|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
25.4.2007 11:17:16   
mišk
Pozdravljene po dolgem času!

Vsak dan vas tako pridno berem, da sem z vsem na tekočem, le pišem nič.
... hja, lenoba...
Jsi se še vedno počutm zelo v redu, samo zdej pa je že začel vzhajat trebušček.user posted image
S kremo proti strijam se mažem samo ene trikrat na teden, ker sem za take stvari že od nekdaj ful lena. Ta prva krema je bla od Vichy-jy, ta druga neko olje od Babylove (dm), potem sem porabla dve od Oriflame, zdej pa me že čaka Afroditina nočna krema. Ojoj, sliši se ful velik, ampak jst mam kar velko površino za mazanje, ker se mažem, ko se že, skoz dol do kolen!
Zdej nonstop nosim ene črne raztegljive žametke, ker so edine v katerih se dobro počutim. Bom mogla it kej v nabavo za nosečniškimi cotami.
Aha, saj res, koliko vas dejansko razmišlja o epiduralni analgeziji?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.4.2007 11:23:18   
Daschi
Jaz imam tudi Vichy-jevo kremo v omari. ampak, res v omariuser posted image . Joj.....

EA   jaz 100%

pot, tudi jaz že lahko spet pijem vodo, pijem pa tudi magnezijeve tabletke 2krat dnevno, ker so se mi že pojavili krči v nogah, pa cedevita mi še vedno ful paše vsake toliko.
v začetku pa sem lahko pila le sadni ali zeliščni čaj in nič drugega.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.4.2007 12:46:14   
Ulaa
Vas berem in se mi malo kolca pri tistih, ki imate tako obsiren jedilnik. Mani nic ne disi in po vsem mi je slabo user posted image . Se tolazim, da bo kmalu bolje, ceprav iz prve izkusnje je ta kmalu trajal do 5 meseca. No sicer je pa pomembno, da user posted image pridno raste.
Pot: glede komentarja o brzdanju hrane - ene zenske so pac obsedene s tezo, jih poznam kar nekaj, ki so za malico pile le gosti sok med nosecnostjo, da se ne bi prevec zredile user posted image , za vecerjo so pa itak obzalovale, da so pojedle prevec.
Lep soncen dan vsem skupaj.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.4.2007 12:52:43   
Jenny Anny
Pozdravljene vse oktobrke in vsem iskrene čestitke.

Javljam in prijavljam se vam še jaz. Končno sem dobila internet (Telekom živi še v kameni dobi in je za to da nam ga je priklopil potreboval cele tri mesece).

No da vam dam osnovne podatke, da me prijavite v tabelo: leto rojstva 1979, to bo naš prvi sonček/sončica, PDP pa je 16.10. (Domžale).

No sem se spravila končno na en forum, prebrala vseh 10 začetnih strani, potem pa ugotovila da jih je že 38:)))
Za kaj vse me je prikrajšal Telekom!!! user posted image

No ampak zdaj sem končno iz kamene dobe in se vam pridružujemuser posted image

Sem OK, nosečniške slabosti nisem imela, trebušček se že pozna, edini problem (??), ki ga imam je ta, da bi pojedla na tone sladoleda.

LP Vsem

Janja

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.4.2007 13:20:04   
Pandica
Zdravo sonosečke!

Lepo pozdravljene in dobrodošle nove user posted image   Vedno več nas je user posted image  user posted image

Jaz sem skoraj sigurna, da bom rodila z EA. Sicer še je do poroda nekaj časa in si lahko do takrat še premislim, ampak zaenkrat pravim, da bom želela EA.

Glede mazanja: kremo proti strijam v nosečnosti sem si kupila že pred 2 mesecom, res pridno vsak dan po tuširanju pa se zdaj mažem od sobote. Sem si zadala to nalogo, da se "moram" vsak dan mazati, ker sem prej bila bolj lena kar se tega tiče. Se pa včasih namažem kr z navadnim Nivejinim mlekom.

Drugače se tudi meni trebušček že kr pozna, sploh, če imam gor kakšno bolj oprijeto majčko se že vidi, da je trebušček nosečniški user posted image  Hlače lahko nosim še samo nosečniške, o mojih ta starih še lahko samo sajnam user posted image  
Iz tega razloga sem si prejšnji teden kupila veliko kril v H&M , ker imajo res veliko izbiro in so tudi cenovno dostopna. Pa še ene nosečniške kapri hlače sem si kupila, dolge pa že tako imam.

Kaj, ko bi si kaj poslikale naše bušije in dale slikice v album?

Mene moj včasih zafrkava in mi reče, da sem že takšna kot, da bi medicinko ( saj veste ono težko žogo ) požrla user posted image  Joj, kaj šele bo....

Lepo bodite vse in pobožajte trebuščke

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.4.2007 13:30:29   
Klaudia
[user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image  

( 59 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB
- picola1                                                                       NM

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB
- MissLady                                            1.user posted image

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                  LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki           user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra            user posted image 1979                1.user posted image                 MB 

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             user posted image 1979                 1.user posted image                Domžale

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice

- pikceva  user posted image user posted image    

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

- nana84                                                    1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06
- Jejica                                                     1. user posted image

27.10.
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

31.10.
- živa

- Ulaa

user posted image      

- pony                      user posted image 1974                 5.user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.4.2007 13:36:30   
Klaudia
Pozdravljene nove user posted image !

jst lahko komot pijem vodo in manj sladke pijače.
Že od prej jih nisem marala in isto mehurčkov. Tako da smo na vodi,
in pa 3x na dan Magnesol proti krčem...

Trebuh si jst mažem ko se spomnim. Tko da včasih par dni zaporedoma, včasih pa pozabim. user posted image
Imam pa kremo od Aventa: Corporal Antiestrias

Pandica: moj buši prejšnjega tedna že lahko vidiš v mojem albumu.
Sam sem rekla da se bom slikala na vsak 5.teden približno.

Tiste, ki že imate otroke doma... bi nam povedale kaj od oblekic se splača kupit pred porodom?
ker res nebi rada mela pol za dve omari oblekic ki jih ne bom rabila.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.4.2007 13:42:58   
sanwebdra
Draga Jenny Anny,

tudi JAZ bi pojedla na tone sladoleda user posted image , kar se mi zdi zanimiva informacija, saj sva rojeni v istem letu, pa otročke bova imele tudi tako user posted image . Fora, kaj praviš?

Me vsi prijatelji gledajo že s "trohico pomilovanja", češ, glej jo, noseča je, pa samo sladoled jo zanima. Pa če si ne morem pomagat!

Sicer pa, glede na to, da raste samo trebušček in ne kilogrami (vsaj ne drastično), se ne sekiram preveč, glavno, da mi PAŠE. user posted image

lp
maribor

Neposredna povezava do sporočila: 933
25.4.2007 13:53:22   
Jenny Anny
Draga Sanwebrda,
v pravo olajšanje mi je, da je vsaj še ena taka kot jaz, no jaz na dqan povprečno pojem 3-4 kepice sladoleda (kaj hočem, živim 200m od slaščičarne, kjer imajo vrhunski sladoled).
Ja kar se pomilovanja tiče mi je pa znano:))
No je pa ena dobra stvar na tem, kamor greva (h kolegom, sorodnikom, znancem), vsi me najprej vprašajo, če bom sladoled.

No zanima me še, kako ste kaj s kilogrami, jaz sem se do sedaj zredila za 2kg (čeprav jem non stop), tako da mi je že moj začel težit, če se mi to sploh še zdi normalno:((
Ampak ko me popade tista volčja lakota, si ne morem pomagat:((

LP
Janja

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.4.2007 14:02:18   
sanwebdra
KAk to misliš, če se ti zdi to normalno user posted image ??

Saj sem se tudi jaz samo za 2 kg zredila, povej svojemu, da je to čisto normalno ...

Zdaj šele prihajajo meseci, ko bo treba malo več paziti! Sicer pa, če se dovolj gibaš ... Zdravniki itak priporočajo, da se zrediš tam do 12 kg, pa si zračunaj!
In ne pozabi, da gre zdnja dva meseca drastično gor. Malo še pobrskaj po forumu, pa boš ziher našla milijon informacij.

Lepo popoldne ob sladoledu želim, jaz moram počakat, da pridem iz službe, pa še dve uri ne grem domovuser posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 935
25.4.2007 14:16:23   
janja
Dobrodošle vse nove user posted image !

No, pa je spet en pregled za mano. UZ mi ni delala. Z mojo user posted image  je vse v redu (srček bije). Zredila se od prejšnjič nisem nič. Naslednji pregled pa imam 31.5., ko bova delali morfologijo. Komaj že čakam, da vidim, ali kaj binglja med nogami. user posted image

pot - jaz zadnja leta in tudi zdaj najraje pijem vodo (navadno brez okusov) ali pa nesladkan čaj.

mišk - jaz bom rodila brez EA, mi že sama misel, da bi mi kdo zabadal iglo v hrbet požene mravljince po hrbtu. Tudi prvič sem rodila brez, čeprav sem imela težak porod in zelo močne popadke, pa mi ni žal. Sicer pa je odločitev odvisna od posameznice.

Jaz si trebušček pridno mažem s kremo proti strijam od Aventa. Sicer sem bila tudi v prvi nosečnosti pridna, pa na koncu ni kaj prida pomagalo. Imam zelo suho kožo in je posledično tudi neelastična. user posted image

A boste imele na morju nosečniške kopalke? Jaz sem jih v prvi nosečnosti imela in so mi bile zelo fajn. Sploh ker imam večje oprsje in rabim dodatno oporo. Zato premišljujem, da bi si kupila še ene, da jih imam za preoblečt.

Božate trebuščke? Kar tako naprej! user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.4.2007 15:49:34   
2ursae
kukuc, kmal bo konec službe ... user posted image

pri nas ni nič novega, ta teden sem imela spet G - nič UZ, sam pokljukal je moje krvne izvide in sem bila zunaj v 3 minutah. Čakala sem pa debelo uro user posted image . Ampak itak, sam da je vse ok. Naslednjič imam pa že morfologijo ... kar ne morem verjet, da gre cajt tako hitro.

V petek gremo za en teden na Hvar, se že ful veselim user posted image

EA: je zihr ne bom vzela (tak bom rodila v Lj), pa tudi pred prvim porodom sploh nisem razmišljala o tem.

nosečniške kopalke: Jaz imam dovolj ene low-cut kopalke, pa je user posted image , kopam se pa itak zgoraj brez user posted image . To sem se navadila v Grčiji, kjer so vse ženske kazale joškice, na Hrvaškem pa tega še ni toliko, pa mi je mal nerodno, ampak vseeno vztrajam ... no, edin v vodo grem v modrcu, k ful dolg cajta hodim not in sem takrat res vsem na očeh user posted image .

oblekce za user posted image : zdaj itak nimaš kaj preveč za kupovat, ker imajo v glavnem poletno robo, naši user posted image  bodo pa zimski. Kj pa vem, kaj rabi ... tetra, mako majčke, body dolg rokav, pižamce, zimski pajac, puloverčki, hlačke, kapice ... o tem niti še ne razmišljam, je še ful prezgodaj. Saj bomo po mojem o tem detaljno debatirale avgusta in septembra user posted image

lepo se mejte, dons bom pokala, jutri pa tud user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.4.2007 18:17:26   
mišk
Kopalke bom jst isto imela navadne dvodelne še od prej. Itak so ful nizke, če bi ble pa še zmeri previsoke bi se pa pač mal bolj nagubale.
Upam sam, da mi ne bo preveč rit zrasla, ker sem že tko pr ta ritastihuser posted image !
Drgač pa jst vedno kupujem samo Skiny-jeve kopalke, ker se da kombinirat številke in barve zg. in sp. delov, ker nimam ravno idealnih proporcev.
A ima katera tukaj težave z ožiljem in je že rodila? So bile kakšne posledice (vizualne mislim) na nogah?
Jst sem že tko nagnjena k otekanju gležnjev, tak da me je kar strah kakšni bodo videti poleti!?!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.4.2007 19:00:22   
bonci
No, sem se trudila prebrat nekaj prvih strani...ja, ste pridne. Jaz sem se najprej pojavila na forumu dvojčki...
Moji podatki (1977) ZM 8.1.07; PDP 15.10.07; dvojajčna dvojčka; prva nosečnost.
Ne paše mi nič kislega; najprej mi je bilo slabo popoldne + zgaga...sedaj pa se slabo počutim zjutraj-se mi vrti, pa nizek pritisk mam.
Sladoled pa tudi pridno jem in ga včasih skombiniram s kakšno banano (ala "banana split").
Za kopalke pa ne vem; če se bom tako švoh počutla, ne vem, če mi bo dopust kaj "zadel".

user posted image držte se! Velik nas bo, a ne? Čestitke vsem!!!

< Sporočilo je popravil bonci -- 25.4.2007 19:05:23 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.4.2007 21:58:03   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 60 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    user posted image 1973               3.user posted image                MB
- picola1                                                                       NM

02.10. 
- Pandica                 user posted image 1979               1.user posted image                 MB
- MissLady                                            1.user posted image

04.10.
- pingi                      user posted image 1979               1.user posted image                  LJ
- inja2                      user posted image 1984                                       LJ
- Solero                   user posted image 1978               1.user posted image                  KP

05.10. 
- Ursikazala             user posted image 1970                1.user posted image  
- Kasija 78              user posted image 1978                1.user posted image                 LJ
- Miško
- kovanec

06.10. 
- mišk                     user posted image 1982                 1.user posted image                 KK

07.10.
- kala10                   user posted image 1979                1.user posted image                 LJ

09.10.
- janja                     user posted image 1973                 3.user posted image  (2.user posted image )     LJ
- Klaudia                 user posted image 1986                1.user posted image                  LJ
- Tinki_winki           user posted image 1982                1.user posted image                 KP
- sanwebdra            user posted image 1979                1.user posted image                 MB 

10.10.
- tave                       user posted image 1974

11.10. 
- Micla                     user posted image 1977                3.user posted image  (1.user posted image )      GO
- Lillylilly                  user posted image 1979                3.user posted image  (2.user posted image )       Jesenice
- 2ursae                    user posted image 1977               2.user posted image                   LJ

13.10.
- oktoberka              user posted image 1985               1.user posted image                    LJ
- AnaB.                     user posted image 1979                1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     user posted image 1976                4.user posted image  (3.user posted image )        LJ
- skuštrana               user posted image 1977                2.user posted image                    CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image             user posted image 1977                1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             user posted image 1979                 1.user posted image                Domžale

17.10.
- prymorka

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       user posted image 1979                 3.user posted image                   Brežice

21.10.
- Daschi                   user posted image 1976

22.10.
- inibini
- metkica1                user posted image  1980                 2.user posted image  (1.user posted image )        CE

23.10. 
- Janice

- pikceva  user posted image user posted image    

24.10.
- Natasa-6               user posted image 1974                   3.user posted image                     LJ
- Neža81user posted image user posted image          user posted image 1981                  1.user posted image         Zg. Polskava
- mala                      user posted image 1983                   3.user posted image                     LJ

25.10.
- *Lana*                  user posted image 1978                   1.user posted image
- pot                                                          1.user posted image                      LJ

- nana84                                                    1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06
- Jejica                                                     1. user posted image

27.10.
- zarjica                    user posted image 1978                 1.user posted image                   MS

28.10. 
- mehurčica              user posted image 1978                 2.user posted image                    MB
- pimkie                    user posted image 1971                 1.user posted image                    KP
- noa1                      user posted image 1975                 1.user posted image                    MB

29.10.
- zivepo                    user posted image 1986                1.user posted image                    CE
- Pikapokca              user posted image 1978                1.user posted image                   NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                     user posted image 1976                1.user posted image                     MB
- ninka 80                 user posted image 1980                  1.user posted image                     KK

31.10.
- živa

- Ulaa

user posted image      

- pony                      user posted image 1974                 5.user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 940
26.4.2007 6:59:52   
skuštrana
Na meni nosečniških kopalk ne bo user posted image ..Sem v njih takšna kot, da sem dala nase šotor. Mam ene bikinke še iz prve nosečnosti, bom tiste porabla, ker te, ki sem si jih kupila lani mi ne bodo prav - sploh zgornji del ne. Mogoče sedaj še, ampak ne za dolgo. Sem iz Twigy postala Pamela Anderson- vsaj kar se oprsja tičeuser posted image
Jenny Anny, dobrodošlauser posted image

Glede hrane je pa tako, da če normalno ješ sploh ni kakšne panike. Problem nastane, če se začneš nažirat za dva. Jaz sem se v prvi nosečnosti tredila za 10kg, pa še to je bilo kar veliko vode, sem po porodu dva dni samo lulala. Sladoled pa meni tudi paše.

Jaz pa ne vem kaj je z mano zadnje dni, ali mi mali tako na želodec pritiska, da mi je po slabo in ne morem nič jest, ali pa sem od tamale fasala virusno črevesno okužbo. Ma, čudno je, ker nimam driske, niti ne bruham, ampak samo ko dam kaj v želodec mi je slabouser posted image . Verjetno mali tako nekako leži, da pritiska na želodec- Sicer bom pa danes videla, imam pregled po pregledu pa gremo za Rijeko, v soboto pa v Dalmacijo user posted image Juhuhu...

Mišk, pri nas imamo po mamini strani dedne krčne žile. Prvo nosečnost sem šla dobro skozi, imam samo eno majhno žilico zadaj za kolenom. Nič strašnega. Je pa res, da nisem bila ne vem kako veliko na nogah. Je pa zato moja sestrična pokasirala krčnih žil za obe user posted image . Ona je pa profesorica in je stala skoraj celo nosečnost. Bomo videli kako bo v drugo, probaj čimveč dvigovat noge na visoko, pa kupi si kakšno kremo - meni je g priporočila Venoruton(ali nekaj takšnegauser posted image ) pa delaj si Kneippove kopeli..Pa morje je sploh super za takšne stvari, jaz sem se namakala celo prvo nosečnost. Ja, gležnji so pa meni tudi otekali, kaj češ..Tako pač je.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 941
26.4.2007 11:36:47   
pot
Hmmmm, nosečniške kopalke... Še na morje, nevem, če bova šla, tako, da tudi za kopalke nevem. Sem si lani poleti kupila dvoje kopalk, pa še zdaj nisva do morja prišla. user posted image Lani je bilo krivo vreme, mojemu bazen ne diši... Za letos pa nimam pojma kako bo.

skuštrana uživaj v zraku, sončku in prijetnem mirnem vzdušju, še namesto nas, pa da te ta trenutna slabost čimprej mine.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 942
26.4.2007 11:50:20   
pot
Saj, res, koliko bivših klomifenk je tukaj? V evidenci sem opazila (ker je članic kluba res ogromno, vseh ne poznam na pamet), da vas je kar nekaj še na seznamu bodočih nosečk... user posted image Vas lahko dam med nosečke, ne?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 943
26.4.2007 13:16:39   
Daschi
Čavuser posted image !

Kako ste? danes ste pa bolj tihe... Se vam pred prazniki ne da nič več?
Mi bomo verjetno večinoma doma. No, jutri ne in za 1. maja tudi ne. Drugače pa imamo namen malo urediti okrog hiše, ker ima moj user posted image  končno dopust in bo malo več doma.

janja, jaz bom imela na morju kar navadne kopalke. imam dvoje take fine raztegljive dvodelne. Uf, še dobro, da jih nisem že vrgla stran. lansko leto sem si kupila nove, super lepe in bodo sedaj še eno leto v omariuser posted image .

mišk, jaz imam malo težav z ožiljem. In sicer so se mi pojavile okrog kolena majhne vijolične žilice in zgleda prav grozno. Tudi v prejšnji nosečnosti sem jih imela, vendar manj in so po porodu skoraj izginile. Sedaj pa ne vem, če jih lahko obvežem z elastilčnim povojem? A kaj pomaga?

Sladoled, ja.. Tudi meni kar paše, sploh čokoladni in čezenj narezana banana, njam.
Ampak zdaj imam spet eno tako blesavo obdobje, da takoj, ko pojem, mi je slabo, dokler ne spijem ogromno vode. Kaj še vse bo...
No, vsekakor več lepega. Sploh zdaj, ko bomo kmalu začutile naše male navihance.
Imejte se lepo med prazniki!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 944
26.4.2007 13:20:15   
Pandica
Dobrodošle vse nove oktoberke user posted image  user posted image  UUuu, to pa bo veselo letos oktobra user posted image
Kopalke mislim, da bom imela jaz kar stare, verjetno bom mogla kupit samo modrček, ker so mi vsi stari premali. Sem tudi jaz kar se oprsja tiče že prava Pamela Anderson, čeprav prej niso bile ne vem kak velike, sem imela prej 75B.

Pa smo dočakale prvomajske praznike, vreme pa imamo tudi lepo.  Jupi user posted image

Koliko vas je tukaj takih, ki že čutite prve metujčke?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 945
26.4.2007 13:28:21   
prymorka
no pa da pri meni pripišete (ker jaz ne znamuser posted image ) še:
user posted image 1984    1.user posted image    Koper

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 946
26.4.2007 13:36:43   
pikceva
Pozdravljene vse,

Bonci, ker tudi ti nosiš dvojajčna user posted image user posted image , me zanima, če tudi tebi trebuh kar precej raste. Jaz sem se po kg zredila komaj kg, trebuh je pa že takšen, da ga ne spravim več v moje majice. Sicer sem prej nosila S ali M, zdaj pa mislim, da mi že L nagaja...

Lp

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.4.2007 13:39:50   
pikceva
aja, pa še moji drugi podatki;

letnik 1978, 1.user posted image , NG

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.4.2007 15:30:31   
pony
Pozdravljene!

Končno nekaj minut časa. No že zadnjič ste prosile, če napišem kako izgleda življenje s štirimi otroci.
Nekaj na kratko. Sedaj imamo dva osnovnošolca, ena gre jeseni v šolo in najmlajšo 2.5let. Naš dan je kar precej napolnjen. Jaz grem v službo ob 5.45, ker sem zaposlena v šoli in imam jutranje varstvo, ki se začne ob 6.00. Moja služba se dvakrat v tednu konča ob 13.00, trikrat v tednu pa končam že ob 10.00. Seveda čakajo priprave, kakšno risanje in pripravljanje materialov na večer, ko vsi otroci zaspijo. In, ker jaz zjutraj grem prva za otroke zjutraj poskrbi mož. Starejša dva zbudi in si sama pripravita zajtrk in se odpravita v šolo. Mož že prej odpravi mlajši dve in pelje eno v vrtec in eno v privat varstvo. Šolarja prideta iz šole sama domov. Najmlajšo grem iskat ob 12h kadar sem doma in gre doma spat. Spiu do 15h. Okrog 14.30 gre ta starejši v vrtec po drugo najmlajšo. Tako smo nekeko ob 15.30 vsi zbrani, ko pride še mož. No med 12h in 15h starejša dva opravita vse kar imata za šolo.
Popoldnevi so polni in pestri. Čim več časa preživimo zunaj, na sprehodih, s kolesom ali na igrišču. V popoldanske obveznosti sodijo še prevozi starejših dveh v glasbeno.
Okrog 18h začnemo pripravljati večerjo in po risanki je na vrsti umivanje. Trenutno imamo napisan vrstni red za vsak dan v tednu, ker so bille drugače prave bitke. Starejši trije se umijejo sami. Ali na bideju ali pa se stuširajo. Mož jim umije samo zobe. Najmlajšo umijemo.
Po večerni molitvi je čas za spanje. Še prej si vsak napravi kar si bo oblekel naslednji dan. Med 20h in 20.30 so ta starejši trije v postelji in najmlajša gre za njimi neklje do 21h.
Seveda izgleda, da pri nas vse teče kot po maslu, vendar ni tako. Veliko je  nepredvidljivih stvari. Predvsem je hudo, ko so bolani. Ko so bili mlajši se je bolezen ponavadi kar štukala in smo poterbovali po cel mesec, da smo ozdravili.
Drugače pa moram povedati še to, da je pri toliko otrokih potrebno veliko organizacije in discipline. Poskušava jih navajati na določen redin moram reči, da je najina vzgoja kar stroga. Sama menim, da morajo otroci vedeti kaj je prav in kaj ne in kaj jim je dovoljeno in kaj ne.

No toliko za danes.
Aja moj PDP je 5.10.2007,če lahko vpišete na seznam.

Lep dan in čim več nasmejanih dni.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.4.2007 15:57:18   
mama06
Vidim, da je na tapeti vroča tema  - KOPALKEuser posted image

No, moram povedati, da sem dobila pri G zeleno luč za letalo in da se v zadnjem tednu maja odpravljava na dopust v tople kraje user posted image . Mojo mamo je skor kap, ker se boji, da bo kaj narobe.

Kopalke bom imela kar klasične, saj mislim, da mi bodo čez en mesec še prav, če ne, jih bom pa kupila zadnji hip. Po dopustu grem za 2 meseca še v službo, potem nastopim novi dopust, porodniško in oktober bo tu user posted image . V največji vročini si pa res ne upam it nekam daleč na dopust, ko bom 6 ali 7 mesecev user posted image , pa še prevroče je, zato se odpravljava sedaj na najine zadnje samske počitnice s skritim potnikom!

LP

(odgovor članu pony)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.