|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  617 618 [619] 620 621   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.5.2007 22:54:20   
frrrr
a sm sama, al kaj? mociiii, je dragi že prišel iz gasilske zadevščine?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15451
4.5.2007 22:54:30   
psaša
frrrr a bo nama uspela nova stran?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15452
4.5.2007 22:55:30   
psaša
frrrr za 10 sekund.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15453
4.5.2007 23:38:58   
gaya

altati Tii čimprejšnje okrevanje user posted image

jagod ne jem, ker mi  jih je pediater prepovedal dokler dojim, prav tako med in oreščke

prekuhavam zadeve od Gaje 1 krat na teden. Vodo iz pipe zavrem in pustim kako minutko vret.

cepljenja ne bom komentirala, ker sem prevelik laik in še vedno slepo sledim pediatromuser posted image

mamica 81 poznam te še ne, punčka je krasna, ženin pa nevesta pa tuduser posted image

zdaj pa nočko

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15454
5.5.2007 7:27:49   
nanica
prvaaaaa?

sem že prebrala časopis, napojila sina, zdaj pa šibam malo v ljubljano, saaamaaaa!!!

psaša, pa kaj, če ti lezejo oči skupaj, pa imej zaprte meduser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15455
5.5.2007 8:33:39   
Anonimen
Hitro javljanje...internet crknil...spali srednje...škrata dam spat pa pridem

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15456
5.5.2007 8:47:32   
moci
smotkeeeeeeeeeeeeeee
jaz pa celo noč pokonci, jezna kot user posted image , sama, nobene nikjer. in pol sem ugasnila računalnik, potem ste pa prilezle iz luknjicuser posted image ve ste krive, da bo moj danes revež. razmišljam, da bi ga lepo za njegovo bogastvo na drevo obeslauser posted image
je rekel da pride ob pol 9h, ob pol 10h ga kličem kaj je zdej. pravi, sem šel na eno pijačo, pridem čez eno uro, nisem klical (zakaj žeuser posted image user posted image ). se privleče dec ob pol1h domov, smrdeč po alkoholu (vonj,ki ga ne prenesem) in z mojim avtom je bil (to je naš družinski avto, ampak jaz bom še 4 leta plačevala kredit). jaz pa tooooook jezna doma. sem premišljevala o možnih oblikah mučenja. še nisem izbrala prave.
ker sva dogovorjena, da pokliče, če bo zamudil. in ker ve, da me je strah sama spat it, pa ni mogel povedat, da naj ne čakam. bi si našla družbo na internetu al pa bi brata prisilila, da spi pri meni (je že navajenuser posted image ). prej so mi morali pa itak domači pomagat, da sem dala zojo spat, ker me tok boli zapestje, da jo težko dvigam in je nisem mogla kopat. drek v glavnem.
povejte no, a ga lahko upravičeno na drevo privežem, al moram bit prijazna, ker avto je pa vseeno celuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15457
5.5.2007 8:48:42   
moci
a gre še kateri kdaj na živce, da gre komaj v miru na wc, dedec pa lahko zabluzi pa 3 ure zamudi domov, pa se mu ni treba z nobenim dogovarjat?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15458
5.5.2007 8:50:53   
moci
ajd, bom nehala tojflne limatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako drugač? mi smo slabo spali, tamala je začela z žurom že pred polnočjo, a me je vohala, da ne spimuser posted image

danes bomo kuhali rižoto z morskimi sadži. njami. je nisem upala, ko je bila zoja pikasta, potem sem pa dvakrat po malo poskusila in je blo ok. saj zdaj se itak ne doji veliko.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15459
5.5.2007 8:51:40   
moci
ne grem se več. vedno sem sama prisotna. pa nikoli ne vem, kdo vohuniuser posted image
se podajam v ilegalo. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15460
5.5.2007 8:53:09   
Arabela
Dobro jutro!

Brala bom za nazaj kasneje, ker ostala sem tam ful daleč, seveda, ker je moj dragi ati včeraj igrico igral in ni šans da mami pride na RR....laptopa pa se mi ni dalo rihtat! user posted image user posted image user posted image

Spet sva šli spat ob 22ih in je mala spala do pol štirih, jo podojila, spala do pol sedmih sedaj pa čori pri atiju...
Ampak včeraj sem jo spet ful težko uspavala... že popoldne mi ni ratalo pa sva skupaj zaspali za 2uri na veliki postelji, zvečer pa mi je v tretjo uspelo...
Joj sem čisto živčna zaradi tega spanja... ampak zaspi pa samo na zizi... le kako jo bomo tega odvadiliuser posted image

Zdaj pa da vidim kaj ste načvekale...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15461
5.5.2007 8:57:18   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a gre še kateri kdaj na živce, da gre komaj v miru na wc, dedec pa lahko zabluzi pa 3 ure zamudi domov, pa se mu ni treba z nobenim dogovarjat?user posted image user posted image user posted image user posted image

JA JA JA... pa spat gre lahko kdajkoli, pa igrco igra kadarkoli.. ej saj ne rečem da ne pomaga, ampak smo me mame bolj obremenjene, a ne?! Ampak za malo je ati že zdaj car... samo da pride v sobo pa že nasmešek do ust...user posted image user posted image

Ampak jaz sem se sprjaznila s tem, samo da moja miška ne joka in da je dobre volje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15462
5.5.2007 9:07:06   
altati
kar se jagod tiče- se mi zdi, da je tu s strani pediatrov fullll pretiravanja!
a katera pozna koga, ki je kot odrasel alergičen na jagode?????
se strinjam, da se jih ne da otroku do 1.leta, potem se pa pač poskusi.
Če je pikast, se naredi premor in ponovno poskusi!

res je, da jagode pri malih otrocih izzovejo alergijo v obliki pikic, kasneje pa jih lahko praktično vsi jedo!
Moja Tara je bila pri starosti eno leto pikasta po ajgodah, naredili smo polletni premor, poskusili ponovno, pa je bilo vse ok.

veliko hujši alergeni so: kravje mleko, jajca, oreščki.....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15463
5.5.2007 9:09:42   
altati
moci- mučenje je odgovor na tvoje vprašanje!!!! hudo mučenje- verige, vroče olje, kapljanje vode na glavo, pa palčke pod nohte, pa še kaj......user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15464
5.5.2007 9:16:32   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci- mučenje je odgovor na tvoje vprašanje!!!! hudo mučenje- verige, vroče olje, kapljanje vode na glavo, pa palčke pod nohte, pa še kaj......user posted image

okuser posted image
grem v akcijouser posted image
sam v bistvu ga ne smem pohabit, da bo še za smeti nosit dober, pa včasih za zojo pomerkat. aja, pa ne sme bit polomlen, pol pa ne bo evrčkovuser posted image
jah nič, najboljš da mu južno skuham, pa kej spečem, pa ga objamem, ker je dam prišel. ane. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15465
5.5.2007 9:19:55   
altati
Ja, moci, pravilna odločitevuser posted image !
radi se mejte!

Naša noč bila kar ok.
Tia je sicer zvečer, ob 22h fulll zakuhala. Pa sva jo hladila, malo mirila (ker je spet bledla), pa Voltaren svečko...no v roku ene ure s eje umirila in zaspala.
In je mirno spala do 6.15. Upam,d a bo šlo na bolje. zdajle je brez vročine, apetita sicer nima, malo pravi da jo grlo boli, pa malo uho.....upam, da ospen končno prime.
Lep dan vsem!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15466
5.5.2007 9:25:19   
Arabela
Evo sem končno vse prebrala... kaj bi komentirala, se skoraj z vsem strinjam...

Kar se tiče naše hrane pa je tako al tako že polna raznih primesi... kao če bi človeku pred 50leti dali za jest hrano, ki jo jemo mi sedaj bi takoj zbolel... tako sem nekje čula...
Ja še malo pa bomo kot v znanstvenih filmih samo tabletke papali...user posted image user posted image user posted image Groza...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15467
5.5.2007 9:25:31   
Anonimen
Vava user posted image  za Lukca...tudi jaz sem user posted image  ko sem brala...upam, da je to sedaj za vami in da boste ok...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15468
5.5.2007 9:26:22   
Arabela
Vava super novica za Lukeca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa le v miru uživajte!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15469
5.5.2007 9:30:21   
Maxica
Dobro jutro. Mi smo pa danes spali do sedmih. Raje ne omenjam velikost mojih polnih dojk. Sicer prav zelo naspali se nismo, saj sva z možem pozno v noč še Borata gledala. To je to zaenkrat, lepo soboto.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15470
5.5.2007 9:37:24   
Pikabu
Lep pozdrav še od nas.

Smo sami doma, ati je moral v službo. Mami je na glavo, pa nič nisem pila. user posted image No ja, saj ni tako hudo. Nekaj čudno sem utrujena, pojavila se je moja M, končno, na srečo. Sem se skoraj že spravljala test delat, ker so bili eni čudni znaki. Bomo mogli biti vseeno malo bolj pazljivi. user posted image Maks že spi svojo prvo rundo, Ema gleda risanke. Ko se Maks zbudi, bom šli gledat, če je od agencije poslovalnica danes odprta, da gremo morje plačat, potem pa mogoče še malo v Hoferja pofirbcat, ker že dolgo nisem bila. Ati pa upam, da pride danes malo prej domov, popoldne ju dam pa njemu in se grem naspat. Me je danes "kregal", zakaj ne hodim prej spat, ker sem zjutraj potem vsa tečna, ker se maledva tako kmalu zbudita, pa ne morem. Tudi če grem prej v posteljo, ne zaspim. user posted image Aja, sem pa ful vesela, da je moja user posted image prišla, da bom naslednji teden frej in se bom normalno lahko kopala. Malo sem se pa namreč bala, da bi jo imela ravno, ko bomo v Čateških toplicah. Komaj čakam, čez en teden tak čas se bomo že vozili....

Uživajte, grem malo pospravljat, dokler lahko.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15471
5.5.2007 9:50:31   
Evik
hejla - sploh ne utegnem... ampak za vavo sem prebrala in seveda jočem od veselja za njo in lukca! čestitke!!!

upam, da vas bom lahko kaj prebrala za nazaj, da kaj pametnega zvem o gh, higieni ipd...

mi smo malo v lj. malo v hribih, zdajle laufam spet gor... življenje je divje... ati na porodniški, mami malo več dela...

frrr o pikniku ne pozabi prosim na moj mail sporočit.

vava vidiva se v petek.

moci kaže da si edina ki jo zanima vadba, ali pa nisem česa prebrala, lahko se tudi sami zmeniva, mislim da je cena v tem primeru na eno mamico 15 eur...

lepo se imejteuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15472
5.5.2007 11:04:53   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

a katera pozna koga, ki je kot odrasel alergičen na jagode?????

poznam user posted image , odkrito povem, ne mislim probavat, a bo dobila pikice al ne user posted image , bom ze preživela brez

Gaja jih dobi pri letu in pol

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15473
5.5.2007 11:11:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

psaša, same ilegalke smo... moci, se še ni vdala . ona je cel dan napisana med prisotnimi user posted image

a cel danuser posted image
no, zdaj pa moram to spremenit, če ne me boste poslale na zdravljenje odvisnosti od rruser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15474
5.5.2007 11:15:12   
psaša
Mali je pa danes zlezel iz igralnega centra in po ploščicah za pol metra. Drugače mu pa do zdaj ni šlo, je bil kot ena želvica. Ko sem ga vidla sem se mu začela full smejati, on pa meni nazaj, kot " mami, poglej me kje sem". Sem bila čisto presrečna.

Noč bila OK. Se je zbudil šele okoli 6.20, jaz pa seveda še koma.user posted image

Sedaj pa čakam, da pade dol, pa še nič ne kaže. No, saj vmes je eno rundo že odspal.

Upam, da danes ne bo dežja, da gremo lahko ven.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  617 618 [619] 620 621   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  617 618 [619] 620 621   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!