sonček balonček
|
Jutro! No glede na pretežno žalostne novice, vas pa resnično moram malo razveseliti. Mi pričakujemo 2. . Novica je še zelo sveža (4t+5d), razen je še nihče ne ve, pa je tudi še nekaj časa ne bo! Zato sem imela malo pomisleke ali to deliti z vami. PDP po mojih izračunih je natančno do dneva enak kot za našo 1. . Spet bom najverjetneje silvesterska decemberka! Zakaj šok? Kljub temu, da sva planirala imeti še eno dete in to kmalu, se je to zgodilo v prvem poskusu, ki je bil bolj za hec - češ saj ne bo! Ko mi je potegnilo, da vidim dve črtice, sem videla same slabe strani. Da bo 1. pupka ob rojstvu stara šele 2 leti, da je izredna scrkljanka, ki se še kar dosti doji in spi med nama. Da sem se šele dobro vrnila v službo, da še magisterija vedno nisem naredila, da še prizidek ne bo gotov. Dva dni sploh nisem mogla dihat in sem se tresla. Sedaj po parih dneh se pa že zelo veselim, le to kako naj našo 1. navadim na prihod drugega. Tako sem evforična, da se še sploh nisem naročila h g. Glede službe si bom verjetno zapravila vodstveno mesto, ki se sprosti cca tri mesece po tistem, ko se vrnem iz porodniške, če se bo nosečnost iztekla dobro. Pri nas je namreč navada, da se naslednike uvaja daljše obdobje. Tudi to bomo preživeli. Kar se tiče tega, da je Lara še majhna in scrkljana, se potolažim, ko se spomnim na ostale sodecemberke, ki boste imele majhno razliko. Sploh Bino, ki ima veliko dela in potrpljenja z malo Bino. Naša Lara še vedno ne zaspi sama (razen v varstvu), pa razen zadnjih treh dni, ko je spala celo noč, v zadnjem času hoče sssizi cca 2x na noč. Ne pije niti slučajno nikakršnega mleka, mlečnih jedi, kakava, ne je grisolinov, rižolinov, keksolinov, niti čokolešnika ne! Je pa ostale "odrasle jedi". Bomo že! Kar nekaj vas je spakiralo za prvi maj - uživajte! Pri nas je super to, da je tašča končno zapustila ulico in šla na morje z drugim sinom. Ne morem verjet, ko nikoli nikamor noče! Že zaradi tega see bomo imeli fajn. Morda jo pa danes pobrišemo tudi mi na morje! PS: Decemberska nosečka 2007 je bila tudi Tinkamiška, ki je žal v teh dneh v bolnišnici zaradi IMN. Žal se ji je zadeva slabo iztekla. Držim pesti za njo, da čimprej okreva! No uživajte!
|