|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  597 598 [599] 600 601   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 19:12:30   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

zadnje doze ni izbruhala (15 minut).
naj ji dam večerni obrok riža,ali raje neuser posted image

če tko bruha je jst ne bi matrala z GH. najbolj da jo podojiš, pa boš vidla. Katera je že pisala da so ji rekli da naj jo čim več priklaplja, k je mela drisko? Zoja pa z bruhanjem ravn tko izgublja tekočino kot z drisko. Božica mala, upam, da bosta meli mirno noč

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14951
2.5.2007 19:17:03   
altati

gaya

Objave: 864
Status: odsoten
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

zadnje doze ni izbruhala (15 minut).
naj ji dam večerni obrok riža,ali raje neuser posted image

če tko bruha je jst ne bi matrala z GH. najbolj da jo podojiš, pa boš vidla. Katera je že pisala da so ji rekli da naj jo čim več priklaplja, k je mela drisko? Zoja pa z bruhanjem ravn tko izgublja tekočino kot z drisko. Božica mala, upam, da bosta meli mirno noč

Pametna Gayči, se strinjamuser posted image
Dojenje je prvo, sem pozabila, da se vidve še dojita!
Sorry, Mociuser posted image !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14952
2.5.2007 19:52:11   
vava
u še malo pa bo 600! Pa najmočnejša polna luna letos je danes.
Kar se Kolpe tiče - Altati na tistle naš travnik lahko ene 15 šotorov postavimo. Vode bo dovolj za vse, na kajaku se bomo pa menjali. Lula se tako za grmom, tako da wc-ja ne bomo zamašili, samo sončen dan moramo najti, da se nam ne bo potrebno pod streho stiskat.
Moci pazite nase in sporoči kako vama gre.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14953
2.5.2007 19:54:23   
vava
Mamica 81. Mene tud berejo in to celo iz familije. Pa kaj. Dol mi visi.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14954
2.5.2007 20:09:04   
nanica
vava, mene tudi berejo, tudi družina, ampak itak nič ne skrivam. saj vejo, da sem čveka. sem pa bila bolj zadržane sorte, dokler me altati ni v rit brcnila, naj kaj napišem. bolj zadržana sem tudi zato, ker sem zaradi službe malo bolj izpostavljena. smo malo preveč na prepihu, ker smo tako redke. pa smo itak tudi me samo ljudje, s svojimi prepričanji in navadami. ve ste pa itak odprte punce, pa sem ob svojo sramežljivost

moci, je kaj bolje? user posted image to pa blaž pošilja zoji, da bo hitro dobro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14955
2.5.2007 20:19:15   
altati
vava- mislila sem, da je že naše familije za 2 drugi velikouser posted image ...že mi porabimo 2 šotorauser posted image user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14956
2.5.2007 20:19:53   
altati
nanica- z veseljem te še kdaj v rit brcnem, da boš le še pisala, a pravuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14957
2.5.2007 20:22:57   
altati
jaz pa pojma nimam, če me kdo od poznanih bere.....sam mal, bom vprašala moža, on je edini, za katerega vem, da sploh ve, da sem na forumu (razen vas čvekeuser posted image ) in kakšen nick imam.......mož pravi da me še nikoli ni bral in da niti nia namenauser posted image ...ok, recimo da mu verjamemuser posted image

drugače pa, če je kdo poznan, ki me bere in me je razšifriral, naj se mi PROSIM, PROSIM javi na ZS! da ga lahko vsaj na kavo peljemuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14958
2.5.2007 20:23:49   
altati
5 zvezdic mam!!!!!
čveka semuser posted image !!! z diplomo-5 zvezdic, uvauuuuu!

< Sporočilo je popravil altati -- 2.5.2007 20:26:19 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14959
2.5.2007 20:29:49   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

5 zvezdic mam!!!!!

čestitke baba čvekasta user posted image user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14960
2.5.2007 20:31:51   
gaya

moja hči je pa prestavila uro za spanje, že od pol osmih jo dajem spat, ker si je skor oči spraskala vn, pa je najprej pol ure tulila, zdaj pa debatira v postli user posted image . le kaj naj s tabo Greta moja.

Naj mi ena pove kako naj hčeri dopovem, da je zaspana in more spat. Pa bi jo nosila, pa se tko zvija, da mi bo z rok treščilauser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14961
2.5.2007 20:32:15   
nanica
a katera gleda nanny na rtl? kaže eno mlado družino s tremi otroški, najstarejši pet let, pa še dva mlajša. starša samo skrbita zanje (hrana in umivanje), pa še to s težavo, saj so jima odveč. oče kar naprej tepe otroka, vpije nanj. mama veliko joka in je nemočna. otrok-najstarejši veliko joka. že na prvi pogled se vidi, da ne znata z otroki. kar trga se mi srce, lijejo mi solzeuser posted image user posted image user posted image ubogi otroci, kaj bodo morali preživeti, da bodo preživeli. nikjer nobenih poljubčkov, objemov, telesnega stika, pogovora, igre ...
že od nekdaj sem ljubitelj otrok, zagovornik nemočnih, ampak takega zanemarjanja pa že dolgo nisem videla. pa sem kot tršica že marsikaj videla (npr. premajhni pancarji na zimskem športnem dnevu, kolo za predšolskega otroka na kolesarski šoli v naravi v 6. razredu, kjer smo prekolesarili 50 km v enem dnevu). a si sploh lahko predstavljamo, kaj otroci prestajajo in v kaj odrastejo? res me trga v prsih, bom raje preklopila ...

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14962
2.5.2007 20:33:48   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

a katera gleda nanny na rtl? kaže eno mlado družino s tremi otroški, najstarejši pet let, pa še dva mlajša. starša samo skrbita zanje (hrana in umivanje), pa še to s težavo, saj so jima odveč. oče kar naprej tepe otroka, vpije nanj. mama veliko joka in je nemočna. otrok-najstarejši veliko joka. že na prvi pogled se vidi, da ne znata z otroki. kar trga se mi srce, lijejo mi solzeuser posted image user posted image user posted image ubogi otroci, kaj bodo morali preživeti, da bodo preživeli. nikjer nobenih poljubčkov, objemov, telesnega stika, pogovora, igre ...
že od nekdaj sem ljubitelj otrok, zagovornik nemočnih, ampak takega zanemarjanja pa že dolgo nisem videla. pa sem kot tršica že marsikaj videla (npr. premajhni pancarji na zimskem športnem dnevu, kolo za predšolskega otroka na kolesarski šoli v naravi v 6. razredu, kjer smo prekolesarili 50 km v enem dnevu). a si sploh lahko predstavljamo, kaj otroci prestajajo in v kaj odrastejo? res me trga v prsih, bom raje preklopila ...

user posted image user posted image user posted image  vedno sem se spraševala zakaj imajo taki ljudje sploh otrokeuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14963
2.5.2007 20:35:47   
nanica
zdaj petletnik pravi, da se še nikoli ni igral z mamico, da se vedno sam igra, mami pa je sama za računalnikom.

četudi sem čveka, sem vsa na razpolago za sina. dokler se igrava lahko še na tleh na mestu. lahko zraven tudi kaj natipkam, ko pa mi bo začel bežati po stanovanju, ostane samo še večerni čvek. komaj čakam, da se bova skupaj skrivala in plazila.

danes se je odrival nazaj, se je premaknil za meter po dnevni sobi, ker mu je na trebuščku dobro drselo.

pa naučil se je z eno potezo potegniti kapo z glave. a vaši tudi ne marajo kape. sem že iskala trak za čez ušesa, ampak 10 € pa ne dam za eno krpico

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14964
2.5.2007 20:36:20   
moci
 zojo spa pa pridem
in boste na 600...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14965
2.5.2007 20:36:29   
altati
gaya-hvala!
saj si ti tud fletna čveka!
Jaz mojemu sinku naredim temo, mu dam dudo in mu prižgem uspavanke.
Če ne more takoj zaspati in se začne razburjati, grem k njemu, ga nežno božam po hrbtu in trepljam po ritki (saj veš, Jaša spi na trebuhu).
Ponavadi po hitrem postopku zaspi. Poskusi!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14966
2.5.2007 20:36:39   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

user posted image user posted image user posted image  vedno sem se spraševala zakaj imajo taki ljudje sploh otrokeuser posted image

in to tri otroke!!!!user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14967
2.5.2007 20:37:13   
muki1
Oj, a še ni 600?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14968
2.5.2007 20:38:03   
nanica
le kateri bo uspelo prebiti magično mejo?

kje se pa skrivajo naše ostale čveke? pikabu že dolgo nisem brala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14969
2.5.2007 20:38:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

5 zvezdic mam!!!!!

JA IN? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14970
2.5.2007 20:38:49   
nanica
muki, na rr se pojavlja tvoja dvojnica, imata enak avatar - razen če ne ...

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14971
2.5.2007 20:38:55   
altati

[/quote

in zakaj to kažejo an TV, namesto da bi kdo kaj ukrepal????
jaz sem že zdavnaj povedala, da bi ljudje, preden imajo otroke, morali opraviti psihološke teste!
ker vsak, ampak prav vsak, si lahko umisli otroka.....pa ne glede na to, kakšen idiot jeuser posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14972
2.5.2007 20:38:55   
muki1
ajmo curice user posted image  user posted image  user posted image , katera bo prva?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14973
2.5.2007 20:39:49   
muki1
Totalno priznam, da se grebem, potem bo pa ena čisto mimogrede uletela in bo otvorila 600.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14974
2.5.2007 20:40:02   
Maxica
Moci, kako sta? Sta kaj podobnega jedli kot zadnjič, ko ti je tudi bruhala? Probaj pogruntati, če je kaj takega, da ji ne paše. Sicer pa res, probaj jo čim bolj pristavljati, pa bodi mirna, verjetno je vse ok.user posted image  Morda je bila res le zaprtost kriva. Lan je zadnjič tudi prav zajokal, ko se je pokakal, pa sem potem videla, da je bolj trdo kakal. Naj res čim več pije, ko imata GH.
Vidim sicer, da pišete o zasledovanju. Mah, jaz nisem kakšna pomembna osebnost, da bi me kdo moral zasledovati in o meni vedeti vse. Delam ne ničesar takega, da bi to morala skrivati, imam čisto vest, kaj pojamram, se rada pobaham s svojimi lepimi in pridnimi otročki, sem ponosna na svojega ljubečega moža, kaj naj potem skrivam? Če pa koga zanima o meni še kaj več, pa na zs.user posted image  Itak so pa tisti, ki "zasledujejo" skrito in potem poročajo o napisanem, zame osebno bolniki in ne vem, zakaj bi se zaradi njih morala obremenjevati. Sami zase imajo dovolj veliko težavo, bi bilo bolje, da začnejo počasi pometati pred lastnim pragom. S svojim početjem namreč svojih frustracij zagotovo ne bodo rešili.
Morda pa sem zgolj preveč naivna, ker meni osebno kaj takega nikoli ne bi prišlo na pamet, no.user posted image
So pa imele ene na RR res kar hude težave s tem in so se potem dale izbrisati. Škoda, ker so bile ene res krasne punce, pa so jih eni idioti pregnali.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  597 598 [599] 600 601   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  597 598 [599] 600 601   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.