2ursae
|
kukuc, kmal bo konec službe ... pri nas ni nič novega, ta teden sem imela spet G - nič UZ, sam pokljukal je moje krvne izvide in sem bila zunaj v 3 minutah. Čakala sem pa debelo uro . Ampak itak, sam da je vse ok. Naslednjič imam pa že morfologijo ... kar ne morem verjet, da gre cajt tako hitro. V petek gremo za en teden na Hvar, se že ful veselim EA: je zihr ne bom vzela (tak bom rodila v Lj), pa tudi pred prvim porodom sploh nisem razmišljala o tem. nosečniške kopalke: Jaz imam dovolj ene low-cut kopalke, pa je , kopam se pa itak zgoraj brez . To sem se navadila v Grčiji, kjer so vse ženske kazale joškice, na Hrvaškem pa tega še ni toliko, pa mi je mal nerodno, ampak vseeno vztrajam ... no, edin v vodo grem v modrcu, k ful dolg cajta hodim not in sem takrat res vsem na očeh . oblekce za : zdaj itak nimaš kaj preveč za kupovat, ker imajo v glavnem poletno robo, naši bodo pa zimski. Kj pa vem, kaj rabi ... tetra, mako majčke, body dolg rokav, pižamce, zimski pajac, puloverčki, hlačke, kapice ... o tem niti še ne razmišljam, je še ful prezgodaj. Saj bomo po mojem o tem detaljno debatirale avgusta in septembra lepo se mejte, dons bom pokala, jutri pa tud