|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.4.2007 14:36:09   
Anonimen
*maja...

Najlepša hvala za odgovore.

Le pri drugem odgovoru bi še imela podvprašanje!

Katere velikosti prekrivnih hlačk naj nabavim? S, M, L?

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.4.2007 14:39:50   
*maja
Najprej S potem pa kar L jaz M hlačk sploh nisem imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.4.2007 16:05:48   
kapica
Haj punce!
Ja, Baja, vidis da me je moj cisto zaposlil in mi vzel prosti cas, da nisem utegnila kaj natipkat, kar ponavadi res vsak dan pocnemuser posted image . Zgleda da je res malo bolj resno, tako da fusbal lahko za nekaj casa pozabi. Mu je pa dolgcas, ker rad sporta in sedaj ko nic ne more, je se malo tecen zraven, tako da, saj ves...Upam da bo do prihoda user posted image ze v redu, se vsaj zanasam na to, takrat bo pa on za mene skrbel.
Siskamiska, nic kaj ne vem o tem programu ki ga omenjas, se zal premalo spoznam na te racunalniske zadeveuser posted image . Upam, da bos nekako uredila.

Sedaj pa grem spet po dolgem casu na balkon soncek tankat, tu pri nas bi naj bilo danes 29 stopinj! Saj to je neverjetno, a ni? Kaj bo sele julija...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.4.2007 18:02:27   
siskamiska
Mene pa še zanima kje ste kupovale racmanke?
Ali se splača zapeljati kar na sedež podjetja in je potem še kaj več popusta ali ti priznajo takega kot če naročiš po mailu ali preko telefona?

Ali bo dovolj 18 plenic za vsakega ali lahko računam tudi na kakšno manj glede na to da se bodo hitreje nabrale  za oprat ker bo x2?

Ali so res potiskane boljše kot enobarvne?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.4.2007 18:59:51   
*maja
Jaz sem Racmanke naročila kar direktno preko telefona, je gospa res zelooo prijazna in ti vse razloži in svetuje. Plačali pa smo jih po obrokih, ni bilo nobenega problema se da vse zmenit.

18 jih je po mojem popolnoma zadosti za vsakega, ker pa bosta dva jih boš imela pa čez glavo zadosti, saj jih boš pogosteje prala. Mislim, da bi jih bilo že 15 na enega zadosti.

Kar se pa tiče potiskanih in enobarvnih je pa po mojem mnenju popolnoma vseeno katere vzameš. Je pa res da se potiskane kasneje sperejo oz. obledijo kot enobarvne.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.4.2007 19:04:51   
Freycha
No tako, danes je bil pa dober dan. Ne samo, da sem uspela izvohati mojo G, da mi da potrdilo o PDP-ju, da lahko urejam vse na CSD-ju, tudi pri dr. Miglarju sem opravila več kot uspešno.

MV se mi je dejansko zmanjšal za 1 cm (iz 4. cm na 3). Sicer še ni krize, je pa vsekakor prezgodaj (30. teden), zato mi je priporočal čim manj aktivnosti. Predvsem čim manj hoje, naporov in pa sedenja. Kopat se lahko hodim user posted image  samo mora biti vse bolj na easy...... No, morje pač odpade do septembrauser posted image  
Sem bila pa kar malo žalostna, ker je Dita z obrazekom obrnjena proti mojemu hrbtu. Sicer je to čisto prava poza, ampak je nisem videla, pa tudi lulike ni pokazala (no, upam, da je lulika hehe). Vse je ok, ima že skoraj 2 kg in je prava baba (po mamici). Vse bolečine, ki so se mi pojavljale so ravno zaradi preutrujenosti telesa in če nočem imeti teh simptomov, moram pridno počivati.

Sicer pa sem ravno danes dobila od žlahtnice kup enih oblekic, pa bom imela prihodnje dni čas, da jih sortiram in pospravim v predal, kjer bodo počakale na pranje tik pred porodom. Skrbi me edino to, ker se je ta hčerka od žlahtnice rodila oktobra enkrat in so vsi pajacki in oblekice bolj debele. Se bojim, da kaj dosti ne bo uporabnega, ker bo mali prevroče v tem..... bomo videli. Sicer pa sem itak prepričana, da bom kar nekaj oblačil dobila tudi od staršev, ker je ravno zadnjič mama nekaj omenjala, da mora počasi v nabavo cotk user posted image  To bo še zabavno user posted image user posted image

Res je, da me je novica glede MV-ja prikovala doma na počivanje, sem pa vseeno vesela, ker končno vem na čem sem in kako se obnašati naprej....... Pa če pomislim, da je mogla moja mama 7. mesecev strogo počivati, ni hudiča, če ne bom tudi jaz dobra 2. meseca zdržala bolj na kavču kot kje drugje......

Kar se racmank tiče Zvesta sem pa jaz dobila informacijo, da imaš dva para hlač (za čez racmane) čisto dovolj. Kot je tudi maja rekla, je fino, da imaš notri tisto podlogo, ki jo kar v wc rukneš, imaš s plenicami manj dela.  Aja, pa računaj še tri rumene zame z enimi prekrivnimi hlačkami (S)...... no, sej to sva se že zmenili, ne?

Tako, sedaj pa si grem privoščiti še eno kepico (ali dve ali tri) sladoleda, pa blog moram še napisati danes.....

Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.4.2007 19:37:04   
baja*
Freycha, tako kot si rekla: dobra 2 meseca ni tako grozno dolga doba za počivanje (poznam eno, ki je celo nosečnost ležala v bolnici - in to 2krat, si morš mislit?), res pa je, da hitro dolgcajt rata, če si bolj ali manj prikovana na dom. Po drugi strani pa se boš lahko zdaj 100 na uro razvajala pa lenarila, kar bodo porodu le še neuresničljive sanjeuser posted image .

Babike, pazite nase in pocrkljajte svoje trebuščke...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
27.4.2007 8:35:01   
arijana..
Dobro jutro!
Ker vidim, da na veliko razpravljate o oblačilih, naj še jaz dodam svojo izkušnjo. Naša prva prinčipela je rojena avgusta in ker je bilo takrat solidno toplo sem ji navadno oblekla bombažne hlačke ter bodi ( navadno z dolgimo rokavi) in nogavičke. Patronažna mi je namreč vseskozi govorila, da naj pazim le na to, da ne bo preveč pregreta. Ko pa se je pričela jesen,pa sem bombažne hlačke zamenjala za plišaste ter povrhu bodija dala še mako majčko.
Pa še to, ko vas berem ugotavljam, da ste nekatere že začele z urejanjem porodniške. Pred tremi leti se spomnim, da sem morala papirje oddati najmanj 1 dan pred nastopom PD. Se pravi, da bi sedaj, ko imam rok 17.7. in PD nastopim 19.7. morala papirje oddat najkasneje do 18.6. Zdaj pa ne vem, so se v tem času stvari kaj spremenile, ker sama sem mislila te stvari urejat šele konec maja.
Lepe praznike vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
27.4.2007 10:05:28   
Freycha
Arijana, raje pojdi na CSD že prej, pa se pozanimaj, ker iz CSD-jeve strani (preračun porodniške) mi piše, da moram urejati stvari najkasneje do 13.5. Torej 1. mesec pred nastopom porodniške. Saj te nič ne stane, če se pozanimaš, da ne bo potem kaj narobe....

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
27.4.2007 23:49:45   
Jelenche
eheeeeejjjj

kako smo?

rumba si ušla na morje??? blagooorrr. upam da zdaj že uživaš v borovcih in čričkih user posted image

zvesta super da si vprašala za racmanke, mene tut sse to zanima. *maja hvala za odgovore,... se bom tut jaz mal vključila v racmanke. Jaz jih bom tut mela.

freycha... no boš pa počivala. Zdaj sem prav mogla it pogledat v MK glede tega MV. Pa men piše da sem imela 2.3. (to je bil 21 teden 5/7) dolžino MV 2,9 cm, hm... pa mi niso nič rekli da naj počivam. No sicer je pa tko grdo napisano, da je mogoče tudi 4,9 cm,.. bm vprašala G. Kar 2 kg... uuu bravo bravo. Jaz tudi komi čakam pregled. No glej da boš res počivala. user posted image

aja glede CSD-ja, sem jaz klicala že več kot dober mesec nazaj in so mi rekli glede na PDP ki je 8.7. mi porodniška nastopi 10.6., rok za oddajo dokumentov imam pa od 8.5.- 8.6.. Torej 30-60 dni pred PDP-jem! Da se ne boste ustrašile da iamte premalo časa. user posted image

Super da ste že kupile za oblečt. Jaz še vedno ne vem kaj bi. Sicer me pa zdaj tut mal matra to da ne vem kaj bo user posted image  ali user posted image , se mi zdi da so te nevtralne stvari kr neki no. So mi vse grde. Upam da bom naletela na kaj primernega.

no zdaj se grem pa špiknt v prstka .. in potem še v stegno... user posted image

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.4.2007 9:13:00   
Freycha
Ma kar se tega MV-ja tiče je meni itak več stvari bolj čudnih. Se mi zdi, da vse ženske pač nimajo enako dolge MV-je, ne? Mogoče je zato pomembno, koliko se ti je skrajšal v določenem času. Samo po drugi strani pa, kako pa dr. Miglar ve, koliko sem ga imela prej, če me je v četrtek prvič videl? No, mogoče mi predlagajo počitek ravno zaradi vseh simptomov, ki se mi pojavljajo, ko hodim naokoli. Pomoje to njim več pove, kot sama dolžina MV-ja. Se zavedajo, da če me vse tišči, če hodim, da to pritiska na MV in se mi lahko zaradi tega še bolj zmanjša...... ne vem, meni je to vse skupaj itak čudno. Samo če mi dva G rečeta, da moram počivati, potem nekaj že mora biti na tem user posted image user posted image

Jaz sem pa že drugi dan brez dragija, ker se je včeraj z motorjem naokoli preganjal, danes je pa v službi, meni je pa dolgčas sami doma......user posted image

Grem pa danes v Hervisa za kake kopalke pogledat, ker gremo z Zvesto plavat, ne Zvesta??user posted image  Sem vprašala in to pa lahko počnem, samo hoditi in sedeti ne smem preveč. Plavanje pa full dobro dene na otročka in name.....

Nič punce, fajn bodite, pa kaj se javljajte, da bom imela še kaj pisat, ker mi je dolgčas.......

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.4.2007 14:52:57   
kapica
Evo, freycha, jaz ze pisem, da ti ne bo dolgcasuser posted image . Sem bila te dni na plavanju in mi je tudi takoo dobro delo, da lahko samo priporocam. grem drug teden spet. Se malo naplavas, migas v vodi, zmasiras in prides domov kot prerojena. No upam da se bos drugace pocitka drzala, da ne bo se hujseuser posted image .

Vceraj sem zacela malo izpolnjevat obrazce za porodnisko in te zadeve. Ma kolko je tega, obupno, pa je treba tako pozorno prebrat in prestudirat, da ja ne bi bilo kaj narobe. Tako da s to zadevo bojo se mukeuser posted image .

Ampak danes je zunaj spet poletni dan, sicer se nekaj oblacki sirijo, pa grem hitro na balkon in zacet z novo knjigouser posted image .
Zgleda da vas je veliko za prvomajske praznike odpotovalo, da je zatisje tu gori. V glavnem uzivajte, kjerkoli da steuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.4.2007 17:39:41   
Freycha
Joj, danes je bila potreba po nakupih prevelika, zato sem se kar ven odpravila.

Najprej sem kupovala kopalke. Pa sem ugotovila, da C košarice ne spravim nase, ker mi pol jošk ven gleda, kopalk za stare mame pa nočem.

Potem sem se odločila, da si kupim nove čevlje, ker si jih nisem že od zime. Pa nisem nič primernega našla.

Zraven je bila štacuna z oblekami in našla dve majčki (nenosečniški in tudi cenovno temu primerni), ki sem si ju MOGLA kupiti.

Tako, sedaj pa doma počivam in si nabiram moči......

user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
29.4.2007 11:22:34   
kapica
Freycha, vsaj nisi prisla praznih rok domovuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
29.4.2007 12:11:40   
Jelenche
jaz sem tut tuki še  user posted image

ja,  se res pozna da so prazniki. Jaz bi šla tud tok na morjeeeee. Ampak mislim da letos ne bo nič. Mogoče samo čez vikend enkrat septembra (če bo še toplo)user posted image

freycha, počivaš? user posted image  Jaz si moram tut čevlje nove kupit,... pa res ni nič pametnega.
kapica jaz še nisem uspela priti do teh listov za porodniško,.. bom zdaj po praznikih.

no grem naprej kosilo delat. Danes sem experimentirala in pekla jabolčni zavitek s pudingom. hm.... bomo videli kaj bo ratalo.
Sicer sem naredila  2 zavitka, enega pač klasičnega, v primeru da tist testni ne bo dober user posted image
No to je sicer vse za moža, ki je zelo sladkosned,... jaz itak ne smem. (seveda bom pa probala en majhen košček tistega s pudingomuser posted image )
Zanimivo kako se moškim ne pozna ko jejo sladko. Moj poje fuuuul ampak res fuulll sladkega .. in ma še vedno manekensko postavo. Jaz pa .. .klinc, samo pogledam neki pa se že zredim.
v zadnjih dveh letih sem se zredila skor za 30kg,... ha kaj pravite na to? ... za **** user posted image ,... ampak ,... to me vse čaka po porodu... user posted image

uživajte punce

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
29.4.2007 12:55:22   
Freycha
No, danes sem šla na en kratek sprehodek, da vsaj malo doživim to lepo vreme, sedaj pa doma gledam Neckermannov katalog in razmišljam kako številko naj si naročim, da mi ne bo premajhno. Od kar sem noseča, se mi ne sanja, katero konfekcijo imam. No, XL, ampak koliko to je sploh....... bom mogla kar ugibati verjetno pa nekaj naročiti, pa potem menjavati, če ne bo ok..... Pa full ne maram tega načina kupovanja, ko prej ne sprobam, preden kupim, samo kaj, ko ne najdem nikjer nosečniških kopalk, kot v neckermanu, pa da je tudi cena primerna (20€). Kopat se bom pa hodila, če že hoditi ne smem več.... da vsaj malo migam.

Včeraj zvečer se je moja kolegica spravila v porodnišnico in sedaj komaj čakam, da mi sporoči kako in kaj je z njo in bambino. Zaradi tega od 6h zjutraj nisem mogla spat in sem se samo prematavala......

Sonja upam, da si ok in da je Kaja živa in zdrava user posted image user posted image user posted image

In sicer kaj počnete v teh dneh vse tiste, ki ste doma?

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
30.4.2007 10:27:33   
Afnica
Baja* kar iste sva kupile. user posted image  Če boš še kaj hodila po H&M, potem še poglej kako imajo lepe majčke za zraven. Isti stil. Pa tudi kapice in nogavičke. Pogledat pa moraš na drugo stran police na kateri si našla hlače.

Anja O. in Siskamiska a ve pa nimate nič nosečniških težav??? Jaz jih imam zgleda kot tiste z enojčki en teden pred porodom. user posted image  Vse na seznamu nevšečnosti lahko obkljukam. user posted image  Zgaga, zatekanje, ki sploh ne poleže, hemeroidi user posted image  , apetita nimam pa se "redim" nenormalno, vse me boli, ne morem se obut, težko se oblečem, hlače so mi en dan prav, naslednji dan mi niso, pa mi spet so...user posted image , trebuh mi otrjuje 100 na uro, včasih že kar boli, ponoči ne spim, vse kosti me bolijo, hodim in stojim težko, ker me vse boli od zatekanja, trebuh že full težko nosim, vse mi tišči navzdol in še in še. Se kar smilim sama sebi. user posted image  
Prazniki so tu, jaz bom pa kar ležala. user posted image   Upam, da mala dva zdržita še kakšnih 5 tednov, čeprav njima mislim, da je fajn, jaz vprašanje če bom zdržala. user posted image
Anja, glede injekcije...jaz bi skoraj raje videla, da me da preventivno kot da se pa zgodi, da sta preveč prehitra in je kaj narobe.
V kakšni legi sta pa vajina user posted image user posted image ? Pri meni je pupika na ritko, fantek pa na glavico. In on je po velikosti kar malo večji. Je v prednosti za približno 2-3 tedna.

Lepo se imejte, enojne in dvojne user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
30.4.2007 11:50:24   
baja*
Afnica, sem šla menjat hlače št. 50 za 56, da jih bo user posted image  lahko dlje časa nosil in sem seveda zraven kupla še majčko, tak da ima zdaj kompletek.user posted image  Kak bo cartik!
Joj Afnica, boga si, ker imaš toliko nosečniških težav; si sploh ne morem predstavljati. Se spomnim kakšna je svakinja (bila je tudi nosečka z dvojčkoma) hodila naokoli. Prav smilila se mi je.
Včeraj sva šla z dragim v Logarsko dolino. Bil je zelo lep dan, čudovita pokrajina, narava, sonček, vse zeleno... tak da sem se zelo nauživala. Šla sva peš do slapa in sem po poti srečala še dve nosečki. Hoja me sploh ni utrudila (sva se potem malo ulegla na koco in počivala), pač pa me je kar fajn zmatrala vožnja. Po avtocesti je šlo ok, naprej pa ne več. Sami ovinki in "flikana" cesta, tak da si lahko mislite kak me je premetalouser posted image . Trebuh mi je klar naprej otrdeval - še sreča, da sem zraven vzela Mg tablete. Na tako daljšo pot (po stranskih cestah) raje ne grem več.

Greste kam na kresovanje? No, kjerkoli že boste, uživajte!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
30.4.2007 16:48:05   
siskamiska
Afnica se mi kar smiliš. Meni so se začele težave kakšne 3 tedne nazaj, ampak so čisto znosne. Kar precej sem upešala, spanje je dobilo nove razsežnosti, hoja po stopnicah umor.....ampak mislim da je to čisto normalno. Ko mi zatečejo noge mi zelo pomaga da se uležem za pol ure in si noge privzdignem. Res pomaga. Hemeroidov zaenkrat še nimam, obuvam se malo težje ampak gre, sem porajtala da je najhuje zvečer ko sem že res pošteno utrujena. Da se je apetit zmanjšal sem tudi sama pri sebi ugotovila, na vago pa raje ne stopim. Ko sem imela zadnji pregled dober teden nazaj sem šla gor do sedaj + 8 kg. Obseg trebuha imam 112 cm, ampak mi vsi govorijo da imam majhen trebuh glede nato da sta dvauser posted image . Jaz pa mislim da ti trebuh ne rata še enkrat večji, samo malo se pa le poveča.
Mam pa zadnje dni velikoooooo težav z alergijo na cvetni prah. Katastrofa. Pa najhuje je ponoči ko ne morem spat, ker ne znam dihat čez usta ( vem sem čudna), nos pa imam zabit do možganov. Tablet pa nobenih ne smem vzet.

Danes sva z možekom šopingirala po rudniku in sva nabavila še par malenkosti za user posted image user posted image . Jezi me pa to, ker nikjer ne dobim dobre in ugodne torbe za voziček. Zgleda da bom mogla it res v PegPerego po njihovo.

Zanima me kakšne termometre boste kupile za user posted image ? Midva sva že skoraj kupila ušesnega, samo mi je potem nekaj ljudi povedalo da kar odstopajo, zato sva kupila čisto navadnega digitalnega na 10 sec.

A je mogoče katera preverila kakšne so cene racmank v Baby centru? V firmi kjer jih delajo so 2970 sit. Če katera ve še kakšno drugo ceno naj jo prosim napiše, da vidmo kolk so drugje dražje.

No napisala sem cel roman. Tudi jaz sem premišljevala da b šla danes nekam na kres, samo ne vem kam naj grem?? Bomo vidli kakšna bom zvečer.

lp

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
30.4.2007 21:45:31   
Afnica
Siskamiska...to z privzdignjenimi nogami tudi sama prakticiram, pa mi sploh ne pomaga. Noge so mi zatekle prvič med vožnjo domov iz morja za Veliko noč. In imam takšne še danes. Niti zjutraj nimam nič boljše. Celo noč spim na levem boku, noge imam na treh blazinah. Tudi čez dan precej počivam, vedno imam podložene noge. Pijem veliko, soli se izogibam. Urin in pritisk je o.k. Ne pomaga niti masaža nog v tistem aparatu za masažo nog, niti ledeno mrzla voda v aparatu, nisi kopeli in balzami za utrujene in zatečene noge. Ne pomaga mi niti, če si noge povijam. NIČ!!! Če se z nogo kam naslonim za dlje časa, nastane kar luknja, pa to ne govorim za gležnje, ampak za predel do kolena. In pol zgleda kot, da sploh ne bi imela kosti, sam tista luknja se vidi. user posted image  Čudno in brezupno. Bolj je otečena desna noga, za kar je ginek. rekla, da zato, ker na desno stran maternica bolj pritiska, ker leži bolj desno.

Glede termometra... sem razmišljala o ušesnem. Kupila ga še nisem. Mamljiv mi izgleda tudi tisti, ki je na dudici, ampak mislim, da bom izbrala kar ušesnega.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2370
30.4.2007 23:27:26   
kapica
Ceprav ze malo pozno, se vseeno na hitro oglasimuser posted image .
Afnica, to se pa res slisi naporno, si sploh ne morem predstvljat, kako more biti naporno.Vidim da si ze vse poskusila, tako da nasveta nimam kaksnega. Upam, da se malo zdrzis in da otrocka se malo zrasteta, potem pa ven z njimiuser posted image .
Siskamiska, jaz se sploh nisem tako dalec, da bi o termometru razmisljala. Tako da tudi ne morem se kaj svetovat, vse te zadeve pridejo sedaj v maju, najpozneje juniju na vrstouser posted image .
Freycha, jaz sem tudi samo enkrat nekaj iz kataloga narocila in vse nazaj poslala. Je bila kvaliteta tako slaba, cisto drugace zgleda v resnici kot na sliki. In potem so me se nategnili, da nisem enega pulovercka nazaj poslala in sem ga mogla placat"!!! Tako da sem rekla, nikoli vec. Je bil pa to Otto, se mi zdi. Upam, da bos imela ti vec sreceuser posted image .
Jelenche, pri nama je isto. Moj moz lahko poje kar hoce, kdaj in koliko, nikjer se ne bo poznalo. Jaz pa tako kot ti, samo pogledam in ze grejo kile goruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
30.4.2007 23:29:10   
Kristina_1
Glede termometra, po pogovoru s g. iz Sanolaborja, lahko nasvet delim z vami. Ušesni termometerri, ki so namenjeni neprofesionalni uporabi niso točni, prav tako digitalni termometri, ki tem. zmerijo v 10 sek., polek tega pa ušesni termometr bvaje ni primeren za novorojenčke.
Najboljši je živosrebrn ali pa digitalni termometer, ki meri 1-2 min - takega dig. mam doma pa je res točen, pa zapiska, ko zmeri temperaturo.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
1.5.2007 9:04:08   
Freycha
Punce, zadnje dni malo berem majke (mah vas sploh niker ni), pa sem dobila idejo, da bi določeni osebi (to bi se zmenile, katera bi bila) posredovale naše tel. št. (preko zasebnih sporočil seveda), da imamo vsaj eno, ki bo javljala katera je že rodila in katera ne (seveda, če bo mamica poslala sms). Pri majkah si full lepo sporočajo in praktično za vsako vejo kaj in kako.

No, samo predlog!

Moja prijateljica je pa že rodila hčerko Kajo, težko 3100 g in 50 cm velikouser posted image user posted image user posted image

In ko sem prebrala sms do konca, so se mi kar solze ulile..... jaz že komaj čakam, da pridem jaz na vrsto!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
1.5.2007 9:26:29   
siskamiska
Freycha čestitke prijateljici še v mojem imenu za čudovito punčko.
Jaz sem že mojemu možeku naročila da vam bo napisal na forum ko bom rodila. Zdaj že on obvlada ringarajouser posted image .

Kristina hvala za nasvet za termometer, bom pač kupila novega, saj ta ni bil tako drag.

Afnica, nekje sem slišala da naj bi baje zelo pomagala tudi limfna drenaža. Malo se pozanimaj in si jo privošči če res kaj pomaga. Drugega nasveta pa žal nimam, se mi pa zeloooo smiliš.

Kapica midva imava pa že skoraj vse kupljenouser posted image , ampak si res ne predstavljam da bi mogla sedaj s tem trebuhom še vsak dan po trgovinah šibat. Me tako utrudi letanje okrok da včasih ne vem, če bom prilezla do 3 nadstropja.

Kje ste pa kaj ostale punca???? Res se pozna da so prazniki ker ni nikjer nobene.

Lp pa lep dan

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
1.5.2007 10:27:00   
Jelenche
afnica, matr je pa res hudo pri tebi,... v LJ vem da imamo en aparat (kot neka žoga) ki ti zniža pritisk in pomaga spraviti vodo iz telesa, uporabljajo pa nosečnice to zadevo zadnja dva meseca. Ne vem pa kako se mu strokovno reče. Baje pa da kar pomaga. Kaj pa če bi to poskusila? Če češ lahko stopim do leonišča in vprašam kako se reče aparatu, da bi potem ti lahko povprašala pri sebi. user posted image  Mi je prav hudo zate.

freycha jaz mislim da je tvoja ideja super! jaz sem ZA user posted image

punce kera bo šla v leonišče v materinsko (tiste kis te iz LJ seveda) ?

uživajmo v zaenkrat lepem vremenu

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.