altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanica IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: nanica sem danes brala v ekotestu, da delajo poskuse na 600 dojenčkih, kako se za vedno znebiti alergij: dajo jim spore bakterij, ki se sicer nahajajo v fekalijah. to je močna stimulacija imunskega sistema, ki naj bi otroke v kasnejšem življenje varovala pred alergijami. miši je varovalo predalergijami vse življenje. to delajo v berlinu. Iz tega lahko potegnem sklep, da naj malo lastnega drekeca poje in ne bo alergik .... a povezave med cepljenji in alergijami pa ni zajete???? ta je najbolj zanimiva!!!! tega pa ne priznavajo, saj se za stranske učinke cepljenja štejejo le simptomi, ki se pojavijo v treh dnevih od cepljenja ostalo pometejo pod preprogo. govorim iz lastnih izkušenj. mož je iz vojske, kjer so jih kar naprej cepili in je bil ves bulast od tega, prinesel seneni nahod, pa naša zdravnica nič noče slišati o povezavi. le to ponuja v zagovor, da so sedaj cepiva bolj prečiščena kot pred 15 leti. in moj argument : to bodo govorili tudi čez 15 let. pa kako lahko otroku brez skrbi vbrizgavamo težke kovine in beljak kot sestavine cepiv, krega te pa sestra pri pediatru, če po pravici poveš, da otročku že pred šestim mesecem daš jabolček (ekološko pridelan, a to ne šteje, o tem se v šoli niso nič učili) Nanica, moji mami so priznali, da je moj seneni nahod, ostle alergije + astma, posledica cepljenja, ko sem bila stara 3. mesece. Priznala sta ji dva zdravnika, ki sta me že odpisala, ko sem bila stara 7.mesecev in niso več vedeli, kaj je z menoj anrobe, saj se mi je v kompletu podrl imunski sitem, takoj po cepljenju. Astma, seneni nahod in sotale alergije so pa ostanek tega...saj sem korenina, ki ne pozebe in sem se pobrala kljub njihovemu odpisu . Je pa porast alergij tudi v tesni povezavi s cepljenjem prebivalstva. več kot je cepljenih, več je alergij...nekako je tudi zgodovinsko gledano vse v približni istih časovnih dimenzijah....naključje????? hm.... težko bi rekla ... pa še to: testirali so mlečne izdelke za otroke: jogurte, pudinge, skutke ... 120g nestlejev jogurt s smartiji npr. vsebuje ŠEST kock sladkorja vsi vsebujejo preveč umetnih arom, nekatrei 500-krat več kot deklarirajo več kot polovica izdelkov vsebuje umetno dodan kalcij in vitamine, kar je popolnoma nepotrebno Jaz sem že zdavnaj povedala, da se da otroku samo navaden jogurt Ljubljanskih mlekaren, tisti ki obstaja že 100 let...in ne novodobna sranja narejena kao za otroke . pa še test svežih jagod: le tiste, pridelane na ekološki način, vse ostale so premočno onesnažene s pesticidi se strinjam!
|