zirafa76
|
Murencek, verjetno niti v knjigi nihce ne bi mogel tako nadzorno in globoko opisat ta odnos kot ti, dveh identicnih dvojckov, ki verjamem, da je razen njim samim , okolici tezko razumeti ta odnos, ki dejansko zanima tudi najvecje znanstvenike tega sveta...Iz srca sem ti hvalezna za to in prepricana sem, da bo marsikatero bodoco ali ze mamico tudi zanimal. Vidis, jaz se strinjam s tem, kar si povedala, da bi ti to odrascanje peljala drugace..Midva sva enakega mnenja, da jih ne bova enako oblacila, jih klicala v dvojini, ker se dejansko potem tako razvijajo, kar si sama lepo opisala, seveda pa za tak odnos nista krive same, ampak ze v osnovi starsi, ki seveda niso hoteli nic slabega..Midva jima definitivno zelima dati vsak svojemu osebnost, da se razvijata po svoje, ampak se vedno skupaj.To, glede razlicnih razredov je verjetno pametna misel, da se razdvojita....Vidis, teh stvari zelo tezko preberes na netu, v splosnih znacilnostih, takole iz resnicnosti in prve roke, pa je to cisto drugo... Kakorkoli, zelo dobrodosle inf., kajti vem, da , ce bosta oba seveda zdrava privekala na svet , kar sem prepricana..no, res upam... , bo to pravi izziv ne samo za naju, temvec za celo okolje...Saj ves sama, kako je folk pol vprasanj, pa radovednosti.... In ravno o tem sva se pogovarjala, kako bosta..Zadnjic sem brala nkje razpravo znanstvenikov, ravno kako ne morejo razvozlati vedenje in razmisljanje enojajcnih dvojckov in kako se je to razvilo....ja, baje razlicni dvojcki sploh niso interesantni tako, kot enojajcni in da se rodi samo 3% parom na CELEM svetu....hmm in so naceloma spoceti po naklucju in niso vezani tako na dednost, kot dvojajcni.... Kakorkoli, hvala ti se enkrat za res cudovit opis...in sem res vesela, da si to delila z nami.... se se veselim kaksnih inf. vesela
|