Majchi
|
Babygirl, čestitke za Hano ! Zdej vas je pa že tok postalo mamice, da vas bo noro lušno brat, ko se takole počasi ena za drugo javljate. Meni se je danes po SMS javila Rožica81, ki pravi, da sta z Nacetom v redu in da čakata še en ultrazvok, potem pa šibata domov. Sem ji mal poročala, kok vas je že rodilo, tako da sedaj ve, da se tudi tukaj, na RR, ful dogaja. Vse vas lepo pozdravlja. Pri meni drugače nič novega, razen to, da se večerni pritiski na medenico in sramno kost dogajajo sedaj tudi čez dan, tako da ves čas pošteno čutim kilažo svoje pikice. Včer zvečer se mi je zdelo, da je tud izcedek že rahlo rozkaste barve, dons je pa spet vse ok. Jaz sem pa že mislila, da bo sledil čep . Aja, dons zjutraj mi je pa ena kila šla dol. Sem rekla mojmu, da je to en znak bližajočega poroda, pa sva šla hitr zdele v Mehiško v City park. Mater sem se napokala, pa sem pol manj pojedla kot ponavad. Pa da bi ve vidle, kaj sem še vse zraven naročila, pa je potem kelnar nedotaknjeno nazaj odnesu . Same oči! Moj dragi je imel pa včer en tak pivski dan. Je zginil od doma že ob 13ih in nažgan prišel domov ob 21ih. Vmes sva se slišala za večerjo ob 18ih, na katero ga seveda ni bilo . Sem rekla, da naj mu bo, ker drugače res nima kakšnih takih izpadov. Ampak sem tud rekla, da greva zdej pa res lahko v P vsak čas in da nočem da tam Laško vame diha . Revež, mislim, da tud njega mal šraufa tale najina prihajajoča pikica. Jaz pa kar ne morem pozabit, da so mi prvotno določili rok 8.5. in nato zaradi srčka (ki ga še kar ni bilo) prestavili na 20.5. Vmes mi je pa moj G parkrat rekel, da je punčka velika in v 22.tednu mi je rekel, da sem verjetno v resnici že v 23.tednu. Tako, da imam čedalje večji feeling, da bom rodila prej. He, he, na koncu bom pa do 30.5. zavlekla . Petrazg, podobno so tebi rekli, a ne? Nič punce, se tipkamo še kasneje. Uživajte, zunaj sije sonček.
|