|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
8.5.2007 19:05:17   
sonchek
aja...za uZ, pa ne vem..lohk da ti bo pa sam srčka poslušala, to je odvisno od G. do G....tko da srečno....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.5.2007 21:01:35   
Laubica
Pozdravljene,danes pa tudi mene boli glava in mislim da od tega ker že vidim z kako težavo bom našla frizerko v svojem salonu da mi bo pomagala in me nadomeščala ,zdaj sta me že 2 nat........ ravno danes bi mogla ena prit na razgovor ob 11h pa je sploh ni bilo,mislim da bom kar obe na borzi prijavila in naj nima prekinejo podporo -lenobi.Mislim da te niti ne pokliče in reče -ne hvala,al idi v rit,grozaaaaa.No malo sem se mogla skašlat pa lepo se imejte

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.5.2007 0:00:21   
zirafa76
Pozdravcek...Ja hvala vse za vzpodbudo, ceprav rezultati niso tako sijoci....NS je bila zelo vredu..celo 1/64..pa se nekaj, mojiuser posted image user posted image soncki zdravi,veliki 7cm vsak, vse se je lepo vidlo, celo lep nosek....user posted image , spol nekako se ne...edina velika tezava pa je, da sta skupaj v ovoju in to je zelo nevarn in mi je kar povedla 50/50.Seveda bom poskusala ostat pozitivna in kar bo bo..ne orem kaj vec narediti....user posted image
Je najbolj rizicna nosecnost, saj se zaradi manjkajoce pregrade lahko zadavita, ker se zavijeta in prepleteta.....Ni nujno, je pa lahko....Tako da sem kar malouser posted image user posted image ..........Ampak verjamem, da bo prigurala vasj do 26tednom ali 28.tam pol ze lahko rodim..me pa verjetno caka bolnica ze prej..
A je katera imela podobne tezave????
Sicer mi je Jesica lepo opisala kako in kaj na drugi temi, ampak ce ima se katera te izkusnje...

Kje pa se dajo dobiti ti filmi o enojajcnih dvojckih????user posted image user posted image

V glavnem, priznam da sem se sesula, ko sem prisla domov in v jok....se posebej, ko sem pogledla slikce................
Sedaj sem ze boljse..in moram ostati takouser posted image user posted image

pozdravcek vsem..................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.5.2007 6:54:39   
scubadiver
Draga zirafa76 vem da je težko ampak čimmanj misli na to in čimbolj pozitivne misli. Ti pa verjamem da te je sesulo user posted image
Bomo še vse tle pomagale držat pestke pa bo vse ok, boš vidla.
za začetek pa en user posted image zate in za oba tvoja sončka

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.5.2007 7:27:48   
tintin
Žirafa76 - držim pesti, da bo vse uredu. Zaupaj zdravnikom pa na kakšen pregled več, pa seveda pazi se. Držimo pestke.
Jaz se pa še vedno bojujem z utrujenostjo, ki se z vsakim delovnim dnevom kar stopnjuje. Popoldan moram obvezno malo zaspat, potem grem pa na kakšen sprehod...zjutraj sem pa čista komauser posted image
Tale moj user posted image me kar utruja:)) ampak sem vseeno ful vesela in čez dan občasno malo bušija pobožam. Zdaj, ko je že kaj pobožat!user posted image
V petek imam pregled: vprašanje za vse, ki ste imele že kaj več pregledov...nazadnje, ko sem bila, mi je G trebuh samo malo potipala...a so v nosečnosti (mislim zdaj v drugem trimestru) pri pregledu tudi vaginalni pregledi ali samo pretipajo trebuh in poslušajo srčka? Vaginalni pr. so mi namreč kar malo zoprni, sploh zdaj, ko z user posted image do nadaljnjega nimava sp. odnosov (me je malo strah zaradi krvavitev na začetku, zdaj imam pa malo nizko posteljico in sem brala, da lahko ženska zaradi tega zakrvavi ob sp. odnosih in mi res ni za stresiranje ob morebitni krvavitvi.....).
Lp vsem. Zunaj je spet sonček!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.5.2007 8:45:55   
maks
Sonchek: hvala za stran, ravno to sem iskala.
Zirafa76: tudi jaz ti želim , da bo vse vreduuser posted image !

Mi lahko katera pove, ki je že drugič ali pač tretjič... user posted image , se to raztezanje čuti vso nosečnost ali ne, ker jaz ne skoz ampak imam obdobja, ko me vse nekja tišči ali pritiska spodaj oz. nad sramno kostjo. Vem,da je drugič to pogost pojav, a ker prvič ni bilo tega, me zanima kako in kaj; saj ne delam panike, sam tko mal čudni občutki pa so. Lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.5.2007 9:22:21   
TANTRA
ŽIVJO,

Nemrak hvala za informacije, piši mi na zs, vsaj ime, da se bova lažje spoznali... Povej ali je dobro priti kaj prej?
Me je pa včeraj prijateljica potolažila, da gre pri Pušenjaku precej sproščeno...
Upam, da me bo strah minil... Ali je treba dan pred amnio kaj bolj počivati???
A si ti po amnio strogo ležala 3 dni?

Maks, jaz sem  v 4 user posted image , (enkrat je šlo naprej)...Sama občasno čutim napetost, pritisk, me vse boli spodaj,...kakor pride dan...Tako, da mislim, da je čisto naravno, da se čuti raztezanje, saj je vsaka nosečnost poglavje zase...
Mogoče sedaj nimam tako hudih bolečin kot v prvo in drugo...Tudi druge pravijo, da je pri 3 lažje...
Drugače pa se danes slabo počutim...Po moje imam čisto nizek pritisk...
Žirafa držim pesti, da bo vse in ti čestitam za dve user posted image user posted image ...
Vsem ostalim novemberskim user posted image  pa čim boljše počutje..

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.5.2007 9:47:09   
pikapikica
Hej MAKS lumpa upam, da sem prav razumela in da te ne bom postarala ali kaj podobnega...
ti lahko čestitam - VSE NAJBOLJŠE user posted image !!! Saj je prav kajne - no malo z zamudo...

KATINA in TINTIN bomo združile moči in nam bo že uspelo... jaz se ukvarjam pa s temo za dr. (najbolj nehvaležno delo) pa je tolko drugega dela, da že kar škilim z očmi... čas pa teče in teče in teče.... joooj... ampak saj bo... sedaj smo tri in nam bo že uspelo. Ma ja ... Katina ti boš oddala dispozicijo do poletja - že veš kdaj greš na dopust?... midve s Tintin pa bova do septembra naredili osnutek naloge in dispozicijo... ni da nam neuspe user posted image ...

ŽIRAFA tebi pa pošiljam  user posted image  za tvoji dve pikici!!!

POTEPINKA kdaj dobis rezultate ali si jih že dobila? Javi takoj!!!

TANTRA glej se mi zdi, da si ti eden izmed sončkov tega foruma - zato si lahko prepričana, da te ne damo... kaj pa bi me brez tebe!!!! 25.5. gres tja in bo vse ok... user posted image  

držite se punce..
cau
pikapikica

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.5.2007 10:11:46   
tintin
Pikapikica - jaz imam dispozicijo odobreno že pol leta pa kar nekaj mečkam...tako da je plan do jeseni prvi osnutek naloge (prvi draft). Imam vso literaturo (ene 5 fasciklov člankov) in vse v glavi  -  samo energija in volja mi manjkata!
Srečno z dr. tudi jaz sem nameravala vpisat doktorat po magisteriju, ampak bomo videli kako bo s časom...sicer imam pa še čas (stara sem 27)...tako da bo poletje DELOVNO za vse tri. Se bomo malo spodbujale, prav?

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.5.2007 10:21:42   
potepinka
Hojla!

pikapikica-Ja ta odščip bodo rezultati konec meseca,za davidow sindrom ki sem dala kri pa jutri.Takoj javim kako in kaj bo.

žirafa-držim pesti da bo vse vredu,samo pozitivno glej pa bo.

Jaz tudi čutim bolečine v spodnjem delu tebuha,pa včeraj me je jajčnik ful bolel.Mislim pa da je to normalno v času nosečnosti.Sploh ko bi morala imeti menstruacijo.

No punce lepo se imejte in z skupnimi močmi bomo pregurale do novembra!

Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.5.2007 10:26:45   
Laubica

Žirafa tudi jaz ti pošiljamuser posted image user posted image in ti seveda držim pesti da boš zdržala z obema user posted image user posted image do konca

Moram povedat da tudi mene boli ,sploh včeraj sem se slabo počutila,tako da se moramo tolažit da je to normalnov petek pa imam pregled pri g.,28.5. pa tisti četverni hormonski test,upam da bo vse ok

< Sporočilo je popravil že 35 -- 9.5.2007 10:32:48 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.5.2007 10:37:51   
Špelka
Uh - same učene glave! No, jaz sem z magisterijem zaključila začetek aprila, pa se mi ne da več se z dokrotatom ubadat (čeprav je bil to prvotni namen). Tko da - vem, punce, da je hudo, ampak vedite, da ste se same odločile za to, in da prej ko boste to naredile, prej vam bo breme padlo z ramen. Jaz že vem - sem mogla tik pred zagovorom še popravljat magisterij, k se mi tooolk ni dalo, ampak sem bla potem srečna, ko sem končno zaključila.

Vam pa vsem držim pesti za čim več energije in motivacije ter konstruktivnih idej !!!! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.5.2007 10:47:07   
hruškica84
joj, kok ste vse pridne k se ukvarjate z magistrskimi nalogami, jst pa nisem še niti diplomirala...sm pa diplomo že napisala...

vsem k imate ac želim vse najlepše....user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.5.2007 10:56:24   
sonchek
user posted image

...dobr dan punce...
Še malo pa se bom začela odpravljati k G. imamo namreč NS...ne morem verjet, da je ta dan že tukaj...
oooooooooo upam samo da bo vse ok...
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.5.2007 10:58:44   
hruškica84
sonchek, bom držala pesti da bo na ns vse v redu...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.5.2007 11:19:17   
nemrak
user posted image user posted image ,
sonchek user posted image !!!
Mislim nate in javi ko prideš!!!

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.5.2007 11:40:22   
murencek
Živjo!
TINTIN, kokr sem prebrala v knjigi od Pušenjaka (poglavje okol 14t oz. 16t), odsvetuje kadarkoli v nosečnosti spolne odnose:
- nizkoležeča posteljica
- če imaš nenehno bakterijska vnetja v nožnici
- če je šibek maternični vrat... (Še ene 3-4 alineje se pa ne spomnim).
Tolk v vednost.

ŽIRAFA 76, ja, res hudič. Tle nimam kej dodati in nakladati, da bo vse v redu. Kar bo, pa bo - in na vse je treba biti pripravljen oz. vse možnosti sprejeti.
Midve s sestro sva zihr enojajčni, samo sva bile vsaka v svojem ovoju. Sva bile pa tudi prekmalu rojene (7 mesecev). Imele sva shizo (notranji razcep ustnice - luknjo na nebu v ustih) - operativno so to rešili. Potem je dvojčica fasala še eno bakterijo (klicenosec je bila sestra preko rok v inkubatorju), jaz sem imela zlatenico (pol mi je en darovalec daroval vso kri, ker je bila moja zanič). Skratka, napovedi so bile črnoglede. Tudi govorili nisva dolgo časa (pri 2 letih sva začeli neki jecljati - pol sva se pa redno hodili učiti govorjenja).
No, po vsem tem sva danes dale čez OŠ (vedno odlične), tudi SŠ sva pregurale in faks. Tko da starši še sedaj komaj verjamejo, da sva bili nekoč tako nebogljeni, danes sva pa pravi babi!!!user posted image
Zgodbo sem povzela zato, da boš videla, da še tako črno lahko postane svetlo. (Res pa je, da bi s sestro lahko končale slabše).

Film imam jst posnet doma (1x so bili dokumentarci na TV-ju). Sam moram najti videokaseto (če jo še imajo), ko bom hodila mimo.

Vsem nam želim lep dan!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.5.2007 11:42:45   
murencek
Aja, še to - nama s sestro je bilo rečeno, da bova mutavi, zaostali. Razpletlo pa se je drugače!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.5.2007 12:08:12   
scubadiver
Sonchek držim pestke da bo na NS vse ok. Javi se ko prideš.
mene čaka jutri ob pol dveh. Komaj čakam da mi povejo da je vse ok da se oddahnem. Upam vsaj da bo vse ok user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.5.2007 12:27:25   
TANTRA
Pikapikica, hvala za vzpodbudne besede... Saj mora biti, ta moj zadnji sonček v življenju...Preprosto bi bila prestara še za kakšen podvig, tako da mora absolutno ratati....
Sonchek, dobro opravi ns....Držim pesti, da bo vse super...

Pozdravček v lep sončni dan...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.5.2007 12:32:28   
Špelka
Sonchek, tudi moje pesti so danes namenjene tebi in tvojemu sončku, da bo vse tako kot mora biti tveganje pa globinsko nizko! user posted image user posted image user posted image

Murencek - user posted image user posted image user posted image  - ful s dobr napisala tvojo (vajino) zgodbo - sem se ar nasmejala! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.5.2007 12:46:59   
nicolina
Sonchek, držim pesti zate, mora biti vse ok user posted image user posted image user posted image .

Žirafa 76 tudi tebi pošiljam user posted image user posted image .
Skratka vse ostale lepo pozdravljam in želim, da bi preživele lep dan. Jaz pa šibam nazaj v službo, imamo konferenco.

Pa-pa

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.5.2007 12:50:29   
maks
Pikapikica: verjento misliš sinov roj.dan-če, potem hvala za čestitke! Pri seznamu pa lahka tudi kr popravite leta, ker bom tko v zač. junija 25.
Bliža, se bliža....user posted image
Kaj več še jutri napišem, mo pridem s kontrole.LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.5.2007 13:04:11   
Anonimen
Živjo novembrke!
Tudi jaz se po dolgem času malo javljam. Berem vas skoraj vsak dan, ampak, da bi si vzela čas in tudi jaz kaj napisala, pa mi ne znese.
Sonchek - drzim pesti, da bo vse ok na NS.
Zirafa76- Tudi zate držim pesti, da bo s tvojima in s tabo vse v redu in da boš zdržala do konca.
Jaz sem se pa včeraj in tudi danes dobr počutila, se mi je pa pred tem 2 dni tako vrtel v glavi, da sem večinoma samo počivala. Poleg tega pa mi je blo 1 dan še slabo, kot mi še ni bilo do sedaj, odkar sem noseča.
Imam pa v petek redni pregled, no pa saj bo vse v redu, tako kot želim tudi vsem ostalim.
Lp, Anonimna 7

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.5.2007 13:04:43   
pikapikica
MAKS o zlomka user posted image  ... no potem pa vse najboljše sinku user posted image ... sicer pa saj velja isto tudi za tebe - kdo pa se je takrat trudil user posted image !!!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......