|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2005
25.4.2007 15:35:40   
mml
user posted image  jana iskreno sožalje user posted image  user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
25.4.2007 16:30:48   
Izabela_
Draga Jana, iskreno sožalje tudi od mene. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
25.4.2007 18:45:13   
HIMH
JANA tudi iz moje strani iskreno sožalje .

Punce še sem tu med živimi le dela mam vrh glave.
NRMM ne me ni kamijonđija pobral poleg bi me verjemi hitro vrno user posted image  user posted image  user posted image .
Pri nas so priprave na morje v polnem teku zato mam tako malo časa.Sem pa od danes naprej pa do STAVKE 7.5 na dopustu.
Tudi zob je že OK.

Tako bo dovolj za danes se javim kaj še jutri.

PA PA

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
25.4.2007 19:27:33   
sonček balonček
Jana, iskreno sožalje!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
25.4.2007 19:32:11   
Valeri
Iskreno sožalje, Jana!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
25.4.2007 19:43:54   
Nana Liza
Jana, iskreno sožalje!user posted image user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
25.4.2007 19:56:36   
arielca
jana, moje sožalje user posted image user posted image user posted image ! Držite se user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
25.4.2007 20:54:31   
lonja
Jana, sožalje tudi z moje strani user posted image . S tabo smo v mislih in te zelo pogrešamo user posted image !

lonja user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
25.4.2007 21:08:50   
ac
Pozdrav po dolgem času še od mene. Zadnje čase pa vse svoje poste takole začenjam...

Se vam sicer nisem mislila nič javit, ker sem v precej težkem obdobju in bi vam spet samo jamrala, pa se moram, ker sem videla Janin post....

Jana - moje sožalje user posted image user posted image user posted image Moram vam pa povedat, da je pa meni danes zjutraj umrla 'tašča' (no, bi bila, če bi bila z mojim user posted image poročena). Se je kar dolgo borila z rakom in danes končala trpljenje. Smo pa imeli za tale teden rezervirano Djerbo in pred tem sem cele dneve visela v službi, da bi si lahko privoščila težko pričakovan dopust, pa vmes je še Sara spet zbolela in sem jo poslala k moji mami na Gorenjsko, da bi se tam pozdravila, je pa fasala pljučnico. V glavnem, psihično me te njene bolezni čisto ubijajo. Zraven pa gužva na šihtu, pa faks, pa doma je treba kaj postorit... Zato sem mislila, da bo sprememba okolja vsem koristila. No, v glavnem smo se na srečo odločili, da ne gremo, ker v tem primeru še na pogreb, ki bo v soboto, ne bi mogli in ne jaz, ne user posted image si tega ne bi odpustila.

Tako žal tudi od mene nič razveseljive novice.

Torej - sonček, polepšaj nam že dan in nam razkrij skrivnost!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
25.4.2007 21:13:58   
HIMH
AC moje iskreno sožalje tudi tebi.
ZAPOMNI SI PO DEŽJU POSIJE SKOZI SONCE IN TUDI ZA VAS BO.
Ti pa svetujem ko boste šli na morje , da reskiraš jutranje vstajanje in pač koliko x bo možno greš med 6 in 8 na sprehod ob morju ko se dviguje para iz morja ker to deluje ful dobro za vse vrste težav.Upam, da bomo mi to uspeli uskladit v tem terminu dopusta.Drugače pa obilo zdravja.

Grem likat in pol ajo ajo mam jutri naporen dan

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
25.4.2007 21:31:28   
Yasminka
Jana in AC - iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
25.4.2007 22:09:44   
NRMM
Jana in AC iskreno sožalje tudi od nas  user posted image  user posted image  user posted image .Držite se.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.4.2007 6:14:31   
sonček balonček
AC tudi os mene iskreno sožalje! Pa Sara se naj hitro pozdravi!

Ostale, bodite pridne in srečne!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
26.4.2007 7:09:28   
arielca
ac, moje sožalje. user posted image  za vas in user posted image  za Saro, da bi bila kmalu zdrava.

Upam, da me danes razveselijo kakšne bolj optimistične in vesele novice. V takih trenutkih se zavem, da je treba izkoristiti vsak trenutek in da moramo biti hvaležni za vse ljudi, ki nas imajo radi.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.4.2007 7:09:41   
lonja
AC, lupčka za Saro, user posted image  zate, vsem trem pa iskreno sožalje. Prihajajo meseci brez viroz, prehladov in ostalega viroznega sranja. Oglasta se še kaj!

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4090
26.4.2007 7:24:12   
Taja Nagaja
jana73 in ac: iskreno sožalje še od nas user posted image .user posted image za vse žalujoče. 

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
26.4.2007 8:15:26   
JanJan
Jana73 in ac, iskreno sožalje tudi od nas user posted image  user posted image  user posted image .

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
26.4.2007 8:16:21   
cuma
AC: Iskreno sožalje!user posted image

Naj mala Sara kmalu ozdraviuser posted image , ti se pa tudi malo odpočij... da ne boš še ti zbolela user posted image !

Lp Cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
26.4.2007 10:19:56   
mml
ac iskreno sožalje tudi z naše strani user posted image
Upam, da se bo Sara kmalu pozdravila in boste uspeli nadomestiti tale izpadli teden dopusta user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
26.4.2007 11:16:43   
Kofi
Jana in ac tudi od nas en velik user posted image  in velikouser posted image  za lepše dni, ki prav gotovo prihajajo tudi na vaš konec!

Tudi vsem bolančkom en objemček, pa da bi bilo čim manj user posted image !

Zdaj pa je res na vrsti sonček balonček da nam lepo novičko pove...da se bomo vse vsaj mal boljš počutle...tudi jana in ac, a ne?

Pozdravček!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
26.4.2007 14:01:20   
NRMM
Daaan!

Sej ne bom preveč težila ampak me pa daje firbec fuul user posted image user posted image .

Sončeeeeeeek ne bi ti malo popestrila zadnje žalostne poste user posted image  ali te bomo morale lepo prosit user posted image ???

Bino kako je bilo na pregledu?

HIMH ti si pa ja več na BD in dopustu kot pa v službi user posted image .Potem pa ni čudno,da je tak kot je tam na meji user posted image  ali si se hotela praznične gužve rešit?Uživajte še za nas na morju. Jaz pa mislila kako fajn bo 1.5. pri Blanki na pikniku ampak ne ti ne bi bila ti,če ne bi vse zaj..... user posted image .

Lepo bodite!

l.p.
I

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
26.4.2007 15:17:10   
HIMH
NRMM  ej saj vem ja a nisem kriva jaz ampak moj user posted image  ker je ko smo bli pri Blanki Alešu omeno da gremo in da je še plac in sta dil naredla ona2.Vprašaj Blanko samo debelo je gledala druga ko JA pa tak ni mogla reč user posted image .

SONČEK BALONČEK ej počasi bo treba detektive za tabo poslat, da bodo zvedeli to tajno.NE BODI NO TAKA MENE ŽE POŠTENO FIRBEC DAJE pa še na dopust gremo in bom brez RR pol pa sploh nebom nič vedla.
PUNCE JAZ MISLIM, DA JE ZADELA NA LOTU SAMO KAJ?

Tako malo po malo pakiram pa še na polovici nisem pa sta že 2 potovalki in pvc box polni.Že vidim mojega kaj to vse gre poleg in pol valda sledi pogajanje.

Nič moja popoldanska user posted image  je pri koncu in grem dalje malo delat.Če uspem se še kaj javim drugače pa po dopustu drug teden v soboto.
LEPE PRAZNIKE IN OBILO LEPIH DRUŽINSKIH UŽITKOV.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
26.4.2007 15:23:44   
mml
V starih dobrih časih je obstajal pri nas v službi izraz "predpraznična služba", kar je pomenilo, da se naredi, kar je potrebno in se gre domov...tam nekje ob 12 - 13. No danes je pa ura 15. in še nekaj in sem še vedno tukaj user posted image , pa ne vem ali sem postala bolj nesposobna ali je toliko več dela user posted image .

Počasi se pakiram domov, pravzaprav niti ne domov ampak samo pobrat Manco, ker greva na čofotanje in domov po kopalke, ker sem pozabila vzet stvari s sabo, tako da bova spet pozni user posted image . To je pa zato, ker je prišla zjutraj moja mama in ni bilo nobenega pravega reda user posted image .

bino kaj počenja mala B v trebuščku? A ti je včeraj kaj pomahala. Polubčkaj in pobožaj Bino v mojem in Mancinem imenu in ji povej, da ji Manca naroča naj pridno spi v svoji postelji user posted image .

sonček balonček kje se zdaj skrivaš s svojim bombastičnimi novicami user posted image ?

uživačke, ki greste na morje ali kam drugam na lepše uživajte še za vse ostaleuser posted image

vse ostale lepe in predvsem mirne praznične dneve user posted image .

Ne vem kako bom kaj s časom, tako da če se ne beremo, da me ne boste spet klicale na raport user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
26.4.2007 21:15:25   
arielca
Zadnji predpočitniški raport:

Stvari imam po večini pripravljene, čakam mojega moža, da mi iz kleti prinese kovček in da dokončno spakiram. Sovražim pakiranje user posted image !

Brina ima že novo sobico, tako da je stanovanje zdaj urejeno user posted image . Po počitnicah pripopam še kakšno fotko.

Zdaj pa vsem skupaj želim samo še lepe proste dneve, uživajte, upam, da nas razveselijo sončni dnevi user posted image !

PS: Pa pridno čvekajte, da bom imela po dopustu malo domačega branja. In kje je sonček balonček s svojo novico?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.4.2007 6:25:44   
sonček balonček
Jutro!

No glede na pretežno žalostne novice, vas pa resnično moram malo razveseliti.

Mi pričakujemo 2.user posted image . Novica je še zelo sveža (4t+5d), razen user posted image  je še nihče ne ve, pa je tudi še nekaj časa ne bo! Zato sem imela malo pomisleke ali to deliti z vami. PDP po mojih izračunih je natančno do dneva enak kot za našo 1.user posted image . Spet bom najverjetneje silvesterska decemberka!

Zakaj šok? Kljub temu, da sva planirala imeti še eno dete in to kmalu, se je to zgodilo v prvem poskusu, ki je bil bolj za hec - češ saj ne bo! Ko mi je potegnilo, da vidim dve črtice, sem videla same slabe strani. Da bo 1. pupka ob rojstvu stara šele 2 leti, da je izredna scrkljanka, ki se še kar dosti doji in spi med nama. Da sem se šele dobro vrnila v službo, da še magisterija vedno nisem naredila, da še prizidek ne bo gotov. Dva dni sploh nisem mogla dihat in sem se tresla. Sedaj po parih dneh se pa že zelo veselim, le to kako naj našo 1. user posted image  navadim na prihod drugega. Tako sem evforična, da se še sploh nisem naročila h g.  

Glede službe si bom verjetno zapravila vodstveno mesto, ki se sprosti cca tri mesece po tistem, ko se vrnem iz porodniške, če se bo nosečnost iztekla dobro. Pri nas je namreč navada, da se naslednike uvaja daljše obdobje. Tudi to bomo preživeli.  

Kar se tiče tega, da je Lara še majhna in scrkljana, se potolažim, ko se spomnim na ostale user posted image sodecemberke, ki boste imele majhno razliko. Sploh Bino, ki ima veliko dela in potrpljenja z malo Bino. Naša Lara še vedno ne zaspi sama (razen v varstvu), pa razen zadnjih treh dni, ko je spala celo noč, v zadnjem času hoče sssizi cca 2x na noč. Ne pije niti slučajno nikakršnega mleka, mlečnih jedi, kakava, ne je grisolinov, rižolinov, keksolinov, niti čokolešnika ne! Je pa ostale "odrasle jedi". Bomo že!

Kar nekaj vas je spakiralo za prvi maj - uživajte! Pri nas je super to, da je tašča končno zapustila ulico in šla na morje z drugim sinom. Ne morem verjet, ko nikoli nikamor noče! Že zaradi tega see bomo imeli fajn. Morda jo pa danes pobrišemo tudi mi na morje!

PS: Decemberska nosečka 2007 je bila tudi Tinkamiška, ki je žal v teh dneh v bolnišnici zaradi IMN. Žal se ji je zadeva slabo iztekla. Držim pesti za njo, da čimprej okreva!

No uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.