|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  615 616 [617] 618 619   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.5.2007 21:29:04   
altati
Aja, od jagod ste se pogovarjale. Jaz jih jem.
Če bi pa Jaša imel problem, kakšne pikice, jih pa ne bi.
Jašu jih pa normalno še ne bom dala, tja do 1. leta.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15401
4.5.2007 21:29:57   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

sem danes brala v ekotestu, da delajo poskuse na 600 dojenčkih, kako se za vedno znebiti alergij: dajo jim spore bakterij, ki se sicer nahajajo v fekalijah. to je močna stimulacija imunskega sistema, ki naj bi otroke v kasnejšem življenje varovala pred alergijami. miši je varovalo predalergijami vse življenje. to delajo v berlinu.

Iz tega lahko potegnem sklep, da naj malo lastnega drekeca poje in ne bo alergikuser posted image ....
a povezave med cepljenji in alergijami pa ni zajete????
ta je najbolj zanimiva!!!!

tega pa ne priznavajo, saj se za stranske učinke cepljenja štejejo le simptomi, ki se pojavijo v treh dnevih od cepljenjauser posted image ostalo pometejo pod preprogo. govorim iz lastnih izkušenj. mož je iz vojske, kjer so jih kar naprej cepili in je bil ves bulast od tega, prinesel seneni nahod, pa naša zdravnica nič noče slišati o povezavi. le to ponuja v zagovor, da so sedaj cepiva bolj prečiščena kot pred 15 leti. in moj argument : to bodo govorili tudi čez 15 let. pa kako lahko otroku brez skrbi vbrizgavamo težke kovine in beljak kot sestavine cepiv, krega te pa sestra pri pediatru, če po pravici poveš, da otročku že pred šestim mesecem daš jabolček (ekološko pridelan, a to ne šteje, o tem se v šoli niso nič učili)

pa še to: testirali so mlečne izdelke za otroke: jogurte, pudinge, skutke ...

120g nestlejev jogurt s smartiji npr. vsebuje ŠEST kock sladkorjauser posted image
vsi vsebujejo preveč umetnih arom, nekatrei 500-krat več kot deklarirajouser posted image
več kot polovica izdelkov vsebuje umetno dodan kalcij in vitamine, kar je popolnoma nepotrebnouser posted image

Jaz sem že zdavnaj povedala, da se da otroku samo navaden jogurt Ljubljanskih mlekaren, tisti ki obstaja že 100 let...in ne novodobna sranja narejena kao za otrokeuser posted image user posted image .

pa še test svežih jagod: le tiste, pridelane na ekološki način, vse ostale so premočno onesnažene s pesticidiuser posted image

se strinjam!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15402
4.5.2007 21:30:04   
altati
Muki-  ne nalij se ga preveč, doma imaš dva otrokauser posted image ...sam kak liter ga zlij vaseuser posted image , ok???

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15403
4.5.2007 21:31:51   
piskot
sadje in pesticidi je pa tako, v nosecnosti sem jedla jagode iz domacega vrta, brez problema. potem pa enkrat poskusila ene iz eko kmetije tamle nekje pri begunjah, sem bila pa vsa lisajasta. tko da ni nobenemu nic za verjet. se moj tast, ki ima vinograd grozdje najmanj 8krat letno sprica. samo se mami verjamem, ki posadi, potem pa pravi, ce je namenjeno bo ven prslo, ce ne pa tud prav.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15404
4.5.2007 21:34:28   
altati

sem danes brala v ekotestu, da delajo poskuse na 600 dojenčkih, kako se za vedno znebiti alergij: dajo jim spore bakterij, ki se sicer nahajajo v fekalijah. to je močna stimulacija imunskega sistema, ki naj bi otroke v kasnejšem življenje varovala pred alergijami. miši je varovalo predalergijami vse življenje. to delajo v berlinu.

Iz tega lahko potegnem sklep, da naj malo lastnega drekeca poje in ne bo alergikuser posted image ....
a povezave med cepljenji in alergijami pa ni zajete????
ta je najbolj zanimiva!!!!

tega pa ne priznavajo, saj se za stranske učinke cepljenja štejejo le simptomi, ki se pojavijo v treh dnevih od cepljenjauser posted image ostalo pometejo pod preprogo. govorim iz lastnih izkušenj. mož je iz vojske, kjer so jih kar naprej cepili in je bil ves bulast od tega, prinesel seneni nahod, pa naša zdravnica nič noče slišati o povezavi. le to ponuja v zagovor, da so sedaj cepiva bolj prečiščena kot pred 15 leti. in moj argument : to bodo govorili tudi čez 15 let. pa kako lahko otroku brez skrbi vbrizgavamo težke kovine in beljak kot sestavine cepiv, krega te pa sestra pri pediatru, če po pravici poveš, da otročku že pred šestim mesecem daš jabolček (ekološko pridelan, a to ne šteje, o tem se v šoli niso nič učili)

Nanica, moji mami so priznali, da je moj seneni nahod, ostle alergije + astma, posledica cepljenja, ko sem bila stara 3. mesece. Priznala sta ji dva zdravnika, ki sta me že odpisala, ko sem bila stara 7.mesecev in niso več vedeli, kaj je z menoj anrobe, saj se mi je v kompletu podrl imunski sitem, takoj po cepljenju.
Astma, seneni nahod in sotale alergije so pa ostanek tega...saj sem korenina, ki ne pozebe in sem se pobrala kljub njihovemu odpisuuser posted image .

Je pa porast alergij tudi v tesni povezavi s cepljenjem prebivalstva.
več kot je cepljenih, več je alergij...nekako je tudi zgodovinsko gledano vse v približni istih časovnih dimenzijah....naključje????? hm.... težko bi reklauser posted image ...

pa še to: testirali so mlečne izdelke za otroke: jogurte, pudinge, skutke ...

120g nestlejev jogurt s smartiji npr. vsebuje ŠEST kock sladkorjauser posted image
vsi vsebujejo preveč umetnih arom, nekatrei 500-krat več kot deklarirajouser posted image
več kot polovica izdelkov vsebuje umetno dodan kalcij in vitamine, kar je popolnoma nepotrebnouser posted image

Jaz sem že zdavnaj povedala, da se da otroku samo navaden jogurt Ljubljanskih mlekaren, tisti ki obstaja že 100 let...in ne novodobna sranja narejena kao za otrokeuser posted image user posted image .

pa še test svežih jagod: le tiste, pridelane na ekološki način, vse ostale so premočno onesnažene s pesticidiuser posted image

se strinjam!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15405
4.5.2007 21:34:28   
piskot
pa spet se vse skrivate ane

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15406
4.5.2007 21:35:24   
altati
to je zato, da nas ne moreš pofočkatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15407
4.5.2007 21:36:03   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sadje in pesticidi je pa tako, v nosecnosti sem jedla jagode iz domacega vrta, brez problema. potem pa enkrat poskusila ene iz eko kmetije tamle nekje pri begunjah, sem bila pa vsa lisajasta. tko da ni nobenemu nic za verjet. se moj tast, ki ima vinograd grozdje najmanj 8krat letno sprica. samo se mami verjamem, ki posadi, potem pa pravi, ce je namenjeno bo ven prslo, ce ne pa tud prav.

tvoja mami in jaz imava enako filozofijo...sploh lani, ko sem bila noseča mi je bilo težko delat v vrtu, pa sem rekla - če bo bo, če ne pa tudi prav. Moj vrt je čist bio in eko user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15408
4.5.2007 21:36:10   
nanica
altati, brez zamere, ampak a otroke pa upaš dat cepit

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15409
4.5.2007 21:37:01   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

tvoja mami in jaz imava enako filozofijo...sploh lani, ko sem bila noseča mi je bilo težko delat v vrtu, pa sem rekla - če bo bo, če ne pa tudi prav. Moj vrt je čist bio in eko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15410
4.5.2007 21:37:29   
piskot
@lina a ti si pa tako pridna, da imas se celo svoj vrt. bravo, take vzornike rabimo.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15411
4.5.2007 21:41:29   
altati

Če bi bilo pomoje jih ne bi....sem že zadnjič pisala, da že itak v vseh stvareh proti vetru ščijem...
tu se nisem odločila, ravno zato ker sem brala, da v končni fazi itak zmaga država!
Pa še v vrtec jih ne morem oz. ne smem dati, če niso cepljeni!
Pri nas pa babic ni!

Moram pa potrkati da zaenkrat ne Tia in en Tara nimata alergij. Ampak to je zaenkrat, kaj pa še bo pa ne vem.....user posted image

Sem se pa sama pri sebi že odločila, da je bilo to cepljenje, pri 6-ih emsecih, Jaševo zadnje cepljenje!
pri 1. letu ga ne bom dala več!
Sploh pa, ker se pripravlja nov zakon!
Aleluja!!!!user posted image

aja, nanica, pa nič zamere!
le zakajuser posted image ????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15412
4.5.2007 21:43:00   
altati
Mi se tudi celo poletje prehranjujemo iz bio vrta!
pri moji mami!
kjer je res vse bio!
Ne uporablja gnojil in pesticidov!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15413
4.5.2007 21:43:07   
@lina

@lina a ti si pa tako pridna, da imas se celo svoj vrt. bravo, take vzornike rabimo.user posted image

user posted image  no ja... tle kjer zdaj živimo, imamo ful velik vrt, čist preveč za moje pojme, tako ga ima tašča zastavljenega, jaz ga pa obdelujem zadnje tri leta ..zato pa imam čez pol vrta posajen krompir user posted image  ko se bomo preselili, bo ful manjši...ampak ni kaj, rada pa imam frišen paradižnik iz svojega vrta, pa kumare in bučke, mlado čebulo, fižol, malo blitve...za kaj več se pa ne pretegnem user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15414
4.5.2007 21:43:14   
piskot
bom pa se jest zdej v ilegali.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15415
4.5.2007 21:44:23   
altati
se bojiš, da te pofočkamo, a neuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15416
4.5.2007 21:44:42   
nanica

Če bi bilo pomoje jih ne bi....sem že zadnjič pisala, da že itak v vseh stvareh proti vetru ščijem...
tu se nisem odločila, ravno zato ker sem brala, da v končni fazi itak zmaga država!

no, tu je resnica malo drugačna, tega ti ne smejo preprečiti, sem prepričana, saj delam v šolstvu

Pri nas pa babic ni!

Moram pa potrkati da zaenkrat ne Tia in en Tara nimata alergij. Ampak to je zaenkrat, kaj pa še bo pa ne vem.....user posted image

upam, da se sploh ne bodo pojavile

Sem se pa sama pri sebi že odločila, da je bilo to cepljenje, pri 6-ih emsecih, Jaševo zadnje cepljenje!

super, te podpiram, in komaj čakam na novi zakon

tema je malo delikatna in gre za osebna prepričanja. da ne bi kdo mislil, da hočem koga v kaj prepričati

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15417
4.5.2007 21:45:09   
piskot
ma ne, zgleda da je to moderno, moram bit IN.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15418
4.5.2007 21:45:45   
nanica
piškot, welcome to illegal worlduser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15419
4.5.2007 21:47:18   
@lina
ne bom edina na tabli napisana user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15420
4.5.2007 21:49:07   
altati

no, tu je resnica malo drugačna, tega ti ne smejo preprečiti, sem prepričana, saj delam v šolstvu

Nanica, lahko da delaš v šolstvu in res je, da ti nihče ne more preprečiti, da gre otrok v šolo.
Da gre pa v vrtec pa lahko!
Moraš imeti vsa potrdila o cepljenju, verjemi!
Govorim iz lastnih izkušenj,ker sem imela hude probleme, ko sem Tio vpisovala, pa še ni imela obveznih cepljenj, ker je bila nedonošenka in je imela zdravstvene probleme.
Vrtec ni obvezen, je na prostovoljni ravni.

Pri nas pa babic ni!

upam, da se sploh ne bodo pojavile

Tudi jaz! Močno!

super, te podpiram, in komaj čakam na novi zakon
Hvala, enako!

tema je malo delikatna in gre za osebna prepričanja. da ne bi kdo mislil, da hočem koga v kaj prepričati

Se strinjam.
razmišljava enako, le da si se ti spustila še v boj, jaz sem pa podlegla pohlevnimuser posted image !
Čestitke za moč!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15421
4.5.2007 21:49:07   
piskot
@lina jaz sem ze 2 minuti v ilegali, tako da ti lahko izrecem dobrodoslico user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15422
4.5.2007 21:49:24   
nanica
a ste slišale, kaj je rekel dr. velikonja (tisti, ki je napovedal smrt drnotu in peterletu) ravnokar na tv: da je borut pahor opica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15423
4.5.2007 21:50:17   
altati
@lina & piškot- Welcome to the dark sideuser posted image !!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15424
4.5.2007 21:50:55   
altati

a ste slišale, kaj je rekel dr. velikonja (tisti, ki je napovedal smrt drnotu in peterletu) ravnokar na tv: da je borut pahor opica

?????
podnapise prosim-kaj, zakaj, kako????????????????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  615 616 [617] 618 619   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  615 616 [617] 618 619   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.