaz ga imam v sredo pri isti G.

Drugače pa vsem ostalim user posted image želim en prav lep sončen dan.

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.5.2007 11:25:33   
Laubica
Azarmitra-pri meni je enakouser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.5.2007 11:27:39   
sonchek
no, pa dajmo še malo popravit in dodat...
Pozdravljena anastasija!¨!!!
Upam, da se boš uredu počutila med nami!!!

6.11...bo pa guzva v porodnišnicah....user posted image user posted image user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  49-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja
user posted image user posted image  zirafa76,

4.11.07
user posted image  anonimna 7

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

20.11.07
user posted image   
Katina,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image   Bauka29,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

< Sporočilo je popravil sonchek -- 7.5.2007 11:35:34 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.5.2007 11:29:21   
Laubica
Sonček -vidim da nisi zasledila jaz imam prestavljeno na 6. 11.-hvala

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.5.2007 11:33:02   
nemrak
user posted image user posted image ,
a gre katera med vami na AC??

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.5.2007 11:33:45   
sonchek
Ojla so-user posted image ...
pa je spet ponedeljek in nov teden pred nami....
...Ste ble kr aktivne čez vikend-ste kr klofale po tipkovnici...user posted image user posted image user posted image

...Jaz sem včeraj skoraj cel dan rožice sadila...sem bila fulll ponosna nase...hihihiiiii...pol mi je pa posod zmanjkalo in dons morm it v nabavo...

...drugače pa mam v sredo NS...in morem rečt, da me razganja od skrbi...kaj bo...ali bo...skrbi me pa najbolj zato, ker nimam več nobenih znakov...razen občasnega špikanja in mogoče so me dons spet mal prsi začele bolet...drgače pa nič...aja pa hudičevo me boli trtica...a še katerouser posted image ...zvečer k se uležem pred tv..se sploh ne morm obrnt, al pa ustat...kr nekak k da bi mi zakrnela...sej pol k se razmigam je spet ok....
...no, pa da bi bilo sam vse ok...to si resnično najbolj želimo...kajne....

Tudi jaz vam želim....vse naj...in en lep sončen dan...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.5.2007 11:40:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Aja, punce, še neki me zanima - ali so vas okoli konca 11. tedna kaj boleli jajčniki? Mene je desni predvčerajšnjim zvečer ene 3x po 10 minut tako močno da mi je bilo kar slabo, No, zdaj je dva dni že mir. Ampak me zanima, od česa bi to lahko bilo? Malo se mi zdi, da pokajo ciste, ki so še ostanek IVF-ja....user posted image

Ja Špelka tud mene vsake toliko časa nekaj boli (kot da bi bili jajčniki) in kakšen dan je kr hudo..pol pa spet neha...in si mislim, da če bi kar koli bilo narobe ne bi nehalo boleti...kar tako...vsaj mislim tako...bom pa seveda vprašala ker imam v četrtek G....

za tele ciste pa res ne vem...bi mogla še koga vprašat...

Tintin...bravo za voziček...tole je pa bla hitra nabava...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

pozdravljene drage souser posted image !
Da vas malo pozdravim.Hvala vsem za vse tolažilne besede in vspodbude.Ja jaz res počivam tako da me že vse boli od ležanja,sicer se mi je včeraj pojavila rahla krvavitev.Pa saj rekli so zdravniki da lahko traja krvavitev do 1 tedna.Jaz samo upam da bouser posted image  ostal v meni in da se ne bo poslovil.Tak zdaj pa grem hitro ležat.

...še vedno držim pesti, da bo vse ok...in ti lepo počivaj...

No, naj bo to zaenkrat vse...
se še javim..
papa
jest in user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.5.2007 11:43:33   
tintin
Moj PDP je prestavljen na 30.10. ampak me lahko ohranite na 3.11. pa daste v oklepaj 30.10., ker bom ostala tukaj.
Sonchek - trtica - ja, welcome to the club....mene matra vsak dan,  sploh  odkar spet sedim po osem ur v službi...pomagajo pa samo sprehodi in nič drugega.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.5.2007 12:20:28   
sonchek
Tintin...me veseli da boš ostala med nami.....evo bom dopisala...

ZDAJ NAS JE PA ŽE  49-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO 

2.11.07 
user posted image  maks,24,

3.11.07 
user posted image  tintin,27, KR  (30.10)
user posted image  naja08
user posted image  potepinka,32, CE 
user posted image  alekseja
user posted image user posted image  zirafa76,

4.11.07
user posted image  anonimna 7

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ

20.11.07
user posted image   
Katina,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image   Bauka29,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,  

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.5.2007 12:26:10   
potepinka
Lep pozdrav!

Ja berem da že kar nekaj nas je ki čutite žgečkanje v trebuhu.
Punce sem gledala na nemškem eBay-u vozičke.Samo jaz nič ne razumem nemško,ful so poceni sem zasledila na nekmu forumu da to deluje ,da dobiš kot naročiš.Pa me zanima če je katera že kaj gledla ki razume nemško,nevem ali so to prave cene ali ne.http://baby.ebay.de/.Če katero zanima sem prilepila link,upam da sem prav prilepila link in da deluje.
No se beremo

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.5.2007 13:33:37   
Katina
Jaz preko eBay-a sicer nisem kupovala vozička, vendar zadeva zanesljivo deluje. Govorim nemško, zato me kar vprašaj, če te kaj zanima, lahko tudi na ZS.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.5.2007 13:34:58   
Špelka
Scubadiver - hvala za odgovor glede bazenov. Verjetno gre kr zaupat vašemu družinskemu prjatlju, in se izogibat bazenski vodi. user posted image  Sploh pa v primeru izcedkov.

Potepinka - glede vozičkov na e-bayu pa tud mene zanima. Tud jaz sem slišala, da se jih da kr poceni dobit, in to celo nove.

Tko da - če ma kera kakšne izkušnje, z info na dan!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.5.2007 13:35:37   
andreja2000
nemrak a ti boš šla na AC.Jaz vsekakor pojdem in mi je že sedaj vroče,ko pomislim na to,saj so rezultati AC pred dvema letoma bili user posted image .Močno upam in si želim,da bo tokrat vse vredu,enako pa želim tudi tebi.Sedaj nama mora uspet in mora bit vse vredu!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.5.2007 14:19:28   
potepinka
Katina-pisala sem ti na ZS.Še enkrat hvala

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.5.2007 15:43:49   
nicolina
Pozdravljene user posted image ,

Jaz sem bila danes tudi na pregledu, smo že veliki 4,5 cm in zelo živahni. user posted image user posted image
Mi je rekla g., da je mal večji in da sem danes potemtakem dopolnila polnih 11 tednov in jutri nastopim 12. teden. Verejetno sem mal prej zanosila, ker imam krajše cikluse. Ampak zaenkrat mi ne bo nič spreminjala PDP, ker gre za 2 dni razlike.

NS imam 18. 5. Komaj čakam in si želim, da bo vse ok. Tudi ostale, ki jo imate ta teden, držim pesti. user posted image user posted image

Lep sončen pozdravček. 

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?