|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
4.5.2007 20:19:37   
goda13
user posted image user posted image  bambina

Lepo si napisala tisto o ignoriranju že od nosečk naprej. Tudi jaz sem pisala, pa  nisem dobila odgovora. Pol sem pa nehala pisat. Me zanima koliko nas je takih. Takrat pa očitno ni motilo nobene, ki so čvekale ane?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
4.5.2007 21:15:36   
Splet.Ka
Dober večer.

Magnolija, toliko stvari že zna tvoj user posted image ? Pri nas se plazi še ne, pa se vseeno premika po prostoru nekako. Če pa je na trebuhu, se pa poganja z rokami in namesto da bi lezla naprej, gre vedno bolj nazajuser posted image .

Tudi pri govorjenju dlje od "baba" nismo prišli. Jo vztrajno učim "mama mama", pa ničuser posted image .

Vesna, tvoj vsaj kdaj pomaha. Pri nas to še ne vemo, kaj pomeni.

Ampak do prvega razreda se bo že naučila takih stvari.

No, zdaj grem pa še en odgovor bambini in godi napisat, ker ne maram neporavnanih računov!

Cvetim...

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
4.5.2007 21:25:41   
magnolija
Ja,Hruška,sam najpomembnejšega še ne zna-sam spat!
Je pa danes na svojem pohodu staknil dve buški,eno na čel, pa eno nad očko.Pa še zajokat skor ni imel časa, tako se mu je mudilo naprej.
Hruška, saj naš se tudi ni znal prrav premikat, zdaj pa mu sezujem zoknčke, pa je bos dosti bolj gibčen. Če se postavi na roke pa stopala, pa se hoče kar vstat brez opore, pol pa si še da nekaj v eno roko in rezultat je rita visoko v luftu.težko opisat, bom poslikala,ker je res posrečenuser posted image Ja,še nekaj, vadit je začel kako bo za roko zaproso z enim kolenom na tlehuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
4.5.2007 21:42:31   
issa
čer!
joj kako lupkane slikce hruška,...
naš si tudi vedno premetava v vozičku in nakoncu sedi kot kavboj z obema nogama na polički,...
no ja,..v glavnem naš novejši hobi je sezuvanje sredi sprehoda,tako da se zgodi da ko pridemo domov vidimo da smo na eno nogo sezuti,in tako gremo celo pot še enkrat nazaj,....
hmm,.tako malo me matra ker je moj dragi in tamali odšli za dva dni k njegovim,in sem zeloo osamljena,...tako da sem se prišla malo zamotit,...
user posted image user posted image
sem pa ugotovila da sta odšla brez njegovega medeka,..tako da bo ponoči panika,....

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
4.5.2007 22:01:46   
Splet.Ka
Drage avgustovke!

Da se ne bo tole naše čvekanje o čvekanju spremenilo v obračunavanje, bi rada (predvsem z najbolj zagretimi čvekami) nekaj stvari razčistila. Vse, kar pišem, se nanaša na forum in na dejavnosti na njem, ne pa na udeleženke osebno.

Forum je javen. Se popolnoma strinjam. Je pa tudi zelo pregleden in na srečo vsestranski. Tako je na primer točno določeno, kje se o čem razpravlja. Nihče ne preganja nikogar, naj ne klepeta v tri dni, daleč od tega. Glede na to, da je temu določen del foruma, pa se mi zdi (zadnjo besedo imajo seveda moderatorji, ki so zadolženi za nadzor), da bi se moralo v tri čvekati pač tam. Če bom želela pisati o sebi in o bebicah, bom pisala tu. Če bom želela z vami klepetati kar tako, za zabavo, se vam bom morda pridružila tam, kjer boste to počele.

Nasveti. Če sem zasledila kakšno vprašanje in sem imela primeren nasvet, sem ga napisala, ne glede na to, kdo ga je zastavil. Če nisem imela pametnega nasveta, ga žal nisem imela. Če sem ga sama potrebovala, sem vprašala vas. In če nisem dobila zadovoljivega odgovora (včasih sploh nobenega nisem dobila), sem isto vprašanje postavila še na posebej za to namenjenih forumih. Včasih celo tam nisem dobila odgovora, pa nisem imela nikoli občutka, da gre za ignoriranje.

Drugorazrednost in vzvišenost. Meni se ne zdi, da bi bila med nami katera vzvišena. Če je to letelo name, se globoko opravičujem, ker tega nikoli ne bi počela namenoma. Če se katera zaradi mene slabo počuti, naj me kar ozmerja, javno ali na ZS.

Ignoriranje. Bambina in goda, pravita, da vas ignoriramo že od nosečnosti? In to izpostavljata šele zdaj, ko so naši otroci stari že devet mesecev? Res ne vem, zakaj nista tega omenili že prej, pa bi imeli poravnane račune. Če sem vaju jaz kdaj zignorirala, se spet opravičujem!

Zdi se mi, da se sicer avgustovke dobro razumemo na tem forumu. In da smo do zdaj znale stvari razčiščevat. Se spomnim, ko je melitkica prosila, naj pišemo bolj v knjižni slovenščini. Pa sem se od takrat bolj trudila, da kakšnih gorenjskih besed nisem uporabljala.

Cenim vse avgustovke po vrsti. Do zadnje. To ne pomeni, da vsaki odgovorim, če kaj vpraša, odgovorim le, če vprašanje opazim in imam nanj odgovor. Če mi katera da nasvet, ki se mi ne zdi ok, nič hudega. Sem ji vseeno hvaležna za trud.

Marsikatera je za ta forum še posebej pomembna. Morda tiste, ki si jih izpostavila ti, bambina. Zame na primer si neprecenljiva ti, ki si mene in mnoge druge seznanila in nas obogatila z Narhinelom.

Upam, da so zdaj stvari z moje strani malo bolj jasne. Lep večer še naprej!

Cvetim...

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
4.5.2007 22:24:24   
HuAnita
bambina: Bom še malo v osje gnezdo drezala. Meni mi tukaj tudi nekatere drugorodke z njihovimi nasveti delujejo večvredne.

user posted image user posted image user posted image  Pa ne jaz?! Veš, če bi hotela kateri kaj slabega s kakim nasvetom, raje ne bi pisala, tako pa se še pri 2. user posted image  lovim in sprašujem za nasvete tlele gor. Pa tudi vzvišeno nikakor ne morem delovati, ker - roko na srce - mi tako boleče primanjkuje samozavesti, da je groza.
Meni pa si ti prav tako simpatična, kot vse ostale, pa sem vesela tudi kakega tvojega nasveta, čeprav si 'prvorodka'.user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
4.5.2007 22:29:25   
Tanyka
Čao

Dajte no punce naj se že to končno enkrat preneha cela rr se že norčuje iz nasuser posted image user posted image .

Se strinjam s tvojim postom Hruška.
Najbolj tisto o ignoriranju.
To pač tak je, včasih spregledaš, včasih ne poznaš odgovora,.....Pač ne odgovoriš, pa saj ena pa sigurno zasledi, kakšno vprašanje, ki se je "izgubilo", in se dobi odgovor.

Jaz osebno nimam proti nobeni nič, in cenim vsako posebej, vsaka je osebnost zase, in vsaka izmed nas je nekaj posebnega.Zato se moremo cenit prvo same, da nas bodo začeli tudi drugiuser posted image .

Se pa še enkrat opravičujem, če je bilo iz mojih postov razbrat kakršnokoli nesramnost.

Zato predlagam, da se nam res pridružite
Bambina,Goda,Sončnica,.......pa še katera, da ne bo zamere, in čvekamo naprej.

Sedaj smo problematiko predelale, in v naprej bo vse ok.

Poravnajmo že enkrat črtouser posted image user posted image user posted image

Kaj pravite????????

ČAO ČAO

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.5.2007 22:31:11 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
4.5.2007 22:35:17   
HuAnita
Hvala za čestitke.

Pri 9m ne jemo NIČ, imamo 8 zob, trenutno spet afte v ustih, zbujamo se 10x na noč, od tega vsaj 6x dojimouser posted image , obožujemo sestrico (se opravičujem prvorodkam, upam, da ni prevzišeno toleuser posted image ), čez dan spimo še 2-3x po pol ure do 2 uri, se postavjlamo na noge in hopsamo.
Mamici se meša od utrujenosti, psloh zdaj, ko so dnevi daljši in smo veliko zunaj...
Še 2m, pa nazaj v službo... Si ne spredstavljam.
Aja, imate vse službo? Pri mein bo kar kriza...user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 22:47:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
4.5.2007 22:54:04   
beba76
Ojojojojoj!!! Kaj pa je zdaj to??? Sem skozi branje postov napisanih te dni, ko me ni bilo kar začela razmišlati, kaj naj napišem, če sploh še kaj user posted image user posted image . Jaz sem namreč tudi ena tistih, ki sem čvekala stvari (in jih spet čvekam), ki niso imele veze z našimi sončki. In? Je kaj narobe s tem? Zmerom sem naletela na kako "sorodno dušo", ki se mi je pridružila in po navadi to ni bila samo ena... Zdaj pa po tednu dni odprem forum in najdem tole zmešnjavo in prerekanje.user posted image

Pa, saj se mi ne da komentirat tega... Vem, da še bom marsikdaj "zbluzila" in se pogovarjala o stvareh (če bom seveda našla sogovornico), ki se ne nanašajo na naše malčke, pa mi je prav malo mar za to. Zmerom napišem splošne stvari o sebi oz. o nas z eno barvo, kar pa je namenjeno kateri posameznici, je pa pisano, tak da se zlahka vsaka najde in pač bere samo tisto, kar se nanaša nanjo, ostalo pa pač prebere, če jo zanima. In tako bom delala tudi v bodoče.

N dopustu smo se drugače imeli lepo, le Tia je že drugi dan zbolela in smo bili cel teden in smo še zmerom na antibiotiku, po katerem je dobila tako drisko, da smo jo po 3x na dan tuširali in preoblačili.user posted image  Imale pa je vnet ušesek in še vedno ni bolje, ker je danes spet ful jokala, tak da sem ji dala kapljice in svečko in zdaj lepo pančka. Pa hotelska hrana ji ni bila všeč, se je kar naprej zmrdovala, danes, ko pa je mamica skuhala po svoje, pa smo jedli, kot valiki user posted image
Pa še Nastja je dobila vročino predzadnji dan, pol pa še moj in smo se vrnili en dan prej, kot je bilo v planu. Pa nič zato, ker se je itak začelo slabo vreme.

PIŠČANČEK, pozdravljena, pa čestitke za opravljene izpite!! Sem se nedolgo tega spomnila nase, ko sem mela čistilno akcijo na mobiju in sem brisala neaktivne številke. Menda ne bom več šla rodit, da bi te prosila, da objaviš tu gor user posted image

Še to od smetiuser posted image user posted image : za ponedeljek je bil zmenjen štart diete, pa me zanima, kako je s tem. Pa na privat mi pišite, prosimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
4.5.2007 22:58:16   
Tanyka
Jaz se pridružim k  sodelovanju za dietouser posted image user posted image
Nardimo seznamuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.5.2007 23:00:26 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
4.5.2007 23:30:02   
miši
morrak, dobrodošla, upam,da se ne boš ustrašila nekaj zadnjih strani, jaz jih še nisem prebrala. ignoriraj te bedarije.

tale forum vsekakor potrjuje pravilo,da preveč babnic na kupu ni nič dobrega, haha. no jaz bom vse skupaj vzela za hec, se mi pa zdi prav,da forum ima neka pravila in da jih vsi uporabniki spoštujemo, saj je moderatorka jasno povedala kako in kaj, sploh ne vem, zakaj se nekatere držite in nekaj težite. stvari so povsem jasne in take jih je potrebno sprejeti,čvek se pač odvija na drugih forumih. ni frke.
od nosečniškega foruma pa smo mislim da res debatirale zgolj o naših trebuščkih in jamrale skupaj, tisto je bilo drugače, ampak fino.takoj ponovim.

malo za šalo, malo za res:
mogoče bi tiste,ki so res veliko čvekale (o kako bi bla jaz rada med njimi a mi zmanjkuje časa) morale ugasniti računalnik za 10 dni pa bi me čvekale o "tem in onem" pa bi potem zbirali mnenja, kako so se kaj znašle na forumu po napisanih 55 straneh, imele pa bi npr. 7-8 minut časa na večer. morda bi bil to celo zanimiva raziskovalna naloga za kako diplomo. hm hm, boljše da neham,da ne bom še kake ankete fasala.

NO ZDAJ PA PO STAREM:

magnolija,daj povej, a imate vi tudi probleme s spanjem. kako umirite, uspavate vašega lumpeka? pri nas je živa griza, proces uspavanja in umirjanja traja tudi po 2 uri.
issa, če najdete še kak čevelj, je gotovo naš user posted image . v kakšni posteljici spi vaš nagajivček?

HuAnita, za moje pojme, si ti tukaj prva, ki bi ji dala medaljo, vse ostale se lahko skrijemo. jaz te res občudujem in si razlog,da vem,da "lahko zmorem in bom in zmorem in bom...." to je veliko več vredno kot nekatere pripombe (jih nisem prebrala,sem pa sklepala). kako zdraviš afte? menda zelo pomaga teatree krema od justa. si poskusila?

Tanyka,sem razmišljala,da bi v posteljici zvrtali še dve luknji čim nižje, sem pa pogruntala,da imamo kar visok jogi pa morda zato tako izgleda,da je ograjica nizka. sem prebrala tvoj post,za katerega te skrbi,da je koga užalil. niti slučajno, si pa lepo direktno povedala, resnica pa vedno boli (z druge strani) tako da se ne sekiraj. dobro si napisala.

naša pupa že orenk puza in se šetka po stanovanju in vleče vse kar ji pride pod roke. tudi na noge se že postavlja ob opori. se pa trudimo upoštevati navodila fizioterapevtke in upam,da se bo obrestovalo.
priporočam,da preberete članek o tem kako dojenčki shodijo v majski reviji Moj Malček. sicer pa res na veliko blebeta in oponaša besede, je že rekla "mama, ajda, voda, hvala,tok" seveda bolj nehote, ji je pa ratalo user posted image .pokaže pa res že veliko stvari, za kuža pravi da dela ouuu, ouuu.

eno LAHKO noč vsem!

< Sporočilo je popravil miši -- 4.5.2007 23:45:31 >

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
4.5.2007 23:45:56   
beba76
MORRAK, sem te prej pozabila pozdravit! Dobrodošla, ko ti bo čas dopuščal, se kar javi. Teh zadnjih strani pa raje ne jemlji preveč resno - jaz sem bila te dni na dopustu in sem mislila, da sem zgrešila temo, ko sem to brala user posted image

MIŠI, pri nas se dobi suspenzija za tuširanje ust od Galexa, ki pa samo blaži to zadevo, ker nekega zdravila, ki bi afte zdravilo, itak ni. Ta suspenzija omrtvi dele, kjer jo namažeš in pol pač manj boli. Traja pa par dni, da se te nadloge rešiš. Naš jih je mel že 2x, enkrat pa slinavko, ki je še hujša user posted image  Pa hvala za nasvet glede Justove kremice, bomo naslednjič probali s tem. Starejša hčerka ma itak skoraj vsak teden kako afto in bo prav prišlo kaj novega - mogoče še bolj učinkovitega.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.5.2007 0:07:04   
miši
no,zdaj sem prebrala zadnje strani in poste (sem se odrekla 15minutam spanja), kriza.
punce malo za zabavo (prosim,ne jemljite tega resno, ampak se malo skulirajte):

kot opazovalec,ki ni dobil nobenega zs, mi je takole prišlo na misel,ko sem brala:
1.wtf????
2.forum ima pravila in NASLOV. moderatorka jasno pove, ok. razumem,se držim tega,že od začetka.punce so se pritožile, jasno,je bil že čas.
3.ugotovim, da prizadete sploh ne razumejo, zakaj so se ostale uporabnice sploh pritožile.
4.ugotovim,da mislijo,da ne maramo njihovih čvekov.
5.narobe,nimamo ČASA, da bi iskale in se prebijale skozi dolga nočna čvekanja.vsebina nas sploh ne zanima (npr.rada bi našla odgovor na moje vprašanje namenjeno eni o prehrani pa me je presenetilo 10 novih strani-ne ne, hvala lepa, to je sizifovo delo).predlagam izvedbo raziskovalne naloge v prejšnjem postu pa bodo morda "spregledale" za kaj gre.
5. pomislim: hm hm morda pa to delajo nalašč,da nas dražijo,ker imajo tako pridne otroke in čas za računalnik in čas za branje receptov (o ne, take pa že niso).
6.ugotovim,da je učinek pozitiven, vse stare "borke" so se oglasile in pohvalile spremembo, večinoma z besedo "končno".
7.se vprašam,zakaj hudiča nočejo na forum čvekanje v 3 dni.a je pokvarjen?wtf?sej imajo tam tudi pravila, ane?
8.šeenkrat preberem od Tanyke post. cool, Tanyka si upa.to je dobra lastnost.
9.šeenkrat preberem od bambine post. hm, me spomni na točko 5. in ne vem, zakaj govori  o nekih odgovorih,ki jih je čakala (čaki a ne govorimo o pravilih na forumu). mi kapne: uh, če bi ti vedla, kolk dogovorov še jaz nisem dobila pa kolk vprašanj mam še...
10.hej bambina, pa ti si naša "narhinel avgustovka", čemu taka užaljenost.pomislim:gotovo je še kaj globljega zadaj za računalnikom, nikoli ne veš, miši, bodi raje tiho.
11. v tretjo preberem od Hruške poste (in že spet ugotovim,da je profesionalka 1A) in vse se mi razsvetli, saj je čisto preprosto in logično.
12.pomislim,da bi zbrisala vse točke do sedaj in napisala samo 13.točko:
13. za nadaljne informacije in pritožbe  ponovno preberi Hurškin post. simple as that user posted image .
14. (tale pa naj bo p.s.) tale moj post ne sodi v noben čvek,je samo odziv "ala miši"od daleč na dogajanje za katerega sem žrtvovala nekaj časa (zdaj že dobro uro) mojega dragocenega spanja.

bejžmo spat.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 0:50:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 11:28:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4466
5.5.2007 15:03:04   
TODI
Morrak, pošlji mi na ZS mail in ti jo pošljem.
Beba, tanyika seveda začnemo v ponedeljek, čakamo mislim samo še tiasho, da se vrne z Tenerifov( če sem prav informirana).

Bambina hvala še enkrat ( v kolikor si imela namen iti ) a sem Narhinel ravno danes dobila od ene RR-jevke.

Beba,user posted image  user posted image kako ti je uspel podvig dopust, jaz si še ne predstavljam iti z dvema, kaj šele, da bi to uresničila.

Huanita, nevem, več kaj naj ti napišem kot drži se in ne izgubi upanja, sem zadnjič eni kolegici napisala, če ne prej se bo stanje spremenilo, ko se otroci poročijo user posted image  user posted image .

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4467
5.5.2007 16:10:01   
tiasha77
Hojla mamice!

Se me še spomnite? Nisem pozabila na vas, včeraj zvečer smo prispeli z dopusta domov, vendar je moj user posted image  že moral danes na službeno potuser posted image , pa tako smo se veselili še enega skupnega vikenda. Vidim, da ste se imele pestrouser posted image .

Moji komentarji:

Čvek - takole, priznam da je tudi mene kdaj "zaneslo" in sem malo bolj čvekala v tri dni kot le o temi, ki je v naslovu in vem, da je tako čvekanje za tiste, ki nis(m)o direktno udeležene in jih(nas) pesti pomanjkanje časa, nepregledno in težko berljivo ter definitivno bolj primerno za msn čvek ali kak drug način klepeta. Tudi mene veseli, da so se "vrnile" stare avgustovke - nosečke (miši, huanita, piščanček, melitkica,...), s katerimi smo klepetale že pred enim letom, in veliko raje berem več raznolikih postovuser posted image . Pa ne me narobe razumet, tudi "nove" avgustvoske mamice ste vedno dobrodošle in zanimive za branje. Hruška - super napisanouser posted image , tudi tvoj blog mi je ful všeč, zaradi tebe sem sploh začela brati blogeuser posted image , prej jih namreč nisemuser posted image .

Morrak - dobrodošlauser posted image , ti se nam kar pridruži pri klepetu in dietiuser posted image

Dieta - jst sem še za, Todi lepo da si se spomnila, čeprav me zdaj ko se tole stradanje bliža malo skrbi, ampak bo žeuser posted image , tko da Tanyka lahko narediš seznam, samo trenutnih kg pa ne bi tak javno zaupalauser posted image user posted image user posted image

Dopust - Tenerife so super zanimiv otok, poln naravnih (vulkan Teide - najvišji vrh Španije) in malo manj naravnih (Loro park - mešanica zabviščnega in živalskega vrta) znamenitosti, tako da ga priporočam. Meni bo ostal v lepem spominu, čeprav smo imeli kar nekaj zdravstvenih težav - najprej je mala bruhala in driskala, a je k sreči hitro minilo, en dan kasneje je napadlo še mene (super dieta, vam povemuser posted image - dva dni nisem jedla čisto nič, še voda je šla le po požirkih dol) in njeno teto in na koncu je "padel" še moj mož, tako da smo dva dni bolj počivali in se prestavljali iz postelje malo na bazen in nazaj. Zato nam je malo zmanjkalo časa za vse oglede, ki smo jih imeli v planu in seveda za šopinguser posted image , bomo morali nujno iti še enkratuser posted image user posted image user posted image , ampak ko bo mala malo večja, da bo imela kaj več od Loro parka, kjer imajo razne šove z morskimi levi (super duhovito), pa z orkami (kiti), pa z delfini, pa papigami, ... Po eni strani prav občudujem ljudi, ki delajo s temi živalmi in jih naučijo raznih trikov, po drugi strani pa vem, da bi bilo živalim v njihovem naravnem okolju veliko lepše. Kar se tiče letalskega leta, ga je mala super prenesla (prvi vzlet je prespalauser posted image ), imeli smo baby basket, kar pride prav, da jo malo odložiš in da v miru spi, ko so nam postregli hrano, nam je pa skoraj padla v krožnikeuser posted image , samo vožnja do Munchna in nazaj (skoraj 6 ur v eno smer) je pa bila kar naporna.

Sack'n seat smo dobili, ampak nismo rabili, so nam dali v hotelu poleg posteljice tudi stolček za jest, pa še tisti stoli v apartmaju so bili preširoki zanj, tko da čaka na uporabo poletiuser posted image , ampak bambina vseeno hvala za info da to obstaja, sem že povedala še kolegicamuser posted image .

Novosti v svetu user posted image  - Zobkov še ni, se pa izredno slini in vse drgne po ustih sem in tja. Mala je postala prava čvekica, vriska, se smeji, pogovarja z nami, sama s sabo, s knjigicami, s stvarmi,... gibčna in gibljiva je 100/h - mislim da prihaja obdobje bolečin v križuuser posted image  Večerno uspavanje je naprej vaja iz vsedanja in stanja ob ograjci posteljice (isto kot pri vas Miši) in ja, smo jo že znižaliuser posted image , šele nato ko omaga, jo lahko položim in zaspi. Plazi se samo, če jo kaj zelo zanima, zna pa spraznit torbico ali košaro s perilom, kocke iz čudežnega lončka,...user posted image , drugače bi pa samo hodila, hodila, hodila, ... (moram kupt revijo, ki jo omenja miši).

Piščanček - super za izpiteuser posted image user posted image user posted image , upam da uživate v Angliji

Huanita - kaj pa če bi malemu dala vsaj kaj za glodat v roko, npr. košček kurha, rižev vafelj, kak keks, mogoče bi tako skapiral za kaj ima toliko zobkovuser posted image

Beba76 - upam da se kmalu pozdravite

Takole, upam da sem na hitro odgovorila vsem (ne se sekirat, če sem katero spustila, ni bilo nalašč, bilo je veliko za prebrati, pa potem ko pišem se ne spomnim vsegauser posted image , se je pa tudi meni že zgodilo da je bilo kakšno vprašanje brez odgovora), naj pohvalim še vse slikice, s katerimi ste polepšale forum. Upam da ni bilo predolgo in preveč dolgovezno, sej če kateri kaj ni za brati lahko spustiuser posted image , ne bom zamerlauser posted image .

Mejte se lepo, razvajajte se kljub dežju ali pa prav zaradi njegauser posted image !T

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
5.5.2007 17:33:45   
lampica
Ojla!

Jaz kar ne vem kaj naj rečem. Jz pravim, da čvek pride kar spontano in tuki se že poznamo med sabo in tudi tu pojamramo.

Naš mali je tud non stop vsepovsod. Pleza in takoj ko najde kakšno stvar za oprijet, se potegne pokonci in stoji ob njej. Potem pa je problem ko ne zna se usedit ali počepnit. Potem pa samo štrbunk in je na tleh in seveda jok. Vse nese v usta in prežveči če le more.
Zobka samo 2. O drugih š eni sledi.

Vreme je danes pri nas prav neumno. že dvakrat smo prišli do vrat in se vrnili ker je začelo padat. Notri je biti prav grozno, ker mali ne ve kaj bi še počel,d abi mu bilo zanimivo.

Dieta-jaz sem še vedno za. In bom napisala kar tu. Mislim, da to ni tak grozn astvar. Torej se dobimo v ponedeljek.

Grem gledat če bo možno iti ven.

lp

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
5.5.2007 17:46:15   
issa
pozdravljene!!
moja dva še vedno lepo uživata v krškem,tako da sem se po devetih mesecih spet lepo naspala,čeprav ju zelooo pogrešam!
hm, nevem no jaz o tem čvekanju pa to nič napisala,ker je tako ali tako miši napisala pravzaprav to kar si jaz mislim,tako da dekline imejmo se rade,..zato smo tu da se malo pomenimo o naših malčki,se potolažimo in stojimo drug druga ob strani,.....ne splača se zaj nekih zamer ali kaj podobnega tu kuhat,.....

Miši- na mali pikec spi v taki navadni postelji- kak že "kinderped",neki takega,..se fajn da nizko tako na nena čofne čez,...
drugače pa ,če bomo našli kakega čevčka na poti te obvestim,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
5.5.2007 17:54:08   
issa
joj se opravičujem nekaj mi tipkovnica nagaja,nekatere tipke nena takoj primejo!!user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
5.5.2007 18:43:46   
Tanyka
Ojla ženske

Tudi naš mali se plazi kot polžek, vstane ob vsaki opori, tudi ob zidu, naredi tudi že kak korak okrog ograjice v njegovi posteljiciuser posted image user posted image .
Ima 4 zobke, in čist nič ni znakov, da bi bil skoraj še kakšen.Sicer pa je lahko sedaj komot en čas mir, ko je bilo tiste dni tako napornouser posted image .

Tiasha77-WB

Miši-user posted image user posted image  za analizo user posted image user posted image user posted image

Dieta-ste za to, da odperemo eno temo na foromu družinsko življenje-hujšanje?

Kaj pravite:
Tiasha77
Todi
Beba
Lampica
Morda še katera????????????

Drugače pa smo danes bili bolj kot ne v hiši, ker je spet deževalouser posted image .

Nič grem malo perilo pospravljat

čao čaouser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
5.5.2007 20:07:56   
Vesna
Va je danes rekel MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image .tako sem vesela,da mu oprostim celih 9mesecev kar me zbuja ponoči na dve ali tri ure.pri nas je 2x deževalo,in smo bili ravno zunaj,ma imamo pokrivalo ni problema.val se poskuša plazit ,skoraj mu bo uspelo,se še vedno vleče.je pa zelo cmerav zadnje čase,in ponoči se res dostikrat zbuja.
kdaj pa hosijo vaši srčki spat?
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
5.5.2007 20:14:17   
Tanyka
Rene je najkasneje ob 20.30 v postelji-to je že pozno za njegauser posted image ,.
Vaši malčki tudi težko zaspijo?Se mi zdi, da se cel čas meče sem, in tja po postelji, da zaspiuser posted image user posted image
sedaj že spiuser posted image user posted image user posted image
Sem pa res zelo vesela, da ni pokonci do kake 23huser posted image user posted image
Imam zvečer rada čas samo zaseuser posted image , še starega naženem spatuser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
5.5.2007 20:25:50   
tiasha77
Vesna - naša žabica gre spat okol 20.00, čeprav se je zdaj na dopustu malo razvadla in je hodla okol 22.00; upam da se kmalu vrnemo na stare tire; zdejle sicer že spi, samo upam da bo do jutrauser posted image  Se pa potem zbudi že okol šestih zjutraj, se podojimo in če uspe, spi še kako urco.

Tanyka - če hočeš, lahko odpreš posebej debato za nas, ki so se nam obleke skrčleuser posted image

Issa - kaj tvoj je iz KK? Jst tudiuser posted image .

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!