|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
4.5.2007 11:02:41   
murencek
Žirafa76, ja še to sem pozabila. Drugače je bila pa med nama vedno zdrava tekmovalnost. To nama je pomagalo v športu (trenirale sva lahko še zjutraj doma poleg večernih treningov), da sva bili uspešni. V učenju sva skupaj ponavljali in se spraševali... Skratka, so tudi prednosti, za katere sem zelo hvaležna! user posted image

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.5.2007 11:18:41   
potepinka
Hello

Evo jaz sem že nazaj,sem prišla včeraj zvečer ob 20 iz bolnice.

Ja kako je bilo.Dobila sem blago narkozo in naredili so odščip.Zdaj pa moram 3 tedne čakat na izvide.Vse je ok me nič ne boli tudi krvavim ne,samo moram pa ful počivat,so me opozorili da je možnost za SS.Seveda bom zdaj ful počivala da bo vse vredu z mojouser posted image .

No se še slišmo in lepo se imejte!

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.5.2007 12:13:44   
sonchek
potepinka...močno držim pesti da bo vse ok...user posted image
sedaj pa v posteljo, daj si kakšen dobr film gor in POČIVAJ!!!!!
počiva, počivaj in še enkrat počivaj!!!!
Drži se in en user posted image  za pogum....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.5.2007 16:21:52   
nicolina
Potepinka, čuvaj se, počivaj in naj te crkljajo. user posted image user posted image . Kakšno dobro knjigo ali film v roke, pa bo. user posted image user posted image  zate..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.5.2007 17:09:48   
zirafa76
Murencek, verjetno niti v knjigi nihce ne bi mogel tako nadzorno in globoko opisat ta odnos kot ti, dveh identicnih dvojckov, ki verjamem, da je razen njim samim , okolici tezko razumeti ta odnos, ki dejansko zanima tudi najvecje znanstvenike tega sveta...Iz srca sem ti hvalezna za to in prepricana sem, da bo marsikatero bodoco ali ze mamico tudi zanimal. Vidis, jaz se strinjam s tem, kar si povedala, da bi ti to odrascanje peljala drugace..Midva sva enakega mnenja, da jih ne bova enako oblacila, jih klicala v dvojini, ker se dejansko potem tako razvijajo, kar si sama lepo opisala, seveda pa za tak odnos nista krive same, ampak ze v osnovi starsi, ki seveda niso hoteli nic slabega..Midva jima definitivno zelima dati vsak svojemu osebnost, da se razvijata po svoje, ampak se vedno skupaj.To, glede razlicnih razredov je verjetno pametna misel, da se razdvojita....Vidis, teh stvari zelo tezko preberes na netu, v splosnih znacilnostih, takole iz resnicnosti in prve roke, pa je to cisto drugo...
Kakorkoli, zelo dobrodosle inf., kajti vem, da , ce bosta oba seveda zdrava privekala na svetuser posted image user posted image , kar sem prepricana..no, res upam...user posted image user posted image , bo to pravi izziv ne samo za naju, temvec za celo okolje...Saj ves sama, kako je folk pol vprasanj, pa radovednosti....user posted image In ravno o tem sva se pogovarjala, kako bosta..Zadnjic sem brala nkje razpravo znanstvenikov, ravno kako ne morejo razvozlati vedenje in razmisljanje enojajcnih dvojckov in kako se je to razvilo....ja, baje razlicni dvojcki sploh niso interesantni tako, kot enojajcni in da se rodi samo 3% parom na CELEM svetu....hmmuser posted image  in so naceloma spoceti po naklucju in niso vezani tako na dednost, kot dvojajcni....
Kakorkoli, hvala ti se enkratuser posted image user posted image user posted image  za res cudovit opis...in sem res vesela, da si to delila z nami....user posted image user posted image

se se veselim kaksnih inf.

vesela user posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.5.2007 17:52:06   
Katina
Potepinka , trije tedni bodo hitro mimo in prepričana sem, da prejmeš dobre novice.user posted image

Žirafa 76, hvala za vzpodbudo. Stara sem 38 let in tole drugo nosečnost sprejemam čisto drugače kot prvo pred skoraj 10. leti. Mislim, da ima vsaka izmed nas male krize in strahove in komaj čakamo na preglede, kjer nas za nekaj časa pomirijo.

Murenček, čudovit opis. Morda bi svojo izkušnjo lahko posredovala na forum dvojčkov. Prepričana sem, da bo tudi drugim prišel prav. Verjamem sicer, da si imela težave takrat, ko si se osamosvajala, saj sta bili s sestro zelo povezani. Vendar ne obžaluj preteklosti, saj ti je dala pozitivno in negativno izkušnjo. Spomni se le pozitivne. Veš, ti si imela velik del življenske poti močno zaveznico, prijateljico in zaupnico, ki te kot praviš ni izneverila.  Vidim, da trezno gledaš na svet in veš, da si individuum, ki mora oblikovati svojo osebnost in tu leži ključ do uspeha.

Vsem user posted image  čestitke za dobro opravljeno NS! V naslednjem tednu se vam bomo pridružile še nekatere!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.5.2007 18:05:20   
murencek
Žirafa76, Katina, sem se bala, da sem malo pretiravala. V bistvu sva se imeli s sestro skozi odraščanje vedno lepo. Problem pa je nastopil, ko se je bilo treba odločiti in raziti. Dokler ta točka ni prišla, je bilo vse fajn. Verjetno pa to doživljam tako sedaj zato, ker mi je še vedno hudo zaradi ločitve. No, ampak, tudi sedaj ni slabo.
Aja, še to. Pravijo, da deluje telepatija. Sestra vedno začuti, če je z menoj kaj narobe. Tudi če sva toliko km narazen. Lani ko sem imela ss, jo je celo noč bolel trebuh in je sanjala, da imam ss. Jaz pa sploh ne čutim, če se ona kaj poškoduje. Lani si je v hribih prebila arkado, jaz pa nisem nič začutila. Ne vem, al je nekaj na tem ali ni. Jaz ji verjamem, zase pa ne vem, zakaj ne občutim nič.

No, dovolj o dvojčkih. Vsem nam želim, da bi še naprej lepo prenašale nosečnost, brez težav. Če pa zunaj dežuje, je pa tudi prav. Vsaj lahko počivamo. Namesto dežja pa vam pošiljam sonček user posted image !

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.5.2007 8:40:50   
TANTRA
Dobro jutro!
Kje pa ste novemberskeuser posted image ? Najbrž se še ckljate v postelji....Mene pa je danes moj user posted image  prebudil zelo zgodaj in sva se pocrkljala, pa je šel adijo spanec...
Včeraj sem kupila hlače v La Vie (cene so nore).... Sem bila tudi v Kepici pa mi ni bilo ravno vse všeč...Ti kroji user posted image  ....Le v Popku še nisem bila...
Ugotovila sem, da še vedno nosim svojo s, xs....
Razmišljam, da bi šla v tujino, pa ne vem, če bo še kaj izbire..Ali je v Italiji tudi kaj na razpolago..? A katera kaj ve???
Drugače mene še vedno bolijo prsi...Trebušček je pa lepo okrogel kot ena lubenica....Komaj čakam pregled v ponedeljek, da spet vidim user posted image ...

Kako ste kaj nosečke???

Pozdravček v turobni dan...

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.5.2007 9:06:07   
tintin
Hojla so-nosečke,
danes sem dopolnila 14t. in se počutim kar ok. Tudi moj trebušček je lepo zaobljen - kot ena mala melonica user posted image . Še vedno papcam Dabroston (imam jih še za cca 1 teden) in se počutim kar okej. Tudi jaz sem vzpuhtela v prsa....res se pozna razlika od prej.
TANTRA in ostale: glede nosečniških hlač: jaz grem danes naročit ene v Musher Jeans na Brezje http://musher.naspletu.com/, kjer vam naredijo nosečniške hlače za 30 evrov (zelo poceni), baje se kar obnesejo. In pa seveda vam jih naredijo po meri (ker zame LaVie, Popek, HM nima hlač - visoka sem 178 cm in imam zelo dolge noge) v enem tednu. Toliko za informacijo.
Sicer pa so slabosti bye bye, zdaj sem že v službi - je za preživet, ampak me po 8. urah kar precej matra križ...user posted image V petek imam pa pregled user posted image LP vsem!
ps. Aja, midva sva že naročila voziček preko spleta (kikiwelt v Nemčiji), sploh nisva nameravala, ampak je moj user posted image pomotoma pritisnil tipko Naroči user posted image . In tako bova kmalu ponosna lastnika Maclarna Mx3. Naju pride skoraj 75 evrov ceneje kot pri nas (s poštnino vred!). Zdaj pa res grem...user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.5.2007 9:50:17   
scubadiver
Potepinka drži se, počivaj, počivaj počivaj in pazi nase. Naj te crkljajo z vseh strani. trije tedni bodo pa tudi hitro mimo, boš videla. In sem prepičana da bodo izvidi super user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
5.5.2007 15:22:54   
potepinka
pozdravljene drage souser posted image !
Da vas malo pozdravim.Hvala vsem za vse tolažilne besede in vspodbude.Ja jaz res počivam tako da me že vse boli od ležanja,sicer se mi je včeraj pojavila rahla krvavitev.Pa saj rekli so zdravniki da lahko traja krvavitev do 1 tedna.Jaz samo upam da bouser posted image  ostal v meni in da se ne bo poslovil.Tak zdaj pa grem hitro ležat.

Lepo se imejte in pobožajte svoje trebuščke.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
5.5.2007 19:47:32   
hruškica84
potepinka, bom držala pesti, da bo vse v redu.........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
5.5.2007 20:15:05   
Špelka
Potepinak - tudi jaz ti držim pesti, da bo vse v redu.... user posted image user posted image user posted image  In welcome v klub počivajočih. user posted image user posted image user posted image

Namreč - tudi jaz moram še počivat, ker izcedki še vztrajajo, čeprav so komaj opazni. Vendar nočem prav ničesar tvegat.

Glede trebuščka - jaz pravzaprav ne vem, ali ga že imam ali ne.... user posted image  Se mi zdi, da sem se edinole v špehec na trebuhu malo zredila. user posted image  No, upam, da bom tudi jaz kmalu melonica, potem pa lubenica. user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Musherja na Brezjah sem jaz slišala, imam pa tudi izkušnje. Jaz sem pred kakšnima tvema letoma tam naročila kavbojke, pa sem bla potem kar malo razočarana... No, ja - krivda je delono tudi moja, saj si tako kot je napisala tintin sam izbereš blago, ter opišeš tudi kroj, kar pa je, če se poklicno ne ukvarjaš s šivanjem kar težko, ker je težko predvideti kakšen bo končni rezultat. Sem pa tudi jaz že pomislila, da bi šla poslusit naročit tja ene hlače tudi letos.... user posted image

Ostale - bodite fajn in se beremo!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.5.2007 8:51:45   
marinci
Pa sem tudi jaz dočakala nuhalno svetlino opravila sem jo včeraj. Tveganje imam 1:7108. Vse zgleda o.k. Noseča sem bila 13t1d. Velik je tam nekje 6,67 mal je pod povprečjem. Bilo je videt nekaj med nogami in kaže na fantka samo ni ziher. Drgač se fajn počutim. Prvi trije meseci so minili brez slabosti in brez bruhanja user posted image Sam 4x me je glava bolela ko hudič pa takrat sem bruhala. Roza, krvavih, rjavih izcedkov tudi že nimam nekaj časa. Trebušček se počasi veča.
Lp

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.5.2007 9:48:25   
tinaaja
visoka sem 178 cm in imam zelo dolge noge)

tintin, a si probala v Kepici? imam enak no sem imela enak problem, velika 175, vse prekratko, od kepice pa sem si morala zavihat. prav tako se da v popku zmenit za hlace po narocilu - sami sivajo in so zeeelo ustrezljivi in njihove farmerke so mi bile glih za glih prav.
samo en nasvet glede hlac vsem - rob spredaj pod elastiko naj bo raztegljiv (ne npr neraztegljiv jeans).. jaz sem zaradi tega morala zamenjat 4 hlace, ker me je tiscalo v trebuh in bila noro hvalezna za farmerke, ker me zadnja dva meseca ni nic tiscalo user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.5.2007 9:48:40   
scubadiver
Dobro jutro punce, kako ste?
Marinci čestitke tudi tebi za uspešno opravljeno NS.
Jaz bom morala počakati še nekaj dni - do četrtka. Upam, da bom imela tudi dobre novice, me kar malo skrbi user posted image
No ja skrbi, rada bi čimprej slišala, da tveganje ni veliko, da se oddahnemo. Drugače pa je pri meni še vedno prisotna utrujenost. Sploh ne vem kdaj bo minilo da bom spet polna energije user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.5.2007 10:10:20   
murencek
Živjo!

Ja, jst pa, čeprav imam 14t3d, še vedno umiram v večernih slabostih.
Tudi fanta še ne prenašam (rabim skoz en kisik). Tako da čakam, da bo 16t, da bo izginilo.
Vsak dopolnjeni teden se tudi stehtam doma (domača vaga zmeraj kaže manj kot pri g user posted image ) in izmerim obseg trebuha. Ta nasvet sem dobila iz knjige od S. Pušenjaka in se je res zelo zanimivo tehtat. Teža se mi že 4t ni spremenila (po mojem sem tik pred boomom - do zdaj sem pridobila okol 1kg gor), obseg pa se mi je zmanjšal za 2 cm. Ponavadi sem dobila vsak teden 1 cm več. Izgleda, da napihnjenost pojema.
Drugače pa tudi jaz še študiram, kaj naj si kupim za čez poletje. Je tolk vroče, da mi dolge hlače kr malo najedajo user posted image .

Fajn se imejte, počivajte in se beremo!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.5.2007 11:34:11   
Mamathea
Pozdravljene souser posted image
Nedeljsko jutro, ki pa v ljubljani ni najbolj obetavno, sicer pa po včerajšnji zelo deževni in muhasti soboti upam, da bo danes vsej možno it malo na sprehod, saj sem vsa nerazgibana, okrnela in včeraj sem skoraj cel dan preživela v postelji, pa tako sem bila uturjena, da sem spala na oborke. Vsako uro sem zaspala za kakšnih 25 min, pa bila pol ure budna in zopet me je zazibalo v spanec... No na srečo sem lahko spala tudi ponoči, sicer pa sma bila z možem na zabavi vse do 3 zjutraj, ker smo morali zapiti novorojenega sinčka od najinega prijatelja. Jaz sem lepo cel večer sedela ob sokecih in sem se prav uares kr dobro počutila. Glede na to, da me  v mesevu juniju čakata še dve poročni zabavi, sem ugotovila, da bo treba mal po trgovinah in nabavit kakšna krilca, hlačke... ki ne bodo toliko tiščale v pas. Jaz si na vago sploh ne upam več, ker se mi zdi, da bodo številke močno poskakovale navzgoruser posted image . Jah pa sej bo že, samo, da bo dete zdravo in veselo. Komaj čakam NS.
Vsem, ki morate počivati želim čimveč dobrih trenutkov, veliko dobre volje in še največ dobrih novičk.
Tudi mene zadnje dneve zelo pika po tebuhu, sem že razmišljala, če bi bilo slučajno kaj narobe, pa vendar se mi zdi, da je to špikanje še popolnoma normalno za 12 teden, ki ga napolnim jutri. Tui moja gin. zanekrat tako pravi. Upajmo na najboljše. Še nakaj me zanima: kakše imate ve občutke v trebuhu? Ali čutite matrenico, jaz imam občutek, kot, da bi v trebuhu imela pomarančo, ali kaj podobnega in ob določenih gibih vse skupaj prav fajn začutim (kot da nekaj raste v mojem trebuščku, kar je pa definitivno resuser posted image .
Lepo se imejte, bodite super in uživajte.
Sej res še tole: "mamuška" mislim, da si ti napisala o tisti prehitro rojeni deklici (v 26. tednu), kako je kaj s tem detetom? Vsak dan se spomnim na to in držim pesti, da bo vse ok. Če nisi bila ti se iskreno opravičujem, potem je to pač napisala kakšna druga "sonosečka".
Lep dan vsem, imejte se lepo, sprostite se in uživajte z bušiji.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.5.2007 11:39:30   
potepinka
Pozdravljene souser posted image !

Ja jaz sem pridno počivala in krvavitev ni več,o kako sem vesela.Punce dejte mi rečt tiste ki imate že  1x rodile.Ali je možno da sem jaz včeraj čutila otročka?Noseča sem14/4.Ali se mi samo zdi ali sem že čisto nora.Malo prehitro se mi to zdi.Kaj mislite?

Marinci-Čestitke za uspešno opravljeno NS

No naj vam povem kaj se je zgodilo ko sem čakala pred operacijsko sobo.
Ležim že na postelji in čakam,anestezist me že pripravi mi vse razloži,pred mano je pa bila še na vrsti ena mlada punca.Jo gledam,čist je imela solzne oči,pa sem mislila kaj je narobe ali jo je strah ali kaj.Pride do nje anestezist in jo pripravi ji pove da zdaj verjetno ne bo mogla več dojiti itd...
punca je bila čisto solzna in je jok kar zadrževala.Ko pa pride do nje kirurg da bi jo odpeljal v operacijsko pa punca bruhne v jok in pravi da ne more.Imela je doma 6 mesečnega sinka in je bila spet noseča.Hotela je narediti splav in si je zadnji čas premislila.kirurg jo je spodbujal k odločitvi da naj otroka obdži.Se je vstala in odšla domov.

Hotela sem vam povedat da sem bila tako vesela in še jaz čisto solzna.Prav pogumna je bila.

No zdaj sem se pa načvekala,se šlišmo!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.5.2007 11:49:58   
Špelka
Uvau, kakšna prelepa zgodba, potepinka! In vem, da ji nikoli ne bo žal, in da si bo še 1000x hvaležna za tole potezo! user posted image user posted image user posted image  Bravo, punca, čeprav je ne poznam! user posted image user posted image user posted image  Take zgodbe s srečnim koncem me vedno ganejo!

Punce, lepo bodite v tej lepi nedelji!

Aja, moji izcedki so že skoraj čisto minili, ampak grem vseeno v horizontalo, ker me strah še vedno grabi za vrat! user posted image

Marinci - čestitke za ful dober rezultat na NS!

Aja, punce, še neki me zanima - ali so vas okoli konca 11. tedna kaj boleli jajčniki? Mene je desni predvčerajšnjim zvečer ene 3x po 10 minut tako močno da mi je bilo kar slabo, No, zdaj je dva dni že mir. Ampak me zanima, od česa bi to lahko bilo? Malo se mi zdi, da pokajo ciste, ki so še ostanek IVF-ja....user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 6.5.2007 11:53:57 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.5.2007 11:51:59   
murencek
tintin, a lohk še enkrat napišeš link o vozičkih (za Maclarna Mx3...)?
Hvala in LP

Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.5.2007 12:06:01   
tintin
Murencek:
http://www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=498
Midva sva ga šla pogledat v trgovino Buši v Lj. Naročila sva ga pa preko Kikiwelt-a v Nemčiji www.kikiwelt.de in sicer komplet športni voziček plus košara in je cca 75 evrov cenejši kot v Bušiju.
Meni je res super voziček: trenutno najlažji trikolesnik, super okreten, materiali so super (nepremočjivi), res na easy se zloži in ne zavzame ogromno prostora (Midva imava Clia)...nama je bil obema všeč. Imava pa kombinacijo oranžno  - sivega.
Hlače sem potem včeraj naročila v Musherju in sicer dvoje - kavbojke in ene poletne, stanejo ene 32 evrov in bodo narejene čez 10 dni. Komaj čakam.
Včeraj sem izmerila obseg trebuščka: trenutno imam 81 cm (prej cca 75) in sem noseča glede na novi datum po UZ 14t 5d (čeprav ostajam med vami) :) Skratka trebušček raste! user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.5.2007 13:10:06   
marinci
Ze od nekdaj me je malo več skupaj v bedrih in v rit. Zdej se mi pa zdi da se bedre in rit še bolj večajo. Doma imam orbitrek. A ga lahko opurabljam. Počutim se vredu.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.5.2007 13:28:56   
nemrak
user posted image user posted image ,
potepinka, vse bo v redu boš videla!!! user posted image
Jaz bom jutri napolnila 14t, pa se mi zdi da sem zadnja dva dni tudi čutila user posted image . Pa sem nekoč prebrala pri Pušenjaku, da je to prezgodaj. Vem pa, da so pravile user posted image , da pri vsaki drugi nosečnosti čutiš user posted image  prej. Kaj pa vem?? SEdaj sem 3- tjič  noseča tako dolgo. No, mogoče pa sem ga res čutila. Ampak samo če ležim čisto pri miru in se res osredotočim na trebuh.
Me pa že od včeraj močno boli glava in ne vem kaj naj naredim. Predno sem šla spat sem vzela lekadol in ni nič pomagal. Upam, da bo minilo.
Vsem souser posted image  lepo nedeljo!!

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.5.2007 14:59:28   
anastasija
Ojla, a lahko prosim še mene vpišete med novembrke? Šele zdajle sem videla temo, ste pa naklofale postov...user posted image  PDP 17.11., bolnica Jesenice - predvidoma, seveda. Meni je tako slabo, da nič ne morem, pa nizek pritisk. Naj mi ena pove, a je to normalno, da imam pri 3 mesecih že kar trebuh?? Res, da bo to 2. otrok in da sem ful majhna, pa vendar... Morala sem si kupit nosečniške hlače. Res. In buši ni zelo majhen, da bi bil samo napihnjen...Res je huuuugeuser posted image . No, fejst bodite, pa se beremo. Aja, brala sem ene deset strani nazaj je bila ena jeseničanka, ur+sa...A mi lahko ena na kratk pove, kaj je bilo (ni semi dalo brat klobas, res je fuuul strani na tej temi), kako se je odločila? A sem edina z Jesenic??

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?