melitkica
|
dober večer še malo z moje strani in ne za dolgo, ker sem že od šeste zjutraj v pogonu in sem kar pošteno zmatrana. Naša žabica zelo malo oz. skoraj nič ne spi podnevi. Je zelo aktivna, pa čeprav se še ne plazi, ne postavlja se na noge... čeblja pa v nedogled, kriči, se smeji (to ima pa res po meni), reče mama (samo v joku ali pa sem kar me), teta in tata. Mahati in ploskati pa še ne ve. Ko ji pokažem kako se ploska se ful smeji, ponovi pa ne. Saj bo že, vse ob pravem času. Vidim (berem), da vaši sončki in sončice že jejo skoraj vse in se dojite zelo malo na dan. Mi pa smo glih kontra. Dojimo se več, kot pa pojemo GH. Je ne mara, le zelenjavo ima zelo rada (z mesekom ali z jajčko). Nima več rada sadje, skutic. Sadje ji pripravljam na vse mogoče načine in za njo je vse bljek. Le kupljene sadne kašice poje nekaj žličk. Me pa ne sekira, da ne je, ker je itak močna (naslednji torek imamo posvetovalnico in sporočim mere, mislim, da ima okrog 10 kg). Moram pa se pohvalit (trkam), da zadnje čase spi celo noč, brez kakšnega koli glašenja, tako da se potem pošteno naspim, oz. se že sama prebudim, ker imam prsi tako polne, da me že bolijo. Hruška - bili smo v apartmajih v Lanterni (Poreč). Bilo je krasno, pa še vreme je služilo. Si me mogoče videla? Jaz vsako mamico pogledam, ko kam gremo, če je slučajno avgustovka. Kje pa ste vi dopustovali? magnolija - mi kakamo včasih tekoče, včasih pa trdo blato, pa ji dajem korenček, grah, riž, banano... nimamo problemov s prebavo (trkam). morrak - dobrodošla med nami huAnita - tudi mene skrbi kaj bo, sem sicer brezposelna in sem imela nekaj dogovorjeno, vendar mislim, da bom odklonila, ker bom morala cele dneve delati (saj bi, ampak si ne predstavljam, da ne bi celi dan videla Azre), bom pa šla v akcijo in poiskala kaj primernejšega. Pa še tako hitro je minilo teh skoraj devet mesecev. miši - sorry, mogoče nisem glih prav štekala ampak jaz mislim, da si vsaka mamica zasluži medaljo, ne glede na stanje. Saj ne gre za tekmovanje, ali? Je pa lepo, če ti je kdo vzor ali vzpodbuda ali karkoli že... tiasha77 - wau kako lep dopust. Zelo lepe slikice. Mislim, da sem ti že omenila, da ima tvoja pupa zelo lepo ime. Tudi meni se zelo dopade, dragemu pa ne. V zadnjem mesecu nosečnosti sem ful bila za Zojo, sva pa bila dogovorjena za Azro. In ko je Azra prišla na svet, je babica vprašala, kako ji bo ime, pa je dragi kot iz topa iztrelil Azra, ker se je verjetno bal, da ne bi jaz rekla, da Zoja. Škoda, da ni odlašal. (kidding) Bo pa druga zagotovo Zoja, če bo pupa, samo ne vem, kdaj. Sorry, ker sem zatežila. Kako pa prenehati z dojenjem, da ne bo posledic, ti žal ne morem pomagat, vem pa, da bo Azra še nekaj časa dojena. Pravijo, da vegetarijanci naj dojijo vsaj do enega leta. Se držim tega, če pa bo dlje pa tudi prav. Mislim, da bo prišlo spontano. Kje pa spi Zoja? Pri nas, odkar Azra spi v svoji sobici spimo kvalitetneje, skoraj brez bujenja, prej pa 2 - 3x na noč ali pa še večkrat. So pa ful cartavi ti dojeni . Upam, da vam nisem zatežila in mirno noč vsem
|